MOST: Tražimo da se Lozančića sasluša u Saboru; Karamarko: Kolinda je svoje rekla, priča je završena
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: MOST: Tražimo da se Lozančića sasluša u Saboru; Karamarko: Kolinda je svoje rekla, priča je završena
I? Rekoh da je lik gotov ovako ili onako. Ili to ili novi izbori a ne vjerujem da će most zbog ovoga govnara riskirati iste, jednostavno više nisu u poziciji da brane neobranjivo i ovo bi za njih značio debakl iliti pucanje rafalno u glavu samima sebi.debotoijusto wrote:koliko vidim iz teksta karamarkatre911 wrote:Kog boli kiki na koji način, lozančić je mrtav što se tiče SOAe.debotoijusto wrote:zasto ne u saboru pred odborom pa smjena ?tre911 wrote:Priča je gotova, ili smjena lozančića ili novi izbori. HDZ preko ovoga sigurno neće preći.debotoijusto wrote:HDZ u konopcima
most samara aplauzima
protivi se da lozo izadje pred odbor
Guest- Guest
Re: MOST: Tražimo da se Lozančića sasluša u Saboru; Karamarko: Kolinda je svoje rekla, priča je završena
Što ne baš? nećeš se kladiti ili ne vjeruješ da je RH domovina svih Hrvata? Ako je ovo drugo onda prihvati okladu.red wolf wrote:Pa ne baš.tre911 wrote:Opet ti kažem bundevo da je RH domovina svih Hrvata ma gdje bili trenutno. Oš se kladiti?red wolf wrote:Ne. HDZ. Ništa ne razumiješ. Malo je drugačije u tvojoj domovini.Ero wrote:Most? Neće.red wolf wrote:Ajme što si naivan...Odreći će se vlasti možda?tre911 wrote:Priča je gotova, ili smjena lozančića ili novi izbori. HDZ preko ovoga sigurno neće preći.debotoijusto wrote:HDZ u konopcima
most samara aplauzima
Guest- Guest
Ne. Hrvatska je domovina onih koji žive u njoj.tre911 wrote:Što ne baš? nećeš se kladiti ili ne vjeruješ da je RH domovina svih Hrvata? Ako je ovo drugo onda prihvati okladu.red wolf wrote:Pa ne baš.tre911 wrote:Opet ti kažem bundevo da je RH domovina svih Hrvata ma gdje bili trenutno. Oš se kladiti?red wolf wrote:Ne. HDZ. Ništa ne razumiješ. Malo je drugačije u tvojoj domovini.Ero wrote:Most? Neće.red wolf wrote:Ajme što si naivan...Odreći će se vlasti možda?tre911 wrote:Priča je gotova, ili smjena lozančića ili novi izbori. HDZ preko ovoga sigurno neće preći.debotoijusto wrote:HDZ u konopcima
most samara aplauzima
red wolf-
2016-02-10
A nije svih Hrvata?? de molim te samo to reci pa da smo načisto :Dred wolf wrote:Ne. Hrvatska je domovina onih koji žive u njoj.tre911 wrote:Što ne baš? nećeš se kladiti ili ne vjeruješ da je RH domovina svih Hrvata? Ako je ovo drugo onda prihvati okladu.red wolf wrote:Pa ne baš.tre911 wrote:Opet ti kažem bundevo da je RH domovina svih Hrvata ma gdje bili trenutno. Oš se kladiti?red wolf wrote:Ne. HDZ. Ništa ne razumiješ. Malo je drugačije u tvojoj domovini.Ero wrote:Most? Neće.red wolf wrote:Ajme što si naivan...Odreći će se vlasti možda?tre911 wrote:Priča je gotova, ili smjena lozančića ili novi izbori. HDZ preko ovoga sigurno neće preći.debotoijusto wrote:HDZ u konopcima
most samara aplauzima
Guest- Guest
Da. Ali, moramo cijeniti one koji plaćaju poreze u ovoj nam Hrvatskoj i time stvaraju njenu budućnost.tre911 wrote:A nije svih Hrvata?? de molim te samo to reci pa da smo načisto :Dred wolf wrote:Ne. Hrvatska je domovina onih koji žive u njoj.tre911 wrote:Što ne baš? nećeš se kladiti ili ne vjeruješ da je RH domovina svih Hrvata? Ako je ovo drugo onda prihvati okladu.red wolf wrote:Pa ne baš.tre911 wrote:Opet ti kažem bundevo da je RH domovina svih Hrvata ma gdje bili trenutno. Oš se kladiti?red wolf wrote:Ne. HDZ. Ništa ne razumiješ. Malo je drugačije u tvojoj domovini.Ero wrote:Most? Neće.red wolf wrote:Ajme što si naivan...Odreći će se vlasti možda?tre911 wrote:Priča je gotova, ili smjena lozančića ili novi izbori. HDZ preko ovoga sigurno neće preći.debotoijusto wrote:HDZ u konopcima
most samara aplauzima
red wolf-
2016-02-10
Znači porez je uslov da neko bude Hrvat??? Što je sa sto tisuća koji su pobjegli za vrijeme tvojih crvenih van jer nisu imali posla pa nisu ni mogli plaćati porez? Što je sa ovih 250 tisuća trenutno nezaposlenih? Jesu li oni manje Hrvati jer ne uplaćuju porez?red wolf wrote:Da. Ali, moramo cijeniti one koji plaćaju poreze u ovoj nam Hrvatskoj i time stvaraju njenu budućnost.tre911 wrote:A nije svih Hrvata?? de molim te samo to reci pa da smo načisto :Dred wolf wrote:Ne. Hrvatska je domovina onih koji žive u njoj.tre911 wrote:Što ne baš? nećeš se kladiti ili ne vjeruješ da je RH domovina svih Hrvata? Ako je ovo drugo onda prihvati okladu.red wolf wrote:Pa ne baš.tre911 wrote:Opet ti kažem bundevo da je RH domovina svih Hrvata ma gdje bili trenutno. Oš se kladiti?red wolf wrote:Ne. HDZ. Ništa ne razumiješ. Malo je drugačije u tvojoj domovini.Ero wrote:Most? Neće.red wolf wrote:Ajme što si naivan...Odreći će se vlasti možda?tre911 wrote:Priča je gotova, ili smjena lozančića ili novi izbori. HDZ preko ovoga sigurno neće preći.debotoijusto wrote:HDZ u konopcima
most samara aplauzima
Guest- Guest
Tko voli Hrvatsku, tu je. Tko želi živjeti u njoj, tu je. Točka.tre911 wrote:Znači porez je uslov da neko bude Hrvat??? Što je sa sto tisuća koji su pobjegli za vrijeme tvojih crvenih van jer nisu imali posla pa nisu ni mogli plaćati porez? Što je sa ovih 250 tisuća trenutno nezaposlenih? Jesu li oni manje Hrvati jer ne uplaćuju porez?red wolf wrote:Da. Ali, moramo cijeniti one koji plaćaju poreze u ovoj nam Hrvatskoj i time stvaraju njenu budućnost.tre911 wrote:A nije svih Hrvata?? de molim te samo to reci pa da smo načisto :Dred wolf wrote:Ne. Hrvatska je domovina onih koji žive u njoj.tre911 wrote:Što ne baš? nećeš se kladiti ili ne vjeruješ da je RH domovina svih Hrvata? Ako je ovo drugo onda prihvati okladu.red wolf wrote:Pa ne baš.tre911 wrote:Opet ti kažem bundevo da je RH domovina svih Hrvata ma gdje bili trenutno. Oš se kladiti?red wolf wrote:Ne. HDZ. Ništa ne razumiješ. Malo je drugačije u tvojoj domovini.Ero wrote:Most? Neće.red wolf wrote:Ajme što si naivan...Odreći će se vlasti možda?tre911 wrote:Priča je gotova, ili smjena lozančića ili novi izbori. HDZ preko ovoga sigurno neće preći.debotoijusto wrote:HDZ u konopcima
most samara aplauzima
red wolf-
2016-02-10
Čekaj malo, spomenuo si i Sabor ili sam te loše razumio?debotoijusto wrote:mozda je tako u slovenijiEro wrote:Zato što se tajne službe ne mogu izjašnjavati pred odborom, a još manje pred saborom.debotoijusto wrote:zasto ne u saboru pred odborom pa smjena ?tre911 wrote:Priča je gotova, ili smjena lozančića ili novi izbori. HDZ preko ovoga sigurno neće preći.debotoijusto wrote:HDZ u konopcima
most samara aplauzima
Šta bi trebalo Staziću i Radmanu šapnuti na uho koja im je sudbina u nadolazećem razdoblju?
Znaju oni dobro i bez šaputanja.
kod nas postoji odbor za unutarnju p i nac. sigurnost
kojem to u opisu posla
Gdje to tajne službe pričaju javno o tajnama?
Vi imate već silnih problema sa prevođenjem vlastitih riječi u vlastiti jezik.
Čuli, javna tajna, drveno željezo ili kako već...
Čekaj malo, pa sad si rekao da je uslov za biti Hrvat plaćanje poreza pa me zanima jesu li Hrvati ovi koji ne plaćaju porez a žive u RH, njih 250 k što nemaju posao? Ili Možda djeca do 18 godina? Jel se postaje Hrvatom kad uplatiš prvi porez a izgubiš taj status kada izgubiš posao ili kako to već mislišred wolf wrote:Tko voli Hrvatsku, tu je. Tko želi živjeti u njoj, tu je. Točka.tre911 wrote:Znači porez je uslov da neko bude Hrvat??? Što je sa sto tisuća koji su pobjegli za vrijeme tvojih crvenih van jer nisu imali posla pa nisu ni mogli plaćati porez? Što je sa ovih 250 tisuća trenutno nezaposlenih? Jesu li oni manje Hrvati jer ne uplaćuju porez?red wolf wrote:Da. Ali, moramo cijeniti one koji plaćaju poreze u ovoj nam Hrvatskoj i time stvaraju njenu budućnost.tre911 wrote:A nije svih Hrvata?? de molim te samo to reci pa da smo načisto :Dred wolf wrote:Ne. Hrvatska je domovina onih koji žive u njoj.tre911 wrote:Što ne baš? nećeš se kladiti ili ne vjeruješ da je RH domovina svih Hrvata? Ako je ovo drugo onda prihvati okladu.red wolf wrote:Pa ne baš.tre911 wrote:Opet ti kažem bundevo da je RH domovina svih Hrvata ma gdje bili trenutno. Oš se kladiti?red wolf wrote:Ne. HDZ. Ništa ne razumiješ. Malo je drugačije u tvojoj domovini.Ero wrote:Most? Neće.red wolf wrote:Ajme što si naivan...Odreći će se vlasti možda?tre911 wrote:Priča je gotova, ili smjena lozančića ili novi izbori. HDZ preko ovoga sigurno neće preći.debotoijusto wrote:HDZ u konopcima
most samara aplauzima
Guest- Guest
Napisao sam ono što sam napisao.tre911 wrote:Čekaj malo, pa sad si rekao da je uslov za biti Hrvat plaćanje poreza pa me zanima jesu li Hrvati ovi koji ne plaćaju porez a žive u RH, njih 250 k što nemaju posao? Ili Možda djeca do 18 godina? Jel se postaje Hrvatom kad uplatiš prvi porez a izgubiš taj status kada izgubiš posao ili kako to već mislišred wolf wrote:Tko voli Hrvatsku, tu je. Tko želi živjeti u njoj, tu je. Točka.tre911 wrote:Znači porez je uslov da neko bude Hrvat??? Što je sa sto tisuća koji su pobjegli za vrijeme tvojih crvenih van jer nisu imali posla pa nisu ni mogli plaćati porez? Što je sa ovih 250 tisuća trenutno nezaposlenih? Jesu li oni manje Hrvati jer ne uplaćuju porez?red wolf wrote:Da. Ali, moramo cijeniti one koji plaćaju poreze u ovoj nam Hrvatskoj i time stvaraju njenu budućnost.tre911 wrote:A nije svih Hrvata?? de molim te samo to reci pa da smo načisto :Dred wolf wrote:Ne. Hrvatska je domovina onih koji žive u njoj.tre911 wrote:Što ne baš? nećeš se kladiti ili ne vjeruješ da je RH domovina svih Hrvata? Ako je ovo drugo onda prihvati okladu.red wolf wrote:Pa ne baš.tre911 wrote:Opet ti kažem bundevo da je RH domovina svih Hrvata ma gdje bili trenutno. Oš se kladiti?red wolf wrote:Ne. HDZ. Ništa ne razumiješ. Malo je drugačije u tvojoj domovini.Ero wrote:Most? Neće.red wolf wrote:Ajme što si naivan...Odreći će se vlasti možda?tre911 wrote:Priča je gotova, ili smjena lozančića ili novi izbori. HDZ preko ovoga sigurno neće preći.debotoijusto wrote:HDZ u konopcima
most samara aplauzima
red wolf-
2016-02-10
Malčice si opet nešto zglajzao, jesu li ti koji ne uplaćuju porez Hrvati ili nisu?red wolf wrote:Napisao sam ono što sam napisao.tre911 wrote:
Čekaj malo, pa sad si rekao da je uslov za biti Hrvat plaćanje poreza pa me zanima jesu li Hrvati ovi koji ne plaćaju porez a žive u RH, njih 250 k što nemaju posao? Ili Možda djeca do 18 godina? Jel se postaje Hrvatom kad uplatiš prvi porez a izgubiš taj status kada izgubiš posao ili kako to već misliš
Guest- Guest
Mozak ti nije takav kapacitet da bi to razumio. @Kic će ti objasniti, vjeruj mi.tre911 wrote:Malčice si opet nešto zglajzao, jesu li ti koji ne uplaćuju porez Hrvati ili nisu?red wolf wrote:Napisao sam ono što sam napisao.tre911 wrote:
Čekaj malo, pa sad si rekao da je uslov za biti Hrvat plaćanje poreza pa me zanima jesu li Hrvati ovi koji ne plaćaju porez a žive u RH, njih 250 k što nemaju posao? Ili Možda djeca do 18 godina? Jel se postaje Hrvatom kad uplatiš prvi porez a izgubiš taj status kada izgubiš posao ili kako to već misliš
red wolf-
2016-02-10
Ma koji kic, ti si to napisao pa mi ti i objasni a ako želiš mogu ti to postaviti što si napisao a vjeruj mi nema veze sa kicom nego sa tobom.red wolf wrote:Mozak ti nije takav kapacitet da bi to razumio. @Kic će ti objasniti, vjeruj mi.tre911 wrote:Malčice si opet nešto zglajzao, jesu li ti koji ne uplaćuju porez Hrvati ili nisu?red wolf wrote:Napisao sam ono što sam napisao.tre911 wrote:
Nego jel si ti možda zaljubljen u kica kada ga ovoliko i stalno spominješ? 100% sam siguran da on nije homićus i da se uzalud nadaš ali što te košta pitati ga, probaj barem ćeš otkloniti svaku sumnju a jedino što ćeš i dalje patiti kao i do sada ali takav ti je život
Guest- Guest
Čekaj malo. Divim se tvom mozgu.tre911 wrote:Ma koji kic, ti si to napisao pa mi ti i objasni a ako želiš mogu ti to postaviti što si napisao a vjeruj mi nema veze sa kicom nego sa tobom.red wolf wrote:Mozak ti nije takav kapacitet da bi to razumio. @Kic će ti objasniti, vjeruj mi.tre911 wrote:Malčice si opet nešto zglajzao, jesu li ti koji ne uplaćuju porez Hrvati ili nisu?red wolf wrote:Napisao sam ono što sam napisao.tre911 wrote:
Nego jel si ti možda zaljubljen u kica kada ga ovoliko i stalno spominješ? 100% sam siguran da on nije homićus i da se uzalud nadaš ali što te košta pitati ga, probaj barem ćeš otkloniti svaku sumnju a jedino što ćeš i dalje patiti kao i do sada ali takav ti je život
red wolf-
2016-02-10
Ako ti je neugodno evo ja ću mu reći da si se zaljubio u njega i da ti se javi sa kakvim god odgovorom. Mislim toliko puta si ga večeras spomenio iako nije ni blizu rasprave da je ziher da patiš za njimred wolf wrote:Čekaj malo. Divim se tvom mozgu.tre911 wrote:Ma koji kic, ti si to napisao pa mi ti i objasni a ako želiš mogu ti to postaviti što si napisao a vjeruj mi nema veze sa kicom nego sa tobom.red wolf wrote:Mozak ti nije takav kapacitet da bi to razumio. @Kic će ti objasniti, vjeruj mi.tre911 wrote:Malčice si opet nešto zglajzao, jesu li ti koji ne uplaćuju porez Hrvati ili nisu?red wolf wrote:Napisao sam ono što sam napisao.tre911 wrote:
Guest- Guest
gle fašiste taj bi odrekao državljanstvo svima onima koji trenutno žive u srbiji i ne plaćaju porez u hrvatskoj.... jel i tvoj djed negdje utašovao... ;)red wolf wrote:Da. Ali, moramo cijeniti one koji plaćaju poreze u ovoj nam Hrvatskoj i time stvaraju njenu budućnost.tre911 wrote:A nije svih Hrvata?? de molim te samo to reci pa da smo načisto :Dred wolf wrote:Ne. Hrvatska je domovina onih koji žive u njoj.tre911 wrote:Što ne baš? nećeš se kladiti ili ne vjeruješ da je RH domovina svih Hrvata? Ako je ovo drugo onda prihvati okladu.red wolf wrote:Pa ne baš.tre911 wrote:Opet ti kažem bundevo da je RH domovina svih Hrvata ma gdje bili trenutno. Oš se kladiti?red wolf wrote:Ne. HDZ. Ništa ne razumiješ. Malo je drugačije u tvojoj domovini.Ero wrote:Most? Neće.red wolf wrote:Ajme što si naivan...Odreći će se vlasti možda?tre911 wrote:Priča je gotova, ili smjena lozančića ili novi izbori. HDZ preko ovoga sigurno neće preći.debotoijusto wrote:HDZ u konopcima
most samara aplauzima
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
na svakoj temi bar jedan do jučer pritajeni ustašoid, a evo sad se više opće ne mogu vladati... ;)))) treba ga tužiti pupovcu.... i djikiću
2015-08-08
zovite dudatu da prijaVI EZEKA.... ;))))
2015-08-08
I staziću, taj je najveći živući Java (psttt ne smijem ga više zvati govedo jer se šiting govedo jako ljuti zbog toga)michaellcmacha wrote:na svakoj temi bar jedan do jučer pritajeni ustašoid, a evo sad se više opće ne mogu vladati... ;)))) treba ga tužiti pupovcu.... i djikiću
Guest- Guest
Imamo mi još jednog cinkera koji je slao abuse prijavu zbog teme o židovima, tema o sniperu, naš menagermichaellcmacha wrote:zovite dudatu da prijaVI EZEKA.... ;))))
Guest- Guest
manager mi je još najsumnjiviji njega i njegove treba posebno ispitati... oni su garant bili najopakiji... ;)))), viš da mu nisu dali ni da se ženi da se zlo ne bi nastavljalo dalje po lozi.... ;)))
2015-08-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Pelješki most je završena priča, novac nije upitan
» Kukić : Izvuće li Željko Komšić "deblji kraj" , priča o BiH kao evropskoj državi je završena
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» Petokolonas i terorist Pilsel ustraje da je Kolinda to rekla
» Pelješki most je završena priča, novac nije upitan
» Kukić : Izvuće li Željko Komšić "deblji kraj" , priča o BiH kao evropskoj državi je završena
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» Petokolonas i terorist Pilsel ustraje da je Kolinda to rekla
Page 2 of 3