čekam te
Page 1 of 1
čekam te
vide ti urše raukar i alme price... curke je pucao nacizam samo tako...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: čekam te
ja mislio nekog cekas da izadje na megdan a ono ti reklamiras muziku :D
pa moramo svakodnevno ukazivati na te fašiste i fašistice, konkretno na ove dvije nacistice koje su pružale "moralni" suport ustašama i zazivale povratak mračnog ustaškog režima.... u to doba su nesumnjivo mnogi zastranili slušajući njihovu izvedbu lili marlen... i na to treba ukazati... da se više nikad ne ponovi, a njima da se onemogući da opet u nekoj drugoj prilici opet ustašuju...
2015-08-08
dokle više ovaj filofašizam u antifa redovima...molio bih kolege antifašiste da to malo počiste jer ćemo imati ozbiljnih problema, mi deklarirani antifašisti, sa vama što ne znate jeste li anti i antianti kad se probudite ujutro..
zgražajuće
zgražajuće
2014-04-15
Dobro ej kolega da ste tu, ovakav korov samo šteti našoj borbi..zabrinjavajuće kako se stavovi mjenjaju ovisno o godišnjem dobu i promjeni tlaka zraka, tu bi svakako valjalo jedna antifašistička preodgojna mjera oprezamichaellcmacha wrote:pa moramo svakodnevno ukazivati na te fašiste i fašistice, konkretno na ove dvije nacistice koje su pružale "moralni" suport ustašama i zazivale povratak mračnog ustaškog režima.... u to doba su nesumnjivo mnogi zastranili slušajući njihovu izvedbu lili marlen... i na to treba ukazati... da se više nikad ne ponovi, a njima da se onemogući da opet u nekoj drugoj prilici opet ustašuju...
2014-04-15
prvi antifasisti na nasim prostorima su kasnije protjerani i ubijani od takozvanih antifasista u sastavu SKJ
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
koja dobra pisma, jebote,
dođe mi da iden u rat
dođe mi da iden u rat
2014-04-16
nema nista ni u ustani bane i onaj vojvoda sudzelic il kako se zvase pa su proglasene ustaskim ili cetnickim, pljucStarhemberg wrote:Nema ničeg nacističkog u Lili Marleen.
darth_vader-
2014-04-17
naravno da nema, ali su/je bile/la psihološki pokretač vojnika, a svi znamo šta je vojnički posao.... ajmo to malo plastificirati uz dobru i motivirajuću pjesmu se dobro i .....ratuje.... da ne kažem ubija jel... ;), ali interesantno je sad u stvari vidjeti da su to u stvari obične fufe... ja se uvijek sjetim severine i maje blagdan kad su nam 93. u trstenik došle pjevat.... objema su minice bile duge (ili kratke) do pupka... i to se slobodno može nazvat interna zabave na kojoj "nije bilo" dozvoljeno snimanje... kako bi tek bile popularne da se te snimke zavrte.... ;)))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
to je strava bilo, samo ne smijem pričat, a video snimke su izbledjele, jebiga vhs i tako to...
2015-08-08
Ja znam jednu staru antifašističku pjesmu
sjedi mara na kamen studencu, stisla noge ne da p**** njemcu!!
sjedi mara na kamen studencu, stisla noge ne da p**** njemcu!!
Guest- Guest
http://www.dw.com/hr/pjesma-koja-je-osvojila-svijet-lili-marlen/a-16746734
» Jedva čekam drugi val
» Admine pederu, još čekam odgovor
» Seselju svinjo jedna,cekam te s pistoljem
» Srbin na odmoru u Hrvatskoj:'Evo uzaludno cekam vec 11 dan da me prebiju'
» 'Već godinu i pol čekam rješenje o obračunu mirovine, a institucije mi šalju odgovore koji vrijeđaju razum
» Admine pederu, još čekam odgovor
» Seselju svinjo jedna,cekam te s pistoljem
» Srbin na odmoru u Hrvatskoj:'Evo uzaludno cekam vec 11 dan da me prebiju'
» 'Već godinu i pol čekam rješenje o obračunu mirovine, a institucije mi šalju odgovore koji vrijeđaju razum
Page 1 of 1