Admine pederu, još čekam odgovor
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Admine pederu, još čekam odgovor
Čekam da mi jajara odgovori. Jebe mi se šta je dozvoljeno a šta nije. Meni je dao ban, što je u redu, ali baliji nije iako je ovaj prvi vređao a ja sam nastavio niz.
Guest- Guest
genocid bre!Yggdrasil wrote:
dzango, alteri nisu dopušteno, šta bilo?
I?Roy_Bean wrote:genocid bre!Yggdrasil wrote:
dzango, alteri nisu dopušteno, šta bilo?
Guest- Guest
Ne, nego objašnjenje. On je prvi stavljao prababe na kurac. Ja sam nastavio niz i nisam ni spomenuo kurac.Roy_Bean wrote:tražiš pravdu?
Guest- Guest
I on se nanizao svojih banova. Imao si prije ovoga jedan dan ban upozorenja. Nemože stalno isti dobivat banove. Sad je red na tebe.budimir.trajkovic13 wrote:Čekam da mi jajara odgovori. Jebe mi se šta je dozvoljeno a šta nije. Meni je dao ban, što je u redu, ali baliji nije iako je ovaj prvi vređao a ja sam nastavio niz.
Uglavnom uvatite se kacit pa netko dobije ban , pa onda opet nastavite pa nemože stalno istome. Prestanite si uvrede dijelit , ignorirajte pa nece nikom ništa i to je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je daljnja rodbina.budimir.trajkovic13 wrote:Ne, nego objašnjenje. On je prvi stavljao prababe na kurac. Ja sam nastavio niz i nisam ni spomenuo kurac.Roy_Bean wrote:tražiš pravdu?
2014-04-11
Ne bunim se ja za svoj ban. I ja sam već dobijao ban.RayMabus wrote:I on se nanizao svojih banova. Imao si prije ovoga jedan dan ban upozorenja. Nemože stalno isti dobivat banove. Sad je red na tebe.budimir.trajkovic13 wrote:Čekam da mi jajara odgovori. Jebe mi se šta je dozvoljeno a šta nije. Meni je dao ban, što je u redu, ali baliji nije iako je ovaj prvi vređao a ja sam nastavio niz.
Uglavnom uvatite se kacit pa netko dobije ban , pa onda opet nastavite pa nemože stalno istome. Prestanite si uvrede dijelit , ignorirajte pa nece nikom ništa i to je to.
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Pre neki dan je isto vređao i nikome ništa. Ja nikoga ne prijavljujem. Jajara je odmah cimuno admina i ovaj meni da ban a njemu ništa.RayMabus wrote:To je daljnja rodbina.budimir.trajkovic13 wrote:Ne, nego objašnjenje. On je prvi stavljao prababe na kurac. Ja sam nastavio niz i nisam ni spomenuo kurac.Roy_Bean wrote:tražiš pravdu?
Guest- Guest
Mozemo glasat za banove kome dati?
Ja sam da se banira duplo vise Srba nego ovih drugih
Zbog pozitivne diskriminacije
Ja sam da se banira duplo vise Srba nego ovih drugih
Zbog pozitivne diskriminacije
Pa eto ...ti si se uhvatio ...uže rodbine.budimir.trajkovic13 wrote:Pre neki dan je isto vređao i nikome ništa. Ja nikoga ne prijavljujem. Jajara je odmah cimuno admina i ovaj meni da ban a njemu ništa.RayMabus wrote:To je daljnja rodbina.budimir.trajkovic13 wrote:Ne, nego objašnjenje. On je prvi stavljao prababe na kurac. Ja sam nastavio niz i nisam ni spomenuo kurac.Roy_Bean wrote:tražiš pravdu?
Uža rodbina dobije ban.
2014-04-11
Šta je bre sažeo? Da se banovi dele po epi, peci pec? Pročitaj šta je on napisao a šta ja i ko je vređao.Roy_Bean wrote:Ray je to jako dobro sažeo...
Guest- Guest
Stvar je u vređanju, blizina rodbine nema veze. Ne vređa se rodbina bukvalno, već on.RayMabus wrote:Pa eto ...ti si se uhvatio ...uže rodbine.budimir.trajkovic13 wrote:Pre neki dan je isto vređao i nikome ništa. Ja nikoga ne prijavljujem. Jajara je odmah cimuno admina i ovaj meni da ban a njemu ništa.RayMabus wrote:To je daljnja rodbina.budimir.trajkovic13 wrote:Ne, nego objašnjenje. On je prvi stavljao prababe na kurac. Ja sam nastavio niz i nisam ni spomenuo kurac.Roy_Bean wrote:tražiš pravdu?
Uža rodbina dobije ban.
Guest- Guest
nisam navratio po prijavi nego sam vas pratio dok ste tipkali...budimir.trajkovic13 wrote:Pre neki dan je isto vređao i nikome ništa. Ja nikoga ne prijavljujem. Jajara je odmah cimuno admina i ovaj meni da ban a njemu ništa.RayMabus wrote:To je daljnja rodbina.budimir.trajkovic13 wrote:Ne, nego objašnjenje. On je prvi stavljao prababe na kurac. Ja sam nastavio niz i nisam ni spomenuo kurac.Roy_Bean wrote:tražiš pravdu?
I gde je ban za njega? Ja nisam poinjao kurčeve a on je to vrlo plastično objasnio. Ili se banovi dobijaju po redolsedu?Roy_Bean wrote:nisam navratio po prijavi nego sam vas pratio dok ste tipkali...budimir.trajkovic13 wrote:Pre neki dan je isto vređao i nikome ništa. Ja nikoga ne prijavljujem. Jajara je odmah cimuno admina i ovaj meni da ban a njemu ništa.RayMabus wrote:To je daljnja rodbina.budimir.trajkovic13 wrote:Ne, nego objašnjenje. On je prvi stavljao prababe na kurac. Ja sam nastavio niz i nisam ni spomenuo kurac.Roy_Bean wrote:tražiš pravdu?
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» čekam te
» ADMINE srbende ti napravile kokarda čitulju od foruma
» Jedva čekam drugi val
» Vučić pederu!
» Vučiću pederu!
» ADMINE srbende ti napravile kokarda čitulju od foruma
» Jedva čekam drugi val
» Vučić pederu!
» Vučiću pederu!