Vulin: HR da zaštiti Srbe od narastajućeg ustaštva
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vulin: HR da zaštiti Srbe od narastajućeg ustaštva
Ti blage veze nemas sto pricas. Bunjevci su pod istim uvjetima stali Bunjevci i Hrvati. Eto pod Milosevicem i Tomom i Picoustim nisu. Razmisli zasto. Da i dan danas su veci Hrvati nego Istrijani.jastreb wrote:Hrvati u Istri su pod najvećom mogućom fašističkom najezdom i asimilacijom sačuvali hrvatstvo,a ove propalice su ga se odrekle.
Pljuc!
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
pa od onoga,znas cega..;-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:crveni,hoces me branit? :Pcrvenkasti wrote:Je li djelo kad čovjek nešto kaže?
Od koga?
2014-04-12
ma to sam mu ja objasnjavala 100 puta,argumentirala,etc..on uvijek isto..:-Sabraham wrote:Ti blage veze nemas sto pricas. Bunjevci su pod istim uvjetima stali Bunjevci i Hrvati. Eto pod Milosevicem i Tomom i Picoustim nisu. Razmisli zasto. Da i dan danas su veci Hrvati nego Istrijani.jastreb wrote:Hrvati u Istri su pod najvećom mogućom fašističkom najezdom i asimilacijom sačuvali hrvatstvo,a ove propalice su ga se odrekle.
Pljuc!
2014-04-12
Ja sam bijednik koji nije u stanju brinuti se ni za samog sebe.
crvenkasti-
2014-04-17
to tak ide kod vas "hrvata"
2015-08-08
nista od zastitnicke uloge vrlog kavalira..mislila sam da ces mi biti protege,kad ono nista..a,cak je i zlatu porasla cijena..;-)crvenkasti wrote:Ja sam bijednik koji nije u stanju brinuti se ni za samog sebe.
2014-04-12
michaellcmacha wrote:to tak ide kod vas "hrvata"
Dižem kredite, posuđujem, peglam kartice.. Jebiga.
crvenkasti-
2014-04-17
Da, došlo vrime da su antifašističke reference i idoli postali: Vulin, Šešelj, Vučić, Nikolić; Mladić...Milanović, Pusići, Kvesići, Stazići...sve antifašist do antifašiste.
Sve moj do moga.
Sve moj do moga.
A zašto se te propalice danas ne izjašnjavaju kao Hrvati?maggie13 wrote:ma to sam mu ja objasnjavala 100 puta,argumentirala,etc..on uvijek isto..:-Sabraham wrote:Ti blage veze nemas sto pricas. Bunjevci su pod istim uvjetima stali Bunjevci i Hrvati. Eto pod Milosevicem i Tomom i Picoustim nisu. Razmisli zasto. Da i dan danas su veci Hrvati nego Istrijani.jastreb wrote:Hrvati u Istri su pod najvećom mogućom fašističkom najezdom i asimilacijom sačuvali hrvatstvo,a ove propalice su ga se odrekle.
Pljuc!
Pa nije Čiča Dražo ustao iz groba.
Možda su se tako 90-tih htjeli prikučiti vlastima,ali zašto se i dan-danas izjašnjavaju kao nekakvi munjevci???
I zašto se beogradski Hrvati nikada tako nisu izjašnjavali,a ima ih u BG oko 10.000. I nikad se niti jedan od njih nije izjasnio kao Bunjevac.
Zašto se Hrvati u Nišu,Kragujevcu, u Rumi i Sremskoj Mitrovici,u Zemunu,ili u Pančevu nisu tako izjašnjavali???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
VIDEO: Jovica Stanišić: ‘Tomislav Nikolić lično je ubio 10-15 baba u hrvatskom selu Antin!’ Nikolić skrušeno: ‘Postoji mogućnost da sam nekog ubio!’
Autor: S.V. Četvrtak, 27. Veljača 2014. u 15:27
"Bilo nas je 100-injak koji smo ostali u selu, ali kada je došao Nikolić s četnicima, onda su samo odjednom počeli nestajati. Ima ih dandanas 17 koje nikada nismo našli", tvrde rijetki preživjeli masakr u Atinu.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/video-jovica-stanisic-tomislav-nikolic-licno-je-ubio-10-15-baba-u-hrvatskom-selu-antin-nikolic-skruseno-postoji-mogucnost-da-sam-nekog-ubio-116264
"Bilo nas je 100-injak koji smo ostali u selu, ali kada je došao Nikolić s četnicima, onda su samo odjednom počeli nestajati. Ima ih dandanas 17 koje nikada nismo našli", tvrde rijetki preživjeli masakr u Atinu.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/video-jovica-stanisic-tomislav-nikolic-licno-je-ubio-10-15-baba-u-hrvatskom-selu-antin-nikolic-skruseno-postoji-mogucnost-da-sam-nekog-ubio-116264
To je strasno...koji qrc Ero,namigujes??'
Guest- Guest
bunjevci su ti nes poput Šokaca,ili slicnih ,dakle usko vezano za malo gografsko podrucje..ne mogu oni u Bewlgradu biti Bunjevci..jastreb wrote:A zašto se te propalice danas ne izjašnjavaju kao Hrvati?maggie13 wrote:ma to sam mu ja objasnjavala 100 puta,argumentirala,etc..on uvijek isto..:-Sabraham wrote:Ti blage veze nemas sto pricas. Bunjevci su pod istim uvjetima stali Bunjevci i Hrvati. Eto pod Milosevicem i Tomom i Picoustim nisu. Razmisli zasto. Da i dan danas su veci Hrvati nego Istrijani.jastreb wrote:Hrvati u Istri su pod najvećom mogućom fašističkom najezdom i asimilacijom sačuvali hrvatstvo,a ove propalice su ga se odrekle.
Pljuc!
Pa nije Čiča Dražo ustao iz groba.
Možda su se tako 90-tih htjeli prikučiti vlastima,ali zašto se i dan-danas izjašnjavaju kao nekakvi munjevci???
I zašto se beogradski Hrvati nikada tako nisu izjašnjavali,a ima ih u BG oko 10.000. I nikad se niti jedan od njih nije izjasnio kao Bunjevac.
Zašto se Hrvati u Nišu,Kragujevcu, u Rumi i Sremskoj Mitrovici,u Zemunu,ili u Pančevu nisu tako izjašnjavali???
Guest- Guest
Ero wrote:VIDEO: Jovica Stanišić: ‘Tomislav Nikolić lično je ubio 10-15 baba u hrvatskom selu Antin!’ Nikolić skrušeno: ‘Postoji mogućnost da sam nekog ubio!’
Ja ništa ne kažem, ja samo prenosim vijest onakva kakva je bila.
Nikolić je predsjednik Srbije i ja to poštujem.
To je njihov izbor i kao takav suveren, koji Srbiju predstavlja u svijetu.
Dr Hase je hrvatski izbor, suvereno pravo hrvatskog naroda na svoj izbor,
i tu Vulin nema što komentirati.
Ebi ga Ero,nikad mira i sklada na balkanu...
Guest- Guest
Samo potsjećam, kolega, samo potsjećam...bogomdani wrote:To je strasno...koji qrc Ero,namigujes??'
Bezobrazluk im ide do toga da antifašist Nikolić ide u Vatikan lobirati protiv kanonizacije blaženog Stepinca.
Neviđeno u odnosima dvije države, da se premijer bavi s crkvenim stvarima, a posebno one druge, kojoj ne pripada.
Ali dobro, Nikolić je antifašist. Takorekuć kolega od Milanovića, Stazića, Pusićevih itd...
Balkan mi nije reper, ni po čemu.bogomdani wrote:Ebi ga Ero,nikad mira i sklada na balkanu...
Balkan je odgojen na mitomaniji i neistini...genetski predodređeni lažovi i ljenčuge (većim dijelom), ako mene pitaš.
Volim im to reći u obraz...
Ero wrote:Balkan mi nije reper, ni po čemu.bogomdani wrote:Ebi ga Ero,nikad mira i sklada na balkanu...
Balkan je odgojen na mitomaniji i neistini...genetski predodređeni lažovi i ljenčuge (većim dijelom), ako mene pitaš.
Volim im to reći u obraz...
PS: Sličnost s "neprofitnim" je sasvim slučajna.
Ero wrote:Da, došlo vrime da su antifašističke reference i idoli postali: Vulin, Šešelj, Vučić, Nikolić; Mladić..
Niti jedan od navedih nije osudio svoje ponašanje u prošlosti, osim Vučić.
Vjerojatno znate da vas na desnici napadaju, citirat ću, ‘jer kritizirate Hasanbegovića, a u Beogradu se sastajete s četničkim vojvodom Tomislavom Nikolićem’?
- Nikada se nisam sastao s četničkom vojvodom Nikolićem, nego s Tomislavom Nikolićem koji je predsjednik Republike Srbije. S istim predsjednikom Nikolićem sastala se i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a to će u budućnosti napraviti i premijer Orešković.
- Nikada se nisam sastao s četničkom vojvodom Nikolićem, nego s Tomislavom Nikolićem koji je predsjednik Republike Srbije. S istim predsjednikom Nikolićem sastala se i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a to će u budućnosti napraviti i premijer Orešković.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vulin zatražio da međunarodna zajednica zaštiti Srbe na Kosovu
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Kardinal Puljić: I ja sam protiv ideologije ustaštva
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Kardinal Puljić: I ja sam protiv ideologije ustaštva
Page 3 of 4