Vulin: HR da zaštiti Srbe od narastajućeg ustaštva
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vulin: HR da zaštiti Srbe od narastajućeg ustaštva
Ero wrote:Ma neee, već Bunjevac, pravoslavne vjere. Kao prijelazno rješenje. Pitaj Nikolića ako meni ne vjeruješ.crvenkasti wrote:Ero wrote:PS: Sve ratove u kojima je sudjelovao je izgubio. Ima se pravo ljutiti.crvenkasti wrote:Vulin je Englez?
Svaki Srbin koji se osjeća kao pizda, jezik zna, nek postane Hrvat.
Nije toliko bitan formalni naziv, nego kako se osjećaš.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Ma znam to. I Vulin se ne osjeća onako kako sam sebe definira u Wikipedii.crvenkasti wrote:Ero wrote:Ma neee, već Bunjevac, pravoslavne vjere. Kao prijelazno rješenje. Pitaj Nikolića ako meni ne vjeruješ.crvenkasti wrote:Ero wrote:PS: Sve ratove u kojima je sudjelovao je izgubio. Ima se pravo ljutiti.crvenkasti wrote:Vulin je Englez?
Svaki Srbin koji se osjeća kao pizda, jezik zna, nek postane Hrvat.
Nije toliko bitan formalni naziv, nego kako se osjećaš.
Djela, i ne riječi, definiraju čovjeka.
Je li djelo kad čovjek nešto kaže?
crvenkasti-
2014-04-17
Prije svega zahvaljujući svom ili izdajničkom,ili labilnom karakteru.Ero wrote:Neki su i Bunjevci, zahvaljujući četničkom vojvodi Nikoliću. Prije njega Šešelju, Vučiću etc...
Hrvati koji su cijeli rat proveli u Banjaluci i okolici,i dan danas se tamo nalaze i onda i danas su Hrvati,a ove pičke glume nekakve Bunjevce.
I sad ćemo zbog toga kriviti Šešelja?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Prije svega zahvaljujući svom ili izdajničkom,ili labilnom karakteru.Ero wrote:Neki su i Bunjevci, zahvaljujući četničkom vojvodi Nikoliću. Prije njega Šešelju, Vučiću etc...
Hrvati koji su cijeli rat proveli u Banjaluci i okolici,i dan danas se tamo nalaze i onda i danas su Hrvati,a ove pičke glume nekakve Bunjevce.
Ustašo, ne pakuj Šešelju, on je antifašist.
Šešelj je jedan natprosječno inteligentan dečko,koji od svih pravi bedake,pa tako i od tih "bunjevaca".Ero wrote:jastreb wrote:Prije svega zahvaljujući svom ili izdajničkom,ili labilnom karakteru.Ero wrote:Neki su i Bunjevci, zahvaljujući četničkom vojvodi Nikoliću. Prije njega Šešelju, Vučiću etc...
U Beogradu su ih Hrvati javno godinama pozivali da se izjasne kao Hrvati (među njima i naš poznati glumac Aljoša Vučković). U BG se Hrvati izjašnjavaju kao Hrvati.
U Nišu i Kragujevcu se izjašnjavaju kao Hrvati. U Sarajevu se čak i Židovi izjašnjavaju kao Hrvati. U Crnoj Gori se i Bokelji izjašnjavaju kao Hrvati.
U Zenici čak i potomci Slovenaca i Čeha,danas su Hrvati.
Jedino su se te picajzle,ti hrvatski Brankovići u Bačkoj našli pametni i izigravaju budale.
2014-04-22
Pa kažem, pravi antifašist...jastreb wrote:Šešelj je jedan natprosječno inteligentan dečko,koji od svih pravi bedake,pa tako i od tih "bunjevaca".Ero wrote:jastreb wrote:Prije svega zahvaljujući svom ili izdajničkom,ili labilnom karakteru.Ero wrote:Neki su i Bunjevci, zahvaljujući četničkom vojvodi Nikoliću. Prije njega Šešelju, Vučiću etc...
U Beogradu su ih Hrvati javno godinama pozivali da se izjasne kao Hrvati (među njima i naš poznati glumac Aljoša Vučković). U BG se Hrvati izjašnjavaju kao Hrvati.
Pa više simpatija imam i za Šešelja,nego za te propalice koji su za par salaša prodali narodnost.
2014-04-22
jastreb wrote:Šešelj je jedan natprosječno inteligentan dečko,koji od svih pravi bedake,pa tako i od tih "bunjevaca".Ero wrote:jastreb wrote:Prije svega zahvaljujući svom ili izdajničkom,ili labilnom karakteru.Ero wrote:Neki su i Bunjevci, zahvaljujući četničkom vojvodi Nikoliću. Prije njega Šešelju, Vučiću etc...
U Nišu i Kragujevcu se izjašnjavaju kao Hrvati. U Sarajevu se čak i Židovi izjašnjavaju kao Hrvati. U Crnoj Gori se i Bokelji izjašnjavaju kao Hrvati.
U Zenici čak i potomci Slovenaca i Čeha,danas su Hrvati.
Jedino su se te picajzle,ti hrvatski Brankovići u Bačkoj našli pametni i izigravaju budale.
Ako nisi Srbin, nemaš što drugo biti nego Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Milanović.presesesjastreb wrote:Pa više simpatija imam i za Šešelja,nego za te propalice koji su za par salaša prodali narodnost.
Seselj, Voja je jedini Seselj koji je Srbin. Toliko o prodaji narodnisti.jastreb wrote:Pa više simpatija imam i za Šešelja,nego za te propalice koji su za par salaša prodali narodnost.
abraham-
2014-04-14
Zanimljivo. Ovdje se napada Josipovića,Zoku, ovoga onoga da su izdajnici hrvatstva,a ove bitange koji javno pljuju na hrvatstvo i odriču se hrvatskog pradjedovskog imena u ime nepostojeće nacije,oni su OK???abraham wrote:Seselj, Voja je jedini Seselj koji je Srbin. Toliko o prodaji narodnisti.jastreb wrote:Pa više simpatija imam i za Šešelja,nego za te propalice koji su za par salaša prodali narodnost.
2014-04-22
Bunjevci nikada nisu bili, do pojave Kertesa i Milosevica , nacija. Uvijek su bili dio hrvatskog korpusa kao i dalmatinci, sokci ili prigorci. Pogledaj genezu bunjevaca i bit ce ti jasnije. Procitaj malo njihove pisce i bit ce ti jos jasnije.
2014-04-14
crveni,hoces me branit? :Pcrvenkasti wrote:Je li djelo kad čovjek nešto kaže?
2014-04-12
maggie13 wrote:crveni,hoces me branit? :Pcrvenkasti wrote:Je li djelo kad čovjek nešto kaže?
Od koga?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa o tome ti i pričam.abraham wrote:Bunjevci nikada nisu bili, do pojave Kertesa i Milosevica , nacija. Uvijek su bili dio hrvatskog korpusa kao i dalmatinci, sokci ili prigorci. Pogledaj genezu bunjevaca i bit ce ti jasnije. Procitaj malo njihove pisce i bit ce ti jos jasnije.
Uvijek su bili Hrvati i odjednom su pljunuli na svoju prošlost i postali izmišljena nacija.
Obične poturice i nitkovi.
2014-04-22
Hrvati u Istri su pod najvećom mogućom fašističkom najezdom i asimilacijom sačuvali hrvatstvo,a ove propalice su ga se odrekle.
Pljuc!
Pljuc!
2014-04-22
ma nitko nikog ne napada, jedino eto ne volimo vas fašiste, pogotovo ustaške vojne policajce koji su nakon oluje pljačkali srpske kuće... durbine, knjige, i tako to... ;)jastreb wrote:Zanimljivo. Ovdje se napada Josipovića,Zoku, ovoga onoga da su izdajnici hrvatstva,a ove bitange koji javno pljuju na hrvatstvo i odriču se hrvatskog pradjedovskog imena u ime nepostojeće nacije,oni su OK???abraham wrote:Seselj, Voja je jedini Seselj koji je Srbin. Toliko o prodaji narodnisti.jastreb wrote:Pa više simpatija imam i za Šešelja,nego za te propalice koji su za par salaša prodali narodnost.
2015-08-08
jastreb wrote:Hrvati u Istri su pod najvećom mogućom fašističkom najezdom i asimilacijom sačuvali hrvatstvo,a ove propalice su ga se odrekle.
Pljuc!
U Istri su ih tjerali da budu Talijani, nije to isto.
crvenkasti-
2014-04-17
njih su stepli antifašisti, a poznato je da nakon njih ni pirika ne rastejastreb wrote:Hrvati u Istri su pod najvećom mogućom fašističkom najezdom i asimilacijom sačuvali hrvatstvo,a ove propalice su ga se odrekle.
Pljuc!
2015-08-08
Ti blage veze nemas sto pricas. Bunjevci su pod istim uvjetima stali Bunjevci i Hrvati. Eto pod Milosevicem i Tomom i Picoustim nisu. Razmisli zasto. Da i dan danas su veci Hrvati nego Istrijani.jastreb wrote:Hrvati u Istri su pod najvećom mogućom fašističkom najezdom i asimilacijom sačuvali hrvatstvo,a ove propalice su ga se odrekle.
Pljuc!
abraham-
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vulin zatražio da međunarodna zajednica zaštiti Srbe na Kosovu
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Kardinal Puljić: I ja sam protiv ideologije ustaštva
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Kardinal Puljić: I ja sam protiv ideologije ustaštva
Page 2 of 4