Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
vizualno da...provocator wrote:Meni se Karamarko pari ko neki lik zalutao iz Alan Forda.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Možda malo podsjeća na onog glupog Berta,pomoćnika generala Wara.mutava baštarda wrote:vizualno da...provocator wrote:Meni se Karamarko pari ko neki lik zalutao iz Alan Forda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
na čelavo ošišan? bilo je dosta likova sličnih njemu, osobito kada se gleda nos, oči, kosa...jastreb wrote:Možda malo podsjeća na onog glupog Berta,pomoćnika generala Wara.mutava baštarda wrote:vizualno da...provocator wrote:Meni se Karamarko pari ko neki lik zalutao iz Alan Forda.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Da.No ne mogu nigdje nać njegovu sliku.mutava baštarda wrote:na čelavo ošišan? bilo je dosta likova sličnih njemu, osobito kada se gleda nos, oči, kosa...jastreb wrote:Možda malo podsjeća na onog glupog Berta,pomoćnika generala Wara.mutava baštarda wrote:vizualno da...provocator wrote:Meni se Karamarko pari ko neki lik zalutao iz Alan Forda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
o jebemti demokraciju
2014-04-22
ne znas tko je veci kreten...karamarko ili milanovic.
daj boze da nam opet svabo bude babo
daj boze da nam opet svabo bude babo
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pametniji je kad šuti...znači 200000 ljudi su narod i hrvatska...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
HDZ nije narod,niti jedna stranka nije,ovom prilikom i HDZ-u i SDP-u, da bog dao,da pas guzicu poharo.....!!!!!
Guest- Guest
rujka trazi qrca,odoh...
Guest- Guest
SDP nije narod, oni su vam kazna od Svevišnjeg.v_vlado wrote:pametniji je kad šuti...znači 200000 ljudi su narod i hrvatska...
Sve antifašist...do moga.
Nego, Vladane, jesu li to isti antifašisti kao na pr. Pupovac, Šešelj, Nikolić, Vučić, Dačić, Vulin etc ?
Ja sam jeo banane dok si ti glumio slovenca,a sad ja glumim a ti jedeš banane i tko je bolje prošao??!Ero wrote:SDP nije narod, oni su vam kazna od Svevišnjeg.v_vlado wrote:pametniji je kad šuti...znači 200000 ljudi su narod i hrvatska...
Nego, Vladane, jesu li to isti antifašisti kao na pr. Pupovac, Šešelj, Nikolić, Vučić, Dačić, Vulin etc ?
2015-07-28
Što glumiš? Antifašistu?v_vlado wrote:Ja sam jeo banane dok si ti glumio slovenca,a sad ja glumim a ti jedeš banane i tko je bolje prošao??!Ero wrote:SDP nije narod, oni su vam kazna od Svevišnjeg.v_vlado wrote:pametniji je kad šuti...znači 200000 ljudi su narod i hrvatska...
Previše imate takvih glumaca. Možete to raditi, ali samo u "JazavcU" i ne u osrednje izobraženom svijetu.
Djeluje nezgrapno.
dobro ero vise, da li si ti na kraju fasista ili antifasistaEro wrote:Što glumiš? Antifašistu?v_vlado wrote:Ja sam jeo banane dok si ti glumio slovenca,a sad ja glumim a ti jedeš banane i tko je bolje prošao??!Ero wrote:SDP nije narod, oni su vam kazna od Svevišnjeg.v_vlado wrote:pametniji je kad šuti...znači 200000 ljudi su narod i hrvatska...
Previše imate takvih glumaca. Možete to raditi, ali samo u "JazavcU" i ne u osrednje izobraženom svijetu.
Djeluje nezgrapno.
nije sad ero bitan nego ovaj sroljavac što se diči sa djedovima ustašama....Leviathan2 wrote:dobro ero vise, da li si ti na kraju fasista ili antifasistaEro wrote:Što glumiš? Antifašistu?v_vlado wrote:Ja sam jeo banane dok si ti glumio slovenca,a sad ja glumim a ti jedeš banane i tko je bolje prošao??!Ero wrote:SDP nije narod, oni su vam kazna od Svevišnjeg.v_vlado wrote:pametniji je kad šuti...znači 200000 ljudi su narod i hrvatska...
Djeluje nezgrapno.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Taj se dičio i sa ukradenom frezom i još kojekakvim glupostimamichaellcmacha wrote:nije sad ero bitan nego ovaj sroljavac što se diči sa djedovima ustašama....Leviathan2 wrote:dobro ero vise, da li si ti na kraju fasista ili antifasistaEro wrote:Što glumiš? Antifašistu?v_vlado wrote:Ja sam jeo banane dok si ti glumio slovenca,a sad ja glumim a ti jedeš banane i tko je bolje prošao??!Ero wrote:SDP nije narod, oni su vam kazna od Svevišnjeg.v_vlado wrote:pametniji je kad šuti...znači 200000 ljudi su narod i hrvatska...
Djeluje nezgrapno.
Guest- Guest
tre911 wrote:Taj se dičio i sa ukradenom frezom i još kojekakvim glupostimamichaellcmacha wrote:nije sad ero bitan nego ovaj sroljavac što se diči sa djedovima ustašama....Leviathan2 wrote:dobro ero vise, da li si ti na kraju fasista ili antifasistaEro wrote:Što glumiš? Antifašistu?v_vlado wrote:Ja sam jeo banane dok si ti glumio slovenca,a sad ja glumim a ti jedeš banane i tko je bolje prošao??!Ero wrote:SDP nije narod, oni su vam kazna od Svevišnjeg.v_vlado wrote:pametniji je kad šuti...znači 200000 ljudi su narod i hrvatska...
Djeluje nezgrapno.
I kako je u šatoru???jel još uvijek cviliš nad mirovinom da ti mala???prijatelju.....pljuc
2015-07-28
Zašto sam ja za tebe sroljavac,da ti boga neradničkog,kad sam ja tebe vrijeđao ?!!šta misliš ako sišeš državni proračun i ako si ubijao uime države za što si bio plačen da si bog.....povijesni kotač se okreće,zapamti,doći ćeš i ti na red....michaellcmacha wrote:nije sad ero bitan nego ovaj sroljavac što se diči sa djedovima ustašama....Leviathan2 wrote:dobro ero vise, da li si ti na kraju fasista ili antifasistaEro wrote:Što glumiš? Antifašistu?v_vlado wrote:Ja sam jeo banane dok si ti glumio slovenca,a sad ja glumim a ti jedeš banane i tko je bolje prošao??!Ero wrote:SDP nije narod, oni su vam kazna od Svevišnjeg.v_vlado wrote:pametniji je kad šuti...znači 200000 ljudi su narod i hrvatska...
Djeluje nezgrapno.
2015-07-28
Predizborni skup i takova retorika cetiri mjeseca nakon izbora????? Bilo kako bilo mislim da je Karamarko covjek jako ogranicenih dometa. Ruku na srce ali velika vecina elita je takova. Drugo , bio je Mesicev covjek od najveceg povjerenja. Tvoritelj Detudjmanizacije, mrznje protiv ercegovaca i dilanja , strogo pov dokumentacije . Gad na kvadrat. Ima HDZ boljih ljudi ali?? Mozda ovaj trenutak i treba ovakog tipa???
2014-04-14
ovaj isto priča pizdarije da ne bi milanović bio usamljen u tome
Evo ga, konačno je izvirio iz kućice...Prije ga nismo ni primjećivali.v_vlado wrote:....povijesni kotač se okreće,zapamti,doći ćeš i ti na red....
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» MILE NOVAKOVIC SRPSKI GENERAL NAREDIO GAZENJE VLASTITOG NARODA U OLUJI
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» MOST: Tražimo da se Lozančića sasluša u Saboru; Karamarko: Kolinda je svoje rekla, priča je završena
» Britanija: Kuća Lordova protiv naroda
» MILE NOVAKOVIC SRPSKI GENERAL NAREDIO GAZENJE VLASTITOG NARODA U OLUJI
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» MOST: Tražimo da se Lozančića sasluša u Saboru; Karamarko: Kolinda je svoje rekla, priča je završena
» Britanija: Kuća Lordova protiv naroda
Page 2 of 4