blajburski vod na jasenovcu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: blajburski vod na jasenovcu
škutor wrote:
nego ti nadji nekog partizana i chetalja kojeg udbasa pa se onako bracki pokoljite
Nemoj.
O tome sanjarim po noći. On je vezan, a ja imam nož.
mmmm
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Najveću sramotu hrvatskom narodu su napravili ustaše,...poklonili su hrvatski teritorij talijanima i služili hitlerovsku njemačku.....hrvati su uvijek bili tuđi sluge i to će i ostati....sad ćemo malo mađarima i višegradskoj skupini titrat jaja kad nas drugi ne jebu ni pet posto...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ustaše su uopće jedini u čitavoj hrvatskoj povijesti koji su bilo što napravili.
Drugo nema ništa.
S kime ćemo ponositi, ako ne s njima?
Drugo nema ništa.
S kime ćemo ponositi, ako ne s njima?
crvenkasti-
2014-04-17
škutor wrote:nakon svih ovih govana koja smo morali pojestiv_vlado wrote:Pa kud ćeš većeg seronje,piše za ustaške novine,slika se u ustaškoj uniformi a sad se predstavlja demokratom i antifašistom,moralna nakaza ...
MORACES DOKAZAT DA SU USTASE FASISTI
nitko racionalan ti to govno vise nece pojest
Vjetar piri antifašizam se širi!
2014-04-15
ako je v_vlajko od jugočetnika mogao evoluirati u hr građanina, onda je i zlatko mogao evoluirati iz nevinog fašiste u poluvjerenog antifašistu... evo i ja sam od sad pa nadalje antifašist, i fektam kobca da me pouči koju borbenu...sve se može kad se hoće...upravo_sa_jebachine wrote:bla bla bla, vidm da vi antifašisti bi najradije da je lik rekao ja sam "ustaša" i dao otkaz, i onda da je došao neki antifašist i nastavio financirati antifašističke medije i udruge i lezbe u odborima.. ništa od toga, mislim nadam se, konačno mišljenje o Hasi nakon proračuna za 2016godinuv_vlado wrote:Pa kud ćeš većeg seronje,piše za ustaške novine,slika se u ustaškoj uniformi a sad se predstavlja demokratom i antifašistom,moralna nakaza ...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ja sam se oduvijek izjašnjava kao iskreni i pravi antifašist, čak i prije Hase , ali eto nakon njegova skretanja u antifašizam, ja sam još čvršće u antifašizmu
Guest- Guest
mi antifašisti, skupa sa Zlatkom, Karamarkom i Goldsteinima...a fašisti neka se skupljaju oko Peđe, Stipe i v_vlade
2014-04-15
Zar su i Goldsteini antife?
darth_vader-
2014-04-17
O'ma iza Churchilla i Iosefa S.jasambrend wrote:Zar su i Goldsteini antife?
2014-04-15
Zabole me kurac za vaša penzionerska sranja tipa tko je što!???morate ubit višak vremena kad su klade zatvorene.....tako je kad premlad odeš u mirovinu,a moji preci su bili i ustaše i partizani i branitelji i preživjeli smo svakve idiote pa ćemo tako i dalje a idući potez domoljuba i fašista biće vjerojatno vađenje krvi ....n_razbojnik wrote:mi antifašisti, skupa sa Zlatkom, Karamarkom i Goldsteinima...a fašisti neka se skupljaju oko Peđe, Stipe i v_vlade
2015-07-28
eto i v_vlajko tvrdi da su i njegovi bili ustaše... jebote pa vi ste skroz ispizdili... jel moguće da se cijela forumska ekipa tipa tebe, provokatora, debilka imt-a i ostalih šalta na fašističko nacističko ustašku stranu.... koji je vama kurac jeste skroz pobudalili.... ;)
2015-08-08
[quote="michaellcmacha"]eto i v_vlajko tvrdi da su i njegovi bili ustaše... jebote pa vi ste skroz ispizdili... jel moguće da se cijela forumska ekipa tipa tebe, provokatora, debilka imt-a i ostalih šalta na fašističko nacističko ustašku stranu.... koji je vama kurac jeste skroz pobudalili.... ;)
A kud se priklonili šatoraši???ti moraš u šator ići po odgovor šta si...
A kud se priklonili šatoraši???ti moraš u šator ići po odgovor šta si...
2015-07-28
Pa nisam slučajno v-vladiku uvrstio u fašistoidni dio društva, skupa sa pjevačima ustaških pop hitova...sve je to zakamuflirana bagra i o'ma se otvore kada malo spuste gard, ustaše u nekoliko generacija izlaze na površinu...zabrinjavajućemichaellcmacha wrote:eto i v_vlajko tvrdi da su i njegovi bili ustaše... jebote pa vi ste skroz ispizdili... jel moguće da se cijela forumska ekipa tipa tebe, provokatora, debilka imt-a i ostalih šalta na fašističko nacističko ustašku stranu.... koji je vama kurac jeste skroz pobudalili.... ;)
2014-04-15
he he nazvo me v-vladika.....a yes yeben...n_razbojnik wrote:Pa nisam slučajno v-vladiku uvrstio u fašistoidni dio društva, skupa sa pjevačima ustaških pop hitova...sve je to zakamuflirana bagra i o'ma se otvore kada malo spuste gard, ustaše u nekoliko generacija izlaze na površinu...zabrinjavajućemichaellcmacha wrote:eto i v_vlajko tvrdi da su i njegovi bili ustaše... jebote pa vi ste skroz ispizdili... jel moguće da se cijela forumska ekipa tipa tebe, provokatora, debilka imt-a i ostalih šalta na fašističko nacističko ustašku stranu.... koji je vama kurac jeste skroz pobudalili.... ;)
2015-07-28
Bome dobro preodgojilo ove forumske Ustaše u antifašiste...na prvu ne bi se po nijednom skužilo tko su im preci kako grčevito brane antifašističke vrednote...ma sve je u redu, možete izaći iz ormara, 2016. je...neće vas nitko tuć u marici...i Goli je odavno zatvoren...nije valjda da se Puhovskog i Pupovca bojite...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Počasni Blajburški vod
» JOŠ MALO O JASENOVCU
» JOŠ MALO O JASENOVCU
» Princ Filip u Jasenovcu
» Počasni Blajburški vod
» JOŠ MALO O JASENOVCU
» JOŠ MALO O JASENOVCU
» Princ Filip u Jasenovcu
Page 2 of 2