blajburski vod na jasenovcu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
blajburski vod na jasenovcu
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Hasanbegovic-najavio-da-ide-u-posjet-spomen-podrucju-Odat-cu-pocast-zrtvama-Jasenovca
Gast- Guest
Re: blajburski vod na jasenovcu
Daće i guzice za ministarsko mjesto......slab ovaj ustaša,okreće kaput kako vjetar puše,pravi domoljub i mrzitelj antifašizma.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
ja sam trazio hasinu nakaradnu misao ,,,,,bez uspjehav_vlado wrote:Daće i guzice za ministarsko mjesto......slab ovaj ustaša,okreće kaput kako vjetar puše,pravi domoljub i mrzitelj antifašizma.
ako imas neku ,,stavi
stvarno me zanima dali postoji osnovana krivnja i napisana hasina maloumnost
ovakva cistoca izrazavanja nije vidjena u hrvatskoj
Gast- Guest
Pa kud ćeš većeg seronje,piše za ustaške novine,slika se u ustaškoj uniformi a sad se predstavlja demokratom i antifašistom,moralna nakaza ...
2015-07-28
bla bla bla, vidm da vi antifašisti bi najradije da je lik rekao ja sam "ustaša" i dao otkaz, i onda da je došao neki antifašist i nastavio financirati antifašističke medije i udruge i lezbe u odborima.. ništa od toga, mislim nadam se, konačno mišljenje o Hasi nakon proračuna za 2016godinuv_vlado wrote:Pa kud ćeš većeg seronje,piše za ustaške novine,slika se u ustaškoj uniformi a sad se predstavlja demokratom i antifašistom,moralna nakaza ...
Guest- Guest
nakon svih ovih govana koja smo morali pojestiv_vlado wrote:Pa kud ćeš većeg seronje,piše za ustaške novine,slika se u ustaškoj uniformi a sad se predstavlja demokratom i antifašistom,moralna nakaza ...
MORACES DOKAZAT DA SU USTASE FASISTI
nitko racionalan ti to govno vise nece pojest
Gast- Guest
ako su četnici postali antifašisti, mogu postati i ustaše.
desničari imaju mozga, nisu više glupi. time će pojam antifašizam, koji je već i sada bio ruglo, (tipa dolazi Urban na gay paradu u Splitu, i govori da daje podršku pederima jer je on antifašist - pazi logike. di si bio antifašistu 91-95, a drugo u yu-antifašizmu, njega i pedere bi strpali u bajbuk).. to je primjer ruganja sa antifašizmom, a sada desničari i ustaše postali antifašisti, totalno ideološko razvaljivanje..
mi smo u ideološkom ratu
desničari imaju mozga, nisu više glupi. time će pojam antifašizam, koji je već i sada bio ruglo, (tipa dolazi Urban na gay paradu u Splitu, i govori da daje podršku pederima jer je on antifašist - pazi logike. di si bio antifašistu 91-95, a drugo u yu-antifašizmu, njega i pedere bi strpali u bajbuk).. to je primjer ruganja sa antifašizmom, a sada desničari i ustaše postali antifašisti, totalno ideološko razvaljivanje..
mi smo u ideološkom ratu
Guest- Guest
upravo_sa_jebachine wrote:ako su četnici postali antifašisti, mogu postati i ustaše.
desničari imaju mozga, nisu više glupi.
Meni bi izraz anti-ustaše nekako vukao na Antu. Nešto kao Antini ustaše, tako nešto ..
crvenkasti-
2014-04-17
eto...vidis ,,,i ti bi bio ustasa da si unda bija nundecrvenkasti wrote:upravo_sa_jebachine wrote:ako su četnici postali antifašisti, mogu postati i ustaše.
Meni bi izraz anti-ustaše nekako vukao na Antu. Nešto kao Antini ustaše, tako nešto ..
Gast- Guest
škutor wrote:eto...vidis ,,,i ti bi bio ustasa da si unda bija nundecrvenkasti wrote:upravo_sa_jebachine wrote:ako su četnici postali antifašisti, mogu postati i ustaše.
Ja i sad vičem da jesan, boli me kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
A za koga su se borili mladi ustaše pod Staljingradom??čiju guzicu je lizao ante pavelić koji je pobjegao iz vlastite zemlje i ostavio hrvatsku vojsku ,protiv koga se borio cijeli svijet nego protiv fašizma....jel ti znaš što znači fašizam???škutor wrote:nakon svih ovih govana koja smo morali pojestiv_vlado wrote:Pa kud ćeš većeg seronje,piše za ustaške novine,slika se u ustaškoj uniformi a sad se predstavlja demokratom i antifašistom,moralna nakaza ...
2015-07-28
to je vec za drugu temu koja je vezana sa medicinom , jer to sa politikom nema vezecrvenkasti wrote:škutor wrote:eto...vidis ,,,i ti bi bio ustasa da si unda bija nundecrvenkasti wrote:upravo_sa_jebachine wrote:ako su četnici postali antifašisti, mogu postati i ustaše.
Gast- Guest
koga boli kurac za WW2 i Staljingrad.. u ostalom te ustaše koje su preživjele staljingrad su postali kasnije antifašisti, borili su se na strani crvene armije,
antikomunisti i antifašisti , eto čak i ima povjesno uporište :D
antikomunisti i antifašisti , eto čak i ima povjesno uporište :D
Guest- Guest
škutor wrote:to je vec za drugu temu koja je vezana sa medicinom , jer to sa politikom nema vezecrvenkasti wrote:škutor wrote:eto...vidis ,,,i ti bi bio ustasa da si unda bija nundecrvenkasti wrote:upravo_sa_jebachine wrote:ako su četnici postali antifašisti, mogu postati i ustaše.
Čitav narod ne može biti lud, možda izmanipiliran, prevaren, zaluđen.
Ne stanu svi u ludnicu.
crvenkasti-
2014-04-17
ono sto su provodili partizani poslje 45v_vlado wrote:A za koga su se borili mladi ustaše pod Staljingradom??čiju guzicu je lizao ante pavelić koji je pobjegao iz vlastite zemlje i ostavio hrvatsku vojsku ,protiv koga se borio cijeli svijet nego protiv fašizma....jel ti znaš što znači fašizam???škutor wrote:nakon svih ovih govana koja smo morali pojestiv_vlado wrote:Pa kud ćeš većeg seronje,piše za ustaške novine,slika se u ustaškoj uniformi a sad se predstavlja demokratom i antifašistom,moralna nakaza ...
samo od tog sam jedan dio prozivio ,,, o ostalom pisu interesne skupine
a o ustastvu definitivno se nemoze pricati kao o fasizmu niti bi njemacki nacional-SOCIJALIZAM trebao se zvati fasizmom , al lijepo zvuci
ko bi hitlera nazvo socijalistom
Last edited by škutor on 13/2/2016, 12:58; edited 1 time in total
Gast- Guest
crvenkasti wrote:škutor wrote:to je vec za drugu temu koja je vezana sa medicinom , jer to sa politikom nema vezecrvenkasti wrote:škutor wrote:eto...vidis ,,,i ti bi bio ustasa da si unda bija nundecrvenkasti wrote:upravo_sa_jebachine wrote:ako su četnici postali antifašisti, mogu postati i ustaše.
Čitav narod ne može biti lud, možda izmanipiliran, prevaren, zaluđen.
Ne stanu svi u ludnicu.
onda , al sad je prosla melorizacija
nego ti nadji nekog partizana i chetalja kojeg udbasa pa se onako bracki pokoljite
Gast- Guest
škutor wrote:
nego ti nadji nekog partizana i chetalja kojeg udbasa pa se onako bracki pokoljite
Nemoj.
O tome sanjarim po noći. On je vezan, a ja imam nož.
mmmm
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Počasni Blajburški vod
» JOŠ MALO O JASENOVCU
» JOŠ MALO O JASENOVCU
» Princ Filip u Jasenovcu
» Počasni Blajburški vod
» JOŠ MALO O JASENOVCU
» JOŠ MALO O JASENOVCU
» Princ Filip u Jasenovcu
Page 1 of 2