SRPSKI PONOS
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SRPSKI PONOS
RIP! Bil je veliki as.dzango wrote:Umro Trifon Ivanov:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
R.I.P...odlican igrac bio..
2014-04-12
U čemu se razlikuje njegov antifašizam od vas antifašista u RH? I jedni i drugi su imali istog neprijatelja samo je on oružijem išao na branitelje a vi šaljete antifašiste mirt i ercega na branitelje sa raznim nakupinama kroz protuprosvjede. Dakle i za arkana i za vas su branitelji fašisti jer se vi predstavljate kao antifašisti.jastreb wrote:Arkan je lopov i kriminalac.upravo_sa_jebachine wrote:Arkan je jedan od glavnih antifašista (bio ili i dalje jest?)
I da sam ja recimo nekakav teški srpski nacionalist i četnjak,tom bi se liku ispišao po grobnici.
Guest- Guest
tre911 wrote:U čemu se razlikuje njegov antifašizam od vas antifašista u RH? I jedni i drugi su imali istog neprijatelja samo je on oružijem išao na branitelje a vi šaljete antifašiste mirt i ercega na branitelje sa raznim nakupinama kroz protuprosvjede. Dakle i za arkana i za vas su branitelji fašisti jer se vi predstavljate kao antifašisti.jastreb wrote:Arkan je lopov i kriminalac.upravo_sa_jebachine wrote:Arkan je jedan od glavnih antifašista (bio ili i dalje jest?)
I da sam ja recimo nekakav teški srpski nacionalist i četnjak,tom bi se liku ispišao po grobnici.
Problem je što su i Srbi i antifašisti protiv nas.
crvenkasti-
2014-04-17
Ostavimo ideološke stvari po strani.tre911 wrote:U čemu se razlikuje njegov antifašizam od vas antifašista u RH? I jedni i drugi su imali istog neprijatelja samo je on oružijem išao na branitelje a vi šaljete antifašiste mirt i ercega na branitelje sa raznim nakupinama kroz protuprosvjede. Dakle i za arkana i za vas su branitelji fašisti jer se vi predstavljate kao antifašisti.jastreb wrote:Arkan je lopov i kriminalac.upravo_sa_jebachine wrote:Arkan je jedan od glavnih antifašista (bio ili i dalje jest?)
Ali ljudi poput Arkana mi nikad nisu išli(i prije rata taj lik mi je bio antipatičan do boli).
Kao i oni Golubovići,Ljubomiri Magaši-Zemunci,Budale,Šiptari,Kneleti i slične nakaze sa kapuljačama,ogromnim zlatnim lancima i krstačama oko vrata.
Dakle taj mi je Arkan gadniji od Mladića i Karadžića,Hadžića i Martića,kapetana Dragana zajedno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa i meni se gade svi navedeni, ja sam samo stavio paralelu o tome ko je sve danas antifašist i kakva je to mimikrija za razne bitange, probisvjete,budale,kriminalce,zločince....a svima je zajedničko da svoje neprijatelje proglase fašistima u ovom slučaju ustašamajastreb wrote:Ostavimo ideološke stvari po strani.tre911 wrote:U čemu se razlikuje njegov antifašizam od vas antifašista u RH? I jedni i drugi su imali istog neprijatelja samo je on oružijem išao na branitelje a vi šaljete antifašiste mirt i ercega na branitelje sa raznim nakupinama kroz protuprosvjede. Dakle i za arkana i za vas su branitelji fašisti jer se vi predstavljate kao antifašisti.jastreb wrote:Arkan je lopov i kriminalac.upravo_sa_jebachine wrote:Arkan je jedan od glavnih antifašista (bio ili i dalje jest?)
Ali ljudi poput Arkana mi nikad nisu išli(i prije rata taj lik mi je bio antipatičan do boli).
Kao i oni Golubovići,Ljubomiri Magaši-Zemunci,Budale,Šiptari,Kneleti i slične nakaze sa kapuljačama,ogromnim zlatnim lancima i krstačama oko vrata.
Dakle taj mi je Arkan gadniji od Mladića i Karadžića,Hadžića i Martića,kapetana Dragana zajedno.
Guest- Guest
Meni je Nevena Božović, primjerice, ajde, samo je premršava. Premda, po prezimenu, mogla bi biti i Crnogorka.
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni,da se vratimo na temu,vrijedi li kod tebe ono'moj nos,moj ponos'? :D
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» PONOS HRVATOSLAVIJE
» Hibridno su krenuli na mene, ja sam ponos Hrvatske
» Ponos Izraela u Beogradu
» LUKA MODRIĆ - PONOS NACIJE!