SRPSKI PONOS
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
SRPSKI PONOS
http://www.ekskluziva.ba/Bijesna-Ceca-Vojin-Raznatovic-je-zatrovan-mrznjom-prema-meni-da-mu-je-otac-ziv-/85444.html
najgore je sto hrvatski udbaski klan o ovom sve zna
hrvatoslavi su najveca gamad
hrvati koji sad zive nece dozivjeti da izumre klan udbaskog jugofasizma u hrvatskoj vlasti
najgore je sto hrvatski udbaski klan o ovom sve zna
hrvatoslavi su najveca gamad
hrvati koji sad zive nece dozivjeti da izumre klan udbaskog jugofasizma u hrvatskoj vlasti
Gast- Guest
Re: SRPSKI PONOS
Kakve veze ovo ima sa Hrvatskom,osim što mnogi "državotvorci" svršavaju na Cecine hitove?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
iscenirano ubistvo arkana je vodila hrvatska udba koja ga je oslobodila u domovinskom ratujastreb wrote:Kakve veze ovo ima sa Hrvatskom,osim što mnogi "državotvorci" svršavaju na Cecine hitove?
Gast- Guest
To znači da je hrvatska UDBA i najvećma zaslužna za pobjedu u istom,jer kako je sve to moglo proći mimo znanja i(li) volje Vrhovnika?škutor wrote:iscenirano ubistvo arkana je vodila hrvatska udba koja ga je oslobodila u domovinskom ratujastreb wrote:Kakve veze ovo ima sa Hrvatskom,osim što mnogi "državotvorci" svršavaju na Cecine hitove?
2014-04-22
okle si ti ,,,obati okajastreb wrote:To znači da je hrvatska UDBA i najvećma zaslužna za pobjedu u istom,jer kako je sve to moglo proći mimo znanja i(li) volje Vrhovnika?škutor wrote:iscenirano ubistvo arkana je vodila hrvatska udba koja ga je oslobodila u domovinskom ratujastreb wrote:Kakve veze ovo ima sa Hrvatskom,osim što mnogi "državotvorci" svršavaju na Cecine hitove?
ti si jos na gradivu sutjeske i kozare
Gast- Guest
Pa to su bile ozbiljne bitke.škutor wrote:okle si ti ,,,obati okajastreb wrote:To znači da je hrvatska UDBA i najvećma zaslužna za pobjedu u istom,jer kako je sve to moglo proći mimo znanja i(li) volje Vrhovnika?škutor wrote:iscenirano ubistvo arkana je vodila hrvatska udba koja ga je oslobodila u domovinskom ratujastreb wrote:Kakve veze ovo ima sa Hrvatskom,osim što mnogi "državotvorci" svršavaju na Cecine hitove?
Kakve su to ozbiljne bitke i protiv koga vodili crnci F.Jure? Na Romaniji protiv gologuzig šubaraša,ili na Lijevča Polju protiv pokislih gibaničara???
kad čuješ Sutjeska ima da se pokloniš.
2014-04-22
A još je i Richard Burton glumio Tita...
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Pa to su bile ozbiljne bitke.škutor wrote:okle si ti ,,,obati okajastreb wrote:To znači da je hrvatska UDBA i najvećma zaslužna za pobjedu u istom,jer kako je sve to moglo proći mimo znanja i(li) volje Vrhovnika?škutor wrote:iscenirano ubistvo arkana je vodila hrvatska udba koja ga je oslobodila u domovinskom ratujastreb wrote:Kakve veze ovo ima sa Hrvatskom,osim što mnogi "državotvorci" svršavaju na Cecine hitove?
Kakve su to ozbiljne bitke i protiv koga vodili crnci F.Jure? Na Romaniji protiv gologuzig šubaraša,ili na Lijevča Polju protiv pokislih gibaničara???
kad čuješ Sutjeska ima da se pokloniš.
ode rode u jagode
kad covik nauci neistinu , samo crna zemlja to moze progutat
al neka tebe tu ,,,barem imam di uprit prstom i rec dici ,,,, e to su ti
Last edited by škutor on 13/2/2016, 12:40; edited 1 time in total
Gast- Guest
crvenkasti wrote:Ništa nisam razumio. Arkan je živ?
al nemoj o tom sa srpskom ip
Gast- Guest
valjalo bi da znas ,,,al i ako neznas nije bitnocrvenkasti wrote:koji mi je ip?
a mene to ne zanima ,
dok ima tih kojima sam i ja i ti interesantni i to veoma lako vide
a o arkanu sa srpskim ip nije pametno
Gast- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Arkan je lopov i kriminalac.upravo_sa_jebachine wrote:Arkan je jedan od glavnih antifašista (bio ili i dalje jest?)
I da sam ja recimo nekakav teški srpski nacionalist i četnjak,tom bi se liku ispišao po grobnici.
2014-04-22
Vi u HR baš volite da pišate po grobovima. Kakva nekultura.jastreb wrote:Arkan je lopov i kriminalac.upravo_sa_jebachine wrote:Arkan je jedan od glavnih antifašista (bio ili i dalje jest?)
I da sam ja recimo nekakav teški srpski nacionalist i četnjak,tom bi se liku ispišao po grobnici.
RIP! Bil je veliki as.dzango wrote:Umro Trifon Ivanov:
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» PONOS HRVATOSLAVIJE
» Hibridno su krenuli na mene, ja sam ponos Hrvatske
» Ponos Izraela u Beogradu
» LUKA MODRIĆ - PONOS NACIJE!
» PONOS HRVATOSLAVIJE