Počeo sastanak pape i patrijarha
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Počeo sastanak pape i patrijarha
da te to pogodilo ,,,odma bi se sitija ,,,nego su ti draze rvacke kune ,,pa bi se ko kakva pedercina grlija i ljubija ,,,za malo penezadzango wrote:Onaj što su mu katolički Hrvati digli spomenik u vazduh?škutor wrote:to je napravio pravoslavni hrvatdzango wrote:Pa kad se nešto dogodi posle hiljadu godina, obično je epohalno. Šta su treebali da urade na sastanku? Da izmisle struju?tre911 wrote:Po čemui je epohalan, sastali se poslje tisuću godina i ništa nisu napravili osim uobičajnih političkih fraza, mlaćenje prazne slame.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ovo je pucanj u prazno, nikave poruke, ništa konkretno, ništa radikalno....epikur37 wrote:Ovo je i poziv katoličkoj Europi da se odmakne od anglo-protestantskog diktata i rusofobije :)
Susret je epohalan to rpenose svi , a zna se kome smeta i tko ga negira ;)
Gast- Guest
Gurni te kune u dupe, ja nikada ih nisam video ni kako izgledaju.škutor wrote:da te to pogodilo ,,,odma bi se sitija ,,,nego su ti draze rvacke kune ,,pa bi se ko kakva pedercina grlija i ljubija ,,,za malo penezadzango wrote:Onaj što su mu katolički Hrvati digli spomenik u vazduh?škutor wrote:to je napravio pravoslavni hrvatdzango wrote:Pa kad se nešto dogodi posle hiljadu godina, obično je epohalno. Šta su treebali da urade na sastanku? Da izmisle struju?tre911 wrote:Po čemui je epohalan, sastali se poslje tisuću godina i ništa nisu napravili osim uobičajnih političkih fraza, mlaćenje prazne slame.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ovo je pucanj u prazno, nikave poruke, ništa konkretno, ništa radikalno....epikur37 wrote:Ovo je i poziv katoličkoj Europi da se odmakne od anglo-protestantskog diktata i rusofobije :)
Tako papu baš nećeš zvati. Ovo ti je zadnji put.vuksadinare wrote:Ja sam steko dojam da ovaj zgubidan sranjo zeli postat pid mus pravoslavac...vidi franje radi manje vise sranje
Guest- Guest
Ma ,ne brigaj,osvetit ću me se ja pljuvanjem po sasranoj Torcidi.Starhemberg wrote:Tako papu baš nećeš zvati. Ovo ti je zadnji put.vuksadinare wrote:Ja sam steko dojam da ovaj zgubidan sranjo zeli postat pid mus pravoslavac...vidi franje radi manje vise sranje
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa neka su se sastali, nema ništa loše u tome no što su to epohalno njih dvojica napravili? Razina kao i kod svih političara, par fraza, ljepe želje i kući svak svojimaTriny wrote:Po nekima nisu se trebali sastati nikada. I da huškaju vjernike jedne na druge.dzango wrote:Pa kad se nešto dogodi posle hiljadu godina, obično je epohalno. Šta su treebali da urade na sastanku? Da izmisle struju?tre911 wrote:Po čemui je epohalan, sastali se poslje tisuću godina i ništa nisu napravili osim uobičajnih političkih fraza, mlaćenje prazne slame.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ovo je pucanj u prazno, nikave poruke, ništa konkretno, ništa radikalno....epikur37 wrote:Ovo je i poziv katoličkoj Europi da se odmakne od anglo-protestantskog diktata i rusofobije :)
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa neka su se sastali, nema ništa loše u tome no što su to epohalno njih dvojica napravili? Razina kao i kod svih političara, par fraza, ljepe želje i kući svak svojimaTriny wrote:Po nekima nisu se trebali sastati nikada. I da huškaju vjernike jedne na druge.dzango wrote:Pa kad se nešto dogodi posle hiljadu godina, obično je epohalno. Šta su treebali da urade na sastanku? Da izmisle struju?tre911 wrote:Po čemui je epohalan, sastali se poslje tisuću godina i ništa nisu napravili osim uobičajnih političkih fraza, mlaćenje prazne slame.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ovo je pucanj u prazno, nikave poruke, ništa konkretno, ništa radikalno....epikur37 wrote:Ovo je i poziv katoličkoj Europi da se odmakne od anglo-protestantskog diktata i rusofobije :)
Pa nakon 1000 godina tre, alo crkve se ujedinjuju...
vidim četalji na srpskim stranicama bjesne a bome i ujke na hrvatskim
znači dobro je
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja ne bjesnim, ujedinjavanjem bi nestala ovakva svetosavska SPC a to znači i smirivanje tenzija sa srbijom i srbima. Druga je stvar što ja ne vidim ništa epohalno u sastanku ove dvojice osim što su razmjenili par lijepih želja, dali par mišljenja o zaštiti kršćana na blisklom istoku sad kada ih više tamo praktički i nema i to je to.epikur37 wrote:tre911 wrote:Pa neka su se sastali, nema ništa loše u tome no što su to epohalno njih dvojica napravili? Razina kao i kod svih političara, par fraza, ljepe želje i kući svak svojimaTriny wrote:Po nekima nisu se trebali sastati nikada. I da huškaju vjernike jedne na druge.dzango wrote:Pa kad se nešto dogodi posle hiljadu godina, obično je epohalno. Šta su treebali da urade na sastanku? Da izmisle struju?tre911 wrote:Po čemui je epohalan, sastali se poslje tisuću godina i ništa nisu napravili osim uobičajnih političkih fraza, mlaćenje prazne slame.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ovo je pucanj u prazno, nikave poruke, ništa konkretno, ništa radikalno....epikur37 wrote:Ovo je i poziv katoličkoj Europi da se odmakne od anglo-protestantskog diktata i rusofobije :)
Pa nakon 1000 godina tre, alo crkve se ujedinjuju...
vidim četalji na srpskim stranicama bjesne a bome i ujke na hrvatskim
znači dobro je
Guest- Guest
Vidiš kako je život lud, epohalno otkriće od strane čovjeka koji je bio povezan s katolicima i pravoslavcima, a sad ovaj susretškutor wrote:to je napravio pravoslavni hrvatdzango wrote:Pa kad se nešto dogodi posle hiljadu godina, obično je epohalno. Šta su treebali da urade na sastanku? Da izmisle struju?tre911 wrote:Po čemui je epohalan, sastali se poslje tisuću godina i ništa nisu napravili osim uobičajnih političkih fraza, mlaćenje prazne slame.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ovo je pucanj u prazno, nikave poruke, ništa konkretno, ništa radikalno....epikur37 wrote:Ovo je i poziv katoličkoj Europi da se odmakne od anglo-protestantskog diktata i rusofobije :)
Miroljub Petrović i Henok na aparatima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa je... ja sam skoro deset centimetara viši od njega.škutor wrote:al je zasigurno manji katolik od tebeprovocator wrote:Btw. , i pokojni Chavez je bio katolik. Čovjek koji je imao muda pa se u Saudijskoj Arabiji prilikom izlaska za govornicu prekrižio što su čak i veliki demokrati Ameri nazvali provokacijom.
Ali tri puta suns epoljubili to je ono kaj mene yebe.
provocator wrote:Ali tri puta suns epoljubili to je ono kaj mene yebe.
Tako i Nikolić Kolindu.
Tobože te ljube, a u stvari šire četništvo. I ne možeš ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
provocator-
2015-08-11
U jebote...na manji ide veći a na niži ide viši kao suprotnost tako da si opet usro šefa i stanicu.provocator wrote:Pa je... ja sam skoro deset centimetara viši od njega.škutor wrote:al je zasigurno manji katolik od tebeprovocator wrote:Btw. , i pokojni Chavez je bio katolik. Čovjek koji je imao muda pa se u Saudijskoj Arabiji prilikom izlaska za govornicu prekrižio što su čak i veliki demokrati Ameri nazvali provokacijom.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tajni sastanak u vatikanu-Amfilohije i Irenej Bački kod pape Franje
» Sastanak je počeo
» Počeo sastanak Dodika i Putina
» Sastanak u Davosu je propao prije nego što je počeo
» Počeo sastanak šefova država "V4+HR" u mađarskom Balatonfüredu
» Sastanak je počeo
» Počeo sastanak Dodika i Putina
» Sastanak u Davosu je propao prije nego što je počeo
» Počeo sastanak šefova država "V4+HR" u mađarskom Balatonfüredu