ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima - Page 2 Empty Re: Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima

Post by veber 12/2/2016, 21:25

Firma mi pokriva dio, kako mi to tade, uredno ekipu iz kvarta vozim na posao. Ili njihove aute nafilam firminom karticom. Imam sto ojra plafon i jebe se gazdi hocu li doci autom ili javnim prevozom.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima - Page 2 Empty Re: Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima

Post by vili40 12/2/2016, 21:27

n_razbojnik wrote:zrno po zrno
ušede su itekako bitne,ali ovaj bahatluk...pa kod nas već svaka šuša ima skupocjeni službeni automobil 24/7,bilo bi smiješno da nije žalosno.
A onda možeš misliti kakvi su to ljudi kod ostalih stvari.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 12/2/2016, 21:31

veber wrote:Firma mi pokriva dio, kako mi to tade, uredno ekipu iz kvarta vozim na posao. Ili njihove aute nafilam firminom karticom. Imam sto ojra plafon i jebe se gazdi hocu li doci autom ili javnim prevozom.
eto da može i tako,a ako možeš ti,to mogu i tisuće drugih koji ni po čemu nisu vrijedniji od tebe.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by provocator 12/2/2016, 21:34

debotoijusto wrote:
veber wrote:Kozmetika, ali barem nekaj. Sada ce koristiti svoje u sluzbene svrhe i dobit ce 20% cijene supera po prijedenom km.
Ja nisam htio sluzbeno vozilo i firma mi tako placa kilometrazu. Doduse ja radim u dd u 100% privatnom vlasnistvu.
nema tu neke velike ustede ali poruka dobra
bolja od smanjivanja placa zastupnicima
Neka, neka, dobro je to. Nema ni velike uštede na invalidnoj djeci pa se štedjelo i štedi. Sjećam se kada su uveli zabranu besplatne vožnje autocestama za invalide. Moš mislit koje su tu silne uštede napravili. Samo kada je smeće koje je samo sebi svrha upitanju onda je to demagogija. Nabijem ih nacurac.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by veber 12/2/2016, 21:41

vili40 wrote:
veber wrote:Firma mi pokriva dio, kako mi to tade, uredno ekipu iz kvarta vozim na posao. Ili njihove aute nafilam firminom karticom. Imam sto ojra plafon i jebe se gazdi hocu li doci autom ili javnim prevozom.
eto da može i tako,a ako možeš ti,to mogu i tisuće drugih koji ni po čemu nisu vrijedniji od tebe.
Ja sam obicni dorektor kojeg ekipa voli.
Uredno se druzimo i svi imamo neku korist od toga.
Na rostiljdama me uredno izzajebavaju i sve pet, najprofitniji odio firme.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by sitting_bull 13/2/2016, 00:57

populizam bez veze, barem za policiju.

zainate li se dečki i počnu ispostavljati račune za svoje aute kad ih budu koristili po službenom pozivu ispasti će skuplje nego do sada.
mnogima je to bila jedina beneficija obzirom na broj neplaćenih radnih sati koje su nakupili.

kontrolu korištenja za one koji nabiju neopravdane kilometre na službenom vozilu treba uvesti...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics