Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima
Firma mi pokriva dio, kako mi to tade, uredno ekipu iz kvarta vozim na posao. Ili njihove aute nafilam firminom karticom. Imam sto ojra plafon i jebe se gazdi hocu li doci autom ili javnim prevozom.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima
ušede su itekako bitne,ali ovaj bahatluk...pa kod nas već svaka šuša ima skupocjeni službeni automobil 24/7,bilo bi smiješno da nije žalosno.n_razbojnik wrote:zrno po zrno
A onda možeš misliti kakvi su to ljudi kod ostalih stvari.
vili40-
2015-08-02
eto da može i tako,a ako možeš ti,to mogu i tisuće drugih koji ni po čemu nisu vrijedniji od tebe.veber wrote:Firma mi pokriva dio, kako mi to tade, uredno ekipu iz kvarta vozim na posao. Ili njihove aute nafilam firminom karticom. Imam sto ojra plafon i jebe se gazdi hocu li doci autom ili javnim prevozom.
vili40-
2015-08-02
Neka, neka, dobro je to. Nema ni velike uštede na invalidnoj djeci pa se štedjelo i štedi. Sjećam se kada su uveli zabranu besplatne vožnje autocestama za invalide. Moš mislit koje su tu silne uštede napravili. Samo kada je smeće koje je samo sebi svrha upitanju onda je to demagogija. Nabijem ih nacurac.debotoijusto wrote:nema tu neke velike ustede ali poruka dobraveber wrote:Kozmetika, ali barem nekaj. Sada ce koristiti svoje u sluzbene svrhe i dobit ce 20% cijene supera po prijedenom km.
Ja nisam htio sluzbeno vozilo i firma mi tako placa kilometrazu. Doduse ja radim u dd u 100% privatnom vlasnistvu.
bolja od smanjivanja placa zastupnicima
Ja sam obicni dorektor kojeg ekipa voli.vili40 wrote:eto da može i tako,a ako možeš ti,to mogu i tisuće drugih koji ni po čemu nisu vrijedniji od tebe.veber wrote:Firma mi pokriva dio, kako mi to tade, uredno ekipu iz kvarta vozim na posao. Ili njihove aute nafilam firminom karticom. Imam sto ojra plafon i jebe se gazdi hocu li doci autom ili javnim prevozom.
Uredno se druzimo i svi imamo neku korist od toga.
Na rostiljdama me uredno izzajebavaju i sve pet, najprofitniji odio firme.
2014-12-30
populizam bez veze, barem za policiju.
zainate li se dečki i počnu ispostavljati račune za svoje aute kad ih budu koristili po službenom pozivu ispasti će skuplje nego do sada.
mnogima je to bila jedina beneficija obzirom na broj neplaćenih radnih sati koje su nakupili.
kontrolu korištenja za one koji nabiju neopravdane kilometre na službenom vozilu treba uvesti...
zainate li se dečki i počnu ispostavljati račune za svoje aute kad ih budu koristili po službenom pozivu ispasti će skuplje nego do sada.
mnogima je to bila jedina beneficija obzirom na broj neplaćenih radnih sati koje su nakupili.
kontrolu korištenja za one koji nabiju neopravdane kilometre na službenom vozilu treba uvesti...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Što s Radmanom, Rakić, financiranjem nevladinih udruga, pomoćnicima i zamjenicima ministara?
» Novi brazilski ministar: Klimatske promjene su marksistička zavjera
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» Novi brazilski ministar: Klimatske promjene su marksistička zavjera
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
Page 2 of 2