Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima
NOVI ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić povukao je jedan od prvih poteza kojim je potvrdio najave o racionalizaciji u svojemu Ministarstvu, javlja RTL.
Orepić je ukinuo zamjenicima, pomoćnicima i šefovima policije pravo na službeni automobil, na koje su isti dosad imali pravo 24 sata dnevno.
Umjesto njima, vozila je odlučio dodijeliti "operativcima", policijskim službenicima na terenu.
Radi se o ukupno 50-ak vozila ,uglavnom Opeli i Škode više srednje klase. Promjena će dovesti do uštede od 3 do 4 tisuće kuna po svakom uskraćenom vozilu, što znači da bi se time mogla ostvariti ušteda i do 200.000 kuna.
Ipak, uz valjano pisanu molbu pomoćnici i zamjenici ministra te šefovi policije moći će dobiti vozilo u posebnim situacijama.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tako-se-uvode-promjene-ministar-orepic-ukinuo-sluzbena-vozila-zamjenicima-i-pomocnicima/874639.aspx
Orepić je ukinuo zamjenicima, pomoćnicima i šefovima policije pravo na službeni automobil, na koje su isti dosad imali pravo 24 sata dnevno.
Umjesto njima, vozila je odlučio dodijeliti "operativcima", policijskim službenicima na terenu.
Radi se o ukupno 50-ak vozila ,uglavnom Opeli i Škode više srednje klase. Promjena će dovesti do uštede od 3 do 4 tisuće kuna po svakom uskraćenom vozilu, što znači da bi se time mogla ostvariti ušteda i do 200.000 kuna.
Ipak, uz valjano pisanu molbu pomoćnici i zamjenici ministra te šefovi policije moći će dobiti vozilo u posebnim situacijama.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tako-se-uvode-promjene-ministar-orepic-ukinuo-sluzbena-vozila-zamjenicima-i-pomocnicima/874639.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima
zamjenici na biciklama
lijepo
jedan + vlahi biljezim
lijepo
jedan + vlahi biljezim
2014-04-12
Re: Tako se uvode promjene: Ministar Orepić ukinuo službena vozila zamjenicima i pomoćnicima
debotoijusto wrote:zamjenici na biciklama
lijepo
jedan + vlahi biljezim
red wolf-
2016-02-10
Kozmetika, ali barem nekaj. Sada ce koristiti svoje u sluzbene svrhe i dobit ce 20% cijene supera po prijedenom km.
Ja nisam htio sluzbeno vozilo i firma mi tako placa kilometrazu. Doduse ja radim u dd u 100% privatnom vlasnistvu.
Ja nisam htio sluzbeno vozilo i firma mi tako placa kilometrazu. Doduse ja radim u dd u 100% privatnom vlasnistvu.
2014-12-30
nema tu neke velike ustede ali poruka dobraveber wrote:Kozmetika, ali barem nekaj. Sada ce koristiti svoje u sluzbene svrhe i dobit ce 20% cijene supera po prijedenom km.
bolja od smanjivanja placa zastupnicima
2014-04-12
Koristit ce svoja vozila i u konacnici bit ce skuplje.
2014-12-30
A zašto gospoda na poso ne bi išla busom?veber wrote:Koristit ce svoja vozila i u konacnici bit ce skuplje.
To je najeftinije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Daj jastrebe ne lupetaj. Jani prijevoz donekle radi u zg, svugdje ostalo ne. I sef policije ide busom i fura sluzbeni lap. Daj molim te.
2014-12-30
Šef policije ima službeno vozilo i moći će ga koristiti 24 sata.veber wrote:Daj jastrebe ne lupetaj. Jani prijevoz donekle radi u zg, svugdje ostalo ne. I sef policije ide busom i fura sluzbeni lap. Daj molim te.
Ovdje je riječ o zamjenicima i pomoćnicima. Ako obični policajac može na posao vlakom ili busom,mogu i oni.
Ako ne,a Bože moj,imaju svoje aute.
2014-04-22
Vecina policajaca na posao ide tako da ih pokupi patrola. Ovi koji cipelare i maltretiraju starce idu sluzbenim minibusom koji ih ostavi i kasnije pokupi na lokaciji.
2014-12-30
Da,i?veber wrote:Vecina policajaca na posao ide tako da ih pokupi patrola. Ovi koji cipelare i maltretiraju starce idu sluzbenim minibusom koji ih ostavi i kasnije pokupi na lokaciji.
Zašto i ti pomoćnici ne bi tako išli na posao?
Mislim da su se ti pomoćnici i zamjenici vrlo buržoaizirali i udaljili od "običnih" policajaca. I ne samo oni već i šefovi smjena i tako to.
Glume neki viši stalež,a ti "obični" policajci se mrznu na cesti i upadaju u vatri i iznose 90% posla na svojim leđima.
Toj novoj klasi(kako bi se izrazio M.Đilas) treba stati na kraj.
2014-04-22
mi nikada nećemo shvatiti zašto i ministar u švicarskoj vladi dolazi na posao svojim autom ili nekim drugim prijevozom i pred parlamentom plaća parkirnu kartu ko i svaki drugi građanin.
vili40-
2015-08-02
dobarjastreb wrote:Da,i?veber wrote:Vecina policajaca na posao ide tako da ih pokupi patrola. Ovi koji cipelare i maltretiraju starce idu sluzbenim minibusom koji ih ostavi i kasnije pokupi na lokaciji.
Zašto i ti pomoćnici ne bi tako išli na posao?
Mislim da su se ti pomoćnici i zamjenici vrlo buržoaizirali i udaljili od "običnih" policajaca. I ne samo oni već i šefovi smjena i tako to.
Glume neki viši stalež,a ti "obični" policajci se mrznu na cesti i upadaju u vatri i iznose 90% posla na svojim leđima.
Toj novoj klasi(kako bi se izrazio M.Đilas) treba stati na kraj.
baca mi na mladost
2014-04-12
Nema helikoptera, jbga...Valjda je na Krku. Na farbanju u plavo.debotoijusto wrote:zamjenici na biciklama
lijepo
jedan + vlahi biljezim
morat će se ukinuti još mnogo toga,a cviljenje i zapomaganje bit će samo dokaz da smo na pravom putu iz ovog živog blata.
vili40-
2015-08-02
Neke osobe ne mogu javnim prijevozom.vili40 wrote:mi nikada nećemo shvatiti zašto i ministar u švicarskoj vladi dolazi na posao svojim autom ili nekim drugim prijevozom i pred parlamentom plaća parkirnu kartu ko i svaki drugi građanin.
Ja imam sat i pol javnim ili 15min po autocesti. Isao sam par puta i zakljucio da jebote javni prijevoz.
Mos si mislit kako si dobre volje ako vuru i pol putujes na posao.
2014-12-30
danas svako ima auto,ako i nema snađe se pa putuje na posao sa nekim koji isto tamo radi i prepolove benzinveber wrote:Neke osobe ne mogu javnim prijevozom.vili40 wrote:mi nikada nećemo shvatiti zašto i ministar u švicarskoj vladi dolazi na posao svojim autom ili nekim drugim prijevozom i pred parlamentom plaća parkirnu kartu ko i svaki drugi građanin.
Ja imam sat i pol javnim ili 15min po autocesti. Isao sam par puta i zakljucio da jebote javni prijevoz.
vili40-
2015-08-02
Ti plaćaš svojim novcem, ova se marva vokiza na teret proračuna...100km tu, 200 tamo, 400 ovamo...veber wrote:Neke osobe ne mogu javnim prijevozom.vili40 wrote:mi nikada nećemo shvatiti zašto i ministar u švicarskoj vladi dolazi na posao svojim autom ili nekim drugim prijevozom i pred parlamentom plaća parkirnu kartu ko i svaki drugi građanin.
Guest- Guest
zrno po zrno
2014-04-15
Firma mi pokriva dio, kako mi to tade, uredno ekipu iz kvarta vozim na posao. Ili njihove aute nafilam firminom karticom. Imam sto ojra plafon i jebe se gazdi hocu li doci autom ili javnim prevozom.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Što s Radmanom, Rakić, financiranjem nevladinih udruga, pomoćnicima i zamjenicima ministara?
» Novi brazilski ministar: Klimatske promjene su marksistička zavjera
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» Novi brazilski ministar: Klimatske promjene su marksistička zavjera
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
Page 1 of 2