RASPADA LI SE SDP NA SOCIJALNE DEMOKRATE I SKH?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: RASPADA LI SE SDP NA SOCIJALNE DEMOKRATE I SKH?
škutor wrote:prijatelj ti jesamred wolf wrote:Produži prijatelju.škutor wrote:posto ti siva masa stekared wolf wrote:škutor wrote:mozda i budes ako ne budes citao sta pise nego vidio ono sto te titoisticki razum nagonired wolf wrote:Ja debil? Zašto?škutor wrote:nije ni mene niti se svrstavam niti dajem ikakvu legitimaciju debilima kao sto ti sam cinis prijetnjom djelovanja tvog idolared wolf wrote:Nije me briga što si ti.škutor wrote:zasto sam ja desnicared wolf wrote:Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
Tito je bio povijesna ličnost, ali ja, u 21. stoljeću uopće ne razmišljam o njemu. I konačno mi reci, zašto sam ja debil?
u gornjoj recenici debil je idol
tako ni hasu "ustasu" nisi razumio da ti je rekao da si zajedno sa svom crvenom gamadi mentalno zaostao u crvenom ludilu
pa ni hrvatski ne razumijes
tvoj te socijalizam ubija
al tvoj sarkazam je najblizi ovisnikovoj sizofreniji
prijatelj sam ti i zelim da ucinis sto si u naumu opisao
tako ces pomoci nama svima
svako dobro
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
mmmmljac...marcellus wrote:da ga na kruh namažeš kolko je dobar...Ero wrote:Dobar je naš šiting, nemoj tako...red wolf wrote:Kratak odgovor: Ne.
Last edited by Ero on 12/2/2016, 20:45; edited 1 time in total
jastreb wrote:
Ne treba zaboraviti da je pod njegovim mandatom SDP nanio težak poraz HDZ-u prije 4 godine,
na kojoj planeti vesla ova maloumnost
Gast- Guest
A što nisi razumio u njegovom komentaru? SDP je dobio najviše mandata pod vodstvom Milanovića. I opet će.škutor wrote:jastreb wrote:
Ne treba zaboraviti da je pod njegovim mandatom SDP nanio težak poraz HDZ-u prije 4 godine,
red wolf-
2016-02-10
zoki je jedina garancija da bedaci kao karamarko mogu zavlacit i ostavljat hrvatsku u udbaskim raljamaEro wrote:mmmmljac...marcellus wrote:da ga na kruh namažeš kolko je dobar...Ero wrote:Dobar je naš šiting, nemoj tako...red wolf wrote:Kratak odgovor: Ne.
al su svakako udbaski klanovi manje zlo od socijalistickog rasizma
Gast- Guest
nemoj previse razmisljat ,,,, negativno na tebe to djelujered wolf wrote:A što nisi razumio u njegovom komentaru? SDP je dobio najviše mandata pod vodstvom Milanovića. I opet će.škutor wrote:jastreb wrote:
Gast- Guest
SDP je pao na najniže grane otkad ga vodi Milanović...egomanijak, uz to lijen i nesposoban, najgora kombinacija.
Guest- Guest
Ekipa mu je jos i gora.
2014-04-14
Komadina, tststststssss. Poseljacili su se gore od adz iz 90tih.
2014-04-14
Pa on ga je i digao na ovo što je. I da, dalje će vam bit trn u oku.Starhemberg wrote:SDP je pao na najniže grane otkad ga vodi Milanović...egomanijak, uz to lijen i nesposoban, najgora kombinacija.
red wolf-
2016-02-10
Ma on je šljiva na oku. I neka.red wolf wrote:Pa on ga je i digao na ovo što je. I da, dalje će vam bit trn u oku.Starhemberg wrote:SDP je pao na najniže grane otkad ga vodi Milanović...egomanijak, uz to lijen i nesposoban, najgora kombinacija.
Guest- Guest
On je tvoj bivši i budući premijer. Makar ti to smetalo. Navikni se. Svoju lojalnost ne moraš dokazivati na način kako dokazuješ. To je pogrešno.Starhemberg wrote:Ma on je šljiva na oku. I neka.red wolf wrote:Pa on ga je i digao na ovo što je. I da, dalje će vam bit trn u oku.Starhemberg wrote:SDP je pao na najniže grane otkad ga vodi Milanović...egomanijak, uz to lijen i nesposoban, najgora kombinacija.
red wolf-
2016-02-10
Bivši. I u stranci.red wolf wrote:On je tvoj bivši i budući premijer. Makar ti to smetalo. Navikni se. Svoju lojalnost ne moraš dokazivati na način kako dokazuješ. To je pogrešno.Starhemberg wrote:Ma on je šljiva na oku. I neka.red wolf wrote:Pa on ga je i digao na ovo što je. I da, dalje će vam bit trn u oku.Starhemberg wrote:SDP je pao na najniže grane otkad ga vodi Milanović...egomanijak, uz to lijen i nesposoban, najgora kombinacija.
Guest- Guest
Budući.Starhemberg wrote:Bivši. I u stranci.red wolf wrote:On je tvoj bivši i budući premijer. Makar ti to smetalo. Navikni se. Svoju lojalnost ne moraš dokazivati na način kako dokazuješ. To je pogrešno.Starhemberg wrote:Ma on je šljiva na oku. I neka.red wolf wrote:Pa on ga je i digao na ovo što je. I da, dalje će vam bit trn u oku.Starhemberg wrote:SDP je pao na najniže grane otkad ga vodi Milanović...egomanijak, uz to lijen i nesposoban, najgora kombinacija.
red wolf-
2016-02-10
zeko i šiting, intelektualni profil milanovićevih birača, božesačuvaj
marcellus wrote:zeko i šiting, intelektualni profil milanovićevih birača, božesačuvaj
piskaralo opskurnog portala u ulozi profilera!
sitting_bull-
2015-09-28
marcellus wrote:
Da sam ja u HDZ-u, bezrezervno bih podržao Zokija za šefa SDP-a... ali Hrvatskoj ipak treba oporba, monopol nije dobar ni u ekonomiji ni politici.
vaso smislio taktiku "pila naopako"?
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:marcellus wrote:
Da sam ja u HDZ-u, bezrezervno bih podržao Zokija za šefa SDP-a... ali Hrvatskoj ipak treba oporba, monopol nije dobar ni u ekonomiji ni politici.
Komadina je preživar.....točnije krava.
Lošijinizbor, zoki je fajter...tankih živaca ali već ima iskustva.
Kad već nemate boljeg od ova dva.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako nema? Evo šta fali šitingu, glasam za njega.epikur37 wrote:sitting_bull wrote:marcellus wrote:
Komadina je preživar.....točnije krava.
Lošijinizbor, zoki je fajter...tankih živaca ali već ima iskustva.
Kad već nemate boljeg od ova dva.
Čovjek je gospodin, intelektualac i veoma pristojan...
Najvišu izobrazbu je postigao na najeminentnijem
samoupravnom radničkom univerizitetu u Prnjavoru.
Specijalizant je kumrovačke škole, gdje si je pridobio
naziv profesora socijalističkog samoupravnog sistema-
-u klasi Stipe Šuvara...ili Đuro Pucar Stari, ne sjećam se više.
PS : ...sasvim je moguće i da je završio u klasi Nenada Stazića.
Glede na osebujnost njegovog izričaja se mi čini vrlo vjerojatno.
opet je vaso slugama držao motivacijski govor.
eru je to podsjetilo na sretno djetinjstvo i obrazovne ustanove o kojima je sanjao prije nego ga je gruba sudba prvo odvojila od rodne grude i isporučila janezima, a onda ga pomilovala po kockastoj glavi i omogućila mu status vasinog sluge, makar i virtualno...
eru je to podsjetilo na sretno djetinjstvo i obrazovne ustanove o kojima je sanjao prije nego ga je gruba sudba prvo odvojila od rodne grude i isporučila janezima, a onda ga pomilovala po kockastoj glavi i omogućila mu status vasinog sluge, makar i virtualno...
sitting_bull-
2015-09-28
A baš sam te pohvalio i čak predlagao za novog predsjednika SDP-a, a ti tako...sitting_bull wrote:opet je vaso slugama držao motivacijski govor.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ne raspada se samo Vlada, raspada se i HDZ
» Demokrate plene avion Rusije
» SADe: Komunistica preuzela Demokrate
» Dan pravde- pa makar socijalne
» Trio socijalne pomoći
» Demokrate plene avion Rusije
» SADe: Komunistica preuzela Demokrate
» Dan pravde- pa makar socijalne
» Trio socijalne pomoći
Page 3 of 4