RASPADA LI SE SDP NA SOCIJALNE DEMOKRATE I SKH?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: RASPADA LI SE SDP NA SOCIJALNE DEMOKRATE I SKH?
Ne brini oko toga. Milanović će ponovno biti premijer.jastreb wrote:Kad malo bolje izanaliziram djelovanje Milanovića od dolaska na čelo stranke,dolazim do zaključka slijedećeg.
SDP je uvijek dok je bio u oporbi ono što je trebao biti njihov posao prepuštao drugima (civilnim udrugama, odbačenim HDZ-ovcima, vanstranačkim intelektualcima,ili pak drugim strankama poput IDS-a). SDP pod Račanovim vodstvom bio je jedna mlaka stranka koja je čak i onda dok je 4 godine bila na vlasti gledala da se previše ne zamjeri HDZ-u.
E,onda na čelo partije dolazi mladi i energični Milanović,koji se,možda u svakoj situaciji i nije najbolje snašao,ali je pokazao borbeni stav prema HDZ-u. Zoka je pokazao da je fajter,a njegovi stranački kolege sada ga krive za poraz iako je on tu najmanje kriv,a više nesposobnost mnogih ministara.
Milanović je sa SDP-om puno napravio i može pričati tko šta hoće,ali lik je borac i ima muda popu reći pop,a bobu bob. On je u ovom trenutku jedina šansa da SDP povrati izgubljene pozicije,a svaka druga alternativa vodi u poraz.
Da sam u stranci bezrezervno bih podržao Zokija.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Čisto sumnjam, jer kad izgubiš izbore šanse su male da ćeš ostati na čelu stranke, a što se tiče Milanovića samo je njemu pošlo za rukom izgubiti izbore premda je zemlja počela izlaziti iz recesije, toliko o njegovim sposobnostima.red wolf wrote:Ne brini oko toga. Milanović će ponovno biti premijer.jastreb wrote:Kad malo bolje izanaliziram djelovanje Milanovića od dolaska na čelo stranke,dolazim do zaključka slijedećeg.
SDP je uvijek dok je bio u oporbi ono što je trebao biti njihov posao prepuštao drugima (civilnim udrugama, odbačenim HDZ-ovcima, vanstranačkim intelektualcima,ili pak drugim strankama poput IDS-a). SDP pod Račanovim vodstvom bio je jedna mlaka stranka koja je čak i onda dok je 4 godine bila na vlasti gledala da se previše ne zamjeri HDZ-u.
E,onda na čelo partije dolazi mladi i energični Milanović,koji se,možda u svakoj situaciji i nije najbolje snašao,ali je pokazao borbeni stav prema HDZ-u. Zoka je pokazao da je fajter,a njegovi stranački kolege sada ga krive za poraz iako je on tu najmanje kriv,a više nesposobnost mnogih ministara.
Milanović je sa SDP-om puno napravio i može pričati tko šta hoće,ali lik je borac i ima muda popu reći pop,a bobu bob. On je u ovom trenutku jedina šansa da SDP povrati izgubljene pozicije,a svaka druga alternativa vodi u poraz.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Pomalo prijatelju. Sve će sjesti na svoje mjesto.Antijunak wrote:Čisto sumnjam, jer kad izgubiš izbore šanse su male da ćeš ostati na čelu stranke, a što se tiče Milanovića samo je njemu pošlo za rukom izgubiti izbore premda je zemlja počela izlaziti iz recesije, toliko o njegovim sposobnostima.red wolf wrote:Ne brini oko toga. Milanović će ponovno biti premijer.jastreb wrote:Kad malo bolje izanaliziram djelovanje Milanovića od dolaska na čelo stranke,dolazim do zaključka slijedećeg.
red wolf-
2016-02-10
za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
Gast- Guest
Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
red wolf-
2016-02-10
zasto sam ja desnicared wolf wrote:Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
Gast- Guest
Nije me briga što si ti.škutor wrote:zasto sam ja desnicared wolf wrote:Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
red wolf-
2016-02-10
nije ni mene niti se svrstavam niti dajem ikakvu legitimaciju debilima kao sto ti sam cinis prijetnjom djelovanja tvog idolared wolf wrote:Nije me briga što si ti.škutor wrote:zasto sam ja desnicared wolf wrote:Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
Gast- Guest
Ja debil? Zašto?škutor wrote:nije ni mene niti se svrstavam niti dajem ikakvu legitimaciju debilima kao sto ti sam cinis prijetnjom djelovanja tvog idolared wolf wrote:Nije me briga što si ti.škutor wrote:zasto sam ja desnicared wolf wrote:Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
red wolf-
2016-02-10
da ga na kruh namažeš kolko je dobar...Ero wrote:Dobar je naš šiting, nemoj tako...red wolf wrote:Kratak odgovor: Ne.
mozda i budes ako ne budes citao sta pise nego vidio ono sto te titoisticki razum nagonired wolf wrote:Ja debil? Zašto?škutor wrote:nije ni mene niti se svrstavam niti dajem ikakvu legitimaciju debilima kao sto ti sam cinis prijetnjom djelovanja tvog idolared wolf wrote:Nije me briga što si ti.škutor wrote:zasto sam ja desnicared wolf wrote:Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
Gast- Guest
jastreb wrote:
Da sam ja u HDZ-u, bezrezervno bih podržao Zokija za šefa SDP-a... ali Hrvatskoj ipak treba oporba, monopol nije dobar ni u ekonomiji ni politici.
škutor wrote:mozda i budes ako ne budes citao sta pise nego vidio ono sto te titoisticki razum nagonired wolf wrote:Ja debil? Zašto?škutor wrote:nije ni mene niti se svrstavam niti dajem ikakvu legitimaciju debilima kao sto ti sam cinis prijetnjom djelovanja tvog idolared wolf wrote:Nije me briga što si ti.škutor wrote:zasto sam ja desnicared wolf wrote:Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
Tito je bio povijesna ličnost, ali ja, u 21. stoljeću uopće ne razmišljam o njemu. I konačno mi reci, zašto sam ja debil?
red wolf-
2016-02-10
daj ne serimarcellus wrote:jastreb wrote:
Da sam ja u HDZ-u, bezrezervno bih podržao Zokija za šefa SDP-a... ali Hrvatskoj ipak treba oporba, monopol nije dobar ni u ekonomiji ni politici.
kako mogu finansiski podurit ovog jastreba i crvenog vuka , da nam ocuvaju zokija
to treba biti jedini cilj civiliziranog dijela hrvatske politicke scene
Gast- Guest
Popio si malo. Ne razumijem te.škutor wrote:daj ne serimarcellus wrote:jastreb wrote:
kako mogu finansiski podurit ovog jastreba i crvenog vuka , da nam ocuvaju zokija
red wolf-
2016-02-10
posto ti siva masa stekared wolf wrote:škutor wrote:mozda i budes ako ne budes citao sta pise nego vidio ono sto te titoisticki razum nagonired wolf wrote:Ja debil? Zašto?škutor wrote:nije ni mene niti se svrstavam niti dajem ikakvu legitimaciju debilima kao sto ti sam cinis prijetnjom djelovanja tvog idolared wolf wrote:Nije me briga što si ti.škutor wrote:zasto sam ja desnicared wolf wrote:Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
Tito je bio povijesna ličnost, ali ja, u 21. stoljeću uopće ne razmišljam o njemu. I konačno mi reci, zašto sam ja debil?
u gornjoj recenici debil je idol
tako ni hasu "ustasu" nisi razumio da ti je rekao da si zajedno sa svom crvenom gamadi mentalno zaostao u crvenom ludilu
pa ni hrvatski ne razumijes
tvoj te socijalizam ubija
Gast- Guest
greska , sad javi kako da te podrzimred wolf wrote:Popio si malo. Ne razumijem te.škutor wrote:daj ne serimarcellus wrote:jastreb wrote:
kako mogu finansiski poduprit ovog jastreba i crvenog vuka , da nam ocuvaju zokija
Gast- Guest
Produži prijatelju.škutor wrote:posto ti siva masa stekared wolf wrote:škutor wrote:mozda i budes ako ne budes citao sta pise nego vidio ono sto te titoisticki razum nagonired wolf wrote:Ja debil? Zašto?škutor wrote:nije ni mene niti se svrstavam niti dajem ikakvu legitimaciju debilima kao sto ti sam cinis prijetnjom djelovanja tvog idolared wolf wrote:Nije me briga što si ti.škutor wrote:zasto sam ja desnicared wolf wrote:Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
tako ni hasu "ustasu" nisi razumio da ti je rekao da si zajedno sa svom crvenom gamadi mentalno zaostao u crvenom ludilu
red wolf-
2016-02-10
prijatelj ti jesamred wolf wrote:Produži prijatelju.škutor wrote:posto ti siva masa stekared wolf wrote:škutor wrote:mozda i budes ako ne budes citao sta pise nego vidio ono sto te titoisticki razum nagonired wolf wrote:Ja debil? Zašto?škutor wrote:nije ni mene niti se svrstavam niti dajem ikakvu legitimaciju debilima kao sto ti sam cinis prijetnjom djelovanja tvog idolared wolf wrote:Nije me briga što si ti.škutor wrote:zasto sam ja desnicared wolf wrote:Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
al tvoj sarkazam je najblizi ovisnikovoj sizofreniji
prijatelj sam ti i zelim da ucinis sto si u naumu opisao
tako ces pomoci nama svima
svako dobro
Gast- Guest
Pa Zoki im je bio itekako snažna oporba.marcellus wrote:jastreb wrote:
Ne treba zaboraviti da je pod njegovim mandatom SDP nanio težak poraz HDZ-u prije 4 godine,a da HDZ njega nije tukao ni približno.
Da se radi o završnim utakmicama Lige prvaka HDZ bi ispao sa teškim minusom u gol razlici.
Osim toga Zoki je pokazao kudikamo veću borbenost od Račana,Picule,Tomca,Arlovića,Komadine, Holly, Opačićke,Ostojića,Linića,Josipovića i čitave palete visokopozicioniranih SDP-ovaca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
škutor wrote:prijatelj ti jesamred wolf wrote:Produži prijatelju.škutor wrote:posto ti siva masa stekared wolf wrote:škutor wrote:mozda i budes ako ne budes citao sta pise nego vidio ono sto te titoisticki razum nagonired wolf wrote:Ja debil? Zašto?škutor wrote:nije ni mene niti se svrstavam niti dajem ikakvu legitimaciju debilima kao sto ti sam cinis prijetnjom djelovanja tvog idolared wolf wrote:Nije me briga što si ti.škutor wrote:zasto sam ja desnicared wolf wrote:Hoće, na vašu žalost.škutor wrote:za hrvatsku desnicu je najbitnije da milanovic ostane prva balerina socijalistickog ludila
al tvoj sarkazam je najblizi ovisnikovoj sizofreniji
prijatelj sam ti i zelim da ucinis sto si u naumu opisao
tako ces pomoci nama svima
svako dobro
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ne raspada se samo Vlada, raspada se i HDZ
» Demokrate plene avion Rusije