Ministri Matić i Kotromanović ’98. u Vukovaru pjevali: ‘Evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana’! (VIDEO)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ministri Matić i Kotromanović ’98. u Vukovaru pjevali: ‘Evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana’! (VIDEO)
da vidim kada će Matić i Kotromanović opet u pulsku Arenu Peđa će stajati na ulazu a Stazić paziti da se nisu prerušili u gladijatore
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Ministri Matić i Kotromanović ’98. u Vukovaru pjevali: ‘Evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana’! (VIDEO)
Aha, tako i sutkinja koja me htjela osuditi zbog lude babe iza moje kuće rekla da me baba nije htjela vrijeđati i da ne podnosim tužbu protiv nje i da ona to tako nije mislila. Naime budući da su obadvije ( i sutkina i baba) bile razvedene ova je se svrstala na njenu stranu pa je prihvatila , pazi ovo, tri puta promjenu iskaza na ročištima jer me prema onim ranijim zvizdarijama nije mogla teretiti jer nisam ni bio blizu u to doba svojoj kući...kad joj ni ovo nije upalilo počela mi je psovati pred sutkinjom, njenim odvjetnikom, mojim odvjetnikom,zapisničarkom r tada sam skočio i tražio da se sve ove uvrede uvedu u zapisnik i da su mi svi svjedoci a što mi tek govori kad nema nikoga u blizini...., u roku 10 minuta je tužba odbačena a do tada je bilo već nekoliko ročišta.jastreb wrote:Pa ljudi su si malo popili pa ih je pjesma povela.
I ja sam 1992.pojao te pjesni.
U Rimu se ponašaj kao Rimljanin. dakle da ja upadnem na neki dernek u Slunju,vjerovatno bih i ja pojao JIB,a da se nađem na fešti ispod Očauša brda možda bih zapjevao "Čuj Srđane".
E tako i ti jastrebe, ma nisu oni tako mislili, oni su dobri ali haso je loš jer se slikao sa kapom HOSa...ne ide to tako, budi barem principijelan i dosljedan a ne licemjeran i prevrtljiv u svojim stavovima.
Guest- Guest
Ovo što ću sada napisati,će Miha i Tre oštro napasti kao laž,ali ako ovo pročita Branko Kalanj,potvrditi će moju priču kao autentičnu.
Onaj tko je za vrijeme rata bio u Gospiću nerijetko je mogao vidjeti pijane pripadnike 9.gbr. kako po kafićima poju pjesme Baje Malog Knindže,tako da samo pjevanje ne znači ništa.
Ako je pjesma lijepa i zvučna,a ti si pod gasom,pjevat ćeš.
Onaj tko je za vrijeme rata bio u Gospiću nerijetko je mogao vidjeti pijane pripadnike 9.gbr. kako po kafićima poju pjesme Baje Malog Knindže,tako da samo pjevanje ne znači ništa.
Ako je pjesma lijepa i zvučna,a ti si pod gasom,pjevat ćeš.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Imaš snimak?
Tony Soprano-
2015-08-15
Da,u to doba je sve vrvjelo od mobitela. :-DTony Soprano wrote:Imaš snimak?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dobro i svjedok ti je vjerodostojanjastreb wrote:Da,u to doba je sve vrvjelo od mobitela. :-DTony Soprano wrote:Imaš snimak?
Tony Soprano-
2015-08-15
pa neću te napasti i šilt je isto pjevao ustaške pjesme.... što ne bi i neki vaši pjevali poneku čejensku....u mene se to batalilo od početka, mi smo šutjeli i uz Svetoga Ilije pomoć vrijedno delali... ako ne vjeruješ meni vjeruj ministru školstva iz onijeh tebi dragih vremena, ....cuo, uo, tips miss kurac palac... ili njemu ili Slavku zvanom "Zika"
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» USTAŠE NA ‘ODREĐENO VRIJEME’: Mesić, Kotromanović, Fred Matić, Grbin… (VIDEO)
» Treba li graditi Pelješki most da bi Kotromanović i Fred Matić mogli do Dubrovnika?
» ''(VIDEO) RUSI UPOZORILI NA NAPAD IZ SVEMIRA: Dana 27. rujna isključite sve iz struje! ''
» ''(VIDEO) MASOVNO VIĐENJE NLO-a: Stotine ljudi svjedočile su neobičnoj sjajnoj letjelici usred bijela dana ''
» VIDEO: NEPRIJATELJIMA AMERIKE 'PODMORNICA SUDNJEG DANA' PRIJETIT ĆE NUKLEARNOM APOKALIPSOM Njih 12 će jamčiti nuklearnu dominaciju u 21. stoljeću
» Treba li graditi Pelješki most da bi Kotromanović i Fred Matić mogli do Dubrovnika?
» ''(VIDEO) RUSI UPOZORILI NA NAPAD IZ SVEMIRA: Dana 27. rujna isključite sve iz struje! ''
» ''(VIDEO) MASOVNO VIĐENJE NLO-a: Stotine ljudi svjedočile su neobičnoj sjajnoj letjelici usred bijela dana ''
» VIDEO: NEPRIJATELJIMA AMERIKE 'PODMORNICA SUDNJEG DANA' PRIJETIT ĆE NUKLEARNOM APOKALIPSOM Njih 12 će jamčiti nuklearnu dominaciju u 21. stoljeću
Page 2 of 2