Treba li graditi Pelješki most da bi Kotromanović i Fred Matić mogli do Dubrovnika?
Page 1 of 1
Treba li graditi Pelješki most da bi Kotromanović i Fred Matić mogli do Dubrovnika?
"Ima još optužnica. Upozoren sam da ne idem ni kroz Neum"
Bivši načenik Glavnog stožera OS RH i predsjednik Generalskog zbora Pavao Miljavac rekao je u Otvorenom na HRT-u da ga optužnica iz BiH tereti za ubojstvo dvojice vojnika i jednog ranjenika u Kozarskoj (Bosanskoj) Dubici.
Rekao je da su on i nekoliko generala, pisali predsjednici Republike Hrvatske jer su dobivali štićene informacije i bili zabrinuti.
- Dobio sam upozorenje da dok se stvari ne riješe ne treba ići ni preko Neuma. Mislim da za sada neću ići i nema potrebe ići. Ja nemam diplomatski imunitet i bio bi veliki izazov da ja idem u BiH - kazao je general Miljavac.
Spomenuo je generale Krstičevića i Kotromanovića.
Bivši ministar branitelja Predrag Matić je kazao: 'Mi znamo sve što se događalo u razmjeni tih dokumenata sa Srbijom, ali to je sve dječja igra u odnosu na ovo što se događa s Bosnom i Hercegovinom.'
http://www.24sata.hr/news/ima-jos-optuznica-zbog-toga-nasi-generali-ne-smiju-u-bih-497629
U Orašju se ne radi o izoliranom slučaju, ima već pripremljenih optužnica za naše generale koji zbog toga ne smiju u BiH, rekao je u Otvorenom na HRT-u general Pavao Miljavac
Bivši načenik Glavnog stožera OS RH i predsjednik Generalskog zbora Pavao Miljavac rekao je u Otvorenom na HRT-u da ga optužnica iz BiH tereti za ubojstvo dvojice vojnika i jednog ranjenika u Kozarskoj (Bosanskoj) Dubici.
Rekao je da su on i nekoliko generala, pisali predsjednici Republike Hrvatske jer su dobivali štićene informacije i bili zabrinuti.
- Dobio sam upozorenje da dok se stvari ne riješe ne treba ići ni preko Neuma. Mislim da za sada neću ići i nema potrebe ići. Ja nemam diplomatski imunitet i bio bi veliki izazov da ja idem u BiH - kazao je general Miljavac.
Spomenuo je generale Krstičevića i Kotromanovića.
Bivši ministar branitelja Predrag Matić je kazao: 'Mi znamo sve što se događalo u razmjeni tih dokumenata sa Srbijom, ali to je sve dječja igra u odnosu na ovo što se događa s Bosnom i Hercegovinom.'
http://www.24sata.hr/news/ima-jos-optuznica-zbog-toga-nasi-generali-ne-smiju-u-bih-497629
treba graditi Pelješki most jer će to potaknuti rast građevinskog sektora i zapošljavanje
slično bi se trebala financirati i gradnja svjetlovoda diljem države
Guest- Guest
Re: Treba li graditi Pelješki most da bi Kotromanović i Fred Matić mogli do Dubrovnika?
Ozbiljno, jeftinije bi bilo vojno zauzeti Neum nego graditi Pelješki most.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Treba li graditi Pelješki most da bi Kotromanović i Fred Matić mogli do Dubrovnika?
Svojedobno je HDZ 2015. u predizbornoj kampanji lupao da će sve hrvatske otoke povezivati podmorskim tunelimadeda wrote:treba graditi Pelješki most jer će to potaknuti rast građevinskog sektora i zapošljavanje
2015-08-09
Da je Sanader uspio povući most sad bi Fred i Kortromanović se vozili slobodno di oće i plazili jezičine BiH vlastima s mosta, mogli bi lakše ić u Trebinje u šoping. Sanader ko da je zna šta će bit pa im poručuje "ko vas jebe, idite pješice prikobosne, nek vas apsu".melkior wrote:Svojedobno je HDZ 2015. u predizbornoj kampanji lupao da će sve hrvatske otoke povezivati podmorskim tunelimadeda wrote:treba graditi Pelješki most jer će to potaknuti rast građevinskog sektora i zapošljavanje
Ma da, a i inače naše političare krasi strateška vizijaudba wrote:Da je Sanader uspio povući most sad bi Fred i Kortromanović se vozili slobodno di oće i plazili jezičine BiH vlastima s mosta, mogli bi lakše ić u Trebinje u šoping. Sanader ko da je zna šta će bit pa im poručuje "ko vas jebe, idite pješice prikobosne, nek vas apsu".melkior wrote:Svojedobno je HDZ 2015. u predizbornoj kampanji lupao da će sve hrvatske otoke povezivati podmorskim tunelimadeda wrote:treba graditi Pelješki most jer će to potaknuti rast građevinskog sektora i zapošljavanje
2015-08-09
Koji je već to puta da se ljudi boje Neuma? Stvarno treba povuć više taj most jer ako domaće pravosuđe ne smatra das si kriminalac, švercer ili ratni zločinac, nema te šta tuđe pravosuđe apsit kad ideš tih par kilometara do svojte. Dobro, ima ljudi ko Glavaš kojima je pasalo da im je BiH bliže za pobić dok ih nevine gonjaju, ali to je manjina.
deda wrote:treba graditi Pelješki most jer će to potaknuti rast građevinskog sektora i zapošljavanje
Luft madrac i veslaj.
Guest- Guest
Iz obavještajne službe javljaju da nisu svi generali na listi. Glavaš je recimo čist.
taj Neum tamo samo smeta, tako glupo presjeći nam zemlju...ja bi to vamo :)
Guest- Guest
Treba ga zamijenit za Dubrovnik, Bosancima uvalit tu starudiju, a Neum i nove novcate apartmane s PVC stolarijom koja ne rđa, to - nama.Noor wrote: taj Neum tamo samo smeta, tako glupo presjeći nam zemlju...ja bi to vamo :)
Da, one kale dušu dale za komšijsko kafenisanjeudba wrote:Treba ga zamijenit za Dubrovnik, Bosancima uvalit tu starudiju, a Neum i nove novcate apartmane s PVC stolarijom koja ne rđa, to - nama.Noor wrote: taj Neum tamo samo smeta, tako glupo presjeći nam zemlju...ja bi to vamo :)
Guest- Guest
Noor wrote: taj Neum tamo samo smeta, tako glupo presjeći nam zemlju...ja bi to vamo :)
Uz zanemarive žrtve: 1000 km ganice puta 50 kilometarski sugurnosni pojas.
Treba samo strplivo sačekati pogodan trenutak. Onaj čuveni "S" bi mogao
veoma lako postati aktualan. Sve ovisi o BiH...
Eroo- Posts : 78898
2016-07-22
Već vidim Glavaša kako zavaljen u naslonjač ispija kavice po Neumu i šalje razglednice ovima koji su na popisu. Nije problem doć do Dubrovnika ako se ne bojiš visine i nemaš avijonofobiju.
Eroo wrote:Noor wrote: taj Neum tamo samo smeta, tako glupo presjeći nam zemlju...ja bi to vamo :)
Uz zanemarive žrtve: 1000 km ganice puta 50 kilometarski sugurnosni pojas.
Treba samo strplivo sačekati pogodan trenutak. Onaj čuveni "S" bi mogao
veoma lako postati aktualan. Sve ovisi o BiH...
Crnogorci su taj problem kod Sutorine fino riješili, a čak ni nisu bili presječeni kao Hrvatska.
I mirna Bosna!
Guest- Guest
Similar topics
» USTAŠE NA ‘ODREĐENO VRIJEME’: Mesić, Kotromanović, Fred Matić, Grbin… (VIDEO)
» ‘Država, to je Fred Matić’
» Preminuo je Fred Matić
» Fred Matic bi izbacio Madjarsku iz EU
» Fred Matic dobio EU oscara
» ‘Država, to je Fred Matić’
» Preminuo je Fred Matić
» Fred Matic bi izbacio Madjarsku iz EU
» Fred Matic dobio EU oscara
Page 1 of 1