Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
da ali ćemo se izjašnjavati antifašisti kada se obračunavamo sa antifašistimamarcellus wrote:kaja_333 wrote:Čekaj jesmo sad i mi antifašisti, čisto da znam kak da se postavim?upravo_sa_jebachine wrote:Koji je Karamarko as.
najbolje ćeš antifašiste sjebati, ako im preuzmeš monopol nad tom titulom.
Hasanbegović i Karamarko su antifašisti. To moraju svaki put ponavljati. Kada ih netko napadne, ej mi smo antifašisti,
ne mi smo klerofašisti i dalje
Guest- Guest
Re: Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
Mislim da smo mi sad antifašisti a oni komunjare i crveni fašisti.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Čekaj jesmo sad i mi antifašisti, čisto da znam kak da se postavim?upravo_sa_jebachine wrote:Koji je Karamarko as.
Hasanbegović i Karamarko su antifašisti. To moraju svaki put ponavljati. Kada ih netko napadne, ej mi smo antifašisti,
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
upravo_sa_jebachine wrote:
Moraju najprije bez greške otpjevati "Druže Tito ljubičice bijela..."
Inače će imati posla s Jakovinom i Klasićem. I s "Radmanovizijom" naravno.
Svi smo antifašisti...osim naravno Peđe, Peđe, Stipe i Kotromanovića
2014-04-15
O jebem te živote, pa ovakve lakrdije samo u Hrvatskoj ima.epikur37 wrote:
Prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je fotografiju ministra kulture Zlatka Hasanbegovića s kapom na glavi koja izgleda kao ustaška.
– Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, ne želim ulaziti u detalje, ono što je osnovno jest da je danas Hasanbegović izjavio da je antifašist. Mi smo dokazani antifašisti, našu stranku je osnovao general i čovjek koji se borio protiv toga – kaže Karamarko, piše N1.
Ponovio je kako zna da je Hasanbegović iskreni antifašist.
– Ne znam što je izvađeno iz konteksta. a što nije, njegovi radovi napravljeni su prije 20 godina. 'Ajmo malo pogledati u budućnost, ja mislim da je sve što se događa s Hasanbegovićem, pa i s Crnojom, ne znam tko je sljedeći, da je to jedina aktivnost kojom se bavi opozicija – kazao je.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/tomislav-karamarko-hasanbegovic-je-rekao-da-je-antifasist-mi-smo-dokazani-antifasisti-hdz-je-osnovao-general-i-covjek-koji-se-borio-protiv-toga-1059451?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1059451&utm_campaign=FB+page+statusi
Stvarno ustašoidi nemaju muda I gotovo.
Koje razočaranje. Pa ja sam mislio da će bar Karamarko ostati dosljedan sebi.
A on izdade kao I Haso.
I još se jadan poziva na Tuđmana.
Još samo da se Thompson deklarira kao antifasist pa da teatar apsurda bude potpun.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo...al si ti stvarno mislio da je karamarko proustaski nastrojen? ..pa on je mesicev kadar ubacen u hdz...to su ovi u hdz tek sad skuzili kad najvece mesiceve oponente iz vrha stranke nije stavio u vladu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne znam niti me briga. Znam da je ne tako davno izjavljivao da odbacuje antifasizam.vuksadinare wrote:Ringo...al si ti stvarno mislio da je karamarko proustaski nastrojen? ..pa on je mesicev kadar ubacen u hdz...to su ovi u hdz tek sad skuzili kad najvece mesiceve oponente iz vrha stranke nije stavio u vladu
Valjda se u Hrvatskoj pod tim terminom podrazumijeva velikosrpstvo I četništvo, I šta ti ga znam ...
Osim toga taj izraz je u Hrvatskoj toliko isprostituiran da je to strašno.
Ma treba Hsu ostaviti na miru. A I Karamarka. Jebi ga, svi smo pjevali I govorili svašta u ratu I odmah nakon njega. A uglavnom nismo ozbiljno mislili, to je bilo onako, davanje oduška sebi zbog rata I agresije, a malo je bio I takav trend.
Kad bi se to tako gledalo svi mi bi mogli biti proglašeni fašistima. Ja se malo više zajebavam nego što ozbiljno mislim..
Ali da Hrvatima spada kritika zbog mnogih stvari to je istina I tu ne treba šutijeti. ne može se sjediti na dvije stolice.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa koga je opet isprostitiizirao?mesic kad je dosao na vlast...inace ovi sto proglasavaju sebe antifasistima govorili su da tenkove jna i cetalje treba docekat tako da sjednes i cekas ih i sa tim da ih sprijecis..Ringo10 wrote:Ne znam niti me briga. Znam da je ne tako davno izjavljivao da odbacuje antifasizam.vuksadinare wrote:Ringo...al si ti stvarno mislio da je karamarko proustaski nastrojen? ..pa on je mesicev kadar ubacen u hdz...to su ovi u hdz tek sad skuzili kad najvece mesiceve oponente iz vrha stranke nije stavio u vladu
Valjda se u Hrvatskoj pod tim terminom podrazumijeva velikosrpstvo I četništvo, I šta ti ga znam ...
Osim toga taj izraz je u Hrvatskoj toliko isprostituiran da je to strašno.
Ma treba Hsu ostaviti na miru. A I Karamarka. Jebi ga, svi smo pjevali I govorili svašta u ratu I odmah nakon njega. A uglavnom nismo ozbiljno mislili, to je bilo onako, davanje oduška sebi zbog rata I agresije, a malo je bio I takav trend.
Kad bi se to tako gledalo svi mi bi mogli biti proglašeni fašistima. Ja se malo više zajebavam nego što ozbiljno mislim..
Ali da Hrvatima spada kritika zbog mnogih stvari to je istina I tu ne treba šutijeti. ne može se sjediti na dvije stolice.
2015-09-08
[size=36]Hasanbegović ispod ruke nosio NIN, ministri mu vjeruju[/size]
Izvor: Patrik Macek/PIXSELL
Autor teksta:
[/size]
Pojedini ministri uoči sjednice Vlade tek su kratko novinarima prokomentirali slučaj ministra kulture Zlatka Hasanbegovića i fotografije u listu "Nezavisna Država Hrvatska" na kojoj pozira s kapom nalik ustaškoj, dok je sam Hasanbegović s primjerkom beogradskog političkog magazina Nin pod rukom prošao pored novinara bez izjave.
Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević rekao je novinarima kako vjeruje da je Hasanbegović antifašist i antinacist. "Borimo se svi za istu ideju, svi smo mi antifašisti, anitkomunisti, sve što treba", rekao je Kušćević upitan vjeruje li nakon svega da je Hasanbegović "uvjereni antifašist", kakvim ga je nedavno nazvao premijer Tihomir Orešković.
VEZANE VIJESTI
[size]
Ministar gospodarstva Tomislav Panenić ustvrdio je kako je o slučaju Hasanbegovića nešto vidio iz medija, ali se s time nije upoznao. Dodao je da će o tome danas razgovarati u Mostu.
Upitan bi li osoba koja je pisala članke o ustašama kao herojima i mučenicima mogla biti njegov pomoćnik, rekao je da će on pomoćnike birati po stručnosti. "Ne bih sada o tome raspravljao. Totalitarizam bilo kakvog oblika nije mi prihvatljiv", rekao je Panenić.
Na upit bi li se Hasanbegović trebao ograditi od ustaškog režima, odgovorio je da je to pitanje koje se tiče njega i premijera.
Određeniji nije bio ni ministar regionalnog razvoja Tomislav Tolušić kojeg su novinari pitali očekuje li od Hasanbegovića da se ogradi od ustaškog režima. "Nisam uopće gledao o čemu se radi, ovih sam dana cijeli dan na poslu, prema tome ne bih to komentirao“, kazao je Tolušić.Hasanbegović prošao pored novinara bez izjave, ispod ruke držao srpski NIN
Upitan vjeruje li da je ministar kulture doista uvjereni antifašist, Tolušić je rekao: "Ako on to kaže tako onda vjerujem da je".
Hasanbegović je najavio da će nakon sjednice dati izjavu novinarima.
Njegova fotografija kako pozira s kapom koja nalikuje ustaškoj, a koju je objavio tjednik "Novosti" Srpskog narodnog vijeća, razlog je stanke koju je na početku saborskog zasjedanja u četvrtak zatražilo desetak saborskih klubova.
"Novosti" su objavile fotografiju uz koju navode da se Hasanbegović fotografirao s ustaškom kapom 1996. godine te da je u časopisu "Nezavisna Država Hrvatska", glasilu Hrvatskog oslobodilačkog pokreta, pisao članke o ustašama kao "herojima, mučenicima i šehidima".
Hasanbegović tu je objavu nazvao insinuacijom, provokacijom i još jednom u nizu podvala kojom ga se želi diskreditirati.[/size]
Izvor: Patrik Macek/PIXSELL
Autor teksta:
[size=13]N1 Hrvatska
[/size]
- Podijeli vijest:
- 0
- [url=https://twitter.com/share?url=http://hr.n1info.com/a103072/Vijesti/Hasanbegovic-prosao-pored-novinara-bez-izjave.html&text=Hasanbegovi%C4%87 ispod ruke nosio NIN, ministri mu vjeruju][/url]
- 0
- [url=http://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&url=http://hr.n1info.com/a103072/Vijesti/Hasanbegovic-prosao-pored-novinara-bez-izjave.html&title=Hasanbegovi%C4%87 ispod ruke nosio NIN, ministri mu vjeruju&summary=Pojedini ministri uo%C4%8Di sjednice Vlade tek su kratko novinarima prokomentirali slu%C4%8Daj ministra kulture Zlatka...]0[/url]
- 0
- [email=?subject=Hasanbegovi%C4%87%20ispod%20ruke%20nosio%20NIN,%20ministri%20mu%20vjeruju&body=http://hr.n1info.com/a103072/Vijesti/Hasanbegovic-prosao-pored-novinara-bez-izjave.html]E-mail[/email]
Pojedini ministri uoči sjednice Vlade tek su kratko novinarima prokomentirali slučaj ministra kulture Zlatka Hasanbegovića i fotografije u listu "Nezavisna Država Hrvatska" na kojoj pozira s kapom nalik ustaškoj, dok je sam Hasanbegović s primjerkom beogradskog političkog magazina Nin pod rukom prošao pored novinara bez izjave.
Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević rekao je novinarima kako vjeruje da je Hasanbegović antifašist i antinacist. "Borimo se svi za istu ideju, svi smo mi antifašisti, anitkomunisti, sve što treba", rekao je Kušćević upitan vjeruje li nakon svega da je Hasanbegović "uvjereni antifašist", kakvim ga je nedavno nazvao premijer Tihomir Orešković.
VEZANE VIJESTI
- N1 provjerio fotografije i tekstove - intervencije nema!
- SABOR/ Na rubu smo tučnjave, pitanje je tko će prvi početi
- Novinar koji je našao fotografiju: Poslušao sam ministra!
[size]
Ministar gospodarstva Tomislav Panenić ustvrdio je kako je o slučaju Hasanbegovića nešto vidio iz medija, ali se s time nije upoznao. Dodao je da će o tome danas razgovarati u Mostu.
Upitan bi li osoba koja je pisala članke o ustašama kao herojima i mučenicima mogla biti njegov pomoćnik, rekao je da će on pomoćnike birati po stručnosti. "Ne bih sada o tome raspravljao. Totalitarizam bilo kakvog oblika nije mi prihvatljiv", rekao je Panenić.
Na upit bi li se Hasanbegović trebao ograditi od ustaškog režima, odgovorio je da je to pitanje koje se tiče njega i premijera.
Određeniji nije bio ni ministar regionalnog razvoja Tomislav Tolušić kojeg su novinari pitali očekuje li od Hasanbegovića da se ogradi od ustaškog režima. "Nisam uopće gledao o čemu se radi, ovih sam dana cijeli dan na poslu, prema tome ne bih to komentirao“, kazao je Tolušić.Hasanbegović prošao pored novinara bez izjave, ispod ruke držao srpski NIN
Upitan vjeruje li da je ministar kulture doista uvjereni antifašist, Tolušić je rekao: "Ako on to kaže tako onda vjerujem da je".
Hasanbegović je najavio da će nakon sjednice dati izjavu novinarima.
Njegova fotografija kako pozira s kapom koja nalikuje ustaškoj, a koju je objavio tjednik "Novosti" Srpskog narodnog vijeća, razlog je stanke koju je na početku saborskog zasjedanja u četvrtak zatražilo desetak saborskih klubova.
"Novosti" su objavile fotografiju uz koju navode da se Hasanbegović fotografirao s ustaškom kapom 1996. godine te da je u časopisu "Nezavisna Država Hrvatska", glasilu Hrvatskog oslobodilačkog pokreta, pisao članke o ustašama kao "herojima, mučenicima i šehidima".
Hasanbegović tu je objavu nazvao insinuacijom, provokacijom i još jednom u nizu podvala kojom ga se želi diskreditirati.[/size]
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
.Hasanbegović prošao pored novinara bez izjave, ispod ruke držao srpski NIN
2014-04-22
....performans
2015-09-08
upravo_sa_jebachine wrote:
Hasanbegović i Karamarko su antifašisti. To moraju svaki put ponavljati.
Je. I narkići stalno ponavljaju da nisu narkići i da mogu prestati kad hoće ali evo glupo im :)
catabbath-
2015-08-22
ma nisu rekli da nisu antifasisti,vec da jesu :Ddawson wrote:upravo_sa_jebachine wrote:
Hasanbegović i Karamarko su antifašisti. To moraju svaki put ponavljati.
Je. I narkići stalno ponavljaju da nisu narkići i da mogu prestati kad hoće ali evo glupo im :)
2014-04-12
Točno tako. Neprijatelja se mlati njegovim sredstvima.upravo_sa_jebachine wrote:da ali ćemo se izjašnjavati antifašisti kada se obračunavamo sa antifašistimamarcellus wrote:kaja_333 wrote:Čekaj jesmo sad i mi antifašisti, čisto da znam kak da se postavim?upravo_sa_jebachine wrote:Koji je Karamarko as.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Tipično za balkanske ekstremiste.
I Šešelj je postao razboriti i umjereni demokrat,nakon izlaska iz Haga.
Neki dan sam gledao njegov intervju na FTV. Pomagao je Šeksu,Aliji Izetbegoviću i drugim antikomunističkim disidentima bez obzira na vjeru i naciju.
Zauzeo je pomirljiv stav prema muslimanima.
Ovo sve ne treba da čudi.
I Šešelj je postao razboriti i umjereni demokrat,nakon izlaska iz Haga.
Neki dan sam gledao njegov intervju na FTV. Pomagao je Šeksu,Aliji Izetbegoviću i drugim antikomunističkim disidentima bez obzira na vjeru i naciju.
Zauzeo je pomirljiv stav prema muslimanima.
Ovo sve ne treba da čudi.
2014-04-22
Meni kao oldschool antifašistu npr. smeta šta se sve stopilo u antifašizam danas. Sam antifašizam nebi trebao imati veze sa npr. kulturnim marksizmom, feminizmom, veganstvom, lgbtom...a danas se svaki feminizirani muškarac ili vege-lezba deklariraju ako antifa :)
ma baš, meni isto malo bedasto da se antifašistima nazivaju likovi poput mesića, kotromanovića, matiča ili onog klasića što mu je milanković bio nadređeni dok je u jesen 91. pitaj boga šta radio po sisačkim policijskim puktovima...dawson wrote:Meni kao oldschool antifašistu npr. smeta šta se sve stopilo u antifašizam danas. Sam antifašizam nebi trebao imati veze sa npr. kulturnim marksizmom, feminizmom, veganstvom, lgbtom...a danas se svaki feminizirani muškarac ili vege-lezba deklariraju ako antifa :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma daj molim te, pa on je ušao u HDZ za vrijeme Kosor, a Mesić je izletio iz HDZ a za vrijeme punskog rata još.. Kada je sa udbasima pokusao sprovesti udar..vuksadinare wrote:Ringo...al si ti stvarno mislio da je karamarko proustaski nastrojen? ..pa on je mesicev kadar ubacen u hdz...to su ovi u hdz tek sad skuzili kad najvece mesiceve oponente iz vrha stranke nije stavio u vladu
2015-08-15
I za nagradu ste mu dali parazitsku mirovinu,kucu na koristenje i kojih 800 000 Ojri godisnje,onako za potrebe...kaja_333 wrote:Ma daj molim te, pa on je ušao u HDZ za vrijeme Kosor, a Mesić je izletio iz HDZ a za vrijeme punskog rata još.. Kada je sa udbasima pokusao sprovesti udar..vuksadinare wrote:Ringo...al si ti stvarno mislio da je karamarko proustaski nastrojen? ..pa on je mesicev kadar ubacen u hdz...to su ovi u hdz tek sad skuzili kad najvece mesiceve oponente iz vrha stranke nije stavio u vladu
Guest- Guest
Ebi ga,to je dobar stit za sve izopacene ideje,bile one stvarno antifasisticke ili ne,svakako osiguravaju ostanak na vlasti..dawson wrote:Meni kao oldschool antifašistu npr. smeta šta se sve stopilo u antifašizam danas. Sam antifašizam nebi trebao imati veze sa npr. kulturnim marksizmom, feminizmom, veganstvom, lgbtom...a danas se svaki feminizirani muškarac ili vege-lezba deklariraju ako antifa :)
Guest- Guest
Mi smo mu dali isto koliko i ti, nisi ti slučajno iz tamo nekog mjesta na sjeveroistoku? Prema tome nema potrebe da glumiš svabu zato si na privremenom radu ili zidova zato sto si vidio Izrael na kartibogomdani wrote:I za nagradu ste mu dali parazitsku mirovinu,kucu na koristenje i kojih 800 000 Ojri godisnje,onako za potrebe...kaja_333 wrote:Ma daj molim te, pa on je ušao u HDZ za vrijeme Kosor, a Mesić je izletio iz HDZ a za vrijeme punskog rata još.. Kada je sa udbasima pokusao sprovesti udar..vuksadinare wrote:Ringo...al si ti stvarno mislio da je karamarko proustaski nastrojen? ..pa on je mesicev kadar ubacen u hdz...to su ovi u hdz tek sad skuzili kad najvece mesiceve oponente iz vrha stranke nije stavio u vladu
Last edited by kaja_333 on 12/2/2016, 13:48; edited 1 time in total (Reason for editing : Ispravak)
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» KARAMARKO 'Ja sam antifašist, antikomunist i antitotalitarist. Nadam se da razumijete što to znači'
» '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Draža antifašist
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Draža antifašist
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
Page 2 of 3