Danas na HRT 2, 21:00
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Danas na HRT 2, 21:00
Messi
(Messi), 2014
Biografska drama o životu jednog od najboljih nogometaša svih vremena
Opširnije
Film prati legendarnog nogometaša Lionela Messija od njegovih ranih godina života i nogometnih početaka pa sve do slavnih dana na Camp Nou. O Messiju govore njegovi suigrači iz Barcelone koji s njim provode svaki dan, ali govore i nogometne legende i bivši igrači Barcelone kao što su Cruyff i Maradona.
dajte mu toga oscara više
(Messi), 2014
Biografska drama o životu jednog od najboljih nogometaša svih vremena
Opširnije
Film prati legendarnog nogometaša Lionela Messija od njegovih ranih godina života i nogometnih početaka pa sve do slavnih dana na Camp Nou. O Messiju govore njegovi suigrači iz Barcelone koji s njim provode svaki dan, ali govore i nogometne legende i bivši igrači Barcelone kao što su Cruyff i Maradona.
dajte mu toga oscara više
End- Posts : 21177
2015-08-25
Re: Danas na HRT 2, 21:00
Tommy Ramone wrote:Zanimljiviji su ovi kuhari amateri na RTL-u od tog dokumentarca.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
moram si pin za drugi staviti ovih sat dva da slučajno ne prebacim
2015-08-19
hvala ti bože da živim u doba najvećih na svijetu Messija i Guardiole
2015-08-25
Messi bez Guardiole je ništa, a Guardiola bez Messija je isto ništa, a obojica najveći genijalci otkad je zemlje.
2015-08-25
nešto slično kao ona priča o kokoši i jajetu
Dobro je da su dio filma posvetili Guardioli, čovjeku koji je prije bilo koga predvidio šta će sve Messi postići, čak prije Rijkaarda, Cruyffa, Rexacha, bilo koga. Kad ti potjeraš Ronaldinha i počneš graditi cijelu momčad oko 21- godišnjaka, Eto'o-a, Ibru, Villu... daš mu odriješene ruke i poziciju lažne devetke, samo po tome je najveći revolucionar svih vremena, a to je jedan od milijun, ali ipak najveći detalj.
I tko zna šta bi bilo bez Ronaldinha, jedini tko je Messiju mogao pokazati pokoju fintu na terenu, a i tu je učenik satrao učitelja.
I tko zna šta bi bilo bez Ronaldinha, jedini tko je Messiju mogao pokazati pokoju fintu na terenu, a i tu je učenik satrao učitelja.
2015-08-25
Kad je ovo snimano 2014., di je još ovo od prošle sezone i budućih najmanje pet sezona i 30 novih trofeja.
2015-08-25
ili dal više voliš mamu ili tatumuckodjubre wrote:nešto slično kao ona priča o kokoši i jajetu
2015-08-19
Pep je sjedio na jajetu ko kvočka i onda se izlegao mali Messi.muckodjubre wrote:nešto slično kao ona priča o kokoši i jajetu
Guest- Guest
Similar topics
» DANAS
» Danas je...
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Danas...
» DANAS sam bio
» Danas je...
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Danas...
» DANAS sam bio
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet