Crnac ljudina!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Crnac ljudina!
http://net.hr/danas/prica-iz-14-ice-reakcija-u-tramvaju-je-bila-neopisiva/
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: Crnac ljudina!
trebao je glupoj babetini zgurati veliku crnu kurčinu u pakšu
2015-08-19
ne znam kako ljudi u tom tramvaju mogu biti tako glupi, ko sto bracala na kupu
End- Posts : 21177
2015-08-25
glupa babetina. kako su uvek ti matorci sebicni i kako misle da se svet oko njih vrti...
Guest- Guest
Najbolje je što se to uopće vjerojatno nije dogodilo. To je ustvari prerada jednog starog vica, osim ako je i taj crnac čuo taj vic i sad iskoristio priliku da ga primijeni. Makar sumnjam.
Guest- Guest
stara priča i fora
nebitno jel istina, babetine jesu tak glupe ko kurac
2015-08-19
Kaj ste onda napadali onog policajca kaj je babu uhapsio na ulici?kuracodigraca wrote:nebitno jel istina, babetine jesu tak glupe ko kurac
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Kaj ste onda napadali onog policajca kaj je babu uhapsio na ulici?kuracodigraca wrote:nebitno jel istina, babetine jesu tak glupe ko kurac
zato kaj od baba jedino više mrzim glupe policajceTommy Ramone wrote:Kaj ste onda napadali onog policajca kaj je babu uhapsio na ulici?kuracodigraca wrote:nebitno jel istina, babetine jesu tak glupe ko kurac
2015-08-19
Inače ti naši penzioneri ko da nisu normalni. Kad je najveća gužva, snijeg, led oni bauljaju nekud, a cijeli dan imaju vremena. Kak bi rekao Pervan: Oni namjeeeerno dugo žive, namjerno, da budu na teret državi.
Guest- Guest
bauljaju po tramvajima i busevima jer onda ne moraju grijati stanove pa se griju u javnom prijevozu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1