Ljudina!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Ljudina!
Cedevitu neka je sram, nikad neće biti veliki klub, Cibona je za njih i dalje institucija
prije 1 dan
vecernji.hr
Svojim djelatnicima u hotelu "Olympia" rekao sam da ljudima iz Cedevite, koja je tu uvijek odsjedala, kažu da za "boraniju" koja pušta utakmice i režira poredak na ljestvici nema mjesta, kazao je Jollyjev glavni sponzor Josip Stojanović.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: Ljudina!
Ne pratim to smeće od sporta, ali Cibosi su mi uvijek bili omiljeni klub. Šta je sa Cibonom sad? Nekad sam gledao euroligu samo zbog njih
opljačkana, isisana, sjebanascorpion wrote:Ne pratim to smeće od sporta, ali Cibosi su mi uvijek bili omiljeni klub. Šta je sa Cibonom sad? Nekad sam gledao euroligu samo zbog njih
2015-08-19
Jel postoji klub još?jalnirajko wrote:opljačkana, isisana, sjebanascorpion wrote:Ne pratim to smeće od sporta, ali Cibosi su mi uvijek bili omiljeni klub. Šta je sa Cibonom sad? Nekad sam gledao euroligu samo zbog njih
Jebala ih Cedevita, to je jedino solidan sok i ništa više. Ne bi ih gledao ni da me plaćaju
postoji klub naravno ali više nema ni dvorane ni ništa. ljudina bandić je sve uzeoscorpion wrote:Jel postoji klub još?jalnirajko wrote:opljačkana, isisana, sjebanascorpion wrote:Ne pratim to smeće od sporta, ali Cibosi su mi uvijek bili omiljeni klub. Šta je sa Cibonom sad? Nekad sam gledao euroligu samo zbog njih
Jebala ih Cedevita, to je jedino solidan sok i ništa više. Ne bi ih gledao ni da me plaćaju
2015-08-19
scorpion-
2014-04-18
sad je od grada zagrebascorpion wrote:Čiji je dom Dražena Petrovića?
2015-08-19
rajko, sto ne zamolis tatu da uzme cigonu? tata sve sto dotakne pretvara u zlato.
Guest- Guest
cibona godinama živila preko mogućnosti i došlo im je na naplatu. split je odavno izgubljen a i zadar ni sjena.. ukratko klupska košarka je u kurcu jer nema para dok cedevita ima koju kunu i zato su bolji. nije cedevita kriva što su se svi raspali oni samo koriste rupu
Page 1 of 1