Timmy Orešković: Hasanbegović je antifašist, bit će sjajan mnistar
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Timmy Orešković: Hasanbegović je antifašist, bit će sjajan mnistar
Ajd ne zajebaji ozbiljno te pitam...udba wrote:vuksadinare wrote:Nego..nisi mi odgovorio na pitanje iz kojeg si dijela bosne i hercegovine
Prnjavor. Malo nas je Hrvata odanle i većinom smo Muslimanske, Pravoslavne ili Ateističke vjere ali smo bolji domoljubi od vas Katolika koji se prodate za par judinih škuda, evo Katolik Crnoja podlego pritiscima nakon tjedan dana, a naš Haso odoljeva, ima preko tri tjedna.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Nisam je poprawio.udba wrote:kad si popravio tipkovnicu?RayMabus wrote:v
Alal vera
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
a šta onda ti misliš Doboj? Prijedor? Kako god okreneš opet sjeverna Bosna, a znaš da mi odozgo ne gotivimo HDZ.vuksadinare wrote:Ajd ne zajebaji ozbiljno te pitam...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
a šta onda udaraš ovo poduplano w tamo di treba i di ne treba ko Orešković?RayMabus wrote:Nisam je poprawio.udba wrote:kad si popravio tipkovnicu?RayMabus wrote:v
Alal vera
2015-11-10
Ma tipkovnica nekad radi nekad ne radi. Odvida san neku vidu ispod pa mi dno laptopa malo diše pa nekad ta slova vataju a nekad ne.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Maknite toga komedijaša,sramoti hrvatsku...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
nemoj tako, uštedio je brat bratu 50.000 kuna s ona dva tri portala koja niko ne čita. Korak po korak...palačav_vlado wrote:Maknite toga komedijaša,sramoti hrvatsku...
2015-11-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Orešković i Vujčić osvojili financijske elite: Hrvatski duo u Kitzbühelu ostavio sjajan dojam?
» Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
» '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
» '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
Page 2 of 2