Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
Kriva je obavještajna služba, zašto SOA i Lozančić nisu obavijestili Karamarka o pozadini njegovih kandidata za ministre poput Crnoje i Hasanbegovića, pa da ne doživljavaju ovakve skandale i miniranje.
I zar u cijelom HDZu nema nekog drugog koga nije tako lako diskreditirati kao ove dosadašnje kandidate, jedan ukro stiropor od poslodavca, drugi vara državu unatoč tome što ostvaruje privilegije i beneficije, treći evo kao mlad čovjek se nije moga priključiti ISILu, jer ga u to doba nije bilo, pa je eto morao potražiti smisao života u nekoj drugoj totalitarnoj ideologiji.
Propust obavještajnih službi...
I zar u cijelom HDZu nema nekog drugog koga nije tako lako diskreditirati kao ove dosadašnje kandidate, jedan ukro stiropor od poslodavca, drugi vara državu unatoč tome što ostvaruje privilegije i beneficije, treći evo kao mlad čovjek se nije moga priključiti ISILu, jer ga u to doba nije bilo, pa je eto morao potražiti smisao života u nekoj drugoj totalitarnoj ideologiji.
Propust obavještajnih službi...
Guest- Guest
Panenic je MOST-ov..sad bi ti cijelu Vladu HDZ-u dao :D
2014-04-12
Pa zna u programu je najavila puno vise snimanja filmova i serija na tematiku o domovinskom ratu.to ima u svom programu i hasandebotoijusto wrote:mislim da zna posao oko kulturevuksadinare wrote:Mislis da ce sovagovicka biti bolja od hasana prema udrugama i sipati novac i uzdizati antifasizam...prevario bi se deboto grdno prevario osobno je poznajem i znam koliko je ogorcena prema lijevoliberalnim udrugama,sdpu,i lijevim redateljima koji joj nisu pruzali priliku da glumi sve ove godinedebotoijusto wrote:mislim da je hasan drugi ministar na odlasku
zovite sovagovicku da se vrati s godisnjeg
ima 10-ak dana da se pripremi
za ulogu
to mi dovoljno
ovoga hljeba maloumnog vodite kuci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kad nema druge, argumentum ad hominem, hoću reći ad novine...:Pkaja_333 wrote:Fine novine čitaš, ti si cetnik?debotoijusto wrote:
Guest- Guest
maggie13 wrote:Panenic je MOST-ov..sad bi ti cijelu Vladu HDZ-u dao :D
A dobro, isprika, slabo pratim, slično sam bio krivo upućen i u neke stvari sad u zadnjoj sezoni Big Brothera
Guest- Guest
Ovo je sve naravno orkestrirano (Crnoja, Colinda, crni ustaša Zlaja...). Zorangutan je najavio borbu do zadnjeg daha i svim srectvima, bre, ako treba :D Ali Karamrle se ipak pokazuje ko diletant, kad nije mogao malo promisliti koga ustoličuje u ministarske stolice.upravo_sa_jebachine wrote: u ostalom 1996, ovaj je imao 20 i nešto godina, oprašta se
Last edited by ostap.phender on 10/2/2016, 18:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
a kao ne plačeš, evo već godinu i kusur.... al neka, dobro je to za bubrege, malo im olakšaš rad... još ako te pošalju na reviziju.... ;), a trebali bi...jastreb wrote:Još ćemo mi plakati i za gospodjom Kosor i za Zokijem i za Ivom pijanistom.
2015-08-08
Taman je malo zakasnio s ukidanjem. Tajming dečki, tajming, govorio je sveudilj Boško Petrović dečkima. Pa su se dečki nazvali grupa Time :PRayMabus wrote:I srpski presjednik i premijer su četnici pa su još na vlasti tako da .....fifty fifty.
Sad ide ukidanje finacija za Novosti od ministarstva kulture.
Guest- Guest
Ne bi me ni iznenadilo da su banditi džali ovu sliku u bunkeru već neko vrijeme i čekali kad će postići najveću štetu, odnosno proglašenje islovaca antifašistom...
mladost ludost, da nije slikanja sa šmrkačima kokaina možda se ni ne može doći do funkcije, evo KGK je dobar primjer...
mladost ludost, da nije slikanja sa šmrkačima kokaina možda se ni ne može doći do funkcije, evo KGK je dobar primjer...
Javio se Mesić u obranu Hasanbegovića, a pozvao je i Peđu Grbina koji pijan za zapjevati Juru i Bobana, da mu se pridruži.
Guest- Guest
Čavoglave , kolega, ovo još nije evidentirano ali znamo mi antifašisti međusobom potegnut...čisto da evidentiramo špijune među namadeda na aparatima wrote:Peđu Grbina koji pijan za zapjevati Juru i Bobana, da mu se pridruži.
2014-04-15
Jure i Boban su već postale obvezan repertuar i istisnio je hitove Miše Kovača. Nema fešte na kojoj se ne zapjeva.deda na aparatima wrote:Javio se Mesić u obranu Hasanbegovića, a pozvao je i Peđu Grbina koji pijan za zapjevati Juru i Bobana, da mu se pridruži.
Lako za to,ali kad ćete vi krenuti u akciju?michaellcmacha wrote:a kao ne plačeš, evo već godinu i kusur.... al neka, dobro je to za bubrege, malo im olakšaš rad... još ako te pošalju na reviziju.... ;), a trebali bi...jastreb wrote:Još ćemo mi plakati i za gospodjom Kosor i za Zokijem i za Ivom pijanistom.
Ah, HDZ-ovci, samo obećajete.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ministar Kulture ionako nebitna funkcija, važno je da vladajuća koalicija ima reforme kojima se bavi i koje provodi.
Guest- Guest
Svi smo mi ....Haso.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znaci glavni urednik se bavi aktualnostima u 2016oj, lista časopis NDH i traži ustaše..Nadam se da ti dabalebarosi neće vise dobiti ni kunedebotoijusto wrote:'Do fotografije smo došli listajući časopis 'Nezavisna Država Hrvatska' u NSB-u. Radi se o glasilu Hrvatskog oslobodilačkog pokreta', kaže za tportal glavni urednik Novosti Ivica Đikić.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nedaj se Zorane, Srbija je uz'tebe!
Dobro miloradu a dobro i feralovcima jer su našli način da i dalje fekale po državi.Starhemberg wrote:Pa Novosti su u potpunosti preuzeli Feralovci, Đikić, Dežulović, Ivančić tamo glavni...Đikić je urednik, to odavno više nije list srpske nacionalne manjine, iako se tiska u ime Milrada Pupovca pa on odatle vuče paru s ortacima.
Guest- Guest
i te kako je bitna.. jer marksisti najviše parazitiraju preko toga ministarstva, boljševički-marksistički portali i udruge... a ovaj im "obećao zavrnuti pipu" zato su se uspaničilideda na aparatima wrote:Ministar Kulture ionako nebitna funkcija, važno je da vladajuća koalicija ima reforme kojima se bavi i koje provodi.
Guest- Guest
pa neću ti ja ići u reviziju... ;)jastreb wrote:Lako za to,ali kad ćete vi krenuti u akciju?michaellcmacha wrote:a kao ne plačeš, evo već godinu i kusur.... al neka, dobro je to za bubrege, malo im olakšaš rad... još ako te pošalju na reviziju.... ;), a trebali bi...jastreb wrote:Još ćemo mi plakati i za gospodjom Kosor i za Zokijem i za Ivom pijanistom.
Ah, HDZ-ovci, samo obećajete.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
Page 4 of 14