Kolinda: Ostajem pri svome, Lozančiću više ne vjerujem
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kolinda: Ostajem pri svome, Lozančiću više ne vjerujem
Je, Tim ima takvo lice, a i govor mu je usklađen s držanjem. Nema kod njega znakova neverbalne komunikacije da je muljator. Pozitivac čisti.ostap.phender wrote:Otela si mi riječ iz usta, kad se već tako negihijenski moram izraziti. I meni je, iako mi nekak malo baca na Ašpergerov sindrom, do sada simpa. A takvi simpatični uvijek nađu neku oštrokondžu da im šarafi jajca. Iako, moram priznati da bi Dujmovićku (oboje očito ponosne Likote) ova Karakondžula otpuhnula ko vuk slamnatu kućicu :P Mislim ono: doctor DeathEva wrote:Meni je Tim baš simpa lik. Ima nekaj dječako u njemu, i djeluje mi neiskvareno.
A ova gospođa odvratnica (tak je moja klinka kad je bila mala skužila riječ odvjetnica, a horoskop joj je bil vodoskok) je Mephistopeles herslef.
Guest- Guest
A cuj budimo iskreni ni ljevicari i nac.manjine nisu imuno na mamica...cedo guza prodanovic i slokovicka..ljevicari istina odvjetnici ali kako su samo. Zajapureno branili mamica pred medijima ne bi sebe tako branili ili sanadera
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Retospekcija sama po sebi nije loša, ako nakon nje dođe otrežnjenje...ili još bolje, katarza.ostap.phender wrote:Evo ti ga tvoj zemo Marko pokušava pomoći u tvojoj ti egzistencijalnog tjeskobi ∋⎯⎯(╰◣▂ ◢╯メ)↴Ero wrote:Ona je NATO škola.ostap.phender wrote:Ajme meni, Hrvati i tajming.Ero wrote:KGK je džek, sve ostvari što naumi.jastreb wrote:Obećala je vraćanje vojnoga roka.
Međutim toga nije ni na pomolu.
Njena prednost je što zna planirati i odabrati pravi timing,
a ostali kaskaju za njom i kukaju kao kalimeroti...
Sredit će vas, nije vrag da neće...
Što bi reka jedan vaš zemo " Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."
Sve ovisi u kakvom su stanju rebra.
Moja je zadnja !!!
Pssssssssss..........
Pssssssssss..........
Guest- Guest
vuksadinare wrote: Zajapureno branili mamica pred medijima ne bi sebe tako branili ili sanadera
Za razliku od Sanadera Maminjo nema blokiranu imovinu pa imaju od kud naplatiti usluge.
catabbath-
2015-08-21
A možda njemu treba dati mikrofon.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:A cuj budimo iskreni ni ljevicari i nac.manjine nisu imuno na mamica...cedo guza prodanovic i slokovicka..ljevicari istina odvjetnici ali kako su samo. Zajapureno branili mamica pred medijima ne bi sebe tako branili ili sanadera
zajapurili se kad znaju da će se kupat u lovi malo žešće nego do sada
Guest- Guest
Jednako PzH 2000. Ubojito, ubojito...sitting_bull wrote:Ero wrote:Ona je NATO škola.
Sredit će vas, nije vrag da neće...
Što bi reka jedan vaš zemo " Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."
a, je!
kolinda i nato tenk 40 tona.
minimalno...
"Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."Noor wrote:
E ako je ikad vrijedila ona stara lička: nomen est omen...vuksadinare wrote:...cedo guza prodanovic...
A srca mu odabranica, odvratnica (košto bi rekla Evina ćerkica) Adrijana pak..., uf jebote, ta golim dupetom eksere vadi! I tu nije pogriješio Nikoletina Bursać: - Iza svakog uspješnog prodanovića stoji njegova lejdi Makbet!
Guest- Guest
Ero wrote:"Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."Noor wrote:
"Miš u tikvi što je nego sužanj”
aj bok za danas
Guest- Guest
Ona ima zgodnog sina, a tata mu je Branislav Glumac, autor Zagrepčanke.ostap.phender wrote:E ako je ikad vrijedila ona stara lička: nomen est omen...vuksadinare wrote:...cedo guza prodanovic...
A srca mu odabranica, odvratnica (košto bi rekla Evina ćerkica) Adrijana pak..., uf jebote, ta golim dupetom eksere vadi! I tu nije pogriješio Nikoletina Bursać: - Iza svakog uspješnog prodanovića stoji njegova lejdi Makbet!
Guest- Guest
Ero wrote:"Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."Noor wrote:
tko želi zlo činiti, uvijek nađe neki razlog.
sitting_bull-
2015-09-28
Misliš na obećani "Pakao"?sitting_bull wrote:Ero wrote:"Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."Noor wrote:
Neće proći bez peglanja rebara.
Tebi sveudilj peglanje rebara na pameti. Samo ne zaboravi: peglanje rebara je mač s dvije oštrice, iliti po Njegoš Predatoru protiv Terminatora: - Tko se peglanja rebara laća, od peglanja rebara će i otpeglati...Ero wrote:Misliš na obećani "Pakao"?sitting_bull wrote:Ero wrote:"Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."Noor wrote:
Guest- Guest
Dapače takvima često razlog ni ne treba.sitting_bull wrote:Ero wrote:"Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."Noor wrote:
Guest- Guest
Ma Ero ima dve košare veša za likat (se tak veli za speglat?) pa ja malčice incazzato poradi glede toga.ostap.phender wrote:Tebi sveudilj peglanje rebara na pameti. Samo ne zaboravi: peglanje rebara je mač s dvije oštrice, iliti po Njegoš Predatoru protiv Terminatora: - Tko se peglanja rebara laća, od peglanja rebara će i otpeglati...Ero wrote:Misliš na obećani "Pakao"?sitting_bull wrote:Ero wrote:"Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."Noor wrote:
Guest- Guest
Njemu su malo sinapse popeglane.Eva wrote:Ma Ero ima dve košare veša za likat (se tak veli za speglat?) pa ja malčice incazzato poradi glede toga.ostap.phender wrote:Tebi sveudilj peglanje rebara na pameti. Samo ne zaboravi: peglanje rebara je mač s dvije oštrice, iliti po Njegoš Predatoru protiv Terminatora: - Tko se peglanja rebara laća, od peglanja rebara će i otpeglati...Ero wrote:Misliš na obećani "Pakao"?sitting_bull wrote:Ero wrote:"Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."Noor wrote:
Guest- Guest
Ma dobar je Ero, meni on mal na Tima hiće
Guest- Guest
Da nisi i ti jedan od "neprofitnih"?....čuli ovo, bogtemazo, neprofitni. Ali hoće pare i Bog.ostap.phender wrote:Njemu su malo sinapse popeglane.Eva wrote:Ma Ero ima dve košare veša za likat (se tak veli za speglat?) pa ja malčice incazzato poradi glede toga.ostap.phender wrote:Tebi sveudilj peglanje rebara na pameti. Samo ne zaboravi: peglanje rebara je mač s dvije oštrice, iliti po Njegoš Predatoru protiv Terminatora: - Tko se peglanja rebara laća, od peglanja rebara će i otpeglati...Ero wrote:Misliš na obećani "Pakao"?sitting_bull wrote:Ero wrote:"Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."Noor wrote:
Ero, se veli na kranjskom likati za peglati?
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ĆOSIĆ O HADŽIHAFIZBEGOVIĆEVOM IZBORU PET PODOBNIH HRVATA: Vjerujem da je Hitler imao više prihvatljivih Židova
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Tomac:Plenki vise uz Brisel a Kolinda uz Amere i Poljake
» Lozančiću častan otpust, sprečavat će pranje novca
» soros papa u epizodi ostajem 26 minuta
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Tomac:Plenki vise uz Brisel a Kolinda uz Amere i Poljake
» Lozančiću častan otpust, sprečavat će pranje novca
» soros papa u epizodi ostajem 26 minuta
Page 2 of 3