ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Komšić u Švicarskoj rovari protiv Hrvatske

Go down

Komšić u Švicarskoj rovari protiv Hrvatske Empty Komšić u Švicarskoj rovari protiv Hrvatske

Post by RayMabus Yesterday at 17:22

Dodao je da "ne bi bilo Bosne i Hercegovine da sami nismo uzeli sudbinu u svoje ruke i sami se suprotstavili, ne jednom, ne dva neprijatelja, nego i našim lažnim prijateljima koji su nas tapšali po leđima i čekali da nas pobiju".

Komšić u Švicarskoj: Ne bi bilo BiH da se nismo suprotstavili, ne samo neprijateljima, nego i lažnim prijateljima
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Komšić u Švicarskoj rovari protiv Hrvatske Empty Re: Komšić u Švicarskoj rovari protiv Hrvatske

Post by RayMabus Yesterday at 17:23

Trump je osvojio Ameriku a sad ćemo ti smaknuti i saveznike u Njemačkoj.

LP od GF5
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Komšić u Švicarskoj rovari protiv Hrvatske Empty Re: Komšić u Švicarskoj rovari protiv Hrvatske

Post by RayMabus Yesterday at 17:30

Lijepo su najebali svi oni šta su te podržali uključujući i Ukrajinu koja je poslala svog predstavnika na tvoju inuguraciju kojeg si ti pozvao.

Britanska vlada potpop, nizozemska vlada potop, ljevičarska takijanska vlada potop, švedska vlada potop ...

Sad krećemo i na tvoje Švabe ljevičare.

Židovi ljevičari također potop.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 17:35

Treba veće bombe bacati na tu Gazu.

Hamas mora biti uništen.

Sroljo ne znaš uopće s čime imaš posla.

Demoni najgore vrste.

LP od GF5
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 17:39

Ah ta pat pozicija.

Vrijeme ide a izbori u demokraciji su svako četiri godine a general galaksije kolje Komšićevce.

Putin u nedostatku vojnika daje "nemoralne ponude": Otpis do 95.000 dolara duga za sve nove regrute
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 17:42

To ti je živi seks.

Vi meni Komšića a ja vas sve zakoljem.

Zašto ?

Pa zato šta ste mi i četvrti put rekli da ćete vi preglasavanje Hrvata i da je to vaša trajna agenda i da nećete odustati nikad od nje.

Nema problema.

PA PA

METAK U GLAVU

LP od generala galaksije a koji je inkarnirani dio anđela Pravednika a oni su zaštitinici miroljubljivih svijetova i sprovode Božju pravdu.

Sad ću vas sve lijepo POBITI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 17:45

Kad ćete vi tako onda ćemo mi ovako.

Pa ste fino počeli s početkom od 2022 godine svoje iako sam ja najvio svoje i prije toga i sad ćete vi njega.

I vidiš sad sranja.

Vas nema.

Pušiona na izborima.

Svijet ide u kurac.

Malo čistimo planetu od pokvarenih govanjara.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 17:52

Isto ko i oni Joker iz fima Batmna

S time imate posla jer da te se neprijatelj boji moraš biti najgori od najgorih

Zato ja imam pet zvjezdica ( najviši čin ).

Jel vam lijepo sad kad ste mi ponovo instalirali Komšića ?

Jel uživate u seksu ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 17:54

Seksat ćemo se do iznemoglosti.

Ja ću da vas jebem a vi ćete da skvićete.

Poput svinja koje su napola priklane.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 18:20

Austrijska krajnja desnica prvi put pobijedila u Štajerskoj
AUSTRIJSKA krajnje desna Slobodarska stranka (FPO) prvi je put prema projekcijama pobijedila na pokrajinskim izborima u Štajerskoj, dok se bez nje nastavljaju razgovori o koaliciji nakon rujanskih nacionalnih izbora.
Izbori u Štajerskoj, čiji je glavni grad Graz, nemaju neposrednog utjecaja na nacionalnu razinu, ali povećavaju pritisak na stranačke čelnike koji nastoje formirati prvu trostranačku vladu u zemlji od 1949. 
To je druga savezna država koju je osvojio euroskeptični i Rusiji naklonjeni FPO. Prva je bila Koruška, uporište bivšeg čelnika stranke Joerga Haidera na njegovu političkom vrhuncu kasnih devedesetih i ranih dvijetisućitih.
"Nisam u Štajerskoj očekivao tako dobar rezultat", rekao je za televiziju ORF zamjenik čelnika FPO-a u Štajerskoj, Stefan Hermann.
Projekcije ankete koju je tvrtka Foresight provela za ORF i novinsku agenciju APA-u pokazala je da je FPO prvi s 35,3 posto glasova, a konzervativna Narodna stranka (OVP) druga s 26,6 posto.
Prvi put nakon Drugoga svjetskog rata ni OVP ni socijaldemokrati (SPO) nisu pobijedili u toj državi koja graniči sa Slovenijom.
FPO će trebati koalicijskog partnera da bi kontrolirala većinu mjesta u pokrajinskoj skupštini Štajerske i da bi oformila vladu.
Austrijska krajnja desnica prvi put pobijedila u Štajerskoj - Index.hr
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 18:28

Projekcije ankete koju je tvrtka Foresight provela za ORF i novinsku agenciju APA-u pokazala je da je FPO prvi s 35,3 posto glasova, a konzervativna Narodna stranka (OVP) druga s 26,6 posto.
Prvi put nakon Drugoga svjetskog rata ni OVP ni socijaldemokrati (SPO) nisu pobijedili u toj državi koja graniči sa Slovenijom.

Pozdravite Sejdu.

Komšić u Švicarskoj rovari protiv Hrvatske OIP.c8CrAocZR6dlOHhbXzPFygHaEJ?w=319&h=180&c=7&r=0&o=5&pid=1
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics