kandidatkinja za predsjednicu u epizodi bucnica
Page 1 of 1
Re: kandidatkinja za predsjednicu u epizodi bucnica
kra-lji-ca kraljica
debotoijusto- Posts : 31663
2014-04-12
.. To im bolje stoji nego da miješaju nešto drugo
vuksadinare- Posts : 100351
2015-09-08
nisam jos poslusao/gledao , spremam bucnicu
budem popodne dobrog raspolozenja nakon pobjede ajduka
budem popodne dobrog raspolozenja nakon pobjede ajduka
2014-04-12
ispravan naziv teme je trebo bit -"vidila zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu"
prckov wrote:ispravan naziv teme je trebo bit -"vidila zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu"
jedina razlika sto ova zna razvuc ljufku i napravit bucnicu a ovi ne zna pregacu vezat
2014-04-12
debotoijusto wrote:prckov wrote:ispravan naziv teme je trebo bit -"vidila zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu"
jedina razlika sto ova zna razvuc ljufku i napravit bucnicu a ovi ne zna pregacu vezat
jedina razlika je da je ona zaba plagijator a on originalan
naravno original , prvi politicar koji ne glumi dodvoravanje biracima vec to on svakodnevni
a svizac ovo ono ?
a svizac ovo ono ?
2014-04-12
misaj da ne zagori
Upravo to.Pa jebem ti mater i balkanjerosima sve zivo kopiraju shto je loshe na zapadu.Prije 20 god. kazem svojima ovdje u SAD.Bog te jebo ovi samo reklamiraju hranu i lijekove,90% reklama na TV su bile reklame o hrani i lijekovima.Prvo te debljaju pa te onda lijekovima mrshave.Narafski sve se mora dobro platiti.Moj lijechnik pije neke lijekove za mrshavljenje koji utichu na mozak da se osjeca sitim.Gledam ga pije ujutro Coka-Colu.Ma mrsh u pizdu materinu i ti i tvoja ordinacija.Ludilo jebo te.Shto ne kopiraju neshto shto je korisno i dobro.Evo,ja zalijevam travu sa recikliranom vodom.Dakle,voda ne ide u more iz mog WC nego ide na preradu u tvornicu pa je vracaju cijevima do potroshacha da zalijevaju travu.Prolazi kroz tlo i ponovo se filtrira pa odlazi chista u more i ne mozesh vidjeti govna na plazama i pun kurac algi.Ali,sve shto je loshe na tom zapadu balkanjerosima je moderno i dobro.Ljudska smeca.prckov wrote:ispravan naziv teme je trebo bit -"vidila zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu"
mentalitet wrote:Upravo to.Pa jebem ti mater i balkanjerosima sve zivo kopiraju shto je loshe na zapadu.Prije 20 god. kazem svojima ovdje u SAD.Bog te jebo ovi samo reklamiraju hranu i lijekove,90% reklama na TV su bile reklame o hrani i lijekovima.Prvo te debljaju pa te onda lijekovima mrshave.Narafski sve se mora dobro platiti.Moj lijechnik pije neke lijekove za mrshavljenje koji utichu na mozak da se osjeca sitim.Gledam ga pije ujutro Coka-Colu.Ma mrsh u pizdu materinu i ti i tvoja ordinacija.Ludilo jebo te.Shto ne kopiraju neshto shto je korisno i dobro.Evo,ja zalijevam travu sa recikliranom vodom.Dakle,voda ne ide u more iz mog WC nego ide na preradu u tvornicu pa je vracaju cijevima do potroshacha da zalijevaju travu.Prolazi kroz tlo i ponovo se filtrira pa odlazi chista u more i ne mozesh vidjeti govna na plazama i pun kurac algi.Ali,sve shto je loshe na tom zapadu balkanjerosima je moderno i dobro.Ljudska smeca.prckov wrote:ispravan naziv teme je trebo bit -"vidila zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu"
jos samo da si u smjesu ubacio svoje ljubavne uspjehe kod zena i poruka bi bila kompetirana
A tu je kvaka! Znachi,tipichni balkanjeros koji mi ne moze oprostiti shto sam svojevremeno pojebo pola Zagreba a bogami i foruma :dramaq:Samo shto sam pravi dzentlemen i o tome ne tipkam,a inache bi ti mogle potvrditi neke forumashice da jebem ko Hektor.prckov wrote:mentalitet wrote:Upravo to.Pa jebem ti mater i balkanjerosima sve zivo kopiraju shto je loshe na zapadu.Prije 20 god. kazem svojima ovdje u SAD.Bog te jebo ovi samo reklamiraju hranu i lijekove,90% reklama na TV su bile reklame o hrani i lijekovima.Prvo te debljaju pa te onda lijekovima mrshave.Narafski sve se mora dobro platiti.Moj lijechnik pije neke lijekove za mrshavljenje koji utichu na mozak da se osjeca sitim.Gledam ga pije ujutro Coka-Colu.Ma mrsh u pizdu materinu i ti i tvoja ordinacija.Ludilo jebo te.Shto ne kopiraju neshto shto je korisno i dobro.Evo,ja zalijevam travu sa recikliranom vodom.Dakle,voda ne ide u more iz mog WC nego ide na preradu u tvornicu pa je vracaju cijevima do potroshacha da zalijevaju travu.Prolazi kroz tlo i ponovo se filtrira pa odlazi chista u more i ne mozesh vidjeti govna na plazama i pun kurac algi.Ali,sve shto je loshe na tom zapadu balkanjerosima je moderno i dobro.Ljudska smeca.prckov wrote:ispravan naziv teme je trebo bit -"vidila zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu"
jos samo da si u smjesu ubacio svoje ljubavne uspjehe kod zena i poruka bi bila kompetirana
Nevjerevotno mi je da sam neki dan dobio poruku od jednogtipa iz Zagreba koji me se sjeca po tome da sam oko sebe uvijek imao zgodne komade.Ne znam na shta su se palile,na Mercedes ili na dokoljenka?To mi je ostala vjechna tajna.Skuzio sam tek nedavno da me moji bivshi frendovi cijene bash zbog toga shto meni i nije neki kompliment.Ali da je bilo pizdojalaca poput tebe bilo je samo shto me bolio kurac za njih isto kao i za tebe i tvoju ljubomoru.Pa valjda si i ti jebo neku kozu i usrecio je?
biljezim jedan jebac
2014-04-12
mentalitet wrote:A tu je kvaka! Znachi,tipichni balkanjeros koji mi ne moze oprostiti shto sam svojevremeno pojebo pola Zagreba a bogami i foruma :dramaq:Samo shto sam pravi dzentlemen i o tome ne tipkam,a inache bi ti mogle potvrditi neke forumashice da jebem ko Hektor.prckov wrote:mentalitet wrote:Upravo to.Pa jebem ti mater i balkanjerosima sve zivo kopiraju shto je loshe na zapadu.Prije 20 god. kazem svojima ovdje u SAD.Bog te jebo ovi samo reklamiraju hranu i lijekove,90% reklama na TV su bile reklame o hrani i lijekovima.Prvo te debljaju pa te onda lijekovima mrshave.Narafski sve se mora dobro platiti.Moj lijechnik pije neke lijekove za mrshavljenje koji utichu na mozak da se osjeca sitim.Gledam ga pije ujutro Coka-Colu.Ma mrsh u pizdu materinu i ti i tvoja ordinacija.Ludilo jebo te.Shto ne kopiraju neshto shto je korisno i dobro.Evo,ja zalijevam travu sa recikliranom vodom.Dakle,voda ne ide u more iz mog WC nego ide na preradu u tvornicu pa je vracaju cijevima do potroshacha da zalijevaju travu.Prolazi kroz tlo i ponovo se filtrira pa odlazi chista u more i ne mozesh vidjeti govna na plazama i pun kurac algi.Ali,sve shto je loshe na tom zapadu balkanjerosima je moderno i dobro.Ljudska smeca.prckov wrote:ispravan naziv teme je trebo bit -"vidila zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu"
Nevjerevotno mi je da sam neki dan dobio poruku od jednogtipa iz Zagreba koji me se sjeca po tome da sam oko sebe uvijek imao zgodne komade.Ne znam na shta su se palile,na Mercedes ili na dokoljenka?To mi je ostala vjechna tajna.Skuzio sam tek nedavno da me moji bivshi frendovi cijene bash zbog toga shto meni i nije neki kompliment.Ali da je bilo pizdojalaca poput tebe bilo je samo shto me bolio kurac za njih isto kao i za tebe i tvoju ljubomoru.Pa valjda si i ti jebo neku kozu i usrecio je?
odlicno, ali jos mi tu nesto fali da bi ufatio pravi smisao sta si htio rec, koju poruku poslat
mozda da ubacis malo sportske prognoze takode, al probaj to pretocit u deseterac mozda me to bude motiviralo da i procitam
Similar topics
» Kolinda je kandidatkinja za predsjednicu
» Slovenka prva pokrivena kandidatkinja za EP
» Nožem napadnuta kandidatkinja za gradonačelnicu Kelna
» Vesna Pusić, kandidatkinja za generalnu tajnicu UN i za Remetinac
» Kandidatkinja sa nikabom mrzi Srbe, Jevreje i homoseksualce
» Slovenka prva pokrivena kandidatkinja za EP
» Nožem napadnuta kandidatkinja za gradonačelnicu Kelna
» Vesna Pusić, kandidatkinja za generalnu tajnicu UN i za Remetinac
» Kandidatkinja sa nikabom mrzi Srbe, Jevreje i homoseksualce
Page 1 of 1