Dobre vijest iz USA. Sanders i Trump pobjedili u New Hampshire
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Dobre vijest iz USA. Sanders i Trump pobjedili u New Hampshire
https://www.rt.com/usa/331966-trump-sanders-new-hampshire-winners/
trump naprskao republikance, a ovaj naprskao hillary
Idemo Trump
trump naprskao republikance, a ovaj naprskao hillary
Idemo Trump
Guest- Guest
Re: Dobre vijest iz USA. Sanders i Trump pobjedili u New Hampshire
Hoće li se to konačno sučeliti dva narodna kandidata, a ne dva člana iste elite?
tko koga prska, i tko još ima sirovine u mudama?
Trump je narodni kandidat, a ovaj Sanders govori da je on "narodni isto tako", samo lik je jevv, pa automatski teško da može biti "narodni".. Zato ja navijam za Trumpa,Regoč wrote:Hoće li se to konačno sučeliti dva narodna kandidata, a ne dva člana iste elite?
Guest- Guest
Trump je Kerum
2014-04-15
teško da je iti jedan od tamošnjih kandidata nezavisan i samosvojan.....
u tome i jest najveća prijevara demokracije, navodna mogućnost izbora, no izbora između kandidata koje ponude elite, a tu je nemoguće naći nekoga iz naroda....
sjetite se samo euforije oko izbora husseina baracka, pa nobelova nagrada pa kurac-palac, a ispao isti kao i njegovi prethodnici.....
u tome i jest najveća prijevara demokracije, navodna mogućnost izbora, no izbora između kandidata koje ponude elite, a tu je nemoguće naći nekoga iz naroda....
sjetite se samo euforije oko izbora husseina baracka, pa nobelova nagrada pa kurac-palac, a ispao isti kao i njegovi prethodnici.....
Građevinski tajkun izbjegao je spomenuti Veliku Britaniju te umjesto toga oštricu usmjerio premaAngeli Merkel rekavši kako je njemačka kancelarka učinila ogromnu pogrešku s imigrantima time što ih je pozvala da u Njemačkoj potraže azil. 'Ono što se sada događa u Europi može uzrokovati njezin kolaps. To što je Merkel dopustila da se dogodi, ta poplava, to je jako dramatično', rekao je Trump dodavši da su 'posljedice' tog čina vidljive širom kontinenta.
Ne predviđajući ipak baš totalni građanski rat, Trump je rekao da 'prave revolucije tek slijede', dodavši kako Europa neće biti pošteđena 'svojeg 11. rujna'. 'Moji njemački prijatelji više ne znaju gdje su. Oni ne mogu vjerovati svojim očima što se događa… očajni su', tvrdi Trump.
Također je upozorio da ako se migrantska kriza ne riješi 'pametno, brzo i energično', Europa srlja u 'promjene čije se posljedice ne mogu niti zamisliti'. Što se pak Francuske tiče, Trump je rekao: 'Nažalost, Francuska i Pariz nisu ono što su bili.'
Kandidat koji se zalaže za slobodu nošenja oružja rekao je da su teroristički napadi u Parizu 13. studenog, u kojima je ubijeno 130 ljudi, mogli biti izbjegnuti da je Francuzima dozvoljeno nošenje oružja za samoobranu.
'Ja uvijek sa sobom nosim oružje. Da sam bio u Bataclanu ili kojem drugom od tih mjesta, sigurno bih pucao. Možda bih pri tome i sam poginuo, ali bih barem zapucao. Najgora stvar je nemoć da se oduprete onome tko vas želi ubiti', rekao je Trump.
Kraj Europe
'Ako toj situaciji ne pristupimo znalački i čvrsto, u tom slučaju – da, to može značiti kraj Europe.'Ne predviđajući ipak baš totalni građanski rat, Trump je rekao da 'prave revolucije tek slijede', dodavši kako Europa neće biti pošteđena 'svojeg 11. rujna'. 'Moji njemački prijatelji više ne znaju gdje su. Oni ne mogu vjerovati svojim očima što se događa… očajni su', tvrdi Trump.
Također je upozorio da ako se migrantska kriza ne riješi 'pametno, brzo i energično', Europa srlja u 'promjene čije se posljedice ne mogu niti zamisliti'. Što se pak Francuske tiče, Trump je rekao: 'Nažalost, Francuska i Pariz nisu ono što su bili.'
Kandidat koji se zalaže za slobodu nošenja oružja rekao je da su teroristički napadi u Parizu 13. studenog, u kojima je ubijeno 130 ljudi, mogli biti izbjegnuti da je Francuzima dozvoljeno nošenje oružja za samoobranu.
Otvoreni bar za masakr
O masakru u dvorani Bataclan je rekao: 'Tamo su samo teroristi imali oružje. To je bio otvoreni bar za masakr.''Ja uvijek sa sobom nosim oružje. Da sam bio u Bataclanu ili kojem drugom od tih mjesta, sigurno bih pucao. Možda bih pri tome i sam poginuo, ali bih barem zapucao. Najgora stvar je nemoć da se oduprete onome tko vas želi ubiti', rekao je Trump.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
na stranu pobijedio ili izgubio, Trump je već sada napravio veliku stvar. Uništio je cenzuru političke korektnosti. Do prije par godina stvari koje je on izrekao nije mogo izreći ni neki gradski vijećnik, a nemoli ozbiljan predsjednički kandidat.
Trump i Sanders su anti establishment kandidati, a njihov uspjeh pokazuje koliko je Amerikancima puna kapa bezličnih prokorporacijskih kandidata.
Samo ona zlikovka Clintonica da propadne ona je najgore što se može uopće zamisliti on zli Bush
Kermit-
2014-04-17
Za Ameriku i Europu i svijet najbolji izbor bi bio Ron Paul. Ali u nedostatku dobrog kandidata, Donald Trump je najbolji izbor. I zato, puna podrška Donaldu Trumpu!Totenkopf wrote:teško da je iti jedan od tamošnjih kandidata nezavisan i samosvojan.....
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ne, ona je gora od Busha, a ja sam mislio da je Bush najgore što se dogodilo Americi (nakon Dicka Cheney-a)asilovski wrote:Samo ona zlikovka Clintonica da propadne ona je najgore što se može uopće zamisliti on zli Bush
2015-08-09
ma da puno puno gora od Busha ona je srce svega zla u SAD-umelkior wrote:Ne, ona je gora od Busha, a ja sam mislio da je Bush najgore što se dogodilo Americi (nakon Dicka Cheney-a)asilovski wrote:Samo ona zlikovka Clintonica da propadne ona je najgore što se može uopće zamisliti on zli Bush
Kermit-
2014-04-17
Točno, i zato go Trump, go!jokerman wrote:na stranu pobijedio ili izgubio, Trump je već sada napravio veliku stvar. Uništio je cenzuru političke korektnosti. Do prije par godina stvari koje je on izrekao nije mogo izreći ni neki gradski vijećnik, a nemoli ozbiljan predsjednički kandidat.Trump i Sanders su anti establishment kandidati, a njihov uspjeh pokazuje koliko je Amerikancima puna kapa bezličnih prokorporacijskih kandidata.
2015-08-09
Sanders je komunjara švedskog tipa, egalitarizam i pederluk, a Trump je konjina, ostali izbori su još gori, to što je sve bolje od hitlery ne znači da ovi išta valjaju
Trump je "konjina" ali bi za USA bio najbolji izbor... Bogami, i za ostatak planete... Ako je alternativa psiho-kucka ili multi-kulti-gej levicar...no contest.
Zašto Cruza napadaju da je pro Assad?
2014-04-15
kao što j. assange veli žena doživi emocionalno uzbuđenje od ubijanja ljudi. čovjek zna, čitao je njene depeše....asilovski wrote:ma da puno puno gora od Busha ona je srce svega zla u SAD-umelkior wrote:Ne, ona je gora od Busha, a ja sam mislio da je Bush najgore što se dogodilo Americi (nakon Dicka Cheney-a)asilovski wrote:Samo ona zlikovka Clintonica da propadne ona je najgore što se može uopće zamisliti on zli Bush
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Stanojko wrote:Trump je "konjina" ali bi za USA bio najbolji izbor... Bogami, i za ostatak planete... Ako je alternativa psiho-kucka ili multi-kulti-gej levicar...no contest.
ako tako gledaš trump je ok ali svejedno je neuk
trump nije 100% idealan, ali je 88% idealan, za razliku od hillary clinton koja nevalja, čak i onaj sanders koji zagovara skandinavski pederski socijalizam djeluje normalnije
Guest- Guest
hilari ni bilu nije valjala, uvijek je radije birao nešto drugo kad je mogao, tak da ne znam zašto bi bila dobra amerima
Similar topics
» Hrvatska ekonomija...dobre(loše) vijest
» dobre vijest iz Splita.. krenulo hapšanje HDZovaca(kerumovci i sdpovci naravno)
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Georgia: Pobjedili demokrati, sad preuzimaju i US Senat
» Ingrid Seyer-Ochi, a former UC Berkeley professor - Sanders “manifests privilege” for wearing his meme-evoking inauguration outfit.
» dobre vijest iz Splita.. krenulo hapšanje HDZovaca(kerumovci i sdpovci naravno)
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Georgia: Pobjedili demokrati, sad preuzimaju i US Senat
» Ingrid Seyer-Ochi, a former UC Berkeley professor - Sanders “manifests privilege” for wearing his meme-evoking inauguration outfit.
Page 1 of 2