Marc opet šprica po antifama
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Marc opet šprica po antifama
Da je pod istragom onda bi o tome morali ostali relevantni akteri biti obavješteni no budući da se nije vodila nikakva takva operacija nad KGK jasno je da je ovo prvorazredni skandal.n_razbojnik wrote:U suprotno je riječ o državnom udaru u suradnji VS-a, Premijera , Predsjednika Sabora i UVNSa...obajvještajna je zblja sklizak teren, mogu zamisliti kako je to u Yugi bilo gdje brat bratu nevjerujetre911 wrote:Vjerojatno da ali mora biti jebački osnovana sumnja u to a budući da je nema predsjednica nije smjela biti kolateral.mutava baštarda wrote:Postoji li mogućnost da SOAa obrađuje i KGK kada bi postojala mogućnost da sudjeluje, ne u nečasnim radnjama, nego u donošenju nekih odluka na štetu RH.tre911 wrote:Vrhovna zapovjednica oružanih snaga, predsjednica republike, supotpisnica imenovanja ravnatelja SOAe...dakle ko treba imati uvid u rad te službe ako ne predsjednica? Neki aparatićak u nekoj kancelariji ili samo milanović kao u ovom slučaju koji je isto supotpisnik, ko? Osim toga marc je stavljao zakone pa ste mogli čitati a ne lupetatiNoor wrote:tre911 wrote:
Kakve veze ima to sa time da se KGK nije obavjestilo da je mamić pod operativnom obradom i da je moguće da i ona bude obuhvaćena kroz druženje sa istim? Osim toga kakve veze ima SOA sa kriminalom za koje se tereti mamić??
a gdje piše da ona mora imati ili uopće smije imati saznanja da se nad nekim provode posebne dokazne radnje?
daj zakonsko uporište!
Guest- Guest
Da se ti nisi malo preveč uživila u ovu raspravu pak misliš kak si ti tu Kitugrabićka,...? Ne vem, al' u povjerenju ti i odgovorno velim da ja nisam zdravkec, niti se takvim doživljavam :Pmaggie13 wrote:nista od kavalirske diskrecije,joj.. :Dostap.phender wrote:Kaj od mojeg obznanjivanja one tvoje debeljuce na avatauru ti? Pa si ga nervozno navrat-nanos promijenila :Pmaggie13 wrote:nervoza velika...nervoza.. :DStanojko wrote:Mrzi me da citam. Moze sazetak? Sta je glavna teza? :)
A,sto bi bilo da sam ti sto u povjerenju odala..B-)
Guest- Guest
Ero wrote:n_razbojnik wrote:...ali navikli ste da je precjednik fikus, koji isijava samo svjetlost i pravdu , a to naime nije točno, već ima prava i obveze koji uključuju formiranje i nadziranje obavještajneih struktura
Osim kad je jedan od njih šutno 14 generala dok si reko stjepanmesić.
Tada im je to bilo po volji.
Kao i svako sakaćenje države.
Stokasitnogzuba.press
Uhićenje generala Gotovine i pronalazak audio zapisa Brijunskog transkripta u povijesti će biti zapisano kao najveći obavještajni uspjeh vječnog Mesićevog obavještajca i sadašnjeg potpredsjednika vlade - Tomislava Karamarka
Guest- Guest
Ja mislim da je hajdukovcima mamic kriv i nevolja jer ne mogu pokraj njega bit prvaci...mada realno i da nema mamica po 'strucnom' kadru hajduk ne bi bio prvi ni da su on i inker sami u ligi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:upravo to. Isto tako kao što se sad koristi to da se susrela s Mamićem koji je bio pod istragom da bi je se diskreditiralo. Ja se slažem da je maminjo govno i krimos, i da ga treba zatuć lopatom - ali bi li se ona našla s njim da su joj javili da je pod nadzorom? Zacijelo ne bi, u tome je fora.
ako je, u tom trenutku, bila kandidat za predsjednika onda je trebala dva puta promisliti s kim se druži...
naravno, slažem se s treom u tome da joj je ovo vjerojatno zapakirano, ali si je sama kriva...
Ona je tada već bila predsjednica pola godineDread_Pirate_Roberts wrote:marcellus wrote:upravo to. Isto tako kao što se sad koristi to da se susrela s Mamićem koji je bio pod istragom da bi je se diskreditiralo. Ja se slažem da je maminjo govno i krimos, i da ga treba zatuć lopatom - ali bi li se ona našla s njim da su joj javili da je pod nadzorom? Zacijelo ne bi, u tome je fora.
ako je, u tom trenutku, bila kandidat za predsjednika onda je trebala dva puta promisliti s kim se druži...
naravno, slažem se s treom u tome da joj je ovo vjerojatno zapakirano, ali si je sama kriva...
Guest- Guest
tre911 wrote:Ona je tada već bila predsjednica pola godineDread_Pirate_Roberts wrote:marcellus wrote:upravo to. Isto tako kao što se sad koristi to da se susrela s Mamićem koji je bio pod istragom da bi je se diskreditiralo. Ja se slažem da je maminjo govno i krimos, i da ga treba zatuć lopatom - ali bi li se ona našla s njim da su joj javili da je pod nadzorom? Zacijelo ne bi, u tome je fora.
tim više...trebala je 3 put promisliti s kim se druži.
Guest- Guest
Kad kažeš: znači, onda se očekuje da je u pitanju silogizam. S obzirom da nisi postulirao ni manji pojam, ni veći pojam, zaključak je da je tvoj silogizam papazjanija. Zbroji si malo neurone prije negoli počneš vikati: - Hop!n_razbojnik wrote:Znači, predsjednički kandidat ne mora prolaziti obavještajnu provjeru?ostap.phender wrote:
...to ne bi pas s maslom gramatičko-pravopisno-semantičkim progutao, tak da ti se tu nema kaj otpovrnuti :(
Guest- Guest
:Dostap.phender wrote:Da se ti nisi malo preveč uživila u ovu raspravu pak misliš kak si ti tu Kitugrabićka,...? Ne vem, al' u povjerenju ti i odgovorno velim da ja nisam zdravkec, niti se takvim doživljavam :Pmaggie13 wrote:nista od kavalirske diskrecije,joj.. :Dostap.phender wrote:Kaj od mojeg obznanjivanja one tvoje debeljuce na avatauru ti? Pa si ga nervozno navrat-nanos promijenila :Pmaggie13 wrote:nervoza velika...nervoza.. :DStanojko wrote:Mrzi me da citam. Moze sazetak? Sta je glavna teza? :)
Smiju li mi oci biti otkrivene? Hocu li hidzab staviti? Nakon jedne recenice sam ti se 'uzivila'..sto bi bilo da se stvarno uzivim @_@
Sto si neurozan? Nemas izlike u PMS-u B-)
2014-04-12
Ko je nervozan i zasto? :)maggie13 wrote:nervoza velika...nervoza.. :DStanojko wrote:Mrzi me da citam. Moze sazetak? Sta je glavna teza? :)
ja nisam :DStanojko wrote:Ko je nervozan i zasto? :)maggie13 wrote:nervoza velika...nervoza.. :DStanojko wrote:Mrzi me da citam. Moze sazetak? Sta je glavna teza? :)
Mislim da nisi ni ti..8-)
2014-04-12
Kažu da je 'zarez ubio čovjeka'. Dakle, ne trebaju ti ni oči biti otkrivene da bi ogolila dušu, if not other unmentionables :Pmaggie13 wrote::Dostap.phender wrote:Da se ti nisi malo preveč uživila u ovu raspravu pak misliš kak si ti tu Kitugrabićka,...? Ne vem, al' u povjerenju ti i odgovorno velim da ja nisam zdravkec, niti se takvim doživljavam :Pmaggie13 wrote:nista od kavalirske diskrecije,joj.. :Dostap.phender wrote:Kaj od mojeg obznanjivanja one tvoje debeljuce na avatauru ti? Pa si ga nervozno navrat-nanos promijenila :Pmaggie13 wrote:nervoza velika...nervoza.. :DStanojko wrote:Mrzi me da citam. Moze sazetak? Sta je glavna teza? :)
Smiju li mi oci biti otkrivene? Hocu li hidzab staviti? Nakon jedne recenice sam ti se 'uzivila'..sto bi bilo da se stvarno uzivim @_@
Guest- Guest
tre911 wrote:Ona je tada već bila predsjednica pola godine
tim više ima smisla sve ovo što ja pišem...upravo su oni (političari) pod povećalom javnosti i ovakve kontakte bi trebali izbjegavati...al ok to sam ja mali ivica koji zamišlja idealni svijet :)
pazi onda na te zareze :D ne znam ja citat 'bez ociju',k'o ti..;Dostap.phender wrote:Kažu da je 'zarez ubio čovjeka'. Dakle, ne trebaju ti ni oči biti otkrivene da bi ogolila dušu, if not other unmentionables :Pmaggie13 wrote::Dostap.phender wrote:Da se ti nisi malo preveč uživila u ovu raspravu pak misliš kak si ti tu Kitugrabićka,...? Ne vem, al' u povjerenju ti i odgovorno velim da ja nisam zdravkec, niti se takvim doživljavam :Pmaggie13 wrote:nista od kavalirske diskrecije,joj.. :Dostap.phender wrote:Kaj od mojeg obznanjivanja one tvoje debeljuce na avatauru ti? Pa si ga nervozno navrat-nanos promijenila :Pmaggie13 wrote:nervoza velika...nervoza.. :DStanojko wrote:Mrzi me da citam. Moze sazetak? Sta je glavna teza? :)
I,uopste nisi romantican..relax..8-)
2014-04-12
Nikad. Ja sam seljak veseljak. Jel to nesto o cuvenom skandalu iz Poreca, kada su uhvatili Mamica i Kolindu na gomili? :)maggie13 wrote:ja nisam :DStanojko wrote:Ko je nervozan i zasto? :)maggie13 wrote:nervoza velika...nervoza.. :DStanojko wrote:Mrzi me da citam. Moze sazetak? Sta je glavna teza? :)
druže lektore, otkud ovo?ostap.phender wrote:Kad kažeš: znači, onda se očekuje da je u pitanju silogizam. S obzirom da nisi postulirao ni manji pojam, ni veći pojam, zaključak je da je tvoj silogizam papazjanija. Zbroji si malo neurone prije negoli počneš vikati: - Hop!n_razbojnik wrote:Znači, predsjednički kandidat ne mora prolaziti obavještajnu provjeru?ostap.phender wrote:
...to ne bi pas s maslom gramatičko-pravopisno-semantičkim progutao, tak da ti se tu nema kaj otpovrnuti :(
2014-04-15
daj slike,misirac.:D iz Kurira opet? :PStanojko wrote:Nikad. Ja sam seljak veseljak. Jel to nesto o cuvenom skandalu iz Poreca, kada su uhvatili Mamica i Kolindu na gomili? :)maggie13 wrote:ja nisam :DStanojko wrote:Ko je nervozan i zasto? :)maggie13 wrote:nervoza velika...nervoza.. :DStanojko wrote:Mrzi me da citam. Moze sazetak? Sta je glavna teza? :)
2014-04-12
Ajme meni, da u meni romantike nema!? Kako onda da se čilaxiram kad si me tako nabijedila? Pa jesi ti vidjela moj avatar, ženska glavo, bogteušumuokren'o? Ama di ćeš veće romantike od '59 LP-ja? Odmak mi suze potira na oči :") ...radosnice, narafskimaggie13 wrote:pazi onda na te zareze :D ne znam ja citat 'bez ociju',k'o ti..;Dostap.phender wrote:Kažu da je 'zarez ubio čovjeka'. Dakle, ne trebaju ti ni oči biti otkrivene da bi ogolila dušu, if not other unmentionables :Pmaggie13 wrote::Dostap.phender wrote:Da se ti nisi malo preveč uživila u ovu raspravu pak misliš kak si ti tu Kitugrabićka,...? Ne vem, al' u povjerenju ti i odgovorno velim da ja nisam zdravkec, niti se takvim doživljavam :Pmaggie13 wrote:nista od kavalirske diskrecije,joj.. :Dostap.phender wrote:Kaj od mojeg obznanjivanja one tvoje debeljuce na avatauru ti? Pa si ga nervozno navrat-nanos promijenila :Pmaggie13 wrote:nervoza velika...nervoza.. :DStanojko wrote:Mrzi me da citam. Moze sazetak? Sta je glavna teza? :)
I,uopste nisi romantican..relax..8-)
Last edited by ostap.phender on 10/2/2016, 13:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma je ona nije znala da uzima novac od mafije jer joj tajne službe nisu obavjestile da se druži s mafijom a mislim stvarno :)
Uobražavaš, počevši sa nickom si svojim, but what else is new...n_razbojnik wrote:druže lektore, otkud ovo?ostap.phender wrote:Kad kažeš: znači, onda se očekuje da je u pitanju silogizam. S obzirom da nisi postulirao ni manji pojam, ni veći pojam, zaključak je da je tvoj silogizam papazjanija. Zbroji si malo neurone prije negoli počneš vikati: - Hop!n_razbojnik wrote:Znači, predsjednički kandidat ne mora prolaziti obavještajnu provjeru?ostap.phender wrote:
Guest- Guest
Pa ti ne znas!!!?maggie13 wrote:daj slike,misirac.:D iz Kurira opet? :PStanojko wrote:Nikad. Ja sam seljak veseljak. Jel to nesto o cuvenom skandalu iz Poreca, kada su uhvatili Mamica i Kolindu na gomili? :)maggie13 wrote:ja nisam :DStanojko wrote:Ko je nervozan i zasto? :)maggie13 wrote:nervoza velika...nervoza.. :DStanojko wrote:Mrzi me da citam. Moze sazetak? Sta je glavna teza? :)
Similar topics
» Marc opet *ebe
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Brat Kim šprica između dva lansiranja
» Pavuna o 'antifama',kvaziliberalima,lustraciji:Ubijali bi nas da mogu!
» Izraelska ministrica u predizbornom spotu šprica se parfemom "Fašizam"
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Brat Kim šprica između dva lansiranja
» Pavuna o 'antifama',kvaziliberalima,lustraciji:Ubijali bi nas da mogu!
» Izraelska ministrica u predizbornom spotu šprica se parfemom "Fašizam"
Page 6 of 9