vjera i tradicionalne vrijednosti justo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: vjera i tradicionalne vrijednosti justo
prije kriterija.Hoholo Mudovski wrote:Da točno je
Zapustila je obitelj zbog karijere. Teško je bilo svjetskoj šampionki naći domaćeg.
htjela je alpha mužjaka i na kraju se i razmnožila sa takvim.
međutim on kao alpha šara okolo.
mogla je u crkvi naći muškarca koji je prosječan ali to je ne zanima. pošto je se dala u žestoku vjeru, znam i ja muške koji vise po nekoliko puta tjedno na crkvena druženja, ali tamo nema alpha mužjaka. imaš prosječnih i ispod prosječnih.
koliko god ona se dala u religiju, sa druge strane prirodni nagoni da se razmnožava isključivo sa alpha muškarcem makar joj taj neće biti vjeran niti obiteljski čovjek -su nadvladali nad bilo kakvom religijom. u crkvi je mogla vrlo brzo naći beta muškarca, koji bi joj bio obiteljski čovjek i koji bi sa njom šetao 2-3 djece svake nedilje u crkvu, i sudjelovao u drugim crkvenim aktivnosti, ali to je ne zanima. zanima je alpha.
inače ako joj sin izraste u zdravog muškarca, i on će biti alpha muškarac jer je nasljedio tatine gene. biti će visok, zgodan, inteligentan, i imati prednost u odnosu na neke beta muškarce kojih je sve više i više u modernoj civilizaciji. tako da realno možda i nije loše niti prošla.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Samo si zaboravio ak jednu sitnicu mora biti i situiran sto ce joj alfa muzjak ako je švorc i mora ga financirati za svaki kurac.. sto bi rekla karleuša sve je to lepo sto je on visok mlad lep Apolon kad je điber bez pare a ja ga moram uzdrzavat dakle nije muskarac'.. ovaj Belgijanac je nasljednik jer mu tata ima firme u Belgiji dakle jos je financijski potkovani i moze uzdrzavat djecu ili bar davati dobru alimentaciju..AssadNaPodmornici wrote:prije kriterija.Hoholo Mudovski wrote:Da točno je
Zapustila je obitelj zbog karijere. Teško je bilo svjetskoj šampionki naći domaćeg.
mogla je u crkvi naći muškarca koji je prosječan ali to je ne zanima. pošto je se dala u žestoku vjeru, znam i ja muške koji vise po nekoliko puta tjedno na crkvena druženja, ali tamo nema alpha mužjaka. imaš prosječnih i ispod prosječnih.
koliko god ona se dala u religiju, sa druge strane prirodni nagoni da se razmnožava isključivo sa alpha muškarcem makar joj taj neće biti vjeran niti obiteljski čovjek -su nadvladali nad bilo kakvom religijom. u crkvi je mogla vrlo brzo naći beta muškarca, koji bi joj bio obiteljski čovjek i koji bi sa njom šetao 2-3 djece svake nedilje u crkvu, i sudjelovao u drugim crkvenim aktivnosti, ali to je ne zanima. zanima je alpha.
inače ako joj sin izraste u zdravog muškarca, i on će biti alpha muškarac jer je nasljedio tatine gene. biti će visok, zgodan, inteligentan, i imati prednost u odnosu na neke beta muškarce kojih je sve više i više u modernoj civilizaciji. tako da realno možda i nije loše niti prošla.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to nije alpha muškarac koji živi na račun žene.vuksadinare wrote:Samo si zaboravio ak jednu sitnicu mora biti i situiran sto ce joj alfa muzjak ako je švorc i mora ga financirati za svaki kurac.. sto bi rekla karleuša sve je to lepo sto je on visok mlad lep Apolon kad je điber bez pare a ja ga moram uzdrzavat dakle nije muskarac'.. ovaj Belgijanac je nasljednik jer mu tata ima firme u Belgiji dakle jos je financijski potkovani i moze uzdrzavat djecu ili bar davati dobru alimentaciju..AssadNaPodmornici wrote:prije kriterija.Hoholo Mudovski wrote:Da točno je
ovaj belgijanac jest alpha jer osim što izgleda odlično , ima i lovu . to je definicija alpha muškarca. prvo financije/karijera a onda fizički izgled.
alpha može biti tipa netko tko ima drobinu kao trudnica u 9 mjesecu trudnoće od pive i pekare i duvana, ali firme i pare. međutim muškarac koji ima široka ramena, stas i hollywood crte lica a osim toga je "švorc" nije ipak alpha.. on je "jebivjetar"..
ja sam samo htio dodati, kako je njezin "nagon" "dna" nadvladao naizgled čak i jaku vjersku fanatičnost...
kako rekoh u crkvi je mogla naći na tone i tone beta muškaraca, koji su pobožni , koji bi joj bili vjerni i šetali bi djecu/dijete u crkvu i u crkvene zborove i bili crkveni volonteri. ali kada takav ima karijeru u skladištu, nosi naočale za vid, ne bavi se sportom i loše se hrani(kruh, pekare, tjestenine) pa ima drobinu, i još ako je manji od nje.. nula bodova. može on klečati na misi koliko hoće, moliti se koliko hoće , ali neće jebati.
mislim okrutno je , ali tako je.
ovaj Alpha, nema nikakve veze sa pobožnom Blankom, osim što je Alpha i uspio je napraviti joj dijete.
Pošto je alpha mužjak, nastavlja šarati okolo, ako je pametan napraviti će još djece okolo , to što radi Trump ili Elon Musk recimo.
Takav će uvijek jebavati, pa čak i imati djecu, dok nažalost ovi koji vise po crkvi, hrpa njih će ostati bez seksa i braka.. jbg.
ja sam uvjeren da kada je Blanka redovito obilazila ta crkvena druženja da su njoj i upadali razni muškarci, a da ih je ona sve odbila, iako su bili isto u vjeri.
znam ljude koji vise po crkvi, i tamo se i te kako gleda, kako tko izgleda, karijera i sve ostalo, igrice su isto tamo, kao da si izaša u noćni klub, pa jedni druge mjerkaju, pa te pita koje auto voziš, čime se baviš itd..
Gle.. jedino ako je zena enormno bogata pa joj je dovoljno da muzjak bude Apolon pa joj prce dijete a ona ga onda šupira..no banka nije enormno bogata jer od atletike je nesto zaradila da u zargonu ima od prvog do prvog.. drugo brat joj ima daleko vise para jer je nogometas ali nije duzan financirati sestru a ne pogotovo njene đibere dakle mora se i financijski pobrinuti i za sebe i dijete da u miru bez stresa dozivi lijepu starost a dijete ili djeca budu osigurani za cijeli zivot bez obzira vjernica ili ne..AssadNaPodmornici wrote:to nije alpha muškarac koji živi na račun žene.vuksadinare wrote:Samo si zaboravio ak jednu sitnicu mora biti i situiran sto ce joj alfa muzjak ako je švorc i mora ga financirati za svaki kurac.. sto bi rekla karleuša sve je to lepo sto je on visok mlad lep Apolon kad je điber bez pare a ja ga moram uzdrzavat dakle nije muskarac'.. ovaj Belgijanac je nasljednik jer mu tata ima firme u Belgiji dakle jos je financijski potkovani i moze uzdrzavat djecu ili bar davati dobru alimentaciju..AssadNaPodmornici wrote:prije kriterija.Hoholo Mudovski wrote:Da točno je
ovaj belgijanac jest alpha jer osim što izgleda odlično , ima i lovu . to je definicija alpha muškarca. prvo financije/karijera a onda fizički izgled.
alpha može biti tipa netko tko ima drobinu kao trudnica u 9 mjesecu trudnoće od pive i pekare i duvana, ali firme i pare. međutim muškarac koji ima široka ramena, stas i hollywood crte lica a osim toga je "švorc" nije ipak alpha.. on je "jebivjetar"..
ja sam samo htio dodati, kako je njezin "nagon" "dna" nadvladao naizgled čak i jaku vjersku fanatičnost...
kako rekoh u crkvi je mogla naći na tone i tone beta muškaraca, koji su pobožni , koji bi joj bili vjerni i šetali bi djecu/dijete u crkvu i u crkvene zborove i bili crkveni volonteri. ali kada takav ima karijeru u skladištu, nosi naočale za vid, ne bavi se sportom i loše se hrani(kruh, pekare, tjestenine) pa ima drobinu, i još ako je manji od nje.. nula bodova. može on klečati na misi koliko hoće, moliti se koliko hoće , ali neće jebati.
mislim okrutno je , ali tako je.
ovaj Alpha, nema nikakve veze sa pobožnom Blankom, osim što je Alpha i uspio je napraviti joj dijete.
Pošto je alpha mužjak, nastavlja šarati okolo, ako je pametan napraviti će još djece okolo , to što radi Trump ili Elon Musk recimo.
Takav će uvijek jebavati, pa čak i imati djecu, dok nažalost ovi koji vise po crkvi, hrpa njih će ostati bez seksa i braka.. jbg.
ja sam uvjeren da kada je Blanka redovito obilazila ta crkvena druženja da su njoj i upadali razni muškarci, a da ih je ona sve odbila, iako su bili isto u vjeri.
znam ljude koji vise po crkvi, i tamo se i te kako gleda, kako tko izgleda, karijera i sve ostalo, igrice su isto tamo, kao da si izaša u noćni klub, pa jedni druge mjerkaju, pa te pita koje auto voziš, čime se baviš itd..
2015-09-08
AssadNaPodmornici likes this post
Jedini koji to ne kuzi ili ne zeli kuziti je debo.. koji valjda misli ako si vjernik da moras zivjeti ko sveti franjo na kruhu i vodi a da je lova rezervirana samo za ideološki slicne debu
2015-09-08
ae... kolega @assad zbori osnove eugenike a ja licemjerja , govoris jedno a radis drugo skakacicevuksadinare wrote:Jedini koji to ne kuzi ili ne zeli kuziti je debo.. koji valjda misli ako si vjernik da moras zivjeti ko sveti franjo na kruhu i vodi a da je lova rezervirana samo za ideološki slicne debu
imas odlican primjer kostelicke koja ima svoj zivot i mediji je pustaju na miru s druge strane ova se kao pali na vjeru i glumi ifluenserku svojim objavama kad gdje kako izgleda vjencanje sto zasto gdje kupila jela putovala i pelenu prominila... uglavnom prodaja price bi isla dalje da ovog nevoljnika boli kurac za blankin lazni status u rvata te se izlajao u zemlji gdje to nebitno
i onda imas tebe sto ti ja problem u ovoj prici ili @matildu sto bi noge prala nevoljniku
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Po cemu se ona razlikuje od drugih Hrvata???? Najmanje 50% ima dupli moral a jos 20% nema morala nikako. Vi kolega ste jedan od ovih drugih 20%. Razlika izmedu vas i Blanke je da je ona javna osoba a vi jos niste. Muhahahahaaaaa
2014-04-14
po ničemu se blanka ne razlikuje od ostalih.
dapače postupila je onako kako joj njezini instikti i geni nalažu a ne religija.
za očekivati je bilo da će u crkvi naći nekoga muškarca, koji bi bio vrlo vjerojatno beta muškarac, ona je našla alpha mužjaka van crkve i sa njime se razmnožila. dakle svom potomstvu je prenjela najjače gene, ona je napravila sa stajališta prirode dobar potez. sa stajališta religije, kako je matilda kazala čak i tu blanka nije zgriješila ništa tako da je i sa stajališta religije sve super.
naravno ljudi očekuju da ako ona obilazi molitvene skupove, da će nužno naći muškarca tamo, ja se kladim u što god hoćete, da su njoj pristupili iz crkvene zajednice hrpa muškaraca i da ih je sve redom odbila jer ih je genetski doživjela kao beta/gama muškarce.. budimo realno, možete biti u crkvi više ili manje, ali vrlo vrlo vrlo malo je alpha muškaraca koji vise po crkvi... tako je kako je. alpha muškarci istina vise puno po cajkama i to je činjenica.
evo sjetio sam se primjera simone gotovac. svi znamo nešto o njoj.
i ona je isto otišla žestoko u vjeru. sada je u sretnom braku u vjeri i štanca djecu. sve super i super za društvo i za Hrvatsku.
međutim i njezin novi muž , isto vjernik kojeg je upoznala na tim skupovima - je stariji poduzetnik.
dakle čak i ona simona kada je otišla visiti kao i blanka po crkvi, za novoga muškarca - izabrala je nekoga iz katoličkog kruga, i to opet alpha muškarca. malo je stariji ali ima firme i poduzetnik je.
opet nije niti ona izabrala nekog "klečavca" koji radi kao skladištar , ima debele naočale za vid, i pivski drob,... nego je izabrala "klečavca" poduzetnika sa hrpom para. alpha muškarca, katolika, ali alphu.
mogu se kladiti da su i simoni gotovac koja je uvijek zgodna, pristupili i tamo muškraci, koji su "prosjek" a ova ih je uredno odbila, stavila u frend zonu, a završila je sa kapitalistom.
tako i blanka vlašić, završila sa zgodnim bogatašem, koji još i nije niti u toj vjerskoj priči, .. i opet sa strane crkve sve je regularno. sa strane biologije isto sve regularno.
jebiga, zna se koja je poruka, trebaš biti na vrhu piramide, sada bio vjernik, nevjernik, budist, katolik, musliman
dapače postupila je onako kako joj njezini instikti i geni nalažu a ne religija.
za očekivati je bilo da će u crkvi naći nekoga muškarca, koji bi bio vrlo vjerojatno beta muškarac, ona je našla alpha mužjaka van crkve i sa njime se razmnožila. dakle svom potomstvu je prenjela najjače gene, ona je napravila sa stajališta prirode dobar potez. sa stajališta religije, kako je matilda kazala čak i tu blanka nije zgriješila ništa tako da je i sa stajališta religije sve super.
naravno ljudi očekuju da ako ona obilazi molitvene skupove, da će nužno naći muškarca tamo, ja se kladim u što god hoćete, da su njoj pristupili iz crkvene zajednice hrpa muškaraca i da ih je sve redom odbila jer ih je genetski doživjela kao beta/gama muškarce.. budimo realno, možete biti u crkvi više ili manje, ali vrlo vrlo vrlo malo je alpha muškaraca koji vise po crkvi... tako je kako je. alpha muškarci istina vise puno po cajkama i to je činjenica.
i ona je isto otišla žestoko u vjeru. sada je u sretnom braku u vjeri i štanca djecu. sve super i super za društvo i za Hrvatsku.
međutim i njezin novi muž , isto vjernik kojeg je upoznala na tim skupovima - je stariji poduzetnik.
dakle čak i ona simona kada je otišla visiti kao i blanka po crkvi, za novoga muškarca - izabrala je nekoga iz katoličkog kruga, i to opet alpha muškarca. malo je stariji ali ima firme i poduzetnik je.
opet nije niti ona izabrala nekog "klečavca" koji radi kao skladištar , ima debele naočale za vid, i pivski drob,... nego je izabrala "klečavca" poduzetnika sa hrpom para. alpha muškarca, katolika, ali alphu.
mogu se kladiti da su i simoni gotovac koja je uvijek zgodna, pristupili i tamo muškraci, koji su "prosjek" a ova ih je uredno odbila, stavila u frend zonu, a završila je sa kapitalistom.
tako i blanka vlašić, završila sa zgodnim bogatašem, koji još i nije niti u toj vjerskoj priči, .. i opet sa strane crkve sve je regularno. sa strane biologije isto sve regularno.
jebiga, zna se koja je poruka, trebaš biti na vrhu piramide, sada bio vjernik, nevjernik, budist, katolik, musliman
Tocno to.. nitko ne zeli prezivljavat od prvog do prvog bio ti vjernik ili ne.. pa sjetimo se nasih starih koji su bili pobožni naročito žene.. sto su govorile 'čerce jedno je ljubav drugo zivot udaj se za nekog tko ce ti omogućit pristojan zivot da se posli ne kajes'.. dakle nije to noviteti blanke ili simone.. jednostavno biologija.. i teznja za laksim zivotom..AssadNaPodmornici wrote:po ničemu se blanka ne razlikuje od ostalih.
2015-09-08
I onda imaš muške /žene neuspješni u realnom svijetu - najviše zbog vlastite lijenosti jer po meni ako si rođen zdrav ako nisi rođen u bogatoj familiji, ili da su ti oba roditelja prenijeli gene sportaša - radi na sebi. Uči, jedi zdravo, radi, treniraj.
A onda od lijenosti ispadnu iz "igre" žene nabave pasa /mačku i postanu fanovi Kamale Haris, muški se pomire sa sudbinom, neki odu u religiju - i misle da će im religija riješiti probleme, tipa srediti fizički izgled ili naći dobrog partnera sa kojim će osnovati obitelj.
Neće, u crkvi, znam jednog bliskog frenda koji obilazi crkvu non stop, skupove, molitve ide na hodočašća, tamo bude dosta muških i ženskih koji su slobodni, pohvalno od crkve što ih gleda da ih "upari", međutim i tamo se jednako mjerkaju kao da su ne znam gdje.. Gledaju se godine, težina, karijera, i visina i crte lica..
Neće Simona i Blanka na takvim druženjima uzeti nekog beta muškarca.. I obrnuto neki zdravi muškarac koji ide tamo, koji ima kakvu takvu "vrijednost" a usput je religiozan i moli se i takav neće 100% završiti sa nekom pretilom vjernicom.. On će gledati zgodniju i zdraviju curu.
U americi sam čitao to se baš događa, tamo imate dosta muškaraca koji su solo i depresivni i onda slušaju Petersona koji im kaže da zagrle patnju i prihvate nejebicu, a da eventualno pokušaji u crkvi i odu tamo i pišu da i tamo zgodniji muškarci vjernici kupe cure..
A onda od lijenosti ispadnu iz "igre" žene nabave pasa /mačku i postanu fanovi Kamale Haris, muški se pomire sa sudbinom, neki odu u religiju - i misle da će im religija riješiti probleme, tipa srediti fizički izgled ili naći dobrog partnera sa kojim će osnovati obitelj.
Neće, u crkvi, znam jednog bliskog frenda koji obilazi crkvu non stop, skupove, molitve ide na hodočašća, tamo bude dosta muških i ženskih koji su slobodni, pohvalno od crkve što ih gleda da ih "upari", međutim i tamo se jednako mjerkaju kao da su ne znam gdje.. Gledaju se godine, težina, karijera, i visina i crte lica..
Neće Simona i Blanka na takvim druženjima uzeti nekog beta muškarca.. I obrnuto neki zdravi muškarac koji ide tamo, koji ima kakvu takvu "vrijednost" a usput je religiozan i moli se i takav neće 100% završiti sa nekom pretilom vjernicom.. On će gledati zgodniju i zdraviju curu.
U americi sam čitao to se baš događa, tamo imate dosta muškaraca koji su solo i depresivni i onda slušaju Petersona koji im kaže da zagrle patnju i prihvate nejebicu, a da eventualno pokušaji u crkvi i odu tamo i pišu da i tamo zgodniji muškarci vjernici kupe cure..
Tako da se realno nemamo šta čuditi Blanki, i realno mislim da je i dobro prošla s obzirom na okolnosti.. Sin joj je pokupio odlične gene.. Biti će to dobar momak samo da tata ga kada se umori od ljubavnica tu i tamo posjeti i korigira
Upravo si opisao debu, antu tomica i slične koji zbog 'vlastite slobode' i 'nije sve u kapitalu' danas pod stare dane ni kučeta ni mačeta a bogme ni nesto para.. tomic nekidan rece 'ne moze se danas od prodaje knjiga nesto zivjeti'.. dok mu brat bogami građevinska firma, obitelj.. i ovaj mu je tomic brat kakav takav brat pa mu nesto love tutne u đep da nije bas ono klošarčina do kraja ali jbg on je slobodan a zadnji put jebao valjda dok je isao u podoficirsku školu u nevesinjeAssadNaPodmornici wrote:I onda imaš muške /žene neuspješni u realnom svijetu - najviše zbog vlastite lijenosti jer po meni ako si rođen zdrav ako nisi rođen u bogatoj familiji, ili da su ti oba roditelja prenijeli gene sportaša - radi na sebi. Uči, jedi zdravo, radi, treniraj.
2015-09-08
Nisu li i Blanine sise jednom izletile u međumrežje slikane zbog njene naivnosti.
Očito je njena nekakva urođena naivnosti i manjak životnih situacija zbog napornih, dugih i repetitivnih treninga kroz sazrjevanje presudili u biranju partnera.
Očito je njena nekakva urođena naivnosti i manjak životnih situacija zbog napornih, dugih i repetitivnih treninga kroz sazrjevanje presudili u biranju partnera.
ajme teorija i fiozofije...
ženska se zaljubila i to je to...
eno se i srđan mlađan sretno oženio u lepoglavi...
što ne bi i ovaj belgijac...
ženska se zaljubila i to je to...
eno se i srđan mlađan sretno oženio u lepoglavi...
što ne bi i ovaj belgijac...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» tradicionalne vrijednosti
» tradicionalne vrijednosti u epizodi nevidljiva ruka trzista
» Putin: Tradicionalne duhovno-moralne i kulturno-povijesne vrijednosti aktivno su napadnute od SAD-a i njihovih saveznika
» Poštujemo tradicionalne prijatelje, ali idemo ka EU!
» Bahá'í vjera
» tradicionalne vrijednosti u epizodi nevidljiva ruka trzista
» Putin: Tradicionalne duhovno-moralne i kulturno-povijesne vrijednosti aktivno su napadnute od SAD-a i njihovih saveznika
» Poštujemo tradicionalne prijatelje, ali idemo ka EU!
» Bahá'í vjera
Page 2 of 2