ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

vjera i tradicionalne vrijednosti justo

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

vjera i tradicionalne vrijednosti justo Empty vjera i tradicionalne vrijednosti justo

Post by debotoijusto 6/11/2024, 16:30

RUBEN Van Gucht, suprug Blanke Vlašić, je u televizijskoj emisiji Het Huis izjavio kako on i supruga imaju otvoren odnos. Tvrdi da se njihov dogovor temelji na otvorenosti i povjerenju.
"Sve ovisi o tome koliko ti je stalo do toga. To sam naučio s godinama i nemam problema s tim kad je život težak. Ljudi previše vole dati svoj pečat na to. Nema veze, to je moj privatni život. Ali imam život u Belgiji i imam život u Hrvatskoj", ispričao je Ruben.

Kaže da se i dalje redovito čuje sa svojom bivšom suprugom Laurence.
"Otišao sam iz te veze s idejom da sam slobodna osoba. Sve sam bacio, rekao sam: živimo pa ćemo vidjeti gdje ćemo biti. Klasični obrazac veze nije bio moj stil. Pokušao sam, ali nije išlo. Biste li radije bili s nekim tko živi od devet do pet, tko ide na plažu s djecom vikendom? Onda ja nisam taj. Nema ništa loše u tome, ali to nisam ja", rekao je

Priznao je da Blanka zna tko su njegove partnerice, ali ne zna i detalje.

"To uzrokuje samo bol. Ne borim se s konceptom klasične veze. Drugi ljudi se s tim bore više nego ja. Svakome priznajem njegov tip veze. Ali jedini koji zaslužuju riječ, objašnjenje ili komunikaciju o tome su uključeni ljudi. Nitko ne treba brinuti za njih, nitko ne treba misliti: 'Jadna, neće znati'. Govorim o tome otvoreno. Blanka može reći ne želi li živjeti ovakav život, ali nije to rekla", ispričao je sportski voditelj.

https://www.index.hr/magazin/clanak/ruben-van-gucht-otkrio-da-su-on-i-blanka-u-otvorenoj-vezi-zna-tko-su-moje-partnerice/2613336.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

vjera i tradicionalne vrijednosti justo Empty Re: vjera i tradicionalne vrijednosti justo

Post by debotoijusto 6/11/2024, 16:31

debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

vjera i tradicionalne vrijednosti justo Empty Re: vjera i tradicionalne vrijednosti justo

Post by AssadNaPodmornici 6/11/2024, 16:31

ahhahahahahahahahaahah

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/11/2024, 16:32

iskreno i katolička/kršćanska religija postaje nažalost sve više prevara, ... 
btw nisam ateist samo primjećujem

2018-06-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 6/11/2024, 16:33

dobro je to smislila nama prodaja price i klecavci a njojzi karakonjo s vise partnera
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/11/2024, 16:40

debotoijusto wrote:dobro je to smislila nama prodaja price i klecavci a njojzi karakonjo s vise partnera
tu mi je najjači onaj ludi peterson, lik koji je na tabletama , i koji je sada hit među "mladom desnicom".. prodaje im priču o poniznosti, da prihvate patnju, da se posvete vjeri, pa prihvate činjenicu da hrpa njih neće jebavati, ali da je ta patnja dobra za drugi svijet... naravno svaka kritika izraela odmah te lik bloka, 

a sa druge strane kćerku mu namupa neki  ruski kriminalac koji govori da čuje glasove od demona.. mislim da se zove Igor..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/11/2024, 18:04

Pa nije banka vise u vezi sa ovim belgijancem
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Službenik 6/11/2024, 18:43

Polag Blankina tila druge žene tilo iskat pa to je ka iskat kruha priko pogače.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by debotoijusto 6/11/2024, 18:44

vuksadinare wrote:Pa nije banka vise u vezi sa ovim belgijancem
Blanka može reći ne želi li živjeti ovakav život, ali nije to rekla", ispričao je sportski voditelj

"Ja svaki put kad idem na misu, uvijek me stavi na mjesto jer mi svi vrlo lako idemo malo lijevo-desno, iskočimo iz nekog svog okvira, ali uvijek je dobro znati tko te može vratiti i nekako umiriti situaciju. Ništa nije slučajno, sve se dešava s razlogom. Sad pogotovo kad sam majka, na sve gledam malo drugačije, malo dublje", kaže. 

vise jace dublje , naravoucenje po blanki
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by metilda 7/11/2024, 08:47

Ovako malo iz ženskog kuta: mislim da Blanka nije znala za taj mužev hobi sve do olimpijade. Kad je saznala preko novina mogla je samo stisnuti zube i odlučiti kako dalje. Ona je izabrala pokušati dalje. Možda to ima veze s vjerom, ali ne nužno. I ja bih nastavila dalje, pa dok dura - dura. Nažalost, vi a i mediji jedva dočekate povod za napad na Crkvu i kršćane. Ako niste znali, Crkva uči da jedan od supružnika ne odgovara za grijehe drugoga. Također predlaže da se pruži nova šansa preljubniku, ali ne do besvijesti i samo do onda kad to ne ugrožava život i zdravlje prevarenih. Tako Blanka bez ustručavanja može govoriti o svojoj vjeri. Držim se presumpcije nevinosti, a trebali bi i vi jer ćete biti suđeni mjerom kojom sudite.

Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/11/2024, 09:07

metilda wrote:Ovako malo iz ženskog kuta: mislim da Blanka nije znala za taj mužev hobi sve do olimpijade. Kad je saznala preko novina mogla je samo stisnuti zube i odlučiti kako dalje. Ona je izabrala pokušati dalje. Možda to ima veze s vjerom, ali ne nužno. I ja bih nastavila dalje, pa dok dura - dura. Nažalost, vi a i mediji jedva dočekate povod za napad na Crkvu i kršćane. Ako niste znali, Crkva uči da jedan od supružnika ne odgovara za grijehe drugoga. Također predlaže da se pruži nova šansa preljubniku, ali ne do besvijesti i samo do onda kad to ne ugrožava život i zdravlje prevarenih. Tako Blanka bez ustručavanja može govoriti o svojoj vjeri. Držim se presumpcije nevinosti, a trebali bi i vi jer ćete biti suđeni mjerom kojom sno udite.
Tako nekako.. lik je isfolirao a kad je saznala kasno je bilo.. kao prakticna vjernica morala je pregristi to ali ne dovijeka no tu je i problem djeteta.. no trebala je znati da se na zapadu brak vecinom smatra nesto kao povrsno i da je neobično da imas ljubavnice i k tome tamo je rastava nesto sto se smatra kao normalno po sistemu uzmi ili ostavi.. banka je tu ispala naivna a lik se moze hvaliti da je bio i je u vezi sa poznatom sportskom zvijezdom.. drugi put pamet u glavu i trazi muza tu na domacem terenu i nek za savjet pita elu dvornik
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 7/11/2024, 09:11

Znam jednu katolibanku koja kada joj muž pijan u neka doba dođe kući ona mu pere noge. Malo bolesno iako smo svi ljubomorni na njega. 
Osim te geste pranja nogu suprugu prije počinka u maštilu lik ju je vara izbaciva iz kuće da može dovesti ljubavnicu itd... 
Jebi ga... 
Moja supruga nije tolika vjernica. Ona bi me maštilom po glavi onesvjestila, a onda bi mi otkinula Qurac i bacila ga mačkama.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 7/11/2024, 10:33

Hoholo Mudovski wrote:Znam jednu katolibanku koja kada joj muž pijan u neka doba dođe kući ona mu pere noge. Malo bolesno iako smo svi ljubomorni na njega. 
Osim te geste pranja nogu suprugu prije počinka u maštilu lik ju je vara izbaciva iz kuće da može dovesti ljubavnicu itd... 
Jebi ga... 
Moja supruga nije tolika vjernica. Ona bi me maštilom po glavi onesvjestila, a onda bi mi otkinula Qurac i bacila ga mačkama.
Iskreno niti volim da pijan dolaziti doma, niti bi da mi netko pere noge ne volim kada mi netko previše ugađa osjećam se debilno, fala Bogu zdrav sam.. 

A Blanka će biti OK, uspjela se razmnožiti, ima svrhu života. 
Usput ne vidim niti smisao da muškarac šara okolo ako se ne razmnožava. Trump i Elon Musk šaraju okolo ali imaju više djece sa više žena to mi je OK. Tako da je u konačnici bolje da je Belgijanac napravio Blanki jednog malog Hrvata nego da je ova ostala bez genetski nasljedstva jer je puno birala

2018-06-14

Back to top Go down

Post by prckov 7/11/2024, 11:03

draga cura on tebe ne voli
sve ostalo je bezvezno brbljanje

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/11/2024, 11:07

prckov wrote:draga cura on tebe ne voli
sve ostalo je bezvezno brbljanje
Tako nekako.. ali izgleda njoj to nejasno ali realno on je njoj premija.. kao i perkovicki onaj muslic.. srecom pa se neki vole uguzit poznatim osobama pa zažmire
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 7/11/2024, 11:17

ona je puno birala.. dok je skakala nisu je zanimali momci, a onda nakon karijere se panično uvalila u crkvu, a problem sa crkvom je što tamo nema baš kvalitetnih muškaraca za ženidbu. 

da , hrpa zdravih muškaraca ide nediljom na misu -odrade to - i kraj., 

Ali muškaraca koji su zgodni, lijepo građeni, 100% zdravi, i imaju dobru karijeru , da takvi vise po crkvi, pjevaju u zboru i tamo žele naći curu,  nije istina. nema takvih budimo realni.  takvi idu na cajke ili u druge noćne klubove ili su već zauzeti u vezama ili šaraju okolo. Odu oni u crkvu koju nedilju ili za blagdane ako većina Hrvata i to je sve.

Ona nije u crkvi našala nekog ispod prosječnog lika, koji ima 175cm(ispod prosjeka), koji ima naočale za vid, koji ima drob od pive i pekare, koji je skladištar bez ambicije.. 
takvih koji vise po crkvi ima stvarno dosta. idu na druženja po međugorju, zborove, i druge akcije. znam i ja takve osobe. ali to su budimo realni prosječni ili ispod prosječni muškraci(u smuslu fizičkog izgleda i karijere)

ona se htjela razmnožiti sa uspješnim i zgodnim muškarcem(koji se ne ponaša po načelu kršćanstva) i to je uspjela. sa "prosječnim/ispod prosječnim vjernikom", imala bi bolji obiteljski život. vjerojatno i 2 ili 3 djece, zajedno bi išli u crkvu ali niti ona ne želi spavati sa prosječnim/ispod prosječnim muškarcem, nego sa alpha mužjakom. 

alpha mužjak naravno želi spavati okolo jer može. eto objasnio sam vam psihologiju muških/žena i gdje tu religija upada.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sora 7/11/2024, 11:25

metilda wrote:Ovako malo iz ženskog kuta: mislim da Blanka nije znala za taj mužev hobi sve do olimpijade. Kad je saznala preko novina mogla je samo stisnuti zube i odlučiti kako dalje. Ona je izabrala pokušati dalje. Možda to ima veze s vjerom, ali ne nužno. I ja bih nastavila dalje, pa dok dura - dura. Nažalost, svi mediji jedva dočekaju povod za napad na Crkvu i kršćane. Ako niste znali, Crkva uči da jedan od supružnika ne odgovara za grijehe drugoga. Također predlaže da se pruži nova šansa preljubniku, ali ne do besvijesti i samo onda kad to ne ugrožava život i zdravlje prevarenih. Tako Blanka bez ustručavanja može govoriti o svojoj vjeri. Držim se pretpostavke nevinosti, a trebali bi i vi jer ćete biti suđeni mjerom kojom sudite.
 ti mater , toliko licemjerja može samo religija nuditi 

Haha , da jedan od supružnika ne odgovara za grijehe drugog
a što je sa zavjetima vjernosti i te stvari koje se ionako podrazumijevaju među normalnim partnerima koji se katkada i jebu?
 i bezglave babe i bezmudi frajeri  su tu toj religiji zapeli ko muhe u govnu
pljuc 
faa bogu da sam slobodna osoba od takvih pizdarija

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 7/11/2024, 11:26

Da točno je
Zapustila je obitelj zbog karijere. Teško je bilo svjetskoj šampionki naći domaćeg.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/11/2024, 11:38

Hoholo Mudovski wrote:Da točno je
Zapustila je obitelj zbog karijere. Teško je bilo svjetskoj šampionki naći domaćeg.
Ima jedna caka morao je biti visi od nje ili bar ista visina.. izgleda nije nasla.. a stojko i rađa su zauzeti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 7/11/2024, 11:43

Hoholo Mudovski wrote:Da točno je
prije kriterija. 
htjela je alpha mužjaka i na kraju se i razmnožila sa takvim. 
međutim on kao alpha šara okolo.

mogla je u crkvi naći muškarca koji je prosječan ali to je ne zanima. pošto je se dala u žestoku vjeru, znam i ja muške koji vise po nekoliko puta tjedno na crkvena druženja, ali tamo nema alpha mužjaka. imaš prosječnih i ispod prosječnih. 

koliko god ona se dala u religiju, sa druge strane prirodni nagoni da se razmnožava isključivo sa alpha muškarcem makar joj taj neće biti vjeran niti obiteljski čovjek -su nadvladali nad bilo kakvom religijom. u crkvi je mogla vrlo brzo naći beta muškarca, koji bi joj bio obiteljski čovjek i koji bi sa njom šetao 2-3 djece svake nedilje u crkvu, i sudjelovao u drugim crkvenim aktivnosti, ali to je ne zanima. zanima je alpha. 

inače ako joj sin izraste u zdravog muškarca, i on će biti alpha muškarac jer je nasljedio tatine gene. biti će visok, zgodan, inteligentan, i imati prednost u odnosu na neke beta muškarce kojih je sve više i više u modernoj civilizaciji. tako da realno možda i nije loše niti prošla.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics