Trump će izazvati građanski rat ako pobijedi, a vrlo vjerojatno i ako izgubi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Trump će izazvati građanski rat ako pobijedi, a vrlo vjerojatno i ako izgubi
Zanimljivi su meni ovi rvateki , bivsi zidovi, srbi ili sto vec u svojoj mrznji prema mjestu gdje zive i cije prednosti koriste. Ovakovu mrznju mozes dozivjeti jedino od muslimana i MEN ekipe opcenito koja je na zapadu. U redu je kritizirati jer nema svrsenog drustva niti ce ga biti ali mrziti sredinu gdje si dosao svojom voljopm i odlucio zivjeti tu????? JAko cudno. Da zajednicko je da su to sve gastarbajteri sa spakovanim koferom u kutu sobe. Nemaju djecu ni obitelj vec samo jal i destrukciju. Uzmite taj svoj pinklec na rame i idite gdje vam je bolje. Kila jebenog mozga.
Nikakovo cudo nije sta su balkanski krscani masovno prelazili na islam.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Re: Trump će izazvati građanski rat ako pobijedi, a vrlo vjerojatno i ako izgubi
abraham wrote:Zanimljivi su meni ovi rvateki , bivsi zidovi, srbi ili sto vec u svojoj mrznji prema mjestu gdje zive i cije prednosti koriste. Ovakovu mrznju mozes dozivjeti jedino od muslimana i MEN ekipe opcenito koja je na zapadu. U redu je kritizirati jer nema svrsenog drustva niti ce ga biti ali mrziti sredinu gdje si dosao svojom voljopm i odlucio zivjeti tu????? JAko cudno. Da zajednicko je da su to sve gastarbajteri sa spakovanim koferom u kutu sobe. Nemaju djecu ni obitelj vec samo jal i destrukciju. Uzmite taj svoj pinklec na rame i idite gdje vam je bolje. Kila jebenog mozga.
na koga se odnosi ovaj tvoj upis, na mene ili nekog drugog iznad
ili na nikog, pricas sa pticama il sa kime vec
osnovno je pravilo ako se sa nekim u vezi nece3g izrecenog ne slazes da kao odrasto covjek odgovoris toj osobi
2014-04-19
Hoholo Mudovski likes this post
mislim ocito se odnosi na mene al cekam da to kao opdrasto covjek abraham potvrdi
nadam se da nece utec
nadam se da nece utec
2014-04-19
Je u normalnom društvu, ali on živi u političko korektnoj Švedskojprckov wrote:abraham wrote:Zanimljivi su meni ovi rvateki , bivsi zidovi, srbi ili sto vec u svojoj mrznji prema mjestu gdje zive i cije prednosti koriste. Ovakovu mrznju mozes dozivjeti jedino od muslimana i MEN ekipe opcenito koja je na zapadu. U redu je kritizirati jer nema svrsenog drustva niti ce ga biti ali mrziti sredinu gdje si dosao svojom voljopm i odlucio zivjeti tu????? JAko cudno. Da zajednicko je da su to sve gastarbajteri sa spakovanim koferom u kutu sobe. Nemaju djecu ni obitelj vec samo jal i destrukciju. Uzmite taj svoj pinklec na rame i idite gdje vam je bolje. Kila jebenog mozga.
osnovno je pravilo ako se sa nekim u vezi nece3g izrecenog ne slazes da kao odrasto covjek odgovoris toj osobi
Hoholo Mudovski wrote:Je u normalnom društvu, ali on živi u političko korektnoj Švedskojprckov wrote:abraham wrote:Zanimljivi su meni ovi rvateki , bivsi zidovi, srbi ili sto vec u svojoj mrznji prema mjestu gdje zive i cije prednosti koriste. Ovakovu mrznju mozes dozivjeti jedino od muslimana i MEN ekipe opcenito koja je na zapadu. U redu je kritizirati jer nema svrsenog drustva niti ce ga biti ali mrziti sredinu gdje si dosao svojom voljopm i odlucio zivjeti tu????? JAko cudno. Da zajednicko je da su to sve gastarbajteri sa spakovanim koferom u kutu sobe. Nemaju djecu ni obitelj vec samo jal i destrukciju. Uzmite taj svoj pinklec na rame i idite gdje vam je bolje. Kila jebenog mozga.
neshvatljivo mi je na koji se level komunikacije neki mogu spustit. Neko kad nema ni jedan valjan argument onda ko uvredena mlada kojoj sam reko da joj ruz ne stoji pribjegne fantaziranju o nekoj mrznji koje ti pripise da bi kao opovrgno ili obezvrijedio tvoj upis ili misljenje
on mene mrzi
kako bona
reko mi da mi ovaj ruz ne stoji
2014-04-19
Pisao sam opcenito. Nisam vas naveo kao referncu ni u kojem pogledu a ako ste se vi nasli pogodeni??? Vas problem. Noi vec kada smo tu, sa vama ne komuniciram jer sam davno prestao citati vase kolaze svjetskih, lokalnih i svih mogucih zavjera. Dosadno do bola i nista pametno se ne moze nauciti niti saznati. Dakle samo vi dajte ali ne trebate misliti da vas svi dozivljavaju i citaju, niti pozitivno a ni negativno. Toliko od mene. Da i pogledajte koji vas bistoorki lakaju, Bogu hvala te nisam u toj ekipi.prckov wrote:abraham wrote:Zanimljivi su meni ovi rvateki , bivsi zidovi, srbi ili sto vec u svojoj mrznji prema mjestu gdje zive i cije prednosti koriste. Ovakovu mrznju mozes dozivjeti jedino od muslimana i MEN ekipe opcenito koja je na zapadu. U redu je kritizirati jer nema svrsenog drustva niti ce ga biti ali mrziti sredinu gdje si dosao svojom voljopm i odlucio zivjeti tu????? JAko cudno. Da zajednicko je da su to sve gastarbajteri sa spakovanim koferom u kutu sobe. Nemaju djecu ni obitelj vec samo jal i destrukciju. Uzmite taj svoj pinklec na rame i idite gdje vam je bolje. Kila jebenog mozga.
2014-04-14
Hoholo Mudovski likes this post
Abraham ima luksuz da se javlja iz Švedske, a ne neke Mađarske...
Rodno osvještene, multikulturalne i sigurne zemlje.
To nije nikakva teorija zavjere.
Rodno osvještene, multikulturalne i sigurne zemlje.
To nije nikakva teorija zavjere.
abraham wrote:Pisao sam opcenito. Nisam vas naveo kao referncu ni u kojem pogledu a ako ste se vi nasli pogodeni??? Vas problem. Noi vec kada smo tu, sa vama ne komuniciram jer sam davno prestao citati vase kolaze svjetskih, lokalnih i svih mogucih zavjera. Dosadno do bola i nista pametno se ne moze nauciti niti saznati. Dakle samo vi dajte ali ne trebate misliti da vas svi dozivljavaju i citaju, niti pozitivno a ni negativno. Toliko od mene. Da i pogledajte koji vas bistoorki lakaju, Bogu hvala te nisam u toj ekipi.prckov wrote:abraham wrote:Zanimljivi su meni ovi rvateki , bivsi zidovi, srbi ili sto vec u svojoj mrznji prema mjestu gdje zive i cije prednosti koriste. Ovakovu mrznju mozes dozivjeti jedino od muslimana i MEN ekipe opcenito koja je na zapadu. U redu je kritizirati jer nema svrsenog drustva niti ce ga biti ali mrziti sredinu gdje si dosao svojom voljopm i odlucio zivjeti tu????? JAko cudno. Da zajednicko je da su to sve gastarbajteri sa spakovanim koferom u kutu sobe. Nemaju djecu ni obitelj vec samo jal i destrukciju. Uzmite taj svoj pinklec na rame i idite gdje vam je bolje. Kila jebenog mozga.
od svih ucesnika na ovoj temi ja sam jedini na zapadu, i Boze sacuvaj da mrzim zemlju u kojoj zivim. To bi bio tezi idiotluk jer za razliku od Hrvatske koji mi nisu sa malim djetetom dali ni izbjeglicki status ovi su mi dali sve. Naravno da ne mrzim ni Hrvatsku radi odluke i ponasanja pojedinaca, niti se moj rezon temelji na relaciji ljubav i mrznja.
A sto se tice ko cita ili ne cita moje upise to mene puno ne zanima, jer nisam napiso ovo da bi neko cito moj upis nego izrazio moju kritiku teksta i lazi dezinformacija u njemu koji je neki novinar skucko iznad. Vjerojatno clanak i smecarskog jutarnjeg. To je bio moj motiv
2014-04-19
Kolega, niste jedino vi na zapadu. Stavite me na ignore. Ukoliko vas netko nije citirao niti naveo kao referencu, ne obraca se vama. Reagirali ste kao uvrijedena frajla sto ne stoji jednom analiticaru, jer vas nisam spomenuo niti u kakovom kontekstu. Da toliko .prckov wrote:abraham wrote:Pisao sam opcenito. Nisam vas naveo kao referncu ni u kojem pogledu a ako ste se vi nasli pogodeni??? Vas problem. Noi vec kada smo tu, sa vama ne komuniciram jer sam davno prestao citati vase kolaze svjetskih, lokalnih i svih mogucih zavjera. Dosadno do bola i nista pametno se ne moze nauciti niti saznati. Dakle samo vi dajte ali ne trebate misliti da vas svi dozivljavaju i citaju, niti pozitivno a ni negativno. Toliko od mene. Da i pogledajte koji vas bistoorki lakaju, Bogu hvala te nisam u toj ekipi.prckov wrote:abraham wrote:Zanimljivi su meni ovi rvateki , bivsi zidovi, srbi ili sto vec u svojoj mrznji prema mjestu gdje zive i cije prednosti koriste. Ovakovu mrznju mozes dozivjeti jedino od muslimana i MEN ekipe opcenito koja je na zapadu. U redu je kritizirati jer nema svrsenog drustva niti ce ga biti ali mrziti sredinu gdje si dosao svojom voljopm i odlucio zivjeti tu????? JAko cudno. Da zajednicko je da su to sve gastarbajteri sa spakovanim koferom u kutu sobe. Nemaju djecu ni obitelj vec samo jal i destrukciju. Uzmite taj svoj pinklec na rame i idite gdje vam je bolje. Kila jebenog mozga.
od svih ucesnika na ovoj temi ja sam jedini na zapadu, i Boze sacuvaj da mrzim zemlju u kojoj zivim. To bi bio tezi idiotluk jer za razliku od Hrvatske koji mi nisu sa malim djetetom dali ni izbjeglicki status ovi su mi dali sve. Naravno da ne mrzim ni Hrvatsku radi odluke i ponasanja pojedinaca, niti se moj rezon temelji na relaciji ljubav i mrznja.
A sto se tice ko cita ili ne cita moje upise to mene puno ne zanima, jer nisam napiso ovo da bi neko cito moj upis nego izrazio moju kritiku teksta i lazi dezinformacija u njemu koji je neki novinar skucko iznad. Vjerojatno clanak i smecarskog jutarnjeg. To je bio moj motiv
2014-04-14
To je sve točno, ali to ne znači da Trump neće rasturiti Ameriku. Podjele su tamo toliko velike, da će to biti neminovno. A Europa bez Amerike ne zna gdje joj je glava, a gdje joj je rep, iako je Trump prvi protiv EU-a.prckov wrote:prckov wrote:pa dobro melkiore kako ces nasjest na ovo smece, kako ti jos nije jasno da mainstream mediji vise ne prenose objektivno stanje stvari nego ih izvrnu i oboje u politicki narativ koji treba da sluzi jednoj partiji i njenoj utopiji. Istina jest da je amerika, a posljedicno i cijeli zapad, na prekretnici i da od toga ko ce dobit izbore ovisi i buducnost amerike i zapada, a sto je najvaznije buducnost "obicnih ljudi". Istina je da je jedina ekstremna strana u politici danas ljevica jer se njihova politika temelji na idealizmu koji uvjek ide uz tiraniju. Izbor je izmedu realizma i slobode i idealizma i tiranije, danasnja ljevica (americki demokrati, zeleni i sl) su za idealizam i tiraniju. Tramp je za prvu opciju a cijela nova ljevica je na new age ezoteriji i idealizmu koji iz nje proizilazi. U tom idealistickom politickom pokretu tiranija je neizbjezna, s tim da se sad za razliku od one sovjetskog saveza i istocnog bloka planira da bude globalna. Svi ovi neomarksisticki oslobodilacki pokreti (blm, queer, kriticke teorije i sl.) sluze razmontiranju sadasnjeg sustava na kojem se zapad temelji a poslije toga ce se instalirat novi software. Nova metafizika, novi metanarativ gdje svi trebamo da mislimo isto, gdje se sve razlike moraju brisat i gdje sva ljudska i duhovna djelatnost treba da bude u sluzbi jednoumlja koje ce povezat internet i tako postat jedan jedinstveni organizam, jedan ekosustav koji ce proizvest evoluciju svijesti, tako da se mozemo spojit u jedan veliki duhovni kolektiv koji je Bog. Zato trebamo kontrolu informacija i komesare dezinformacija i sl.. New age okultizam je uso u politiku na velika vrata i ovo sto se danas dogada je posljedica tog novog politickog svjetonazora.
To su i ukratko vodeca kultna uvjerenja UN-a, a svoju primarnu duhovnu misiju vide u stvaranju ujedinjenog covjecanstva u ono sto je Marx nazvo "bice vrste", pomicanjem evolucije od odabira putem natjecanja do "saradnje", tj. uskladenosti. Jesu li to u sustini marksisti, naravno da jesu i naravno da se napajaju sa istog idealisticko-ezoterijskog izvorea ko Marx i ostali okultni idealisti.
Drgo, americko ministarstvo obrane je prije nekih 20 dana promjenilo pravilnik o uporabi letalne sile na civilno stanovnistvo, i nije to Trump promjenio naravno, jer kako rekoh, Trump je za slobodu (klasicni liberalizam) i realnost na kojoj se, uostalom, americki ustav temelji. Vidim u tom smecu od teksta iznad pominju da suzbjanje puberteta nije kemijska kastracija. Valjda supak koji je izasro taj tekst nije upoznat sa time da su se pedofili kastrirali upravo tom metodom koja se sluzi za zaustavljanje puberteta. Toliko je supak neinformiran
brisanje razlika je ocito u svim woke pokretima, jer razlike treba uklonit da bi postali jedno i jedinstveno duhovno bice. Tako se brisu razlike izmedu zena i muskaraca jer se spol moze promjenitm i vezan je za gender koji je fluidan promjenjiv i nestalan. Otud i trans pokret koji je popracen silnim zastavama i proslavama koje woke lijeva globalisticka vlast postavlja zbog navodne brige za njih dok im rezu zdrave dijelove tijela zbog psiholoskog poremecaja.
Otud i borba protiv meritokracije jer stvara razlike medu ljudima, primanje na poso na osnovu identiteta da se razlike medu uposlenicima izjednace. Zato sluzi DEI.
Brak i obitelj (a to je temelj zapadne civilizacije) se relativizira stavljajuci bilo koji oblik veze pod bracnu zajednicu, od gej braka do bilo koje veze i zajednice. Ne smije bit razlika izmedu tih koncepata. Jezik ne smije da oznacava te razlicitosti pa zato imamo osobu koja radja i slicne konstrukcije.
Papa Franjo u Singapuru veli da sve religije i uvjerenja vode ka Bogu, nema razlike u tome, samo je nacin drugaciji. Zar neko misli da je to reko slucajno. Zato je i klimatska pravda tu, da se izjednaci globalni sjever sa globalnim jugom. Da se razlike umanje i izbrisu. Zato se ulagalo i ulaze u Kinu. Zato je samo na zapadu degrowth pokret u kojem ucestvuje i ona Von Leyen ili kako se vec ona zove.
Zato zapadna znanost i epistemiologija nije iznad domorodackih znanja, ukljucujuci i medicinu. Zato se i dekolonizira sve sto je zapadnu civilizaciju cinilo iznad ostalih kultura. Zato je zapadna znanost bijelosupremacijska i tlaciteljska. Stvara podjele i razlike umjesto istosti i jedinstva. Nista sto equity ne moze izjednacit. Zato ide prica da su zapadnu znanost i umjetnost kanonizirali bijeli muskarci da bi druge drzali potlacenim i zato ju treba dekolonizirat, da bi se nova metafizika uspostavila.
Sve ima isti cilj - brisanje razlika izmedu spolova, rasa, kultura, religija, znanosti itd. Sve sto proizvodi razlike medu ljudima treba uklonit da bi postali jedno duhovno bice koje ce suradnjom kolektivno evoluirat kao jedan organizam zajedno sa cijelom zemaljskom biosferom i planetom, a sve ce nas spajat internet (koji ce ic pod kozu i cak otkucaje srca i mozdanih funkcija registrirat, to vam otvoreno WEF veli), to ce bit "biofilm" koje ce cinit jednu cjelinu. Zato cete bit sretni a necete imat nista, jer vam nista nece bit potrebno. Bicete jedno jedinstveno duhovno stvorenje, jer samo tako ce razvoj bit odrziv - kaze UN i WEF. Zato i otvorene granice imaju smisla, svi smo mi jedno i ne smije bit razlike. Treba se na to naviknut osim ravodnit kulturnu i civilizacijsku posebnost i razlike. Zato je tu i koncept multikulture i raznovrsnosti. Ako ovo lici na znastvenu fantastiku samo se sjetite komunizma i koliko je ta utopija koja se temelji na istoj teozofiji pojela zivota i kolko je trajala. Ili jos bolje, uzmite djela Roberta Mulera cije su ideje vrlo cjenjene u UN-u pa procitajte koje krasne ideje kruze u UN-u https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Muller_(United_Nations)
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Zanimljivi su meni ovi rvateki , bivsi zidovi, srbi ili sto vec u svojoj mrznji prema mjestu gdje zive i cije prednosti koriste. Ovakovu mrznju mozes dozivjeti jedino od muslimana i MEN ekipe opcenito koja je na zapadu.abraham wrote:Kolega, niste jedino vi na zapadu. Stavite me na ignore. Ukoliko vas netko nije citirao niti naveo kao referencu, ne obraca se vama. Reagirali ste kao uvrijedena frajla sto ne stoji jednom analiticaru, jer vas nisam spomenuo niti u kakovom kontekstu. Da toliko .prckov wrote:abraham wrote:Pisao sam opcenito. Nisam vas naveo kao referncu ni u kojem pogledu a ako ste se vi nasli pogodeni??? Vas problem. Noi vec kada smo tu, sa vama ne komuniciram jer sam davno prestao citati vase kolaze svjetskih, lokalnih i svih mogucih zavjera. Dosadno do bola i nista pametno se ne moze nauciti niti saznati. Dakle samo vi dajte ali ne trebate misliti da vas svi dozivljavaju i citaju, niti pozitivno a ni negativno. Toliko od mene. Da i pogledajte koji vas bistoorki lakaju, Bogu hvala te nisam u toj ekipi.prckov wrote:abraham wrote:Zanimljivi su meni ovi rvateki , bivsi zidovi, srbi ili sto vec u svojoj mrznji prema mjestu gdje zive i cije prednosti koriste. Ovakovu mrznju mozes dozivjeti jedino od muslimana i MEN ekipe opcenito koja je na zapadu. U redu je kritizirati jer nema svrsenog drustva niti ce ga biti ali mrziti sredinu gdje si dosao svojom voljopm i odlucio zivjeti tu????? JAko cudno. Da zajednicko je da su to sve gastarbajteri sa spakovanim koferom u kutu sobe. Nemaju djecu ni obitelj vec samo jal i destrukciju. Uzmite taj svoj pinklec na rame i idite gdje vam je bolje. Kila jebenog mozga.
da ponovim, na ovom topiku ja sam jedini vanka - jedini
ako to nije upuceno meni kome je na ovoj temi to upuceno, ko je taj koji zivi na zapadu i koristi pogodnosti tog zapada a kao mrzi zapad - ko? Neko apstraktan i opcenit sa neke druge teme da ne mozes navest ni njegovo ime
2014-04-19
melkior wrote:To je sve točno, ali to ne znači da Trump neće rasturiti Ameriku. Podjele su tamo toliko velike, da će to biti neminovno. A Europa bez Amerike ne zna gdje joj je glava, a gdje joj je rep, iako je Trump prvi protiv EU-a.prckov wrote:prckov wrote:pa dobro melkiore kako ces nasjest na ovo smece, kako ti jos nije jasno da mainstream mediji vise ne prenose objektivno stanje stvari nego ih izvrnu i oboje u politicki narativ koji treba da sluzi jednoj partiji i njenoj utopiji. Istina jest da je amerika, a posljedicno i cijeli zapad, na prekretnici i da od toga ko ce dobit izbore ovisi i buducnost amerike i zapada, a sto je najvaznije buducnost "obicnih ljudi". Istina je da je jedina ekstremna strana u politici danas ljevica jer se njihova politika temelji na idealizmu koji uvjek ide uz tiraniju. Izbor je izmedu realizma i slobode i idealizma i tiranije, danasnja ljevica (americki demokrati, zeleni i sl) su za idealizam i tiraniju. Tramp je za prvu opciju a cijela nova ljevica je na new age ezoteriji i idealizmu koji iz nje proizilazi. U tom idealistickom politickom pokretu tiranija je neizbjezna, s tim da se sad za razliku od one sovjetskog saveza i istocnog bloka planira da bude globalna. Svi ovi neomarksisticki oslobodilacki pokreti (blm, queer, kriticke teorije i sl.) sluze razmontiranju sadasnjeg sustava na kojem se zapad temelji a poslije toga ce se instalirat novi software. Nova metafizika, novi metanarativ gdje svi trebamo da mislimo isto, gdje se sve razlike moraju brisat i gdje sva ljudska i duhovna djelatnost treba da bude u sluzbi jednoumlja koje ce povezat internet i tako postat jedan jedinstveni organizam, jedan ekosustav koji ce proizvest evoluciju svijesti, tako da se mozemo spojit u jedan veliki duhovni kolektiv koji je Bog. Zato trebamo kontrolu informacija i komesare dezinformacija i sl.. New age okultizam je uso u politiku na velika vrata i ovo sto se danas dogada je posljedica tog novog politickog svjetonazora.
To su i ukratko vodeca kultna uvjerenja UN-a, a svoju primarnu duhovnu misiju vide u stvaranju ujedinjenog covjecanstva u ono sto je Marx nazvo "bice vrste", pomicanjem evolucije od odabira putem natjecanja do "saradnje", tj. uskladenosti. Jesu li to u sustini marksisti, naravno da jesu i naravno da se napajaju sa istog idealisticko-ezoterijskog izvorea ko Marx i ostali okultni idealisti.
Drgo, americko ministarstvo obrane je prije nekih 20 dana promjenilo pravilnik o uporabi letalne sile na civilno stanovnistvo, i nije to Trump promjenio naravno, jer kako rekoh, Trump je za slobodu (klasicni liberalizam) i realnost na kojoj se, uostalom, americki ustav temelji. Vidim u tom smecu od teksta iznad pominju da suzbjanje puberteta nije kemijska kastracija. Valjda supak koji je izasro taj tekst nije upoznat sa time da su se pedofili kastrirali upravo tom metodom koja se sluzi za zaustavljanje puberteta. Toliko je supak neinformiran
brisanje razlika je ocito u svim woke pokretima, jer razlike treba uklonit da bi postali jedno i jedinstveno duhovno bice. Tako se brisu razlike izmedu zena i muskaraca jer se spol moze promjenitm i vezan je za gender koji je fluidan promjenjiv i nestalan. Otud i trans pokret koji je popracen silnim zastavama i proslavama koje woke lijeva globalisticka vlast postavlja zbog navodne brige za njih dok im rezu zdrave dijelove tijela zbog psiholoskog poremecaja.
Otud i borba protiv meritokracije jer stvara razlike medu ljudima, primanje na poso na osnovu identiteta da se razlike medu uposlenicima izjednace. Zato sluzi DEI.
Brak i obitelj (a to je temelj zapadne civilizacije) se relativizira stavljajuci bilo koji oblik veze pod bracnu zajednicu, od gej braka do bilo koje veze i zajednice. Ne smije bit razlika izmedu tih koncepata. Jezik ne smije da oznacava te razlicitosti pa zato imamo osobu koja radja i slicne konstrukcije.
Papa Franjo u Singapuru veli da sve religije i uvjerenja vode ka Bogu, nema razlike u tome, samo je nacin drugaciji. Zar neko misli da je to reko slucajno. Zato je i klimatska pravda tu, da se izjednaci globalni sjever sa globalnim jugom. Da se razlike umanje i izbrisu. Zato se ulagalo i ulaze u Kinu. Zato je samo na zapadu degrowth pokret u kojem ucestvuje i ona Von Leyen ili kako se vec ona zove.
Zato zapadna znanost i epistemiologija nije iznad domorodackih znanja, ukljucujuci i medicinu. Zato se i dekolonizira sve sto je zapadnu civilizaciju cinilo iznad ostalih kultura. Zato je zapadna znanost bijelosupremacijska i tlaciteljska. Stvara podjele i razlike umjesto istosti i jedinstva. Nista sto equity ne moze izjednacit. Zato ide prica da su zapadnu znanost i umjetnost kanonizirali bijeli muskarci da bi druge drzali potlacenim i zato ju treba dekolonizirat, da bi se nova metafizika uspostavila.
Sve ima isti cilj - brisanje razlika izmedu spolova, rasa, kultura, religija, znanosti itd. Sve sto proizvodi razlike medu ljudima treba uklonit da bi postali jedno duhovno bice koje ce suradnjom kolektivno evoluirat kao jedan organizam zajedno sa cijelom zemaljskom biosferom i planetom, a sve ce nas spajat internet (koji ce ic pod kozu i cak otkucaje srca i mozdanih funkcija registrirat, to vam otvoreno WEF veli), to ce bit "biofilm" koje ce cinit jednu cjelinu. Zato cete bit sretni a necete imat nista, jer vam nista nece bit potrebno. Bicete jedno jedinstveno duhovno stvorenje, jer samo tako ce razvoj bit odrziv - kaze UN i WEF. Zato i otvorene granice imaju smisla, svi smo mi jedno i ne smije bit razlike. Treba se na to naviknut osim ravodnit kulturnu i civilizacijsku posebnost i razlike. Zato je tu i koncept multikulture i raznovrsnosti. Ako ovo lici na znastvenu fantastiku samo se sjetite komunizma i koliko je ta utopija koja se temelji na istoj teozofiji pojela zivota i kolko je trajala. Ili jos bolje, uzmite djela Roberta Mulera cije su ideje vrlo cjenjene u UN-u pa procitajte koje krasne ideje kruze u UN-u https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Muller_(United_Nations)
nije trump protiv EU nego kao i svaki biznismen protiv iskoriscavanja amerike. Njemu je lova i amerika na prvom mjestu mada njegovu izolacijsku politiku ne podrzavam. Niti ono boli me za sve osim amerike jer je to kontraproduktivno, pogotovo u danasnjem politickom kontekstu
2014-04-19
Trumpa je pregazilo vrijeme, ponaša se kao tipični biznismen otprije 60-ak godina. Slon u staklarni. I ne kažem da je to loše, prije će Europa odjebat Ameriku.prckov wrote:melkior wrote:To je sve točno, ali to ne znači da Trump neće rasturiti Ameriku. Podjele su tamo toliko velike, da će to biti neminovno. A Europa bez Amerike ne zna gdje joj je glava, a gdje joj je rep, iako je Trump prvi protiv EU-a.prckov wrote:prckov wrote:pa dobro melkiore kako ces nasjest na ovo smece, kako ti jos nije jasno da mainstream mediji vise ne prenose objektivno stanje stvari nego ih izvrnu i oboje u politicki narativ koji treba da sluzi jednoj partiji i njenoj utopiji. Istina jest da je amerika, a posljedicno i cijeli zapad, na prekretnici i da od toga ko ce dobit izbore ovisi i buducnost amerike i zapada, a sto je najvaznije buducnost "obicnih ljudi". Istina je da je jedina ekstremna strana u politici danas ljevica jer se njihova politika temelji na idealizmu koji uvjek ide uz tiraniju. Izbor je izmedu realizma i slobode i idealizma i tiranije, danasnja ljevica (americki demokrati, zeleni i sl) su za idealizam i tiraniju. Tramp je za prvu opciju a cijela nova ljevica je na new age ezoteriji i idealizmu koji iz nje proizilazi. U tom idealistickom politickom pokretu tiranija je neizbjezna, s tim da se sad za razliku od one sovjetskog saveza i istocnog bloka planira da bude globalna. Svi ovi neomarksisticki oslobodilacki pokreti (blm, queer, kriticke teorije i sl.) sluze razmontiranju sadasnjeg sustava na kojem se zapad temelji a poslije toga ce se instalirat novi software. Nova metafizika, novi metanarativ gdje svi trebamo da mislimo isto, gdje se sve razlike moraju brisat i gdje sva ljudska i duhovna djelatnost treba da bude u sluzbi jednoumlja koje ce povezat internet i tako postat jedan jedinstveni organizam, jedan ekosustav koji ce proizvest evoluciju svijesti, tako da se mozemo spojit u jedan veliki duhovni kolektiv koji je Bog. Zato trebamo kontrolu informacija i komesare dezinformacija i sl.. New age okultizam je uso u politiku na velika vrata i ovo sto se danas dogada je posljedica tog novog politickog svjetonazora.
nije trump protiv EU nego kao i svaki biznismen protiv iskoriscavanja amerike. Njemu je lova i amerika na prvom mjestu mada njegovu izolacijsku politiku ne podrzavam. Niti ono boli me za sve osim amerike jer je to kontraproduktivno, pogotovo u danasnjem politickom kontekstu
2015-08-09
Mislim, ako bi Europa se ponašala na isti način na koji se ponaša Trump, onda bi istog trena trebalo ukinuti antiruske sankcije, zbombati Kijev i omogućiti nafti i plinu da slobodno teče.
2015-08-09
Ukinimo sankcije Rusiji i pridružimo se BRICS-u, tamo su energenti, tamo su rude. EU sama financira vlastitu inflaciju.
2015-08-09
Melkiore, EU je debelo u wokizmu, i ne vidim nagovjestaj neke vece promjene za sad
Trump hoce poslusat stvari koje ne kuzi. On pojma nema o wokizmu ali neki dan vidim da ga neko savjetuje i da je usvojio anti-woke stajaliste i razumio o cemu je rijec.
On hoce poslusat
Trump hoce poslusat stvari koje ne kuzi. On pojma nema o wokizmu ali neki dan vidim da ga neko savjetuje i da je usvojio anti-woke stajaliste i razumio o cemu je rijec.
On hoce poslusat
2014-04-19
Hoćemo jeftinu rusku naftu i plin, što nas boli kurac za Židove i Black Rock?
2015-08-09
Ne znam koji kurac se svi bojite tog wokizma, ako kamala osvoji vlast, ionako će se NATO izravno ujljučiti u rat protiv Rusije u Ukrajini. Jebovas woke, letjet će pećurke.prckov wrote:Melkiore, EU je debelo u wokizmu, i ne vidim nagovjestaj neke vece promjene za sad
On hoce poslusat
2015-08-09
melkior wrote:Mislim, ako bi Europa se ponašala na isti način na koji se ponaša Trump, onda bi istog trena trebalo ukinuti antiruske sankcije, zbombati Kijev i omogućiti nafti i plinu da slobodno teče.
rusku tiraniju takode treba zaustavit
kao uostalom sve tirane sa bilo koje strane dolaze
sto se tice bricks-a sjecam se kako je WEF prije nekoliko godina nagovjestio da amerika nece bit super sila. Mozda je bricks posljedica istog woke projekta. Nagadjam, ne znam, al znam da se zapadna ekonomija namjerno rusi iznutra
2014-04-19
Znači, dajte malo ohladite s tim wokizmom, Rusi jurišaju na Dnjepar, uskoro će Poljska poslati vojsku u Ukrajinu, a onda će biti belaja. I ne, nikakav Trump neće zaustaviti rat, Putinu predobro ide na bojnom polju da bi pristajao na bilo kakve ucjene sa Zapada.melkior wrote:Ne znam koji kurac se svi bojite tog wokizma, ako kamala osvoji vlast, ionako će se NATO izravno ujljučiti u rat protiv Rusije u Ukrajini. Jebovas woke, letjet će pećurke.prckov wrote:Melkiore, EU je debelo u wokizmu, i ne vidim nagovjestaj neke vece promjene za sad
On hoce poslusat
2015-08-09
melkior wrote:Ne znam koji kurac se svi bojite tog wokizma, ako kamala osvoji vlast, ionako će se NATO izravno ujljučiti u rat protiv Rusije u Ukrajini. Jebovas woke, letjet će pećurke.prckov wrote:Melkiore, EU je debelo u wokizmu, i ne vidim nagovjestaj neke vece promjene za sad
On hoce poslusat
ne boji se niko wokizma nego onog sto ce nastat kad citava stvar propadne
tad ce bit pravi cirkus
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pada li optužnica protiv Todorića nakon današnjeg fijaska? "To je vrlo vjerojatno"
» VALENTIN JE VRLO VJEROJATNO KORUMPIRAN: Inzko tvrdi da OHR neće biti zatvoren. A pritvoren?
» Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
» Madona prodala dušu Satani damo da Trump izgubi
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» VALENTIN JE VRLO VJEROJATNO KORUMPIRAN: Inzko tvrdi da OHR neće biti zatvoren. A pritvoren?
» Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
» Madona prodala dušu Satani damo da Trump izgubi
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
Page 2 of 3