Dirljiva propovjed Generalnog ministra male braće na misi u povodu 600. obljetnice rođenja kraljice Katarine u Kraljevoj Sutjesci
Page 1 of 1
Dirljiva propovjed Generalnog ministra male braće na misi u povodu 600. obljetnice rođenja kraljice Katarine u Kraljevoj Sutjesci
https://hms.ba/dirljiva-propovjed-generalnog-ministra-male-brace-na-misi-u-povodu-600-obljetnice-rodenja-kraljice-katarine-u-kraljevoj-sutjesci/
Re: Dirljiva propovjed Generalnog ministra male braće na misi u povodu 600. obljetnice rođenja kraljice Katarine u Kraljevoj Sutjesci
Grobnica kraljice Katarine u crkvi Santa Maria u Aracoeli, Rim.
Re: Dirljiva propovjed Generalnog ministra male braće na misi u povodu 600. obljetnice rođenja kraljice Katarine u Kraljevoj Sutjesci
Nadgrobna ploča kraljice Katarine.
Similar topics
» Polaganje zajedničkog vijenca u povodu obilježavanja 20. obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana
» BiH otkazala dolazak na sastanka Nesvrstanih u Beogradu u povodu proslave obljetnice 60 godina iste
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» 200 godina od rođenja Karla Marxa
» BiH otkazala dolazak na sastanka Nesvrstanih u Beogradu u povodu proslave obljetnice 60 godina iste
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» 200 godina od rođenja Karla Marxa
Page 1 of 1