ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'  - Page 2 Empty Re: Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'

Post by vili40 27/10/2024, 14:29

debotoijusto wrote:madjarski sanader cuti svoj kraj
ocekujem gromoglasno ukralo u narednom periodu
pouzdaje se u pobjedu Trumpa,to mu je zadnja šansa da se održi iznad vode.A kad Trump zakrvi sa EU on će biti glavna faca.

vili40

2015-08-02

Back to top Go down

Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'  - Page 2 Empty Re: Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'

Post by Eroo 27/10/2024, 15:03

Hoholo Mudovski wrote:
abraham wrote:Ne razumijem gdje je problem. Kao glavni baja , moze raspisati referendum o ostanku. Jako jednostavno. Kao i DNRH . Psolije igras prema okviru koji je propisan clanstvom. Da pojednostavim zakinutima. Hoces da budes clan sah kluba. Procitas, kako se to zove, pravila, dakle pravila i obaveze i potpises. Dobijes pomoc od kluba da kupis novo odijelo, cipele, plate ti put u susjedno selo i dadnu sendvic a ti trepces okicama. Kada se najedes i obuces dodes u klub obucen kao teniser i pocnes rusiti figure reketom. Drugi dan dodes sa hokejaskom palicom i pocnes udarati druge clanove. Treci dan doneses razglas i pustas glasno Tonsona i Zecica. Cetvrti dan klupska vrata zatvorena. Nema vise sendvica, besplatnih putovanja a i obleka se pocela derati. Pocnes lupati na vrata i proklinjati proklete sahiste , da sta si oni misle.  Ovaj opis je dosta jednostavan opis da i oni intelektualno zakinuti mogu shvatiti kako unije, klubovi i organizacije funkcioniraju. Dobrovoljno si usao, molio cak na koljenima da udes i onda se pravis grbav. Kila mozga ili referendum. Kao i DNRH  i NATO. Nitko vas ne tjera da budete dio bilo kakove unije, federacije ili bilo cega. Jebeno jednostavno.
Šahovski klub prilikom upisa nije nigdje napisao da će se morati primati u guzicu, niti da će se morati trenirati s igračima iz Afrike koji nisu još svladali kako ide skakač, a kako lovac, a ako se odbije igrati s takvim platiti će se kazna... te da će sudjelovati na turniru s velemajstorom koji će ih razvaliti u simultanki a zbog organizacije tog turnira i poraza plaćati će se veća članarina da bi se mogla platiti struja u klubu.
A ne radi se o volji većine članova kluba nego o volji pederske uprave... 

Allahu egber!
Iliti: What goes around comes around.
Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'  - Page 2 Screenshot-19278

2016-07-22

Back to top Go down

Post by melkior 27/10/2024, 16:04

Ne razumijem zašto se Orban žali, pa Njemačka zatvara granice za muslimane, Poljska također, Italija gleda kako da odjebe migrante. EU države sve redom prihvaćaju Orbanovu antiimigrantsku politiku. U odnosu na veličinu Mađarske, Orban je puno utjecajniji i značajniji igrač u Europi i u Americi nego ikad ijedan Mađar, nakon Georga Sorosa.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics