ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'  Empty Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'

Post by vuksadinare 26/10/2024, 21:04

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/orban-pred-tisucama-u-budimpesti-svaki-danom-su-sve-jaci-hoce-me-svrgnuti-i-uspostaviti-marionetski-rezim-u-madarskoj-15515364
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'  Empty Re: Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'

Post by vuksadinare 26/10/2024, 21:07

Jbg nisi imao muda kao briti.. postao si ko dodik koji se 'godinama odcjepljuje od bih a nikako to da ucini'.. sad si dopizdio ovima.. zaključali su sefove i sad ti financiraju protivnike.. da si izašao iz EU kad je trebalo sad bi ti soli na rep mogli staviti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'  Empty Re: Je li Orban zakasnio izvuči Mađarsku iz EU-a:'Brisel me ruši'

Post by vuksadinare 26/10/2024, 21:15

Putin se nece zrtvovat i potuc za orbana i time riskirao direktan sukob sa nato-om.. mislim da bi to trebala biti određena pouka zokiju i drugima da se mački ne isplati bockati lava.. da bi si to priuštio moraš biti država od svjetskog političkog ali i ekonomskog značaja.. po meni trebao je izaci iz EU kad i briti to je bio najpogodniji trenutak..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 26/10/2024, 21:15

2023-08-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/10/2024, 21:43

Realno.. Mađarska nije kao Britanija.. a ostatak bez eu milijardi nije lako a to je sigurna lova i bespovratna.. orban je priznao da eu nije zaglibila u genderizmu, pederizmu i migrantizmu mogla je biti broj 1 u svijetu..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 26/10/2024, 21:52

Dobar je Orban
Jedini u EU ima čvrstu vlast da može voditi suvernističku politiku

2023-08-31

Back to top Go down

Post by T. 26/10/2024, 23:06

vuksadinare wrote:Realno.. Mađarska nije kao Britanija.. a ostatak bez eu milijardi nije lako a to je sigurna lova i bespovratna.. orban je priznao da eu nije zaglibila u genderizmu, pederizmu i migrantizmu mogla je biti broj 1 u svijetu..
britanija je odron od države...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 27/10/2024, 07:18

Ne razumijem gdje je problem. Kao glavni baja , moze raspisati referendum o ostanku. Jako jednostavno. Kao i DNRH . Psolije igras prema okviru koji je propisan clanstvom. Da pojednostavim zakinutima. Hoces da budes clan sah kluba. Procitas, kako se to zove, pravila, dakle pravila i obaveze i potpises. Dobijes pomoc od kluba da kupis novo odijelo, cipele, plate ti put u susjedno selo i dadnu sendvic a ti trepces okicama. Kada se najedes i obuces dodes u klub obucen kao teniser i pocnes rusiti figure reketom. Drugi dan dodes sa hokejaskom palicom i pocnes udarati druge clanove. Treci dan doneses razglas i pustas glasno Tonsona i Zecica. Cetvrti dan klupska vrata zatvorena. Nema vise sendvica, besplatnih putovanja a i obleka se pocela derati. Pocnes lupati na vrata i proklinjati proklete sahiste , da sta si oni misle.  Ovaj opis je dosta jednostavan opis da i oni intelektualno zakinuti mogu shvatiti kako unije, klubovi i organizacije funkcioniraju. Dobrovoljno si usao, molio cak na koljenima da udes i onda se pravis grbav. Kila mozga ili referendum. Kao i DNRH  i NATO. Nitko vas ne tjera da budete dio bilo kakove unije, federacije ili bilo cega. Jebeno jednostavno.

abraham

Male
2014-04-14

Eroo likes this post

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 27/10/2024, 07:30

abraham wrote:Ne razumijem gdje je problem. Kao glavni baja , moze raspisati referendum o ostanku. Jako jednostavno. Kao i DNRH . Psolije igras prema okviru koji je propisan clanstvom. Da pojednostavim zakinutima. Hoces da budes clan sah kluba. Procitas, kako se to zove, pravila, dakle pravila i obaveze i potpises. Dobijes pomoc od kluba da kupis novo odijelo, cipele, plate ti put u susjedno selo i dadnu sendvic a ti trepces okicama. Kada se najedes i obuces dodes u klub obucen kao teniser i pocnes rusiti figure reketom. Drugi dan dodes sa hokejaskom palicom i pocnes udarati druge clanove. Treci dan doneses razglas i pustas glasno Tonsona i Zecica. Cetvrti dan klupska vrata zatvorena. Nema vise sendvica, besplatnih putovanja a i obleka se pocela derati. Pocnes lupati na vrata i proklinjati proklete sahiste , da sta si oni misle.  Ovaj opis je dosta jednostavan opis da i oni intelektualno zakinuti mogu shvatiti kako unije, klubovi i organizacije funkcioniraju. Dobrovoljno si usao, molio cak na koljenima da udes i onda se pravis grbav. Kila mozga ili referendum. Kao i DNRH  i NATO. Nitko vas ne tjera da budete dio bilo kakove unije, federacije ili bilo cega. Jebeno jednostavno.
Šahovski klub prilikom upisa nije nigdje napisao da će se morati primati u guzicu, niti da će se morati trenirati s igračima iz Afrike koji nisu još svladali kako ide skakač, a kako lovac, a ako se odbije igrati s takvim platiti će se kazna... te da će sudjelovati na turniru s velemajstorom koji će ih razvaliti u simultanki a zbog organizacije tog turnira i poraza plaćati će se veća članarina da bi se mogla platiti struja u klubu.
A ne radi se o volji većine članova kluba nego o volji pederske uprave... 

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 27/10/2024, 07:39

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 27/10/2024, 08:23

Nadam se da naša forumska bojna nije imala nazočnih predstavnika . 

2023-08-31

Back to top Go down

Post by vili40 27/10/2024, 08:27

Brisel te ruši pizda ti materina,pa napravi što je i tvoj idol nadrkani,poubijaj i pozatvaraj svu oporbu inače su ti svaki sljedeći izbori neizvjesni,nećeš valjda dozvoliti da te netko regularno pobijedi.Jebo demokraciju.I badava ti onda jaukanje da te svrgnuo sa vlasti brisel,babaroga ili neke druge mračne sile kad te rusi neće moći "osloboditi",zaglavili su totalno.Ne podnosi te više nitko,dojadio si i bogu i vragu.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 27/10/2024, 08:27

Putin nije u Eu pa trpa Rusiju sa Afro Azijatima a bijele Ruse šalje u samoubilačke napade. To mu ne smeta. 
U ostalom nitko njemu ne zamjera što ne prima ing/doktore nego što recimo - većina građana danske, Švedske, njemačke, francuske, hrvatske itd želi pomoći Ukrajincima a ovaj lik doslovno blokira pomoć koju mi želimo poslati. Nizozemci velikom većinom podržavaju UA a ovaj im blokira pomoć Ukrajini pod nekim izgovorima. Koristi Eu kako mu odgovara a ne bi se prilagodio većini.

U ostalom jeste li vi zaboravili da je Orban bio jedan od najgorih korona fašista na zapadu?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 27/10/2024, 08:47

Vidim pjeni se more na Orbana
Znači ima nada za Zapadnu civilizaciju

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 27/10/2024, 09:27

Pokojni Muhammad Ali, svjetska boksačka legenda, dao je ovaj odgovor u jednom intervjuu, kada je bio pod pritiskom da se ode boriti u Vijetnamu ili da bude zatvoren, što se i dogodilo.

“Neću se sagnuti. Neću paliti nikakve zastave. Neću bježati u Kanadu. Ja ostajem ovdje.

Hoćeš me poslati u zatvor? Dobro, samo naprijed. Bio sam u zatvoru 400 godina. Mogao bih biti tamo još 4 ili 5, ali neću ići 10 000 milja da bih pomogao u ubijanju drugih jadnih ljudi. Ako želim umrijeti, umrijet ću upravo ovdje, upravo sada, boreći se s tobom, ako želim umrijeti. Ti si moj neprijatelj, ne bilo koji Kinez, niti bilo koji Vijetkongovac, niti bilo koji Japanac. Ti si moj protivnik kad želim slobodu. Ti si moj protivnik kad želim pravdu. Ti si moj protivnik kad želim ravnopravnost.

Želiš da odem negdje i borim se za tebe? Nećeš me ni braniti ovdje u Americi, ni moja prava ni moja vjerska uvjerenja. Nećeš me ni braniti ovdje kod kuće”.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/10/2024, 10:35

Jucer gladao Milicev serijal o Japanu.. pita japance desnicar za koga ste Trump ili kamala.. ovi odgovaraju ne volimo ni trumpa ni kamalu.. prevedeno ne vole amere uopce.. a na pitanje tko su im neprijatelji u aziji.. bez pardona ispalili kinezi i sjeverokoreanci.. o Rusima.. samo kolutanje ocima i cinican osmjeh..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 27/10/2024, 10:57

Moze napraviti takticki potez i sam se skloniti sa vlasti.

Zatim, kada dodje Opozicija, automatski pada rejting

dok Brisel gleda druge stvari.

To je standardna formula, mada postoji i problem, 

jer je Madjarska dosta bliska sa Rusijom i Kinom.

Ako nema Ruskog gasa, nema Madjarske ekonomije, 

rekose.

Kinezi investiraju.

Situacija je kompleksna.

Koliko novca dobija od EU, pitanje je.

Standard im nije nesto skocio.

Ceska u brojkama, otisao tamo, veliko nista.

Nije samo izaci iz EU, jer nemas ni Ugovore sa ostalima.

EU se isto ne isplati da im izlaze.

Engleska moze nazad, ali se prave Englezi.

Istocna Evropa im ne ulazi, ali Treci Svet svakodnevno

i smestaju ih po hotelima.

Francuzi ih pustaju, zale se.

Da su u EU, postojala bi veca saradnja.

Englezi zatucani, nije ni sa njima lako.

Orban gleda svoj interes i trazi vise.

EU ne raste, ali zato Vijetnam raste a da su sposobniji, 

i nisu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 27/10/2024, 11:00

Orban ne vidi da se Rusija moze pobediti i da je to put

u propast.

Nisu je pobedili, Hitler, Napoleon i ostali, tako da je 

samoubistvo ratovati.

Cak stavise, krive Ukrajinu za otpor.

Oko ovo ga se slazemo, imamo isto misljenje.

Gradovi kompletno unisteni, bili bi neosteceni a ljudi 

zivi.

Pritisak bi se vrsio na Rusiju, ista bi se povukla.

Ovako…
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by debotoijusto 27/10/2024, 13:21

madjarski sanader cuti svoj kraj
ocekujem gromoglasno ukralo u narednom periodu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vili40 27/10/2024, 14:29

debotoijusto wrote:madjarski sanader cuti svoj kraj
ocekujem gromoglasno ukralo u narednom periodu
pouzdaje se u pobjedu Trumpa,to mu je zadnja šansa da se održi iznad vode.A kad Trump zakrvi sa EU on će biti glavna faca.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics