PIĆicula USTAŠO! Srbi:'Da priznamo Kosovo, ušli bi smo u EU'! Picula:'Ne biste'
Page 1 of 1
PIĆicula USTAŠO! Srbi:'Da priznamo Kosovo, ušli bi smo u EU'! Picula:'Ne biste'
https://www.index.hr/vijesti/clanak/picula-o-srbiji-vazno-je-zatvarati-poglavlja-ali-je-vazno-i-jeste-li-nekom-potrebni/2609235.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: PIĆicula USTAŠO! Srbi:'Da priznamo Kosovo, ušli bi smo u EU'! Picula:'Ne biste'
Ha, ha picula majstor kako im spustio .. kakav zoki.. car picula..
2015-09-08
Re: PIĆicula USTAŠO! Srbi:'Da priznamo Kosovo, ušli bi smo u EU'! Picula:'Ne biste'
Likovi bi se preko kosova i sankcija prošvercali u eu.. e ne bute kaze picula.. poglavlje po poglavlje.. nisam vam ja orban i zoki..
2015-09-08
Kod mene ima plus neovisno o stranackoj pripadnosti, ideološkoj matrici tko se ozbiljno ali ozbiljno zamjeri Vučiću i Srbiji.. i tko je od njih tituliran sa USTAŠO sto je po meni priznanje da brani ozbiljno hrvatske interese naročito naspram neprijateljski raspoloženih drzava i političara.. picula je dodao i ono vazno 'problem nestalih u domovinskom ratu je nezaobilazna tema u pregovorima napose u poglavlju pravosuđa'..
2015-09-08
Shqipëria mbi të gjitha!
crvenkasti-
2014-04-17
Tonino ustašino..
https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-ovi-plakati-s-montiranim-piculom-masovno-se-pojavili-po-srbiji/2609666.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-ovi-plakati-s-montiranim-piculom-masovno-se-pojavili-po-srbiji/2609666.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
2015-09-08
Tko je leba mi ovi odlepiše.. Tonino veci ustaša od thompsona
2015-09-08
U pravu je AV. Šuška se da je svaki Hrvat i uplatio misu svetom Anti.
smijesni srbi ... a mogli su peskat bartulicu pa bi vidjeli sto je usrasa
uglavnom niti se vucicu ulazi niti EU hrli da ih primi dok njegova cizma drzi gradjane srbije
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Srbija na hrvatskom putu prema EU...
Zasjeli Picula i Bartulica na barikadi i čekaju AV i Brnabićku da naiđu putem za EU.
Pošto ih dugo nije bilo...
Picula: -Nema ih dugo, ajd vidi da se ljudma nije nešto desilo.
Bartulica:-Možda mi pravimo barikadu na pogrešnom mjestu. Šta ako su krenuli
u suprotnom smjeru, prema Sjevernoj Koreji?
@autorska prava zadržana.
Zasjeli Picula i Bartulica na barikadi i čekaju AV i Brnabićku da naiđu putem za EU.
Pošto ih dugo nije bilo...
Picula: -Nema ih dugo, ajd vidi da se ljudma nije nešto desilo.
Bartulica:-Možda mi pravimo barikadu na pogrešnom mjestu. Šta ako su krenuli
u suprotnom smjeru, prema Sjevernoj Koreji?
@autorska prava zadržana.
Similar topics
» BESRAMNO: Hrvatska traži da priznamo Kosovo!
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo nije jedini uvjet. Evo što još morate učiniti da bi ušli u EU
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» USTAŠA PICULA.part2!VUČIĆ:'Picula će se morati ispričati ako želi da ga primim'
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo nije jedini uvjet. Evo što još morate učiniti da bi ušli u EU
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» USTAŠA PICULA.part2!VUČIĆ:'Picula će se morati ispričati ako želi da ga primim'
Page 1 of 1