Predsjednice, čime vas to Mamić drži za muda?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Predsjednice, čime vas to Mamić drži za muda?
Al se Stanojko vužgal isijava mi ekran. Tak je to stari panj velki žar
Guest- Guest
hahahaha...Eva wrote:Al se Stanojko vužgal isijava mi ekran. Tak je to stari panj velki žar
Ta debela je meggijina, da...Eva wrote:To je ta debela?
Guest- Guest
"Cijeli ovaj slučaj podsjeća nas na slučaj Sanader. Diže se ogromna hajka, ali nema konkretnih dokaza. Mi se spremamo za ozbiljnu borbu", kazala je na konferenciji za medije Mamićeva odvjetnica Jadranka Sloković.
Ne, nema, nevinašca su i samo im podmeću dušmani. Ljudi su zaprav spremni za beatifikaciju. Sv. Sanader i Sv. Mamić kao dva nova svetca u katoličkom kalendru uz dva nova neradna dana.
Ne, nema, nevinašca su i samo im podmeću dušmani. Ljudi su zaprav spremni za beatifikaciju. Sv. Sanader i Sv. Mamić kao dva nova svetca u katoličkom kalendru uz dva nova neradna dana.
Guest- Guest
bas je kexy ;Postap.phender wrote:Ta debela je meggijina, da...Eva wrote:To je ta debela?
2014-04-12
Pa ocito je problem u uskokz,dorhu..kad dodju sa dokazima rekla kazala...sto subizjavljivali zoki,jovanovic,maras...koji ocito nisu shvatili da sud uvazava cvrste i papirnate dokaze a ne ono tipa zokijevsko i jovanovicevsko...'pisali mediji da je drpio sta ceka dorh,zasto sud ne uvazava gluhi telefon'Eva wrote:"Cijeli ovaj slučaj podsjeća nas na slučaj Sanader. Diže se ogromna hajka, ali nema konkretnih dokaza. Mi se spremamo za ozbiljnu borbu", kazala je na konferenciji za medije Mamićeva odvjetnica Jadranka Sloković.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mandžukić:Vrijeme je da pokažemo muda na terenu
» Nin Đula ljubi Plenkovića usred muda
» Muda do poda - UK blogger napao banderiste u minhenu
» Srbi i dalje nemaju muda dirnuti u Tita
» Zensko a muda ko Velebit!Elizabeta Madjarevic:Ne odricem se svojih stavova
» Nin Đula ljubi Plenkovića usred muda
» Muda do poda - UK blogger napao banderiste u minhenu
» Srbi i dalje nemaju muda dirnuti u Tita