Predsjednice, čime vas to Mamić drži za muda?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Predsjednice, čime vas to Mamić drži za muda?
Ma jok, to je za tinejdžere..., ljubafni problemi :P Nego, jel' ti imaš špeksualne...probleme?ZezaNaZrnuGraška wrote:Što je,imaš ljubavne probleme,pa si došao nas ovdje zezat..ostap.phender wrote:Kak je ono rekel Čobi: - Ljubav je bačva dreka..., a na vrhu malo meda :DZezaNaZrnuGraška wrote:Mi se volimo,ti si samo ljubomoran..to ti je ženski gen u tebi..tvoja Anima.. :sleazy:ostap.phender wrote:Cat fight! Cat fight!ZezaNaZrnuGraška wrote:pojela Mamiću sve?Eva wrote:FIgurativno. Zapravo je trebala biti fikus, a ona postala razularena biljka mesožderka.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
u ovoj se državi više ne zna 'ko koga..
Ajde,nije sve tako crno..
Guest- Guest
Pa zar bi meni naplatile!?Eva wrote:E to košta. A sad nemreš ni prek SOA-e dobit snimke, viš da su se izblamiraliStanojko wrote:Mmmmm...kinky. E, to bih vec voleo da pogledam...Eva wrote:Kaja to voli, ona je mazohisticaStanojko wrote:Mrzim kada se dve moje ljubimice svadjaju... Mojne... :)Eva wrote:Ma, jok, Megi je meni simpa. To ću ja na Kaji šake upotrijebitostap.phender wrote:Cat fight! Cat fight!ZezaNaZrnuGraška wrote:pojela Mamiću sve?Eva wrote:FIgurativno. Zapravo je trebala biti fikus, a ona postala razularena biljka mesožderka.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Svojim potezima sudjeluje u produciranju političkog meteža i moralne zbrke. Sve više se pretvara u faktor destabiliziranja poretka. Kao predsjednica nema pravo svojim prijateljstvima dovoditi u pitanje funkciju koju obnaša. Hrvatska predsjednica nekim svojim potezima ruši povjerenje građana u institucije države, čiju stabilnost bi baš ona morala čuvati. Kolinda se našla u neugodnoj situaciji unatoč tome što je morala imati upozoravajuća saznanja o svom prijatelju. Kao što ih ima i svaki drugi građanin Hrvatske.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
U politici se radi o igrama moći. Stoga kao političar moraš biti oprezan u ophođenju s onima koji imaju moć. Ak' te maminjo iskomandira da se za svoju rođendansku proslavu nacrtaš kod njega doma, you're not gonna make rash decisions you might later regret ;) Međutim, svima nam je jasno kaj je gazda fudbala u kroata štel od gospoje predsjednikovice: - Ti meni sredi da me puste na miru, a ja bum tebi zahračkal koju hiljadarku na rodoljubivu čelenku. Pitanje je samo kaj mu je Colindica na to replicirala u intimnoj atmosferi skromnog mu doma. Sad joj se vadit nogama i rukama te ostalim ekstremitetima iz kaše. A tad je najbolja taktika da se nekom Lozi otkotrlja glava.provocator wrote:Svojim potezima sudjeluje u produciranju političkog meteža i moralne zbrke. Sve više se pretvara u faktor destabiliziranja poretka. Kao predsjednica nema pravo svojim prijateljstvima dovoditi u pitanje funkciju koju obnaša. Hrvatska predsjednica nekim svojim potezima ruši povjerenje građana u institucije države, čiju stabilnost bi baš ona morala čuvati. Kolinda se našla u neugodnoj situaciji unatoč tome što je morala imati upozoravajuća saznanja o svom prijatelju. Kao što ih ima i svaki drugi građanin Hrvatske.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Maminjo se pak sjebal što tu silnu energiju koju je uložil u drpavanje kroz nogomet, nije iskoristil za vlastitu precedničku kampanju. Danas bi bil Valentin I, kralj u Hrvata i niko mu nikaj ne bi mogel. Al' da, najvažnija sporedna stvar na svijetu... :P
Last edited by ostap.phender on 9/2/2016, 14:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ljubaf je ljubaf, al' penezi su penezi :PStanojko wrote:Pa zar bi meni naplatile!?Eva wrote:E to košta. A sad nemreš ni prek SOA-e dobit snimke, viš da su se izblamiraliStanojko wrote:Mmmmm...kinky. E, to bih vec voleo da pogledam...Eva wrote:Kaja to voli, ona je mazohisticaStanojko wrote:Mrzim kada se dve moje ljubimice svadjaju... Mojne... :)Eva wrote:Ma, jok, Megi je meni simpa. To ću ja na Kaji šake upotrijebitostap.phender wrote:Cat fight! Cat fight!ZezaNaZrnuGraška wrote:pojela Mamiću sve?Eva wrote:FIgurativno. Zapravo je trebala biti fikus, a ona postala razularena biljka mesožderka.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Guest- Guest
Pa miša mu ni Hrvatska Rusija pa da je baš morala biti kraljica. Ja bih radije u NATO kafice kuhala za 20 k € mjesečno i u 15,45 taškica na stolu i laganini start doma.ostap.phender wrote:U politici se radi o igrama moći. Stoga kao političar moraš biti oprezan u ophođenju s onima koji imaju moć. Ak' te maminjo iskomandira da se za svoju rođendansku proslavu nacrtaš kod njega doma, you're not gonna make rash decisions you might later regret ;) Međutim, svima nam je jasno kaj je gazda fudbala u kroata štel od gospoje predsjednikovice: - Ti meni sredi da me puste na miru, a ja bum tebi zahračkal koju hiljadarku na rodoljubivu čelenku. Pitanje je samo kaj mu je Colindica na to replicirala u intimnoj atmosferi skromnog mu doma. Sad joj se vadit nogama i rukama te ostalim ekstremitetima iz kaše. A tad je najbolja taktika da se nekom Lozi otkotrlja glava.provocator wrote:Svojim potezima sudjeluje u produciranju političkog meteža i moralne zbrke. Sve više se pretvara u faktor destabiliziranja poretka. Kao predsjednica nema pravo svojim prijateljstvima dovoditi u pitanje funkciju koju obnaša. Hrvatska predsjednica nekim svojim potezima ruši povjerenje građana u institucije države, čiju stabilnost bi baš ona morala čuvati. Kolinda se našla u neugodnoj situaciji unatoč tome što je morala imati upozoravajuća saznanja o svom prijatelju. Kao što ih ima i svaki drugi građanin Hrvatske.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Maminjo se pak sjebal što tu silnu energiju koju je uložil u drpavanje kroz nogomet, nije iskoristil za vlastitu precedničku kampanju. Danas bi bil Valentin I, kralj u Hrvata i niko mu nikaj ne bi mogel. Al' da, najvažnija sporedna stvar na svijetu :P
Guest- Guest
Vjera mi brani pro bono radStanojko wrote:Pa zar bi meni naplatile!?Eva wrote:E to košta. A sad nemreš ni prek SOA-e dobit snimke, viš da su se izblamiraliStanojko wrote:Mmmmm...kinky. E, to bih vec voleo da pogledam...Eva wrote:Kaja to voli, ona je mazohisticaStanojko wrote:Mrzim kada se dve moje ljubimice svadjaju... Mojne... :)Eva wrote:Ma, jok, Megi je meni simpa. To ću ja na Kaji šake upotrijebitostap.phender wrote:Cat fight! Cat fight!ZezaNaZrnuGraška wrote:pojela Mamiću sve?Eva wrote:FIgurativno. Zapravo je trebala biti fikus, a ona postala razularena biljka mesožderka.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Guest- Guest
Dobro je imat lovu, al' vlast je slast!Eva wrote:Pa miša mu ni Hrvatska Rusija pa da je baš morala biti kraljica. Ja bih radije u NATO kafice kuhala za 20 k € mjesečno i u 15,45 taškica na stolu i laganini start doma.ostap.phender wrote:U politici se radi o igrama moći. Stoga kao političar moraš biti oprezan u ophođenju s onima koji imaju moć. Ak' te maminjo iskomandira da se za svoju rođendansku proslavu nacrtaš kod njega doma, you're not gonna make rash decisions you might later regret ;) Međutim, svima nam je jasno kaj je gazda fudbala u kroata štel od gospoje predsjednikovice: - Ti meni sredi da me puste na miru, a ja bum tebi zahračkal koju hiljadarku na rodoljubivu čelenku. Pitanje je samo kaj mu je Colindica na to replicirala u intimnoj atmosferi skromnog mu doma. Sad joj se vadit nogama i rukama te ostalim ekstremitetima iz kaše. A tad je najbolja taktika da se nekom Lozi otkotrlja glava.provocator wrote:Svojim potezima sudjeluje u produciranju političkog meteža i moralne zbrke. Sve više se pretvara u faktor destabiliziranja poretka. Kao predsjednica nema pravo svojim prijateljstvima dovoditi u pitanje funkciju koju obnaša. Hrvatska predsjednica nekim svojim potezima ruši povjerenje građana u institucije države, čiju stabilnost bi baš ona morala čuvati. Kolinda se našla u neugodnoj situaciji unatoč tome što je morala imati upozoravajuća saznanja o svom prijatelju. Kao što ih ima i svaki drugi građanin Hrvatske.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Maminjo se pak sjebal što tu silnu energiju koju je uložil u drpavanje kroz nogomet, nije iskoristil za vlastitu precedničku kampanju. Danas bi bil Valentin I, kralj u Hrvata i niko mu nikaj ne bi mogel. Al' da, najvažnija sporedna stvar na svijetu :P
Guest- Guest
A tko to onda calta za tvoj rad na forumima u rvata?Eva wrote:Vjera mi brani pro bono radPa zar bi meni naplatile!?
E to košta. A sad nemreš ni prek SOA-e dobit snimke, viš da su se izblamirali
Guest- Guest
Dobro de, posto?Eva wrote:Vjera mi brani pro bono radStanojko wrote:Pa zar bi meni naplatile!?Eva wrote:E to košta. A sad nemreš ni prek SOA-e dobit snimke, viš da su se izblamiraliStanojko wrote:Mmmmm...kinky. E, to bih vec voleo da pogledam...Eva wrote:Kaja to voli, ona je mazohisticaStanojko wrote:Mrzim kada se dve moje ljubimice svadjaju... Mojne... :)Eva wrote:Ma, jok, Megi je meni simpa. To ću ja na Kaji šake upotrijebitostap.phender wrote:Cat fight! Cat fight!ZezaNaZrnuGraška wrote:pojela Mamiću sve?Eva wrote:FIgurativno. Zapravo je trebala biti fikus, a ona postala razularena biljka mesožderka.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Pa Sorošostap.phender wrote:A tko to onda calta za tvoj rad na forumima u rvata?Eva wrote:Vjera mi brani pro bono radPa zar bi meni naplatile!?
Guest- Guest
Bome, toliko se sladila da bu sad kakala i bljuvala sve kaj je na fešti kusala.ostap.phender wrote:Dobro je imat lovu, al' vlast je slast!Eva wrote:Pa miša mu ni Hrvatska Rusija pa da je baš morala biti kraljica. Ja bih radije u NATO kafice kuhala za 20 k € mjesečno i u 15,45 taškica na stolu i laganini start doma.ostap.phender wrote:U politici se radi o igrama moći. Stoga kao političar moraš biti oprezan u ophođenju s onima koji imaju moć. Ak' te maminjo iskomandira da se za svoju rođendansku proslavu nacrtaš kod njega doma, you're not gonna make rash decisions you might later regret ;) Međutim, svima nam je jasno kaj je gazda fudbala u kroata štel od gospoje predsjednikovice: - Ti meni sredi da me puste na miru, a ja bum tebi zahračkal koju hiljadarku na rodoljubivu čelenku. Pitanje je samo kaj mu je Colindica na to replicirala u intimnoj atmosferi skromnog mu doma. Sad joj se vadit nogama i rukama te ostalim ekstremitetima iz kaše. A tad je najbolja taktika da se nekom Lozi otkotrlja glava.provocator wrote:Svojim potezima sudjeluje u produciranju političkog meteža i moralne zbrke. Sve više se pretvara u faktor destabiliziranja poretka. Kao predsjednica nema pravo svojim prijateljstvima dovoditi u pitanje funkciju koju obnaša. Hrvatska predsjednica nekim svojim potezima ruši povjerenje građana u institucije države, čiju stabilnost bi baš ona morala čuvati. Kolinda se našla u neugodnoj situaciji unatoč tome što je morala imati upozoravajuća saznanja o svom prijatelju. Kao što ih ima i svaki drugi građanin Hrvatske.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Guest- Guest
Dakle nema sukoba interesa s onim što pišeš za glas koncila?Eva wrote:Pa Sorošostap.phender wrote:A tko to onda calta za tvoj rad na forumima u rvata?Eva wrote:Vjera mi brani pro bono radPa zar bi meni naplatile!?
Guest- Guest
MilijunStanojko wrote:Dobro de, posto?Eva wrote:Vjera mi brani pro bono radStanojko wrote:Pa zar bi meni naplatile!?Eva wrote:E to košta. A sad nemreš ni prek SOA-e dobit snimke, viš da su se izblamiraliStanojko wrote:Mmmmm...kinky. E, to bih vec voleo da pogledam...Eva wrote:Kaja to voli, ona je mazohisticaStanojko wrote:Mrzim kada se dve moje ljubimice svadjaju... Mojne... :)Eva wrote:Ma, jok, Megi je meni simpa. To ću ja na Kaji šake upotrijebitostap.phender wrote:Cat fight! Cat fight!ZezaNaZrnuGraška wrote:pojela Mamiću sve?Eva wrote:FIgurativno. Zapravo je trebala biti fikus, a ona postala razularena biljka mesožderka.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Guest- Guest
Bumo vidli - rekel je Steva Čudo - ti si jabuka moga oka, oooj!Eva wrote:Bome, toliko se sladila da bu sad kakala i bljuvala sve kaj je na fešti kusala.ostap.phender wrote:Dobro je imat lovu, al' vlast je slast!Eva wrote:Pa miša mu ni Hrvatska Rusija pa da je baš morala biti kraljica. Ja bih radije u NATO kafice kuhala za 20 k € mjesečno i u 15,45 taškica na stolu i laganini start doma.ostap.phender wrote:U politici se radi o igrama moći. Stoga kao političar moraš biti oprezan u ophođenju s onima koji imaju moć. Ak' te maminjo iskomandira da se za svoju rođendansku proslavu nacrtaš kod njega doma, you're not gonna make rash decisions you might later regret ;) Međutim, svima nam je jasno kaj je gazda fudbala u kroata štel od gospoje predsjednikovice: - Ti meni sredi da me puste na miru, a ja bum tebi zahračkal koju hiljadarku na rodoljubivu čelenku. Pitanje je samo kaj mu je Colindica na to replicirala u intimnoj atmosferi skromnog mu doma. Sad joj se vadit nogama i rukama te ostalim ekstremitetima iz kaše. A tad je najbolja taktika da se nekom Lozi otkotrlja glava.provocator wrote:Svojim potezima sudjeluje u produciranju političkog meteža i moralne zbrke. Sve više se pretvara u faktor destabiliziranja poretka. Kao predsjednica nema pravo svojim prijateljstvima dovoditi u pitanje funkciju koju obnaša. Hrvatska predsjednica nekim svojim potezima ruši povjerenje građana u institucije države, čiju stabilnost bi baš ona morala čuvati. Kolinda se našla u neugodnoj situaciji unatoč tome što je morala imati upozoravajuća saznanja o svom prijatelju. Kao što ih ima i svaki drugi građanin Hrvatske.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Guest- Guest
Eva wrote:MilijunStanojko wrote:Dobro de, posto?Eva wrote:Vjera mi brani pro bono radStanojko wrote:Pa zar bi meni naplatile!?Eva wrote:E to košta. A sad nemreš ni prek SOA-e dobit snimke, viš da su se izblamiraliStanojko wrote:Mmmmm...kinky. E, to bih vec voleo da pogledam...Eva wrote:Kaja to voli, ona je mazohisticaStanojko wrote:Mrzim kada se dve moje ljubimice svadjaju... Mojne... :)Eva wrote:Ma, jok, Megi je meni simpa. To ću ja na Kaji šake upotrijebitostap.phender wrote:Cat fight! Cat fight!ZezaNaZrnuGraška wrote:pojela Mamiću sve?Eva wrote:FIgurativno. Zapravo je trebala biti fikus, a ona postala razularena biljka mesožderka.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Rrrromantika nista?! Not good B-)ostap.phender wrote:Ma jok, to je za tinejdžere..., ljubafni problemi :P Nego, jel' ti imaš špeksualne...probleme?ZezaNaZrnuGraška wrote:Što je,imaš ljubavne probleme,pa si došao nas ovdje zezat..ostap.phender wrote:Kak je ono rekel Čobi: - Ljubav je bačva dreka..., a na vrhu malo meda :DZezaNaZrnuGraška wrote:Mi se volimo,ti si samo ljubomoran..to ti je ženski gen u tebi..tvoja Anima.. :sleazy:ostap.phender wrote:Cat fight! Cat fight!ZezaNaZrnuGraška wrote:pojela Mamiću sve?Eva wrote:FIgurativno. Zapravo je trebala biti fikus, a ona postala razularena biljka mesožderka.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Ma nisi in..to sam stavila za crvenog kad je rekao da voli rasne..no,slagao je..otad me ne primjecuje ;D
2014-04-12
Deal! Evo ti "milijun" poljubaca... Pocnite... :)Stanojko wrote:Eva wrote:MilijunStanojko wrote:Dobro de, posto?Eva wrote:Vjera mi brani pro bono radStanojko wrote:Pa zar bi meni naplatile!?Eva wrote:E to košta. A sad nemreš ni prek SOA-e dobit snimke, viš da su se izblamiraliStanojko wrote:Mmmmm...kinky. E, to bih vec voleo da pogledam...Eva wrote:Kaja to voli, ona je mazohisticaStanojko wrote:Mrzim kada se dve moje ljubimice svadjaju... Mojne... :)Eva wrote:Ma, jok, Megi je meni simpa. To ću ja na Kaji šake upotrijebitostap.phender wrote:Cat fight! Cat fight!ZezaNaZrnuGraška wrote:pojela Mamiću sve?Eva wrote:FIgurativno. Zapravo je trebala biti fikus, a ona postala razularena biljka mesožderka.ZezaNaZrnuGraška wrote:Predsjednica je ustvari predsjednik?!
Oukej
Pa minjaj onda avatar, as ti ga miša malega!ZezaNaZrnuGraška wrote:Rrrromantika nista?! Not good B-)Ma jok, to je za tinejdžere..., ljubafni problemi :P Nego, jel' ti imaš špeksualne...probleme?
Što je,imaš ljubavne probleme,pa si došao nas ovdje zezat..
Ma nisi in..to sam stavila za crvenog kad je rekao da voli rasne..no,slagao je..otad me ne primjecuje ;D
Guest- Guest
ajoj,stavim li taj ima da pobjegne s foruma...;O)ostap.phender wrote:Pa minjaj onda avatar, as ti ga miša malega!ZezaNaZrnuGraška wrote:Rrrromantika nista?! Not good B-)Ma jok, to je za tinejdžere..., ljubafni problemi :P Nego, jel' ti imaš špeksualne...probleme?
Što je,imaš ljubavne probleme,pa si došao nas ovdje zezat..
Lipo ti to mene svitujes 8-)
2014-04-12
Al se Stanojko vužgal isijava mi ekran. Tak je to stari panj velki žar
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mandžukić:Vrijeme je da pokažemo muda na terenu
» Nin Đula ljubi Plenkovića usred muda
» Muda do poda - UK blogger napao banderiste u minhenu
» Srbi i dalje nemaju muda dirnuti u Tita
» Zensko a muda ko Velebit!Elizabeta Madjarevic:Ne odricem se svojih stavova
» Nin Đula ljubi Plenkovića usred muda
» Muda do poda - UK blogger napao banderiste u minhenu
» Srbi i dalje nemaju muda dirnuti u Tita