ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zašto stotine učenika moraju ispaštati zbog jednog?

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Zašto stotine učenika moraju ispaštati zbog jednog? - Page 2 Empty Re: Zašto stotine učenika moraju ispaštati zbog jednog?

Post by zganci_i_jetrica 23/10/2024, 16:39

Napokon mu se zna i ime: Ikan Škakljivdžija  :D
Zašto stotine učenika moraju ispaštati zbog jednog? - Page 2 1024x1024-42bcba00-9d0c-11eb-aec9-cedfb09875dd

zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Zašto stotine učenika moraju ispaštati zbog jednog? - Page 2 Empty Re: Zašto stotine učenika moraju ispaštati zbog jednog?

Post by Sora 24/10/2024, 00:21

kic wrote:
ukinuti obvezno školstvo
ne baš ukinuti ali uvesti školovanje od kuće tko želi 
a učenike koji nisu za redovnu školu jer imaju teškoće poslati u specijalnu 
te tzv specijalne škole imaju onda prilagođene programe i metode

meni jedino nije jasno koje teškoće ima ovaj učenik, nije baš glup kada je do 9.godine naučio sve prostote
čini se da tu ima elemenata za kaznenu odgovornost majke, koliko čujem samo je s njom

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 24/10/2024, 00:30

ova situacija govori koliko je trula ova slučajna država a nije stigla ni zrelost 

1. pao sustav odgoja i obrazovanja
2.pao sustav socijalne zaštite
3.pravosuđe neuračunljivo, jer ovo će na kraju morati doći a rješenje će se čekati dok mali dobije bradu i brkove
4.pao roditeljski odgoj , jer da 1000 roditelja odluči ostaviti djecu doma--ti mater, pa tko tu pije tko plaća

2014-04-29

Službenik likes this post

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 24/10/2024, 08:23

'Ne smijemo objaviti studiju koja kaže da štetimo djeci jer će ljudi koji kažu da štetimo djeci studiju iskoristiti kao dokaz da štetimo djeci, što bi nam moglo otežati nastavak nanošenja štete djeci.'

2023-08-31

Službenik likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/10/2024, 11:41

kic wrote:
ukinuti obvezno školstvo

kao u americi. tamo već 5milijuna djece ne ide u državne škole.
šta dobijaš u državnim školama? psihopate, nasilnike, pedofile, i uče te kako možeš mijenjati spol.  e onda se pojavi neki Kosta i puca po učenicima.  a nitko ne zna zamlaitit nasilnika, nitko nije naučio djecu kako da se organiziraju i obrane se. što djeca instiktivno sama rade, to nam je urođeno u genima, to naučiš na ulici, a očito već i u našim državnim školama od djece rade debile, kao "riješit će država ovo ono".. eno debilček ih siluje a cijeli državni aparat im ne može ništa.

lol.

bolje dijete poslati da trči poljem, a onda organizirati školu u podrumu , platiti privatno za seosku djecu mali razred gdje ih uče čitanju, matematici, povijesti , kojem stranom jeziku, i to uz manje sati.  jedna učetiljica koja dobija 1500€mjesečno za 4h dnevno za 15ak seoske djece, ideala.. njoj dobro, roditeljima jeftino, 100€ mjesečno, aj neka je 150€ radi brutto plaće i eto.
u USA već 5milijuna djece ne pohađa državne škole, i to bijelci povlače svoju djecu iz tih klošarskih školi.

da mi imamo normalnu desnu stranku a ne "LOPOVSKI POKRET", onda bi se ta stranka zalagala da se ukine obavezno školovanje, kao što u USA to zagovaraju desne stranke.

2018-06-14

kic likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/10/2024, 11:45

jbt završio sam faks makroekonomije nisam dana staža radio.
šta sam naučio u školi?

engleski jezik sam naučio sam ,
programiranje sam naučio sam i radim u ITu.
čak i matematiku sam kasnije učio sam prije par godina, inžinjersku matematiku preko youtuba, iako sam je položio na faksu, zaboravio sam je, i nisam zna čemu služe derivacije dok nisam otišao na khan academy i naučio je sam i primjenio na jednom zadatku i dobio posao na račun toga.

kakva crna škola. samo sam imao traume i stres.

2018-06-14

kic likes this post

Back to top Go down

Post by Službenik 24/10/2024, 12:58

Sora wrote:ova situacija govori koliko je trula ova slučajna država a nije stigla ni zrelost 

1.pao sustav odgoja i obrazovanja
2.pao sustav socijalne zaštite
3.pravosuđe neuračunljivo, jer ovo će na kraju morati doći a rješenje će se čekati dok mali dobije bradu i brkove
4.pao roditeljski odgoj , jer da 1000 roditelja odluči ostaviti djecu doma--ti mater, pa tko tu pije tko plaća

Past će sjekire. 
Jerbo sam te lajkao drugarice Sora iako smo na dvije strane komunističkog pokreta.

:^0

Ali sve napisano je točno.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by debotoijusto 24/10/2024, 14:12

AssadNaPodmornici wrote:
kic wrote:
ukinuti obvezno školstvo

šta dobijaš u državnim školama? psihopate, nasilnike, pedofile, i uče te kako možeš mijenjati spol.  e onda se pojavi neki Kosta i puca po učenicima.  a nitko ne zna zamlaitit nasilnika, nitko nije naučio djecu kako da se organiziraju i obrane se. što djeca instiktivno sama rade, to nam je urođeno u genima, to naučiš na ulici, a očito već i u našim državnim školama od djece rade debile, kao "riješit će država ovo ono".. eno debilček ih siluje a cijeli državni aparat im ne može ništa.

lol.

bolje dijete poslati da trči poljem, a onda organizirati školu u podrumu , platiti privatno za seosku djecu mali razred gdje ih uče čitanju, matematici, povijesti , kojem stranom jeziku, i to uz manje sati.  jedna učetiljica koja dobija 1500€mjesečno za 4h dnevno za 15ak seoske djece, ideala.. njoj dobro, roditeljima jeftino, 100€ mjesečno, aj neka je 150€ radi brutto plaće i eto.
u USA već 5milijuna djece ne pohađa državne škole, i to bijelci povlače svoju djecu iz tih klošarskih školi.

da mi imamo normalnu desnu stranku a ne "LOPOVSKI POKRET", onda bi se ta stranka zalagala da se ukine obavezno školovanje, kao što u USA to zagovaraju desne stranke.

nije skola samo ucenje issati boga miloga , socijalizacija priprema za zivot klasifikacija potrebnog kadra za buducnost rasterecenje roditelja da se posvete radu a klinci na sigurnom... samo dio skolstva
po vasem skolu moze odrzavat i zupni ured , ima resurse voli novcane uplate i djecu , volio bi vidjeti te neurokirurge i pilote iz klupa don kacunka  :D

cuj ukinuti obvezno skolstvo  :facepalm
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/10/2024, 14:23

debotoijusto wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
kic wrote:
ukinuti obvezno školstvo

lol.

nije skola samo ucenje issati boga miloga , socijalizacija priprema za zivot klasifikacija potrebnog kadra za buducnost rasterecenje roditelja da se posvete radu a klinci na sigurnom... samo dio skolstva
po vasem skolu moze odrzavat i zupni ured , ima resurse voli novcane uplate i djecu , volio bi vidjeti te neurokirurge i pilote iz klupa don kacunka  :D

pa kakva socijalizacija o tome se i radi , dođe neki debilček nasilnik, gura prste u šupak dječacima i prstači djevojčice strašno ali tako je, i tuče sve redom (doslovno ovo radi, eto čisto da ne pričamo da je to neki "nestašni dječak nego psihipat nasilnik") i od te "socijalizacije" dica su toliko osakaćena, da se njih 3-4 ne može udružiti i natući ga . pa gdje je tu socijalizacija? zapravo imam osjećaj da danas u školama rade obrnuto od te famozne "socijalizacije" da te uče da budeš asocijalan. Gdje je dječja organizacija, gdje se skupi par dječaka i premlati nasilnika i riješi problem umjesto armije pedagoga, sociologa, psihologa, ravnatelja, nasilnika? kada se vratim u svoje djetinstvo i sjetim se nas djece od 7,8,9,10 godina, bilo smo i te kako organizirani.. imali su i sami organizirane hijerarhije, za nogomet, ulične tučnjave, za radit sranja i prave dječje nestašluke i te kako bi se organizirali, uspostavili hijerarhiju, čak se i birali međusobno po sposobnosti.. onaj tko je najbolje igra nogomet i bio ekstrovertan bi naravno bio i kapetan i birao bi momčad itd.

ili si imao "najjačega" koji bi bio izabran za "vođu" za tučnjave, ali je također imao i odgovornost. kada bi bila tuča protiv druge grupe on bi išao prvi ili čak 1vs1 protiv njihovog vođe.
a vidi danas? dođe jedan psihopat i mlati sve , a djeca osakaćena mentalno da se organiziraju i obrane se.

2018-06-14

kic likes this post

Back to top Go down

Post by prckov 24/10/2024, 14:36

debotoijusto wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
kic wrote:
ukinuti obvezno školstvo

lol.

to se mozda kod vas gejeva socijalizira u skoli
ovi heteronormativci se socijaliziraju van skole
Skole naravno ne bi smjele bit obvezne ni u kom slucaju jer proizvode vise zla nego dobra

prckov

2014-04-19

kic likes this post

Back to top Go down

Post by debotoijusto 24/10/2024, 14:36

AssadNaPodmornici wrote:
debotoijusto wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
kic wrote:
ukinuti obvezno školstvo

lol.

pa kakva socijalizacija o tome se i radi , dođe neki debilček nasilnik, gura prste u šupak dječacima i prstači djevojčice strašno ali tako je, i tuče sve redom (doslovno ovo radi, eto čisto da ne pričamo da je to neki "nestašni dječak nego psihipat nasilnik") i od te "socijalizacije" dica su toliko osakaćena, da se njih 3-4  ne može udružiti i natući ga .  pa gdje je tu socijalizacija? zapravo imam osjećaj da danas u školama rade obrnuto od te famozne "socijalizacije" da te uče da budeš asocijalan. Gdje je dječja organizacija, gdje se skupi par dječaka i premlati nasilnika i riješi problem umjesto armije pedagoga, sociologa, psihologa, ravnatelja, nasilnika? kada se vratim u svoje djetinstvo i sjetim se nas djece od 7,8,9,10 godina, bilo smo i te kako organizirani.. imali su i sami organizirane hijerarhije, za nogomet, ulične tučnjave, za radit sranja i prave dječje nestašluke i te kako bi se organizirali, uspostavili hijerarhiju, čak se i birali međusobno po sposobnosti.. onaj tko je najbolje igra nogomet i bio ekstrovertan bi naravno bio i kapetan i birao bi momčad itd.

ili si imao "najjačega" koji bi bio izabran za "vođu" za tučnjave, ali je također imao i odgovornost. kada bi bila tuča protiv druge grupe on bi išao prvi ili čak 1vs1 protiv njihovog vođe.
a vidi danas? dođe jedan psihopat i mlati sve , a djeca osakaćena mentalno da se organiziraju i obrane se.

sve razumin i "onda nekad" isto nisi mogao skupit ekipu i udri otvoreno osim toga klinci danas ne dolaze kuci krastavih koljena i prasnjavi druzeci se u krdu nego imaju kaziprste deformirane od misa i tastature solo uglavnom
nebitno , moj osvrt je na tkz. slobodno obrazovanje i ukidanje obveznog , rjesenje za ovoga klinca postoji samo treba postupit po zakonskim odredbama , asistent posebna skola oli kucni odgoj kako prolaze djeca nebitnih oli roma onih po udaljenim ispostavama drzave i sl.
ovod jedan "HDZ-OVAC" kara kompletnu skolsku zajednicu zato sto moze to jedina istina
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov 24/10/2024, 14:58

nemi niti jednog djeteta koje kaze da mu je bilo dobro u osnovnoj i srednjoj skoli, doslovno ni jednog. Za sve je to bio horor. Govorim o ovim zapadnim cjelodnevnim skolama, a naucili nisu nista

U Melbourne-u (ako se ne varam) u privatnoj zenskoj krscanskoj skoli traze od ucenica da ne nose lancice sa krizevima jer moze bit uvredljivo za one koji nisu krscani

prckov

2014-04-19

kic likes this post

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 24/10/2024, 15:11

Chuck Norris je rekao malome da se smiri u školi....

.... nakon toga se posramljen vratio u svoj Hollywood  :|
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by debotoijusto 24/10/2024, 15:36

Hrvatski glumac Asim Ugljen progovorio je na Facebooku o vršnjačkom nasilju, navodeći za primjer svog sina Dina te situaciju koja se dogodila kad je tek krenuo u školu.

"Dino je u razredu imao klinca koji je bio pravi bully. Bio je puno veći od svih i mlatio ih je bez milosti. Dineka je iz nekog razloga izbjegavao. Dok ga nije zgrabio. Kada mi je Dino to ispričao, Marta me zamolila da ne napravim sranje. Stisnuo sam joj ignore. Sutra ujutro sam otišao s njim do škole, ušao u školu, probali su me zaustaviti, ali i njima sam stisnuo ignore, i nastavio niz hodnik do malog koji je upravo maltretirao neku djevojčicu.

Pitao sam ga je li on taj i taj. Mali je prkosno dignuo bradu i rekao da je. Zgrabio sam ga za majicu i dignuo u zrak te mu rekao da kada sljedeći put stavi prst na moje dijete, da neću tući njega, nego da ću mu svaki put razbiti oca kao vola u kupusu. Mali je piskutavo progovorio da je njegov tata najjači i da uvijek razbije sve. Bilo mi je jasno zašto je mali takav i tko ga je odgojio. No, za nasilnike bilo kojih godina i spola, samo sila pomaže. Nema rezoniranja s njima. Znam, jer se cijeli život borim protiv takvih. Rekao sam mu, da ako želi provjeriti da li je njegov otac najjači, neka ga slobodno pošalje meni, da testiramo tu teoriju i spustio ga na pod", opisao je.

"Skupile su se učiteljice i domar, kojima je bilo vidno neugodno, ali su mi objašnjavali da se danas tako više stvari ne rješavaju. A onda sam ja njima objasnio da njihov način rješavanja stvari ne funkcionira, jer mali mjesecima terorizira cijeli razred, a ništa se nije promijenilo, te da je došlo vrijeme da to riješim na moj način. Onda sam ih zamolio da ili pozovu murju ili da mi od...u s puta, jer s njima neću biti ljubazan kao s malim nasilnikom, jer su oni šutjeli kad je mali šorao moje dijete. Nitko nije pozvao murju, razmaknuli su se da prođem. Njegov tata me nikada nije nazvao. Mali je nastavio maltretirati sve, osim Dineka. Njemu je stalno govorio da poruči tati da ga ne dira.

Nažalost, sila je jedina stvar koju nasilnici razumiju. Zato su sve ove spike oko ovog koji maltretira cijelu školu potpuno krive i neće se riješiti ništa. Dok institucije stvarno ne poduzmu nešto, proći će toliko vremena da će ti klinci već ići u srednju školu, jer ovo ping-ponganje klasično je iskorištavanje demokracije i korištenje sporosti sustava u rješavanju bilo čega. K..ac bih si prije odrezao negoli dopustio bilo kome da mi se iživljava na djeci iti jedne, jedine sekunde. Nema životinje na planetu koja će mirno sjediti dok mu potomče pati. Nisu naši stari bili ludi kad su govorili: ‘Sila Boga ne moli’", zaključio je.

https://www.index.hr/magazin/clanak/asim-ugljen-o-uceniku-koji-je-maltretirao-njegovog-sina-svi-su-sutjeli/2609748.aspx

bully se bullyjem izbija , naravoucenije od asima
sve 5 ako tatek od sineka zidar betonsky no ako HDZovac premazan svim mastima a ima se i moze se mogao bi asime zavrsit u nesanici pravnog i zatvorenickog postupka olaksan za poprilicnu svotu novcica
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/10/2024, 15:44

lipo za oca. tako se riješava. i to je uredna metoda. a ostali očevi pičkice nije mi jasno.
ovaj nasilnik će im toliko uništiti samopouzdanje, sutra će im kupiti i ženske , ovi će gledati anime i pornjavu, neće imati i ambicije u poslovnoj karijeri , gutat će tablete za depresiju, početi davati glas Možemo! .

sreća da u splitu to dica riješe međusobno , nema intervencije očeva, škole, pedagoga, kuraca palaca.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sora 25/10/2024, 18:07

ma da tu je dotaknuto jedno važno pitanje : može li se nasiljem odgoviti na nasilje
podsjetila bih vas na kampanju da je škola mjesto nulte tolerancije na nasilje
ta je kampanja kao i mnoge d ruge ili sve -pičkin dim
  djeca se mogu međusobno obračunati , kao što to više vas navodi, a da to NEMA TRAJNE posljedice na kasniji razvoj 
   to smo svi prošli u tijeku školovanja, neke smo doživljavali neugodnosti , neke svađe, neke izolacija 
I BORILI SE SVOJIM SNAGAMA ..kako smo znali i umjeli 
nismo išli tamo gdje je bila frka, gdje nismo imali od frendova nikoga da nas brani
i gutali batine ALI RIJETKO
ja kao žensko se sjećam jedne grupne tučnjave : MALA GORICA PROTIV VELIKE GORICE
i sjećam se jednog kamenovanja gdje sam dobila fučkulu na glavi ( bitno nije na mozgu)

a gledajte sada što se događa s tim nasilnim klincem: brani ga odvjetnica, sto institucija, tisuću učenika ne dolazi  na nastavu
 dakle . KAMPANJA PROPALA IZ JEDNOG JEDINOG RAZLOGA: mI NE DAMO DJECI DA SE SAMA MEĐUSOBNO RAŠČERUPAJU nego ih štitimo i previše 
IAKO: NARAVNO, VRIJEDI PRAVILO DA STARIJI MORAJU NADGLEDATI RAZVOJ DRUŠTVENIH ODNOSA MEĐU DJECOM
AKO UOPĆE POSTOJE TAKVI ODNOSI??? 
   što je upitno DANAS

2014-04-29

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 25/10/2024, 18:24

Sora wrote:ma da tu je dotaknuto jedno važno pitanje : može li se nasiljem odgoviti na nasilje
podsjetila bih vas na kampanju da je škola mjesto nulte tolerancije na nasilje
ta je kampanja kao i mnoge d ruge ili sve -pičkin dim
  djeca se mogu međusobno obračunati , kao što to više vas navodi, a da to NEMA TRAJNE posljedice na kasniji razvoj 
   to smo svi prošli u tijeku školovanja, neke smo doživljavali neugodnosti , neke svađe, neke izolacija 
I BORILI SE SVOJIM SNAGAMA ..kako smo znali i umjeli 
nismo išli tamo gdje je bila frka, gdje nismo imali od frendova nikoga da nas brani
i gutali batine ALI RIJETKO
ja kao žensko se sjećam jedne grupne tučnjave : MALA GORICA PROTIV VELIKE GORICE
i sjećam se jednog kamenovanja gdje sam dobila fučkulu na glavi ( bitno nije na mozgu)

a gledajte sada što se događa s tim nasilnim klincem: brani ga odvjetnica, sto institucija, tisuću učenika ne dolazi  na nastavu
 dakle . KAMPANJA PROPALA IZ JEDNOG JEDINOG RAZLOGA: mI NE DAMO DJECI DA SE SAMA MEĐUSOBNO RAŠČERUPAJU nego ih štitimo i previše 
IAKO: NARAVNO, VRIJEDI PRAVILO DA STARIJI MORAJU NADGLEDATI RAZVOJ DRUŠTVENIH ODNOSA MEĐU DJECOM
AKO UOPĆE POSTOJE TAKVI ODNOSI??? 
   što je upitno DANAS
eto i sama si zaključila.
do nazad par godina, sva dica prolaze taj dio socijalizacije. organizacije, batine, malo tlačenja, malo borbe, sve to očvrsti djecu u funkcionalne odrasle osobe. 

današnja dica? 
"nulta tolerancija na nasilje". - umjesto da se pusti djecu da se spontano organiziraju i brane sve se guši. imaš vojsku uhljeba oko njih. 
pojavi se jedan psihopat nasilnik, koji curicama gura prste u vaginu a dječacima u šupak(dakle očito je mali i pederčina) i ... 

ostala djeca su osakaćena , što od roditelja što od učitelja, gdje su otišli u školu da se socijaliziraju i nauče nekim životnim izazovima, od njih su napravili debile. neznaju se organizirati i obraniti. ne znaju niti očevi riješiti problem niti matere , mislim kakvi su to roditelji , ovaj psihopat im zabija djeci prste u spolne organe a ovi debili prosvjeduju? ja bih uhvatio maloga i slomio mu dva prsta u mraku , nema veze što ima 9,19,29godina. 

glavno da uče djecu da mogu promijeniti spol tako da gutaju tablete , odjesku spolne organe . 

ako se naše škole u to pretvaraju, onda je bolje da djecu ne šalješ u takve škole. bolje da doma uči 2h dnevno a ostatak vremena neka trenira nogomet ili nešto radi. od ovakve škole stvarno dobiješ debila i osakatit ti dite

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sora 25/10/2024, 19:03

da točno to 
NULTA TOLERANCIJA NA NASILJE je proizvela s jedne strane fašizam u pedagogiji a s druge još gore nasilnike 

nažalost ne vidim ja tu izlaza 
jok 
nema više povratka na staro, em zbog fucking kapitalizma em zbog IT 
a društvene znanosti u kurcu

2014-04-29

Back to top Go down

Post by prckov 26/10/2024, 11:32

drugovi, mislim da bi se svi clanovi partije mozemo i druge slicne ekipe nasi uvedeni nacinom na koji se ovdje razgovara. Naime vidim da se ovdje uopce ne koristi inkluzivni jezik pa se tako umjesto 'osobe koja radja' koristi termin iz vremena misli 19-og stoljeca - majka, a umjesto 'osobe koja psuje kad udari prst umjesto ekser' se koristi termin - otac. 
Takvo ponasanje ocito vodi do daljnjeg potlacivanja marginaliziranih skupina i ekskluzivnosti umjesto raznovrsnosti i inkluziji

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by immortal 26/10/2024, 23:17

Sora wrote:
kic wrote:
ukinuti obvezno školstvo
ne baš ukinuti ali uvesti školovanje od kuće tko želi 
a učenike koji nisu za redovnu školu jer imaju teškoće poslati u specijalnu 
te tzv specijalne škole imaju onda prilagođene programe i metode

meni jedino nije jasno koje teškoće ima ovaj učenik, nije baš glup kada je do 9.godine naučio sve prostote
čini se da tu ima elemenata za kaznenu odgovornost majke, koliko čujem samo je s njom
Uvesti internet obrazovanje

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 3/11/2024, 08:31

Zašto stotine učenika moraju ispaštati zbog jednog? - Page 2 20241111

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics