ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bajaga uoči zagrebačke Arene:'Da ovisimo o srpskom tržištu bili bi hleba gladni.'

Go down

Bajaga uoči zagrebačke Arene:'Da ovisimo o srpskom tržištu bili bi hleba gladni.'  Empty Bajaga uoči zagrebačke Arene:'Da ovisimo o srpskom tržištu bili bi hleba gladni.'

Post by vuksadinare 19/10/2024, 19:46

Uoči zagrebačkog koncerta u Areni i obilježavanja četrdeset godina karijere i grupe Instruktori, Bajaga je dao intervju za RTL televiziju, te rekao
'Gledajte, da mi ovisimo ili ja o srpskom tržištu bili bi hleba gladni. To vredi za devedeset odsto pjevača i pjevačica iz Srbije. Mi u prosjeku, da bi opstali i da kažem, zaradili svotu za pristojni život, mi moramo da odradimo godišnje pedesetak koncerata od Slovenije do Makedonije, ako izuzmemo Srbiju. Da budem iskren, Hrvatska i Slovenija su nam najbolje tržište, tu uprihodujemo preko 60 odsto ukupne zarade. Sve što za nas vredi vredi i za kolege i grupe iz Hrvatske i Slovenije. Moj dobar drugar i kolega Zoran Predin ima godišnje u Srbiji desetak koncerata a u Sloveniji upola manje. To vredi i za nas. '
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Bajaga uoči zagrebačke Arene:'Da ovisimo o srpskom tržištu bili bi hleba gladni.'  Empty Re: Bajaga uoči zagrebačke Arene:'Da ovisimo o srpskom tržištu bili bi hleba gladni.'

Post by vuksadinare 19/10/2024, 19:52

joj ako cemo posteno da nema nostalgicara vi bi kurac od pjevanja zarađivali.. prije ste za dom umirovljenika.. ne mozete shvatiti da su vasi vrhunci bili prije 30,40 godina.. ovo vam je više rad u fušu..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Bajaga uoči zagrebačke Arene:'Da ovisimo o srpskom tržištu bili bi hleba gladni.'  Empty Re: Bajaga uoči zagrebačke Arene:'Da ovisimo o srpskom tržištu bili bi hleba gladni.'

Post by RayMabus 19/10/2024, 19:58

Glazbena industrija. 

Ionako je cijelo ex Yu tržište u osnovi malo tako da se moraju snalaziti na razno razne načine itd. A šta će drugo ? Moraju nekako zaraditi za život od prvoga do prvoga a ovo ( koncerti ) im je najjednostavnije i najprofitabilnije od svega.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/10/2024, 20:13

RayMabus wrote:Glazbena industrija. 

Ionako je cijelo ex Yu tržište u osnovi malo tako da se moraju snalaziti na razno razne načine itd. A šta će drugo ? Moraju nekako zaraditi za život od prvoga do prvoga a ovo ( koncerti ) im je najjednostavnije i najprofitabilnije od svega.
Sve to stoji ali ono sto mogu 70-godišnjaci.. jedvo stoje, to glas nije isti kao prije.. da nema tih nostalgičara kurac bi tu mogli puno zaraditi.. ali ok napune arenu dvije i zarade da mogu godinu dana zivjeti bez nekog stresa..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/10/2024, 20:16

A ne znam baš koliko zarade na nekom koncertu koji je veći jer nije samo taj pjevač il pjevačica tu nego ima toga više pa organizator pa ovo pa ono ... neće baš od jednog velikog koncerta živit godinu dana.

Prije to u najboljem slučaju skrpe se koji mjesec plus za to vrijeme rade manje koncerte i tako to pa se nekako da izgurat.

Ne ide ta sva para od tog koncerta samo njima tj tom jednom il jednom koji pjeva nego ima toga dosta pa troškovi pa ovo pa ono tako da kad se to sve raspodijeli itd onda to nije baš ta priča da ćeš ti na račun jednog il dva velikog koncerta godišnje živit godinu dana.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. 19/10/2024, 20:49

vuksadinare wrote:joj ako cemo posteno da nema nostalgicara vi bi kurac od pjevanja zarađivali.. prije ste za dom umirovljenika.. ne mozete shvatiti da su vasi vrhunci bili prije 30,40 godina.. ovo vam je više rad u fušu..
meni su bolji od "hladnog piva", gibonija i sl. domaćih izvođača...
ima u tome malo i nostalgije za prošlim vremenima, priznajem...
a ima nešto u tome i što današnju glazbu smatram da je za ku*ac...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 19/10/2024, 20:59

evo prigode da branitelji ovog dokazanog cetnika docekaju kako dolikuje
onomad u glini pozivao ko kera uz tarabu a sad plavi safir kurac palac...
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 19/10/2024, 21:22

Bajaga, klasican dripac sa Dorcola, koji osim te 

Jugoslovenske price, dalje ne vidi, kao ni ti iz HR

pevaci ili iz Bosne.

Imas Chicago, imas Floridu, imas Cirih, Bec, gomilu

ostalih sredina, gde ima nasih i moze se uraditi svirka.

Znam da su nasi organizovali Acu Lukasa za Novu 

Godinu, 300 ili 350 dolara bilo.

Ovaj me zajebao za koga sam vozio, ajde ucini mi 

uslugu, odradi postu za US Mail, Dallas, Oklahoma City, 

Tulsa, St.Louis.

Sve odradim ja na brzaka i zavuku mi ga Crnci deep

throat u centru St Louis-a, ladno ja udjem u ceo 

kompleks, kada tamo nema nikoga, cak i Security

pobegli na New Year Eve da se spreme.

Ukljuceni kompjuteri, office abandoned, tragi komedija.

Tako ga ja popusim i to vece prespavao u St Louis i 

odem na drugo vece, valjda bilo 160 dolara, upola cene.

Znaci, nije da oni nemaju kud, nego nemaju u glavi.

Nasi, uglavnom kada stvari ne funkcionisu, to je razlog

manjka inteligencije i svaka reakcija ili pokusaj da 

objasnis je van svake pameti.

Ti mozes praviti i manja okupljanja, gde plate vise i 

ne cimas se sa ruljom.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics