Putin i Šolz komadaju Ukrajinu
Page 1 of 1
Putin i Šolz komadaju Ukrajinu
Pola pola i ukidamo sankcije Rusiji da nam se bilanca popravi.
- Teoretski, da - prokomentarisao je Peskov za „Lajf“ izjavu nemačkog kancelara Olafa Šolca o spremnosti da razgovara o regulisanju ukrajinskog sukoba sa Vladimirom Putinom.
"TEORETSKI, DA": Kremlj o dijalogu Moskve i Berlina o ukrajinskom sukobu
- Teoretski, da - prokomentarisao je Peskov za „Lajf“ izjavu nemačkog kancelara Olafa Šolca o spremnosti da razgovara o regulisanju ukrajinskog sukoba sa Vladimirom Putinom.
"TEORETSKI, DA": Kremlj o dijalogu Moskve i Berlina o ukrajinskom sukobu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
T.- Posts : 17555
2014-04-14
Re: Putin i Šolz komadaju Ukrajinu
Pregovaraju, i te kako pregovaraju s Njemačkom.
2014-04-11
Mladi Nijemci su zabrinuti zbog ratova i polarizacije
Strah od rata u Europi i rastuće siromaštvo najveće su brige mladih ljudi u Njemačkoj, pokazuje najnovija studija. Također je uočljivo da se više nego ikad prije zanimaju za politiku.
U kontekstu agresorskog rata Rusije u Ukrajini, strah od rata u Europi našao se na vrhu liste briga mladih u Njemačkoj, s 81 posto ispitanih koji to navode kao mogućnost, što je ogroman skok sa 46 posto u 2019. godini.
Strah od rata u Europi i rastuće siromaštvo najveće su brige mladih ljudi u Njemačkoj, pokazuje najnovija studija. Također je uočljivo da se više nego ikad prije zanimaju za politiku.
U kontekstu agresorskog rata Rusije u Ukrajini, strah od rata u Europi našao se na vrhu liste briga mladih u Njemačkoj, s 81 posto ispitanih koji to navode kao mogućnost, što je ogroman skok sa 46 posto u 2019. godini.
2014-04-11
moguće da je sve to tako kako kažeš...
no ništa od navedenoga nije ruski problem...
puna im je pipa zadnjih već 200 godina invazija i prijetnji majčici zemlji...
ovo se rješava sada za slijedećih 200 godina...
uostalom, ni nijemci se nisu pokazali kao pregovarač koji drži do dogovora...
tako da to vjerojatno ide do kraja oružanim putem sve do zauzimanja kijeva...
no ništa od navedenoga nije ruski problem...
puna im je pipa zadnjih već 200 godina invazija i prijetnji majčici zemlji...
ovo se rješava sada za slijedećih 200 godina...
uostalom, ni nijemci se nisu pokazali kao pregovarač koji drži do dogovora...
tako da to vjerojatno ide do kraja oružanim putem sve do zauzimanja kijeva...
Pola pola i ukidamo sankcije Rusiji da nam ne propadne bilanca.
Tko će se s tim zajebavat ? Nema to riješenje. To je zapelo tamo i nema kraja na vidiku uopće.
Tko će se s tim zajebavat ? Nema to riješenje. To je zapelo tamo i nema kraja na vidiku uopće.
2014-04-11
Češka je potrošila više od sedam milijardi eura (7,62 milijarde dolara) na rusku naftu i plin od početka invazije, što je više od pet puta više od 1,29 milijardi eura koliko je dala Ukrajini, navodi se u izvješću, pozivajući se na brojke Instituta Kiel.
Think tankovi su pozvali Europsku uniju da "dovrši strateško odvajanje od ruske nafte" uklanjanjem izuzeća za uvoz u Češku, Mađarsku i Slovačku i da postavi čvrsti rok za kompletni prekid uvoza ruskog plina.
Jedan od najbližih saveznika Ukrajine zapravo financira Putinov rat: ‘Nije da nemaju drugih opcija‘
Lijepo je to što se Putinov rat protiv Europe i Ukrajine sam financira.
Think tankovi su pozvali Europsku uniju da "dovrši strateško odvajanje od ruske nafte" uklanjanjem izuzeća za uvoz u Češku, Mađarsku i Slovačku i da postavi čvrsti rok za kompletni prekid uvoza ruskog plina.
Jedan od najbližih saveznika Ukrajine zapravo financira Putinov rat: ‘Nije da nemaju drugih opcija‘
2014-04-11
Kijev praktički nema šanse izaći iz dugotrajnog sukoba, rekao je bivši vrhovni zapovjednik ukrajinske vojske Valerij Zalužni. "Ukrajinska strana nije uspjela postići značajne uspjehe tijekom protuofenzive zbog činjenice da partneri nisu osigurali Kijevu dovoljnu količinu oružja 2023. godine", rekao je.
Sad imamo još manje kad smo švorc i nakon šta smo ispraznili skladišta iz Hladnog rata.
Sad imamo još manje kad smo švorc i nakon šta smo ispraznili skladišta iz Hladnog rata.
2014-04-11
Ja bih Ukrajinu poderao kao njene gaćice:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Btw, cura je Ukrajinkamelkior wrote:Ja bih Ukrajinu poderao kao njene gaćice:
2015-08-09
Cure od zanata...melkior wrote:Btw, cura je Ukrajinkamelkior wrote:Ja bih Ukrajinu poderao kao njene gaćice:
Svi ste ludi koji podržajete agresiju i komadanje suverene države.To je otvaranje pandorine kutije,jer ako jednom siledžiji to pođe za rukom,tko garantira da i drugi neće tako a mi kao mali narod nikad ne znamo kad u budućnosti možemo u nečije škare,Mađarske,Talijanske,Srbijanske.
Nadam se pobjedi demokrata i Kamale,te da pojača vojnu pomoć Ukrajini.Tu Rusiju treba uništit,podijelit između Europe,Turske,Kine.
Nadam se pobjedi demokrata i Kamale,te da pojača vojnu pomoć Ukrajini.Tu Rusiju treba uništit,podijelit između Europe,Turske,Kine.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ukrajinu je trebalo rascijepati još prije dvije godine, umjetna država, istok nema veze sa zapadom, izbjeglo bi se, po mojoj procjeni, najmanje 1 milijun poginulih vojnika na obje strane i još 2 milijuna ranjenih. Za što? Da je Njemačka imala muda i pameti prije dvije godine, trebala je s vojskom ući u zapadnu Ukrajinu i proglasiti svojim sve do Dnjepra.
2015-08-09
Fino lijepo dogovor s Rusijom o podjeli Ukrajine, Ameri raus, nema sankcija, plin i nafta bi slobodno tekli. Ali znamo da Njemačka u Europi ionako o ničemu ne odlučuje, nego se za sve sluša Veliki brat preko bare, zar ne?melkior wrote:Ukrajinu je trebalo rascijepati još prije dvije godine, umjetna država, istok nema veze sa zapadom, izbjeglo bi se, po mojoj procjeni, najmanje 1 milijun poginulih vojnika na obje strane i još 2 milijuna ranjenih. Za što? Da je Njemačka imala muda i pameti prije dvije godine, trebala je s vojskom ući u zapadnu Ukrajinu i proglasiti svojim sve do Dnjepra.
No dobro, sad smo barem sigurni da Rusi eto, nemaju snage pripojiti Kaliningrad i ugroziti Baltik
Btw, da se V. Britanija protivila aneksiji Austrije Trećem Reichu i Čehoslovačke, vojne operacije bi počele još 1938. godine, s istim rezultatom, samo bi možda sve skupa trajalo jednu godinu duže i s možda više mrtvih...Austrijanaca, Čeha i Slovaka.
2015-08-09
Cura je da ti pamet stane...nemam pojma gdje mi je pametHoholo Mudovski wrote:Cure od zanata...melkior wrote:Btw, cura je Ukrajinkamelkior wrote:Ja bih Ukrajinu poderao kao njene gaćice:
2015-08-09
Sileđiji je uspilo najbogatiju i sigurniju zemlju Afrike vratiti u kameno doba podijeljenu na dva dijela te ubiti predsjednika. Zatim priznati komad okupiranog Sirijskog teritorija kao Izraelski ( golan) , da sad ne spominjem slanje padobrana s hranom Palestincima&aviobomba Izraelcima u Genocidu, pa prvi put nakon ww2 na silu piznavanje Kosova koje je doslovno oteto od Srbije, podrška Alkaidi u Siriji ( korespondencija Hillary na wikileaksu), laganje u UNu oko oružja za masovno uništenje te napadi na Irak i Afganistan i milioni mrtvih, lažni napad na wtc i na račun toga zapaljen bliski istok, državni udar u Ukrajini, itd...IL Risorto wrote:Svi ste ludi koji podržajete agresiju i komadanje suverene države.To je otvaranje pandorine kutije,jer ako jednom siledžiji to pođe za rukom,tko garantira da i drugi neće tako a mi kao mali narod nikad ne znamo kad u budućnosti možemo u nečije škare,Mađarske,Talijanske,Srbijanske.
Ovo je samo nastavak takve politike američke izuzetnosti pod komandom duboke države.
Poredak nastao nakon WW2 se ruši u Ukrajini i Gazi, a Rusi i Palestinci nisu zabili prvi čavao u lijes...
P. S. Boli me Qurac za Ukrajinu. Sami pali, sami se ubili.
Nek gađaju rafinerije i plinovode po Rusiji ako im to smeta te nek prestanu prodavat Putinov plin i naftu Europi.IL Risorto wrote:Svi ste ludi koji podržajete agresiju i komadanje suverene države.To je otvaranje pandorine kutije,jer ako jednom siledžiji to pođe za rukom,tko garantira da i drugi neće tako a mi kao mali narod nikad ne znamo kad u budućnosti možemo u nečije škare,Mađarske,Talijanske,Srbijanske.
Ukrajinu treba odjebati.
A podržati Putina.
A sve im to omogučava upravo sama Ukrajina koja prodaje Putinov plin i naftu.Češka je potrošila više od sedam milijardi eura (7,62 milijarde dolara) na rusku naftu i plin od početka invazije, što je više od pet puta više od 1,29 milijardi eura koliko je dala Ukrajini, navodi se u izvješću, pozivajući se na brojke Instituta Kiel.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Valjda vole svi da zarađuju od tranzita nafte pa tako i Ukrajina.
Ajmo pali sto balističkih raketa na energetska postrojenja u Ukrajini pa nek stave na papir koliko su zaradili šta dilaju Putinovu naftu u Europu.
I tako ih uništavajte sve dok im ne dođe iz guzice u glavu da se meni ne sviđa ideja između Rusije Ukrajine Mađarske i Srbije da se dovuće naftovod iz Mađarske za Srbiju u rusku rafineriju tamo i da vi svi lijepo zarađujete a Hrvatska bude izigrana.
Da, ne priznaješ Kosovo ( Podržavaš Srbiju ) a meni šalješ diplomata na inauguraciju Komšiću 2022.
Nisam dovoljno glup za tvoj pojam da ne znam izvuć zaključak tko ti je bitniji između Hrvatske i Srbije ovdje.
2014-04-11
Hoholo Mudovski likes this post
Ruski izvori su izvijestili da su vojnici iz 150. divizije potvrdili zauzimanje Maksimiljanovke u smjeru Kurahovskog.
Češka je potrošila više od sedam milijardi eura (7,62 milijarde dolara) na rusku naftu i plin od početka invazije, što je više od pet puta više od 1,29 milijardi eura koliko je dala Ukrajini, navodi se u izvješću, pozivajući se na brojke Instituta Kiel.
A sve im to omogučava upravo sama Ukrajina koja prodaje Putinov plin i naftu.
Treba pomoči Rusiji da ne bankrotira i da joj se ne desi da nema para za vojsku s kojom napada Ukrajinu i zato trebamo svi kupovati rusku naftu i plin.
Treba pomoči Rusiji da ne bankrotira i da joj se ne desi da nema para za vojsku s kojom napada Ukrajinu i zato trebamo svi kupovati rusku naftu i plin.
2014-04-11
Hoholo Mudovski likes this post
To kao Amerika. Palestincima humanitarna pomoć, a cionistima bombe.RayMabus wrote:Ruski izvori su izvijestili da su vojnici iz 150. divizije potvrdili zauzimanje Maksimiljanovke u smjeru Kurahovskog.
Ažurirana karta koja prikazuje rusko napredovanje preko kanala u Chasiv Yar, u Maksymilianivki i zapadno od Tsukuryne.
2014-04-11
Similar topics
» Šolz: Ako Putin pobjedi ja ću pojesti govno
» Ima li Putin bilo kakav plan za Ukrajinu?
» Putin: Zavrnit ću vam plin ako mi ne date Ukrajinu
» Biden:'Putin se sprama za akciju.Napast ce Ukrajinu'
» ''Ovo su znakovi da Putin stvarno sprema invaziju na Ukrajinu''
» Ima li Putin bilo kakav plan za Ukrajinu?
» Putin: Zavrnit ću vam plin ako mi ne date Ukrajinu
» Biden:'Putin se sprama za akciju.Napast ce Ukrajinu'
» ''Ovo su znakovi da Putin stvarno sprema invaziju na Ukrajinu''
Page 1 of 1