GLOBALNO
Page 9 of 17
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: GLOBALNO
A -CNN- objavio rezultat- 52 % - i -58% -------------a to je -110 %
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
CNN=Crap News Network
2014-04-14
upravo sam slicnu stvar i rekao tamo na net.hajerovom Forumu,i bio proglasen rusofilom..No dobro,drago mi je cijeniti i postivati tako veliku naciju...Yehudi wrote:UGLEDNI NOBELOVAC KRITIZIRA ZAPAD 'Želite li mir u svijetu, ne čačkajte mečku.
Ne dirajte Rusiju!'
Yisrael Robert Aumann
Reći ću nešto što nije tipično za zapadnjake. Mislim da je Zapad napravio grešku s Ukrajinom. Mislim da Zapad nije trebao ovo započeti i nije se trebao u to upletati. Ukrajina je rusko područje interesa. To je oduvijek jasno. A ako želite imati mir u svijetu, ne čačkajte mečku. Ne dirajte Rusiju. Zapad se trebao izmaknuti. Jer, da Vladimir Putin sutra ode u Meksiko i tamo izvodi neku revoluciju, vjerujte mi da bi to jako uzrujalo Sjedinjene Države.
Guest- Guest
-Koliko se moglo vidjeti samo je tvoj prijatelj đuzla - kre
tako je moraš skrenuti đuzli-maramica
rekli smo đuzli
tvoj prijatelj đuzla
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Mamicu vam jebem šugavu obojici-šta me spominjete šugavci kad vam ne mogu odgovoriti.
Govna smrdljiva podli lažovi------------glup i gluplji
tako je moraš skrenuti đuzli-maramica
rekli smo đuzli
tvoj prijatelj đuzla
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Mamicu vam jebem šugavu obojici-šta me spominjete šugavci kad vam ne mogu odgovoriti.
Govna smrdljiva podli lažovi------------glup i gluplji
2014-04-20
Yehudi kaj se stalno svadis
Imaš povremeno vrijedne priloge ovdje i zadovolji se time
Gdje te Nece tu se ne guraj i smatraj da je bolje za tebe
Čuvaj živce !
Čuvaj živce !
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
ne brini ti nista yahudi im lijeka apoteka
2014-04-14
Sora wrote:Yehudi kaj se stalno svadis
Baš se zna ražestiti !
Da bi riječ rekla...Sora wrote:Gdje te Nece tu se ne guraj i smatraj da je bolje za tebe
Čuvaj živce !
Trinity-
2014-04-17
Ma dise ja to "stalno svadim"??????Sora wrote:Yehudi kaj se stalno svadis
Čuvaj živce !
Sada, kadme nematamo ona dva podla lažova me spominju u svakomdrugompostu.
Pokušavaju dokazati nedokazivo.
I onda sam tražio da dokažu svoje laži ali ništa od toga jer
jedan nije imao fotoaparat tijekom rata a drugi kao čuva slike na sigurnom.
Dok sam ja svoje slike pokazao ( i dokazao to šta govorim)
Medjutim to ih ne smeta da i dalje laju i stalnim ponavljanjem pokušavaju laži učiniti istinom.
2014-04-20
Zato i jeste bolje da budes ovdje..Eto,ja sam jos tamo i vidim kako ono gohovno od Maramice Sa dva Lica ljudima imputira lazi.stvar postaje ozbiljna,jer se cak oborio i na Roza svinjicu(!!!) koja je istinski dobra dusica,a time sam sve rekao..Tko nije bolesnik poput njega,i ne misli poput njega,odmah je jugonostalgicar,jugokomunjara i slicno...S druge strane takve Pichkice koje laju i prijete i podmecu naq Forumima,u reali su manji od makova zrna..
Guest- Guest
ako neko nije vidio kako izgleda napad šizofrenije online neka samo prati njegove postove
2014-04-14
VELIKI INCIDENT NA CVJETNOM TRGU Muškarac srušio stariju gospođu na pod i razbio joj nos!
Kažu da je ovo sve inscenirano . Ovaj lik i baba su skupa sidili i dogovrali se. On nije imao nikakve veze sa prosvjedom protiv -vatikanskih ugovora- već je bio za stolom u kafiću.
Kažu da je ovo sve inscenirano . Ovaj lik i baba su skupa sidili i dogovrali se. On nije imao nikakve veze sa prosvjedom protiv -vatikanskih ugovora- već je bio za stolom u kafiću.
2014-04-20
Mehhh..Medo,mogu samo sazalijevati njegovu blizu okolinu...obitelj sirotu da ne spominjem...medolino_zg wrote:ako neko nije vidio kako izgleda napad šizofrenije online neka samo prati njegove postove
Guest- Guest
ma takvi manijaci nisu ni za potcjeniti,kladio bih se da ima negdje i sakrivenu pucu i to bi trebalo oduzeti i nabiti mu kaznu od 1000 kuna i to bi bila laka kazna
2014-04-14
FSA-"moderate" pobunjenici šalju poruku Obami (koji ih naoružava)
2014-04-20
‘Liable for damage’: Families of Germans killed in MH17 crash to sue Ukraine
The families of German citizens killed in the Malaysian plane crash in eastern Ukraine are planning to sue the Ukrainian authorities in the European Court of Human Rights, accusing them of manslaughter .
The families of German citizens killed in the Malaysian plane crash in eastern Ukraine are planning to sue the Ukrainian authorities in the European Court of Human Rights, accusing them of manslaughter .
2014-04-20
VELIKI SUKOBI U JEMENU Šijitski pobunjenici zauzeli vladine urede, premijer dao ostavku
SANA - Jemenski premijer Mohamed Salem Basindwa podnio je u nedjelju ostavku predsjedniku države Abd-Rabuu Mansuru Hadiju usred meteža i pomuntnje nakon izvješća o napredovanju šijitskih Houti pobunjenika iz plemena Zaida i zauzimanja nekih vojnih objekata i vladinih ureda u glavnom gradu Sani, izvješćuje Reuters.
Kako javljaju stanovnici jemenske prijestolnice, Houti su zauzeli nekoliko vladinih ureda, uključujući i ured predsjednika vlade, zapovjedni centar vojske i državnu televiziju.
Šiiti zauzeli -zapovjedni centar vojske-državnu televiziju-nekoliko vladinih ureda, i ured predsjednika vlade.................mashala.
SANA - Jemenski premijer Mohamed Salem Basindwa podnio je u nedjelju ostavku predsjedniku države Abd-Rabuu Mansuru Hadiju usred meteža i pomuntnje nakon izvješća o napredovanju šijitskih Houti pobunjenika iz plemena Zaida i zauzimanja nekih vojnih objekata i vladinih ureda u glavnom gradu Sani, izvješćuje Reuters.
Kako javljaju stanovnici jemenske prijestolnice, Houti su zauzeli nekoliko vladinih ureda, uključujući i ured predsjednika vlade, zapovjedni centar vojske i državnu televiziju.
Šiiti zauzeli -zapovjedni centar vojske-državnu televiziju-nekoliko vladinih ureda, i ured predsjednika vlade.................mashala.
2014-04-20
kamel fakeri su se opasno uzjebali :face:
2014-04-14
EKSKLUZIVNO Šef američke vojske za Jutarnji: 'U rat protiv ISIS-a Hrvatska se već uključila'
Pa naravno da se uključila...............redovito im šalje oružje..........!!!!!!
Pa naravno da se uključila...............redovito im šalje oružje..........!!!!!!
2014-04-20
BIVŠI DŽIHADIST 'Pobjegao sam kada su mi rekli da je silovanje male djece njihovo božje pravo'
Džihadisti Islamske države svakodnevno u svojim kampovima za obuku siluju žene, a u nekim slučajevima radi se o djevojčicama koje imaju samo devet godina.
Ovu zastrašujuću tvrdnju iznio je bivši borac Islamske države Sherko Omer. On je u svojoj ispovijesti rekao kako je svim pripadnicima IS-a rečeno da je njihovo 'božje pravo' silovati nemuslimanske zarobljenike.
Osim toga, tvrdi i da Islamska država za ova stravična silovanja posebno ohrabruje svoje pripadnike koji se spremaju na samoubilačke misije te da se među tim 'mučenicima' nalazi veliki broj Britanaca.
- Puno je stranih boraca određeno za samoubilačke misije ne zato jer su veliki borci i zbog toga što bog tako želi, kako zapovjednici govore pred svima, nego zato jer su beskorisni - rekao je bivši pripadnik Islamske države koji se krije pod lažnim imenom Sherko Omker.
- Zapovjednici misle da je normalno spavati sa zarobljenicama protiv njihove volje ako je riječ o nevjernicama i nemuslimankama - rekao je Omer.
- Ovo se događalo kršćankama iz Raqqe nakon što su njihovi muževi javno pogubljeni. Svjedočio sam tome. Vidio sam kako šest džihadista traži od jedne kršćanke i njezine kćeri da im postanu žene. Kći je imala oko 12-13 godina. Rekao sam im da je po islamu zabranjeno prisiljavati žene na nešto te da se djecu ne smije dirati ni pod kakvim okolnostima. Oni su na to samo uperili oružje u moju glavu i rekli mi da odem - ispričao je Omer koji je odlučio napustiti Islamsku državu nakon što je svjedočio smaknuću svog prijatelja Kurda koji je zarobljen u borbi protiv okrutnih terorista.
Tekst objavljen u -jutarnjem listu-
To -Kroejša-samo šalji oružje isis-koljačima....budi odana kujica i na dalje......PLJUC.
Džihadisti Islamske države svakodnevno u svojim kampovima za obuku siluju žene, a u nekim slučajevima radi se o djevojčicama koje imaju samo devet godina.
Ovu zastrašujuću tvrdnju iznio je bivši borac Islamske države Sherko Omer. On je u svojoj ispovijesti rekao kako je svim pripadnicima IS-a rečeno da je njihovo 'božje pravo' silovati nemuslimanske zarobljenike.
Osim toga, tvrdi i da Islamska država za ova stravična silovanja posebno ohrabruje svoje pripadnike koji se spremaju na samoubilačke misije te da se među tim 'mučenicima' nalazi veliki broj Britanaca.
- Puno je stranih boraca određeno za samoubilačke misije ne zato jer su veliki borci i zbog toga što bog tako želi, kako zapovjednici govore pred svima, nego zato jer su beskorisni - rekao je bivši pripadnik Islamske države koji se krije pod lažnim imenom Sherko Omker.
- Zapovjednici misle da je normalno spavati sa zarobljenicama protiv njihove volje ako je riječ o nevjernicama i nemuslimankama - rekao je Omer.
- Ovo se događalo kršćankama iz Raqqe nakon što su njihovi muževi javno pogubljeni. Svjedočio sam tome. Vidio sam kako šest džihadista traži od jedne kršćanke i njezine kćeri da im postanu žene. Kći je imala oko 12-13 godina. Rekao sam im da je po islamu zabranjeno prisiljavati žene na nešto te da se djecu ne smije dirati ni pod kakvim okolnostima. Oni su na to samo uperili oružje u moju glavu i rekli mi da odem - ispričao je Omer koji je odlučio napustiti Islamsku državu nakon što je svjedočio smaknuću svog prijatelja Kurda koji je zarobljen u borbi protiv okrutnih terorista.
Tekst objavljen u -jutarnjem listu-
To -Kroejša-samo šalji oružje isis-koljačima....budi odana kujica i na dalje......PLJUC.
2014-04-20
Lavrov tells US to respect Syria’s sovereignty while tackling ISISWashington should respect the sovereignty of Syria in its attempts to deal with the Islamic state, Russia’s Foreign Minister Sergey Lavrov said in a phone call with his US counterpart, John Kerry.
2014-04-20
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Similar topics
» Globalno zatopljenje
» Globalno zagrijavanje prijeti Mediteranu
» U.N. globalno zatopljenje je instrument da se uništi kapitalizam
» uoči Marakeša: Migracijama treba pristupiti globalno
» Švedska i znanost: globalno zagrijavanje krivo za val silovanja
» Globalno zagrijavanje prijeti Mediteranu
» U.N. globalno zatopljenje je instrument da se uništi kapitalizam
» uoči Marakeša: Migracijama treba pristupiti globalno