ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cionističko govno koje podržava Komšića ( islamski vilajet meni poviše glave ) je napisalo:

Go down

Cionističko govno koje podržava Komšića ( islamski vilajet meni poviše glave ) je napisalo: Empty Cionističko govno koje podržava Komšića ( islamski vilajet meni poviše glave ) je napisalo:

Post by RayMabus 6/10/2024, 14:20

Osam boraca. doček Nove godine. Srceparajuća katastrofa. Satnik Eitan Yitzhak Oster, satnik Harel Ettinger, satnik Itay Ariel Giat, bojnik Noam Barzilai, bojnik Or Mansour, bojnik Nezer Itkin, narednik Alamkan Tarfa, narednik Ido Breuer, neka im je blagoslovljena uspomena. Sudjelujem iz sveg srca u tuzi obitelji, nema srca u zemlji koje je noćas ostalo netaknuto.

To vam je bivši premijer Izraela.

JEBO TI JA MAJKU BALIJO USRANA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Cionističko govno koje podržava Komšića ( islamski vilajet meni poviše glave ) je napisalo: Empty Re: Cionističko govno koje podržava Komšića ( islamski vilajet meni poviše glave ) je napisalo:

Post by RayMabus 6/10/2024, 14:21

24.08.2022.

Izraelski premijer Yair Lapid naredio je ukor izraelskog ambasadora u Albaniji koji je zadužen i za Bosnu i Hercegovinu nakon što je podržao plan izborne reforme u BiH na način kako odgovara HDZ-u i Zagrebu, prenosi izraelski Haaretz.

Izraelski premijer ukorio ambasadora za BiH zbog otvorene podrške hrvatskom prijedlogu izborne reforme
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Cionističko govno koje podržava Komšića ( islamski vilajet meni poviše glave ) je napisalo: Empty Re: Cionističko govno koje podržava Komšića ( islamski vilajet meni poviše glave ) je napisalo:

Post by RayMabus 6/10/2024, 14:26

YAIR LAPID JE NAPISAO:

Osam boraca. doček Nove godine. Srceparajuća katastrofa. Satnik Eitan Yitzhak Oster, satnik Harel Ettinger, satnik Itay Ariel Giat, bojnik Noam Barzilai, bojnik Or Mansour, bojnik Nezer Itkin, narednik Alamkan Tarfa, narednik Ido Breuer, neka im je blagoslovljena uspomena. Sudjelujem iz sveg srca u tuzi obitelji, nema srca u zemlji koje je noćas ostalo netaknuto.

....

ŠTA JE GOVNJARU ?

NE SVIĐA TI SE KAD GENERAL GALKSIJE DOĐE U TVOJU KUĆU ?

MAJKU TI JEBEN ŠUGAVU SMEČE JEDNO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/10/2024, 14:51

Jes vidija ti njega tog bivšeg lijevog izraelskog premijera.

On će iz Izraela raditi potiv Hrvata a za interese muslimana.

24.08.2022.

Izraelski premijer Yair Lapid naredio je ukor izraelskog ambasadora u Albaniji koji je zadužen i za Bosnu i Hercegovinu nakon što je podržao plan izborne reforme u BiH na način kako odgovara HDZ-u i Zagrebu, prenosi izraelski Haaretz.

Izraelski premijer ukorio ambasadora za BiH zbog otvorene podrške hrvatskom prijedlogu izborne reforme

OČEŠ LI JEBO TI MAJKU BALIJO ŽIDOVSKA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/10/2024, 15:12

Sad će deda iz Teherana da ti jebe majku pa ćeš vidit kome ćeš ti raditi islamski vilajet poviše glave ( Komšić ).

Doletila penkala odma nakon te tvoje podrške Komšiću.

Ti pao na izborima odma nakon toga a došla krajna desnica i počelo klanje vas i mujaga.

Zabavljam se sine.

Vojni pohod đenerala vasione.

BIT ĆE JOŠ ZABAVE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/10/2024, 15:20

Evo ti još jedan pa žali i za njim.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/10/2024, 15:37

Treba veće bombe bacat na tu Gazu.

A ne jurišat pešadijom na to i gubit ludu za ni za što.

Dobro malo će vas proglasiti genocidim al to je cijena vaše podrške Komšiću da više ne budete neki autoritet tu i serete mi kvake po Bosni.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/10/2024, 16:03

Šef UN-a za izbjeglice Filippo Grandi: Nažalost, u napadima u Libanonu bilo je mnogo kršenja međunarodnog humanitarnog prava — Reuters
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/10/2024, 16:23

Evo ti još malo mrtvih Jerveja pa kmeči i dalje i podržaji mi islamski vilajet poviše glave.

Ispostavilo se da je likvidirani doseljenik bio terorist koji je služio u postrojbi granične straže cionističkog režima.
Cionističko govno koje podržava Komšića ( islamski vilajet meni poviše glave ) je napisalo: GZNpDT9WsAApjd-?format=jpg&name=small
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/10/2024, 16:43

Evo ti te balije koje si meni tija instalirat poviše glave ( Komšić ).

KUSAJ KOKO ŠTA SI POZOBALA.

Zapucao na autobusnom kolodvoru u Izraelu. Ubio ženu, ranio 10 ljudi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/10/2024, 17:01

Gdje vam je onaj Židov balija Jakob Finci ?

Sad nema evropskog suda za ljudska prava kad vi dole radite đenosajd.

JEBATE ZAKUCAT ĆU VAS SVE ČEKIČEM U GLAVU.

SVE DO JEDNOGA ŠTA STE U TOM KOLU KOJI STOJI IZA PROJEKTA KOMŠIĆ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics