Vođa Hezbollaha Hassan Nasrallah je eliminiran
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vođa Hezbollaha Hassan Nasrallah je eliminiran
RayMabus wrote:Koje sranje za kepeca iz Kremlja ako je ova vijest istinita.
Morat će poslat dodatno pojačanje u Siriju da mu ne padne saveznik tamo a samim time i jedina ruska luka na Mediteranu.
Al gdje češ sad to kad nemaš tenkova jel ?
Ajmo fino Sukhoj-35 i bombe od tri tone na ove Erdoganove i Bakirove sunitske balije šta su protiv Assada preventive radi da im ne padne na pamet a hoće jer će ih sad CIA naoružat da krenu na Damask s ciljem micanja Assada s vlasti tamo.
Jebate đenerale ... zar još ne znaš da su proxyji samo niz na traci i da ih se mijenja i po sto na dan ako treba?
Kandidata koliko hoćeš.
Resetiraj i strategiju i taktiku đenerale galaktičke federacije.
Službenik- Posts : 3261
2022-02-24
Hoholo Mudovski likes this post
melkior wrote:Ako Zapad ima dvostruke moralne standarde, koje BRICS spočitava Zapadu, onda treba jasno reći i to da taj isti BRICS nema nikakve moralne standarde. Ni u vlastitim zemljama, niti u međunarodnoj areni.melkior wrote:Zapad je ovo, Zapad je ono, Zapad je simo, Zapad je tamo, Zapad je licemjeran, zapad ima dvostruke moralne standarde. Jest. Zapad je danas civilizacijska trulež koja se raspada iznutra.
Ajmo malo o Istoku.
Zapad nema dvostruke moralne standarde. Zapad nema ikakav moralni standard. A kad takvi nagrnu na nekoga iluzorno je očekivati od toga da se pridržava ikakvih moralnih standarda.
Službenik wrote:melkior wrote:Ako Zapad ima dvostruke moralne standarde, koje BRICS spočitava Zapadu, onda treba jasno reći i to da taj isti BRICS nema nikakve moralne standarde. Ni u vlastitim zemljama, niti u međunarodnoj areni.melkior wrote:Zapad je ovo, Zapad je ono, Zapad je simo, Zapad je tamo, Zapad je licemjeran, zapad ima dvostruke moralne standarde. Jest. Zapad je danas civilizacijska trulež koja se raspada iznutra.
Ajmo malo o Istoku.
Zapad nema dvostruke moralne standarde. Zapad nema ikakav moralni standard. A kad takvi nagrnu na nekoga iluzorno je očekivati od toga da se pridržava ikakvih moralnih standarda.
https://t.me/myLordBebo/45873
Ero dišeš li? Mađari najveći suporteri Izraelu, a Slovenčad Palestini
To mi i je taktika.Službenik wrote:RayMabus wrote:Koje sranje za kepeca iz Kremlja ako je ova vijest istinita.
Morat će poslat dodatno pojačanje u Siriju da mu ne padne saveznik tamo a samim time i jedina ruska luka na Mediteranu.
Al gdje češ sad to kad nemaš tenkova jel ?
Ajmo fino Sukhoj-35 i bombe od tri tone na ove Erdoganove i Bakirove sunitske balije šta su protiv Assada preventive radi da im ne padne na pamet a hoće jer će ih sad CIA naoružat da krenu na Damask s ciljem micanja Assada s vlasti tamo.
Jebate đenerale ... zar još ne znaš da su proxyji samo niz na traci i da ih se mijenja i po sto na dan ako treba?
Kandidata koliko hoćeš.
Resetiraj i strategiju i taktiku đenerale galaktičke federacije.
Želim ih pobiti šta više.
---
Đeneral vasione je u Libanonu kršćanska falanga.
Već sam vam napisao ujutro prije nego šta su ih ovi počeli sakatitit šta želim: želim da ih potamanite jer po istom ključu iako su oni šijiti al pomažu Hamasu a koji su sunit i muslimansko brastvo kao i Armija BiH, tako bi napravili i u Bosni tj pomogli Armiji BiH iako su ovi suniti ( te su također muslimansko brastvo kao i Hamas ) u Bosni.
Ajmo tamnite Hezbolahiće.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58563-cifutici-popusici-krecu-na-juzni-libanon
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemoj se ti briniti za njih. Šta tebe brige za to ?
Lijepo ide tamanjenje njihove pješadije.
Ide im tamanjenje braće muslimanske.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58558-sda-hrvati-i-srbi-su-podstanari-u-bih-i-treba-ih-izbaciti-da-mi-obnovimo-osmanijsko-carstvo
Lijepo ide tamanjenje njihove pješadije.
Ide im tamanjenje braće muslimanske.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58558-sda-hrvati-i-srbi-su-podstanari-u-bih-i-treba-ih-izbaciti-da-mi-obnovimo-osmanijsko-carstvo
2014-04-11
Cionistički entitet gomila snage na južnoj granici Libanona i priprema kopnene trupe za napad na južni Libanon.
Cionisti ne smiju preći granicu i zato mi se svi lijepo naserite dole ko muve na govno tako da vas mogu lakše poubijati bombama iz zraka.
----
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58635-ovi-iz-hezbolaha-se-prave-pametni-generalu-galaksije
Znači Hrvati i Srbi su podstanari u BiH dakle pravljenje islamskog vilajeta.
Onda taj Bakir kaže da nije to trebao javno reči dakle prevedeno mi to mislimo al se to ne smije javno reči al to je naš cilj.
Pa ima u stranci onoga Patkovića koji je ubijao Hrvate za šta je bio osuđen i bio u 7 muslimanskoj i podržava Hamas jer su se i oni borili s njima za islamsku BiH i on je sad član SDA dakle to je ono SDA pokazuje da je on primjer od čovjeka i kakav treba biti ( dakle ubijate Hrvate, raditi islamski vilajet meni poviše glave itd ).
Pa onda taj Komšić koji je SDA projekt s tim istim ciljem.
Pa taj Hamas pa mu je Hezbolah saveznik a okupirao je Libanon.
I sad će general galaksije potamanit taj Hezbolah jer je on i vama u Bosni saveznik ko i Hamasu a instalirao se tu u taj Libanon ko i vi u Bosni šta hoćete.
I sad ću ih ja sve potamaniti.
Cionisti ne smiju preći granicu i zato mi se svi lijepo naserite dole ko muve na govno tako da vas mogu lakše poubijati bombama iz zraka.
----
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58635-ovi-iz-hezbolaha-se-prave-pametni-generalu-galaksije
Znači Hrvati i Srbi su podstanari u BiH dakle pravljenje islamskog vilajeta.
Onda taj Bakir kaže da nije to trebao javno reči dakle prevedeno mi to mislimo al se to ne smije javno reči al to je naš cilj.
Pa ima u stranci onoga Patkovića koji je ubijao Hrvate za šta je bio osuđen i bio u 7 muslimanskoj i podržava Hamas jer su se i oni borili s njima za islamsku BiH i on je sad član SDA dakle to je ono SDA pokazuje da je on primjer od čovjeka i kakav treba biti ( dakle ubijate Hrvate, raditi islamski vilajet meni poviše glave itd ).
Pa onda taj Komšić koji je SDA projekt s tim istim ciljem.
Pa taj Hamas pa mu je Hezbolah saveznik a okupirao je Libanon.
I sad će general galaksije potamanit taj Hezbolah jer je on i vama u Bosni saveznik ko i Hamasu a instalirao se tu u taj Libanon ko i vi u Bosni šta hoćete.
I sad ću ih ja sve potamaniti.
2014-04-11
Evo ih dolaze. Treba poslati još boraca iz 7 muslimanske brigade od ovog Patkovića da brane južnu granicu Libanona da cionisti ne uđu unutra i osvoje Libanon i postreljaju ove iz Hezbolaha i sličnu ekipu.
CNN piše da se oko 100 izraelskih vozila, od tenkova do kamiona i oklopnih transportera, može vidjeti na polju u blizini granice s Libanonom. Navodi se da na granicu stiže još više opreme.
https://x.com/front_ukrainian/status/1840814122759544966
CNN piše da se oko 100 izraelskih vozila, od tenkova do kamiona i oklopnih transportera, može vidjeti na polju u blizini granice s Libanonom. Navodi se da na granicu stiže još više opreme.
https://x.com/front_ukrainian/status/1840814122759544966
2014-04-11
Eto regularna libanonska vojska se povukla s granice pa ako vi iz 7 muslimanske brigade ne mislite braniti tu južnu granicu Libanona cionisti ulaze u Libanon s ciljem da vas sve pohvataju i postreljaju.
Sretno.
Libanonska vojska povukla se s nekoliko položaja na južnoj granici, rekli su Reutersu lokalni stanovnici, sigurnosni izvor — Reuters
Sretno.
Libanonska vojska povukla se s nekoliko položaja na južnoj granici, rekli su Reutersu lokalni stanovnici, sigurnosni izvor — Reuters
2014-04-11
Snage libanonske vojske napuštaju svoje položaje na granici s Izraelom u iščekivanju kopnene invazije IDF-a.
2014-04-11
Dodatna snimka koja prikazuje povlačenje libanonske vojske ranije večeras od granice s Izraelom, dok je snagama navodno naređeno da se odmaknu od granice za najmanje 5 kilometara.
2014-04-11
Sad ćemo izvest masakr njihovih pješadijskih trupa jer je mene raspizdila izjava ovog iz SDA te drugo šta se nadovezalo na to pa sam im noć prije nego je počeo pokolj dojavljivačima najavio da ću pobiti sve muslimane.
To jest cilj đenerala galaksije sada: masakr njihove pešadije.
Pozdrav balije usrane od đenerala vasione.
To jest cilj đenerala galaksije sada: masakr njihove pešadije.
Pozdrav balije usrane od đenerala vasione.
2014-04-11
Počinje
Večerašnji izraelski zračni napad na libanonsku prijestolnicu Beirut prilično je neobičan. Za razliku od prijašnjih udara koje smo vidjeli u gradu, ovaj nije bio u južnom predgrađu, već u susjedstvu u blizini trgovačke četvrti u središtu grada; osim toga, mete napada nisu bili članovi Hezbollaha, Hamasa ili PIJ-a, već umjesto toga trojica zapovjednika s vojnim krilom Narodnog fronta za oslobođenje Palestine (PFLP), grupe koja nije bila puno uključena u rat koji je u tijeku. Imam osjećaj da, budući da kampanja protiv Hezbollaha u Libanonu ide tako dobro, ovaj udar je vjerojatno bio "osveta" Izraela za radnje koje su počinili ovi zapovjednici PFLP-a u 90-im i 2000-im. Također još nismo primili nikakvu izjavu ili čak tvrdnju o odgovornosti od strane Izraela za udar.
2014-04-11
Izraelski upad u Libanon. Libanonske snage i UNIFIL povlače se sjeverno od rijeke Litani (crvena linija), ostavljajući militante Hezbollaha same i izložene. Čini se da će Izrael provesti rezoluciju 1701 Vijeća sigurnosti UN-a i ukloniti Hezbollah s juga Libanona (narančasto područje).
2014-04-11
Valjda su pripremili minska polja i protuoklopne rakete.
Neće vam druga braća muslimanska priskočiti u pomoč ako vide da ovi ulaze ležerno u to područje bez ikakvog otpora.
Trebate im pružiti žestok otpor i svi se dole nasrati ko muve na govno tako da vas lijepo mogu izmasakrirati.
Neće vam druga braća muslimanska priskočiti u pomoč ako vide da ovi ulaze ležerno u to područje bez ikakvog otpora.
Trebate im pružiti žestok otpor i svi se dole nasrati ko muve na govno tako da vas lijepo mogu izmasakrirati.
2014-04-11
Malo žvaču granate 155 mm ovi šta drže prvu liniju obrane da im cionistička armada ne ušeta u južni Libanon.
Fotografija izraelske 155 mm samohodne haubice M109A5 "Doher" koja trenutno puca na ciljeve Hezbollaha kao potpora kopnenoj invaziji južnog Libanona.
Fotografija izraelske 155 mm samohodne haubice M109A5 "Doher" koja trenutno puca na ciljeve Hezbollaha kao potpora kopnenoj invaziji južnog Libanona.
2014-04-11
Koja vojna pušiona ovog iranskog proxya Hezbolaha. Cijeli svijet im se smije.
2014-04-11
Nakon 40 godina priprema, Hezbollah nije dugo izdržao kada je Izrael započeo operaciju.
2014-04-11
GF promakla operacija 2006RayMabus wrote:Nakon 40 godina priprema, Hezbollah nije dugo izdržao kada je Izrael započeo operaciju.
Similar topics
» Glavni zapovjednik Hezbollaha ubijen u Siriji
» Počeo udruženi napad Hezbollaha, ruskih Spetznaza, SAA i irasnkog Qudsa na vehabije
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» ČEČENSKI VOĐA U KOMI?
» "vođa slobodnog svijeta" ...
» Počeo udruženi napad Hezbollaha, ruskih Spetznaza, SAA i irasnkog Qudsa na vehabije
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» ČEČENSKI VOĐA U KOMI?
» "vođa slobodnog svijeta" ...
Page 4 of 6