Rusija će zakonom zabraniti guranje ideje o neimanju djece
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rusija će zakonom zabraniti guranje ideje o neimanju djece
To ti je vidiš privatni sektor u dogovoru s državom pa nemojte vi nas krpit na doprinose na plaće nego vi lupite poreze ovima šta imaju nekretnine pa nek oni plaćaju i iznajmljuju za badava Nepalcima koje ćemo mi trpat u Hrvatsku.
Jedva čekam da im neki mujezin opali novi islamistički napad u Njemačkoj pa nek idu lipo oni u tri pm svi.
Jedva čekam da im neki mujezin opali novi islamistički napad u Njemačkoj pa nek idu lipo oni u tri pm svi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Natrpaš im te ISIL-ovce u Njemačku i onda te političke elite na vlasti seruckaju o ekonomiji ovo ono jer su oni na vlasti pa njima i njihovim uhljebima uvijek treba para ...
I onda se fino ti ISIL-ovci po Njemačkoj aktiviraju i idemo na iduće izbore pa da vidmo koliko ćete ( te političke elite na vlasti ) glasova dobiti.
I onda se fino ti ISIL-ovci po Njemačkoj aktiviraju i idemo na iduće izbore pa da vidmo koliko ćete ( te političke elite na vlasti ) glasova dobiti.
2014-04-11
RayMabus wrote:To će onoga Epikura okrpit jer on se nešto hvalio da ima gomilu apartmana.
Zato ja nisan tija radit više stanova ( moga san al nisan namjerno tija još radit zgrada i stanova ) jer me biznis sa apartmanima nikad nije zanima.
A evo vidiš zašto me nije zanima: Jer nisan glup.
Sad će im svima lupit porez na apartmane.
Epi će rado donirati zajednici, naravno...Aben će se poisti od muke, ali socijalizam mora preživjeti pod svaku cijenu.
darth_vader-
2014-04-17
Hoholo Mudovski likes this post
darth_vader wrote:Hoholo Mudovski wrote:Podrška... Zakon prevest na hrvatski i primjeniti što prije.
Galaktička Federacija i kućni ljubimci na aparatimah
Jebe ti se...lipo praviš dicu, a porez od Longijevih nekretnina ide za doplatak. Me like it
A slušaj. Kada mi se rodilo drugo dite od države sam dobio manje para nego što ga je dobio prijatelj na račun krave koja mu se teli, a on ga dobija na račun iste krave svake godine. A još krave i prde te uništavaju planet...
Očito su dica za planet još opasnija pa ih ne treba poticati
Da, a kad odrastu, poslat će ih da ginu za majčicu Rusiju u Bakhmut.debotoijusto wrote:jos jedna pobjeda nad degeneriranim zapadom
nek ispunjavanje maternica spermom otpocme
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ono, radije bih si kurac odrezao nego državi dao svog sina da zgine u nekom bezveznom ratu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Krave su bitnije od Hrvata.
( ironija al istina s obzirom na poticaje i tu vidiš koliko nas cijene )
( ironija al istina s obzirom na poticaje i tu vidiš koliko nas cijene )
2014-04-11
I zato fino slom nataliteta i onda kmeče da im fali novih robova pa im natrpaš te ISIL-ovce i onda isti izvedu neko sranje i ode sve lipo u tri pm jer mi smo samo robovi koje treba guliti i nabijati im poreze da bi ovi na vlasti mogli hljeba bez motike i da ostanu i dalje na vlasti i uživaju u svim tim svojim povlasticama.
2014-04-11
Hahaha,a tek aben i epi, kad im se anemija nakaci na apartmane.darth_vader wrote:Hoholo Mudovski wrote:Podrška... Zakon prevest na hrvatski i primjeniti što prije.
Galaktička Federacija i kućni ljubimci na aparatimah
Jebe ti se...lipo praviš dicu, a porez od Longijevih nekretnina ide za doplatak. Me like it
Dobro,epi ce s adezenjarama smuvati i ispast ce vise davanja od abena za poteleusicu nego njegovih 327 apartmana;)
dijagram-
2015-08-09
Imaju izbore ovu nedilju u Austriji čija će guzica biti iduće četiri godine na vlasti i uživati hljeba bez motike na grbači sviju ostalih u društvu:RayMabus wrote:
I zato fino slom nataliteta i onda kmeče da im fali novih robova pa im natrpaš te ISIL-ovce i onda isti izvedu neko sranje i ode sve lipo u tri pm jer mi smo samo robovi koje treba guliti i nabijati im poreze da bi ovi na vlasti mogli hljeba bez motike i da ostanu i dalje na vlasti i uživaju u svim tim svojim povlasticama.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58612-desnica-u-austriji-obecava-da-ce-migrante-vratiti-u-zemlje-porijekla
2014-04-11
melkior wrote:Ono, radije bih si kurac odrezao nego državi dao svog sina da zgine u nekom bezveznom ratu.
Hipotetski ako bi netko napao kradezeland, moja dva će zdušno navijati za pobjedu Nepalaca i Filipinaca pod tzv. hrvatskom zastavom, negdje iz Aucklanda, nastojati utjecati na to koliko god mogu na njih dvojicu za to. Slat će eventualno mjesečno 100 dolara za buduće ratne profitere...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Treba li blasfemiju zakonom zabraniti?
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Kina namjerava mladima zakonom zabraniti igranje online igrica tijekom noći
» RUSIJA PODELJENA: Zabraniti abortuse ili ne?
» Rusija ovog ljeta sprovela masovnu vojnu obuku djece u preko 1600 kampova
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Kina namjerava mladima zakonom zabraniti igranje online igrica tijekom noći
» RUSIJA PODELJENA: Zabraniti abortuse ili ne?
» Rusija ovog ljeta sprovela masovnu vojnu obuku djece u preko 1600 kampova
Page 2 of 2