ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U Rusiji je danas moguć scenarij iz 1917

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

U Rusiji je danas moguć scenarij iz 1917 - Page 2 Empty Re: U Rusiji je danas moguć scenarij iz 1917

Post by Hoholo Mudovski 21/9/2024, 17:42

Ovo je također blizu 1917. a nije daleko ni od filma Brazil 1985.

Zastupnik u Europskom parlamentu zagovara u EU parlamentu protiv produljenja rata u Ukrajini.

Odmah mu isključe mikrofon i drže lekcije kako u Rusiji "nema demokracije i slobode govora"...

Hoholo Mudovski

2023-08-31

Back to top Go down

U Rusiji je danas moguć scenarij iz 1917 - Page 2 Empty Re: U Rusiji je danas moguć scenarij iz 1917

Post by mentalitet 22/9/2024, 04:43

Hoholo Mudovski wrote:
mentalitet wrote:Zasto medju hrvatima ima najvise glupih ljudi koji misle da ce svojim zeljama i pozdravima nesto postici?Zato sto su to mutirani srbi,eto zasto.Zajebali se pa promijenili vjeru za saku zobi koju su dobili njihovi pradjedovi od Vatikana.Kamenjarska sirotinjam,pa su veci hrvati od hrvata i katolici od Pape.Najbjedniji ljudi Balkana.Elem,ja bi volio da roknu Putina pa da dodje neko da sravni Berlin,London,Pariz,Zagreb sa semljom jer ta ljudska smeca ne zasluzuju da udisu zrak ove kugle zemaljske.
Odakle crpiš taj nauk da su hrvati mutirani srbi 
I da su promijenili vjeru za šaku zobi. 

Ja bi sam sebi bio smiješan kada bi govorio da su srbi mutirani hrvati. 
A što se tiče vjere. Što ste ono bili prije kršćanstva i pošto ste stariji od ameba, prije dolaska Slavena?
Jedino priznam zagorce i medjumurce hrvatima,jer ovi cakavci su genetski srpski otpad.Povijest je dokazala da su oni mutirani srbi koji su uvalili foru hrvatima da su hrvati jer ta sirotinja sa kamenjara ne zna nista drugo do lagati tko su.Pa pogledaj samo imena koja su zadrzali.Ima li u Zagorju ime Stojan,Ljubomir,Milos i da ne nabrajam dalje?Imao sam dobru frendicu u Zg. Rada koja je bila velika Hrvatica iz Hercegovine a ubijala se na narodnjacima.Jebi ga jedan gen se mijenja svakih 2.000 god.Nemaju nikakve veze sa hrvatima.Evo napravi anketu ovdje i pitaj odakle je tko?Neces naci ni jednog Zagorca ili Medjumurca.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 22/9/2024, 04:45

Dragi moji mutirani hrvatici uskoro dolazi do velike promjene u svijetu pa vam savjetujem da pozurite jer necete imati drugu sansu.

https://lat.rt.rs/rusija/109559-rusija-objavila-spisak-zemalja-neoliberalna-ideologija/

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 22/9/2024, 05:02

Serbinho-3 wrote:
mentalitet wrote:Zasto medju hrvatima ima najvise glupih ljudi koji misle da ce svojim zeljama i pozdravima nesto postici?Zato sto su to mutirani srbi,eto zasto.Zajebali se pa promijenili vjeru za saku zobi koju su dobili njihovi pradjedovi od Vatikana.Kamenjarska sirotinjam,pa su veci hrvati od hrvata i katolici od Pape.Najbjedniji ljudi Balkana.Elem,ja bi volio da roknu Putina pa da dodje neko da sravni Berlin,London,Pariz,Zagreb sa semljom jer ta ljudska smeca ne zasluzuju da udisu zrak ove kugle zemaljske.

Zato sto su mozda lenji.

Zeljom se ostvare i urade ono sto na delu nisu i nemaju vise zelje za necime.

Dela govore, tesko kod ljudi, uglavnom prazne price i bave se ostalima.
Ima i medju vama jako puno potencijalnih mutanata koji bi prodali vjeru za saku zobi.Da njih nema nebi bilo ni srpskih mutanata koji se vikaju 'rvatima i muslimanima.Uzas koliko srba pickica ima koji su spremni schwabama i anglo-saksoncima lizati supak za malo jurica.Vasa je sreca sto je vecina srba normalna dok je kod hrvata obratno.Hrvati oduvijek samo muce i chkome misleci da ce nevolje same proci dok se srbi bune za svaki kurac.To je jedina razlika izmedju srba i hrvata.Kod srba ako ne izadjes na neki protest onda nisi Srbin a kod hrvata ako izadjes onda si Srbin.Sada vas opet anglo_saksonci i germani zajedno sa Americkim cifutima navlace u rat sa siptarima ne bi li NATO intervenirao pa da se osveti za Ukrajinu.Ali koliko vidim i cujem (moram priznati 'rvatima i zlovencima da imaju talenta za naslutiti promjene u svijetu) od prijatelja iz Hrvatske koji mi se hvale kako je na nekom koncertu 15.000 tisuca ljudi pjevalo Jugoslaviju (Bijelo dugme), a u Zagrebachkoj Areni "Zora je".Hajde josh mi je nekako i razumljivo da pjevaju Jugoslavio,ali chetnichku pjesmu "Zora je" koja je maltene himna Republike Srpske nikako mi nije jasno osim da znaju sta dolazi pa se shlihtaju srbima u shupak.Prave muhe zunzare. :dramaq :dramaq :dramaq

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 22/9/2024, 08:27

mentalitet wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
Odakle crpiš taj nauk da su hrvati mutirani srbi 
I da su promijenili vjeru za šaku zobi. 

Ja bi sam sebi bio smiješan kada bi govorio da su srbi mutirani hrvati. 
A što se tiče vjere. Što ste ono bili prije kršćanstva i pošto ste stariji od ameba, prije dolaska Slavena?
Jedino priznam zagorce i medjumurce hrvatima,jer ovi cakavci su genetski srpski otpad.Povijest je dokazala da su oni mutirani srbi koji su uvalili foru hrvatima da su hrvati jer ta sirotinja sa kamenjara ne zna nista drugo do lagati tko su.Pa pogledaj samo imena koja su zadrzali.Ima li u Zagorju ime Stojan,Ljubomir,Milos i da ne nabrajam dalje?Imao sam dobru frendicu u Zg. Rada koja je bila velika Hrvatica iz Hercegovine a ubijala se na narodnjacima.Jebi ga jedan gen se mijenja svakih 2.000 god.Nemaju nikakve veze sa hrvatima.Evo napravi anketu ovdje i pitaj odakle je tko?Neces naci ni jednog Zagorca ili Medjumurca.
Povijest može pisati svatko. A znanost se ne može nadjebali. Osim znanstvenih ni povijesne činjenice ti ne idu u prilog, osim ako ne čitaš iz bilten naprednjaka    :clown

Mitomanija zasnovana na genetskoj superiornosti vodi u rat i propast, pogle Njemce.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/9/2024, 13:20

Rusi su pripremili probno lansiranje jedne od svojih balističkih raketa RS-28 Sarmat. Međutim, test je pao prije nego što je uopće započeo. Navodno je projektil eksplodirao na tlu tijekom procesa punjenja gorivom, uništivši silos i veći dio lansirnog mjesta.

S obzirom da se najvjerojatnije radilo o pripremi još jedne ruske taktike zastrašivanja, njezin završetak ne može biti ruskiji od ovoga. To savršeno odražava (mentalno) stanje ove zemlje.

https://x.com/Tendar/status/1837798163387683306

U Rusiji je danas moguć scenarij iz 1917 - Page 2 GYCBb_5W0AAytDV?format=jpg&name=large
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/9/2024, 13:21

Tendar napisao:

Mislim da mnogi još uvijek ne mogu u potpunosti shvatiti što se događa u Rusiji. Sustavno uništavanje glavnih ruskih skladišta streljiva, kao i naftnih i plinskih postrojenja imat će ozbiljan utjecaj na ruske ratne napore i samu državu. Procjene idu tako visoko da je u proteklih nekoliko dana uništeno 40.000 tona streljiva, što čini 12% ruskih zaliha, ili ekvivalent streljiva za 1 mjesec. Ruski vojni bloger već strahuje od nedostatka streljiva. Sve je nestalo sa samo 3 udarca i možete biti sigurni da to nisu neki "otpadi dronova" koji prodiru u stvrdnute zgrade. To je nešto što se razvilo tijekom ovog rata i siguran sam da Ukrajinci još nisu ni počeli.

Rusija se u prošlosti oslanjala na svoju veličinu da nadživi neprijatelje i to je iskorištavala za svoje imperijalne ambicije. Ova prednost u prošlosti, međutim, sada je postala prepreka u 21. stoljeću. Ne morate izvršiti invaziju na Rusiju da biste odlučno poremetili ambicije Moskve. Promatrate i zatim ciljate izložene živčane centre od kojih su mnogi u dometu. Rusi ne mogu zaštititi sva ta područja. Nikad nisu mogli. Čak je nekoliko puta uspješno svladana mreža protuzračne obrane Moskve, koja je najgušća u cijeloj zemlji, a to je primarni živčani centar.

Naravno, Rusi će se pokušati suprotstaviti ovakvom razvoju događaja, ali zapravo ne mogu puno učiniti. Raspršiti mjesta streljiva u okupiranim dijelovima Ukrajine bila je jedna stvar, učiniti to u cijeloj Rusiji (zapadno od planine Ural) je nešto sasvim drugo, i zapravo nije uopće izvedivo. Moraju locirati ta mjesta duž željezničke mreže, koja je sama po sebi već kritično usko grlo. Čak i bez ove glavobolje, Rusi već podbacuju u logistici i to bi ih gurnulo preko ruba.

Zajedno s događajima s masovnim žrtvama u Ukrajini, gdje tisuće ruskih vozila izgori na mjesečnoj bazi, a stotine Rusa biva uništeno na dnevnoj bazi, samo je pitanje vremena kada će se zbog svega toga Rusija prevrnuti. Neće biti niti jednog događaja niti jednog oružanog sustava koji će Rusiju slomiti. Bit će to mnoštvo razloga. Nakon što se to materijalizira, osvrnut ćemo se unatrag i vidjeti kako je svaki djelić slagalice pridonio cijeloj ovoj slici.

Putinu ističe vrijeme i mi bismo Ukrajince trebali održati sposobnima za borbu i proširiti njihove sposobnosti kako bi učinkovito napali ruske osvajače odnosno njihovu zemlju. Btw. to ne moraju biti samo cijeli sustavi oružja. Čak i stalna opskrba komponentama može to postići. Već sam spomenuo u svom postu prije 2 dana, koliko je vitalna postala ukrajinska ratna ekonomija i to možemo vidjeti u razaranjima u velikim ruskim objektima. Smatram, međutim, ukrajinske bespilotne letjelice i oružje dugoročnom policom osiguranja za ukrajinsku pobjedu, dok višak zapadnih sustava naoružanja poput ATACMS (i sličnog oružja), kojih ima dosta i koji su dostupni u kratkom roku , neposredna sredstva koja se mogu otpremiti.

Zajedno s novim ukrajinskim razvojem tehnologije bespilotnih letjelica, to će biti savršena oluja za rusku agresiju, koja će je dovesti do konačnog neuspjeha Rusije u osvajanju susjeda i okončanju njezine imperijalne agende jednom zauvijek.

https://x.com/Tendar/status/1837810307227349477
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics