Armenija: Rusija je naš neprijatelj
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Armenija: Rusija je naš neprijatelj
Osvrnuo se i na kašnjenja pomoći, napomenuvši da nije riječ o političkoj volji nego o logistici. Prema njegovim riječima, SAD doslovno povlači granate od 155 mm s proizvodne trake i isporučuje ih na front što je brže moguće.RayMabus wrote:Zato šta je proda Armencima 4 Su-30 a nije im isporučio naoružanje za iste pa ovi u Iranu konačno povezali šta bi se i njima moglo desiti ako u njega kupe te avione.vili40 wrote:da,događaju se zaokreti i jasno je radi čega.RayMabus wrote:Zapelo oko prodaje ruskih Su-35 Iranu jer Iran podržava Armeniju ( izguravaju Rusiju sa Kavkaza jer je to staro geopolitičko polje sukoba i interesa između Irana i Rusije ).
Proučavanje iranskih zračnih snaga otkriva da one još uvijek koriste starije modele poput sovjetskih MiG-ova 29, Su-24 i američkih Northrop F-5. Iako ovi zrakoplovi više ne zadovoljavaju zahtjeve suvremenog ratovanja, posebice F-5, vjerojatno je da je Rusija diskretno unaprijedila MiG-ove 29 na neki održiviji standard.
Iranci su već slavili, ali sada je posao s moćnim ruskim avionima pred propašću: ‘Događa se strateški zaokret!‘
Kao još jedan primjer potpore Sullivan je naveo složenu odluku da se sve rakete Patriot namijenjene partnerima i saveznicima u idućoj godini preusmjere u Ukrajinu.
“Rekao sam: uzmite sve te projektile, sve pojedinačno, i pošaljite ih u Ukrajinu... A ako pogledate cijenu ovoga, ona je značajna s obzirom na broj, opseg i intenzitet ovih zaliha od početka rata. Ponosan sam na ono što smo učinili, ali kao što je predsjednik Zelenskyy rekao s pozornice, s obzirom na to s čime se Ukrajina suočava, moramo učiniti više i učiniti to bolje, i slažem se s tim", istaknuo je Bidenov savjetnik.
https://newsukraine.rbc.ua/news/biden-s-adviser-reveals-major-aid-package-1726386859.html
Hoholo Mudovski- Posts : 7297
2023-08-31
Službenik likes this post
Baš me brige šta njima kasni vojna pomoč.
PS: Ja ne navijam za kabalu.
Kasni pa malo pat pozicija. Pa štaš sad ?
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ok Sullivan je objasnio da se ispraznilo. Hrpa koja je bila kada se osvajao Irak i Afganistan nestala je.RayMabus wrote:Baš me brige šta njima kasni vojna pomoč.
Sada doslovno skidaju s trake i ne šalju naručiteljima.
Ono baš sranje
Pa šta ću im ja ? Šta to mene brige ?
Jel to moj problem ? Nije. Pa onda šta ću se ja zamarat s time.
Jel to moj problem ? Nije. Pa onda šta ću se ja zamarat s time.
2014-04-11
Ovdje nikome nije bilo jasno zašto sam ja slavio kad su Republikanci na pola mandata osvojili onaj jedan dom kongresa. Yoda me gledao sa čuđenjem šta mi je. Posli su im isti blokirali vojnu pomoč na xy mjeseci pa je stigla prekasno.
Gospodo draga ja vas sabotiram jer meni treba pat pozicija.
LP od GF5
PS: Ja se smijem dok ti meni postaš kako Komšičevci vremenski ne mogu pokriti sve rupe u obrani i napadu a želja im je slom Rusije a smijem ti se zato jer ja sabotiram kabalu u tome.
LP od GF5
PS: Ja se smijem dok ti meni postaš kako Komšičevci vremenski ne mogu pokriti sve rupe u obrani i napadu a želja im je slom Rusije a smijem ti se zato jer ja sabotiram kabalu u tome.
2014-04-11
Ja sam general kaosa i zato sam ja slavio kad su Republikanci na pola mandata osvojili taj jedan dom kongresa jer mogu i blokirat će bajdenove komunjare a šta se vezano za rat u Ukrajini baš pokazalo u ključnom trenutku kad im Trump nije mjesecima htjeo odobriti vojnu pomoč.
Ja koljem Komšičevce a to mogu jedino u kaosu.
Ja koljem Komšičevce a to mogu jedino u kaosu.
2014-04-11
Baš mi je drago šta su se brat Xi i Iranci dogovorilili i izgurali Putina.
Ovaj je njima htjeo uvaliti Sukhoje i onda ih ucijenjivat. Ovi ga pročitali i brat Xi dao povoljniju ponudu plus plačanje u nafti a Iranu nafta nije problem al keš je i fino pao dogovor i by by kepec iz Kremlja.
Ovaj je njima htjeo uvaliti Sukhoje i onda ih ucijenjivat. Ovi ga pročitali i brat Xi dao povoljniju ponudu plus plačanje u nafti a Iranu nafta nije problem al keš je i fino pao dogovor i by by kepec iz Kremlja.
2014-04-11
Kurac blokada... Ukrajini su trebale granate tada, a nije ih bilo. Kako će poslati ono čega nema.RayMabus wrote:Ovdje nikome nije bilo jasno zašto sam ja slavio kad su Republikanci na pola mandata osvojili onaj jedan dom kongresa. Yoda me gledao sa čuđenjem šta mi je. Posli su im isti blokirali vojnu pomoč na xy mjeseci pa je stigla prekasno.
LP od GF5
Onda dođu republikanci koji su inače za rat u Ukrajini jer imaju dobre provizije te blokiraju pomoć.
Mislim da je sve štela
Tako je: dođu Republikanci al ne osvoje ni oni sve jer da osvoje sve onda ne bi bio kaos a ovako osovoje nešto tako da mogu zajebavat Bidena i njegove komunjare.
Da ponovimo: Koja je najdraža taktika đenerala vasione ?
Napad je najbolja obrana.
Ti meni Komšića ( izbori u BiH su bili 02.10.2022 ) ja tebi uvalim nered u tvojoj vlastitoj kući.
Izbori za Senat Sjedinjenih Američkih Država 2022. održani su 8. studenog 2022., istodobno s drugim izborima u sredini mandata na saveznoj, državnoj i lokalnoj razini.
https://en.wikipedia.org/wiki/2022_United_States_Senate_elections
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s GENERALOM KAOSA kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
Da ponovimo: Koja je najdraža taktika đenerala vasione ?
Napad je najbolja obrana.
Ti meni Komšića ( izbori u BiH su bili 02.10.2022 ) ja tebi uvalim nered u tvojoj vlastitoj kući.
Izbori za Senat Sjedinjenih Američkih Država 2022. održani su 8. studenog 2022., istodobno s drugim izborima u sredini mandata na saveznoj, državnoj i lokalnoj razini.
https://en.wikipedia.org/wiki/2022_United_States_Senate_elections
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s GENERALOM KAOSA kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
2014-04-11
Zadovoljan sam kako su Iranci i brat Xi prediblali kepeca iz Kremlja.
Rusija pad, Kina uspon.
Rusija pad, Kina uspon.
2014-04-11
Kina postaje velesila a Rusija je kurac na biciklu a na njemu zvonce.
Izrokat ćemo taj evropski dio Rusije uzduž i popreko.
2014-04-11
Armenci su također zadovljni s ovim jer Armenija i Iran su saveznici a sad Putin više ne može raditi ucijene i pritisak na Teheran kad su se ubacili Kinezi sa svojim aviončićima.
Prevedeno: Odjeb je lansiran.
Prevedeno: Odjeb je lansiran.
2014-04-11
Britansko carstvo prenijelo je svoju moć preko Atlantika nakon ww1 koji je jako sličan ovom. Sada ta moć preko Atlantika ide u Kinu.RayMabus wrote:Kina postaje velesila a Rusija je kurac na biciklu a na njemu zvonce.
Samo ww3 može pokušati spasiti civilizaciju
Točno.
To mi jei cilj jer Kina ima izlaz samo na Pacifiku pa neka se igraju tamo sa Amerikancima koji podržavaju Komšića.
To mi jei cilj jer Kina ima izlaz samo na Pacifiku pa neka se igraju tamo sa Amerikancima koji podržavaju Komšića.
2014-04-11
Kina je velesila u usponu a Indijci moraju još naučiti rukovati američkim dronovima od 30 miljona dolara.
General Atomics MQ-9B Sea Guardian zaronio je u vode kod Chennaija u Indiji nakon tehničkog kvara.
Dana 18. rujna 2024., jedan od iznajmljenih dronova indijske mornarice srušio se u Bengalski zaljev kod Chennaija dok je pokušavao kontrolirano spustiti na vodu zbog tehničkog kvara. Incident se dogodio tijekom rutinskog nadzornog leta. Dron se smatra nepopravljivim i treba ga zamijeniti novim. Očekuje se da će General Atomics, proizvođač originalne opreme zamijeniti srušeni zrakoplov. Prema ugovoru o najmu potpisanom između mornarice i OEM-a, General Atomics je dobio odgovornost za upravljanje bespilotnim letjelicama određeni broj sati mjesečno za indijsku mornaricu. Operacije i održavanje provode se iz zemaljskog kontrolnog centra u INS Rajali blizu Chennaija.
Američka tvrtka zamijenit će dron MQ-9B predator koji se srušio za mornaričke misije
General Atomics MQ-9B Sea Guardian zaronio je u vode kod Chennaija u Indiji nakon tehničkog kvara.
Dana 18. rujna 2024., jedan od iznajmljenih dronova indijske mornarice srušio se u Bengalski zaljev kod Chennaija dok je pokušavao kontrolirano spustiti na vodu zbog tehničkog kvara. Incident se dogodio tijekom rutinskog nadzornog leta. Dron se smatra nepopravljivim i treba ga zamijeniti novim. Očekuje se da će General Atomics, proizvođač originalne opreme zamijeniti srušeni zrakoplov. Prema ugovoru o najmu potpisanom između mornarice i OEM-a, General Atomics je dobio odgovornost za upravljanje bespilotnim letjelicama određeni broj sati mjesečno za indijsku mornaricu. Operacije i održavanje provode se iz zemaljskog kontrolnog centra u INS Rajali blizu Chennaija.
Američka tvrtka zamijenit će dron MQ-9B predator koji se srušio za mornaričke misije
2014-04-11
Ovako će i Rusija kroz par godina: U Toretsku je ruski vojnik pao s balkona šestog kata dok je pokušavao sići.
2014-04-11
vili40 wrote:mene fasciniraju ti rusofili kako već više od godinu dana slave rusku pobjedu i rugaju se ukrajincima na gluposti što nisu odmah izvjesili bijelu zastavu pa bi prošli bolje.Ali ne vide dubinu blata kud je propao puthler i da se šahist debelo zajebo da će njegova specijalna šah mat akcija biti završena u tri poteza.I ne vide da je šahist odveo svoju carsku rusiju sa 1.svjetske lige sila u regionalnu gdje se,obzirom na osvetoljubive susjede,još mora izboriti na opstanak u njoj.Što još može?Može sad jedino početi bacati atomske ali ni to nije jednostavno jer ni onda neće pobijediti.Jedino rješenje bi bilo da se baci kroz prozor jer bi onda svi puno dobili a najviše rusi i rusija.
Mene više fasciniraju liberali i demokrati ukrofili.
Slava.
ova crvena majica i crvena zastava mi djeluju fotošopirano,možda sam u krivu ali nema veze,da je sve to i tako takvih 3-5% ima skoro svaka država na svijetu,u određenom postotku i naša što su srbi isto koristili još i sad.Takvi njih malo radi veliku štetu.Ali to ne znači ništa i koristi se najviše za propagandu i pokušaj prikrivanje prave istine.Službenik wrote:vili40 wrote:mene fasciniraju ti rusofili kako već više od godinu dana slave rusku pobjedu i rugaju se ukrajincima na gluposti što nisu odmah izvjesili bijelu zastavu pa bi prošli bolje.Ali ne vide dubinu blata kud je propao puthler i da se šahist debelo zajebo da će njegova specijalna šah mat akcija biti završena u tri poteza.I ne vide da je šahist odveo svoju carsku rusiju sa 1.svjetske lige sila u regionalnu gdje se,obzirom na osvetoljubive susjede,još mora izboriti na opstanak u njoj.Što još može?Može sad jedino početi bacati atomske ali ni to nije jednostavno jer ni onda neće pobijediti.Jedino rješenje bi bilo da se baci kroz prozor jer bi onda svi puno dobili a najviše rusi i rusija.
Slava.
vili40-
2015-08-02
Jednostavno je pobijediti ruske barbare: samo im izrokaš sve rafinerije u evropskom dijelu Rusije nakon čega tamo imaš nestašicu goriva koja utječe na pokret trupa na bojišnici u Ukrajini i u Kursku te dodatno jača inflaciju ( poskupljenje roba i usluga ) u Rusiji.
Prosto ko pasulj.
Prosto ko pasulj.
2014-04-11
vili40 wrote:ova crvena majica i crvena zastava mi djeluju fotošopirano,možda sam u krivu ali nema veze,da je sve to i tako takvih 3-5% ima skoro svaka država na svijetu,u određenom postotku i naša što su srbi isto koristili još i sad.Takvi njih malo radi veliku štetu.Ali to ne znači ništa i koristi se najviše za propagandu i pokušaj prikrivanje prave istine.Službenik wrote:vili40 wrote:mene fasciniraju ti rusofili kako već više od godinu dana slave rusku pobjedu i rugaju se ukrajincima na gluposti što nisu odmah izvjesili bijelu zastavu pa bi prošli bolje.Ali ne vide dubinu blata kud je propao puthler i da se šahist debelo zajebo da će njegova specijalna šah mat akcija biti završena u tri poteza.I ne vide da je šahist odveo svoju carsku rusiju sa 1.svjetske lige sila u regionalnu gdje se,obzirom na osvetoljubive susjede,još mora izboriti na opstanak u njoj.Što još može?Može sad jedino početi bacati atomske ali ni to nije jednostavno jer ni onda neće pobijediti.Jedino rješenje bi bilo da se baci kroz prozor jer bi onda svi puno dobili a najviše rusi i rusija.
Slava.
O tom su nacisranju pisali zapadni mediji vrlo kritično i zabrinjavajuće. A od 2022. ništa.
Promijenili se prioriteti i interesi reklo bi se.
Naravno, kad se ovdje prometnu ustašoidi i ZDS misliš drugačije.
Jebat ga. Eto ih u vlasti s HDZ-om.
Slava.
Dobro Nacisti su IN
I Bibi Netanyiahu ih rehabilitira
"Hitler nije želio istrijebiti Židove, želio ih je protjerati", rekao je Netanyahu govoreći na Svjetskom cionističkom kongresu u Jeruzalemu. Ali u studenom 1941. veliki muftija dolazi u Berlin. "Ako prognaš Židove", navodno je al-Husseini rekao Hitleru, "svi će oni doći u Palestinu." Ali što je trebao učiniti s njima, upitao je nemoćni Hitler, na što mu je veliki muftija navodno odgovorio: "Sve ih spaliti!"
https://worldcrunch.com/world-affairs/why-netanyahuas-holocaust-theory-sounds-so-ugly-in-germany
I Bibi Netanyiahu ih rehabilitira
"Hitler nije želio istrijebiti Židove, želio ih je protjerati", rekao je Netanyahu govoreći na Svjetskom cionističkom kongresu u Jeruzalemu. Ali u studenom 1941. veliki muftija dolazi u Berlin. "Ako prognaš Židove", navodno je al-Husseini rekao Hitleru, "svi će oni doći u Palestinu." Ali što je trebao učiniti s njima, upitao je nemoćni Hitler, na što mu je veliki muftija navodno odgovorio: "Sve ih spaliti!"
https://worldcrunch.com/world-affairs/why-netanyahuas-holocaust-theory-sounds-so-ugly-in-germany
Similar topics
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
» Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
» Heroji su sletjeli u Italiju i bit će nagrađeni novim statusom u "svijetu sutrašnjice" - nitko više neće moći reći da su Rusija, Kuba i Kina "neprijatelj"
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
» Heroji su sletjeli u Italiju i bit će nagrađeni novim statusom u "svijetu sutrašnjice" - nitko više neće moći reći da su Rusija, Kuba i Kina "neprijatelj"
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
Page 3 of 3