Za odlikaše
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Za odlikaše
Nema do JapanaAlfaOmega wrote:Bolje upisati kaligrafiju. Pari jednostavnije i jeftinije.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa da moš čitat knjige bez prijevoda, moš studirat na Lomonosovu, ili ti prije na Baumanu. Ima mnoga razloga za učenje ruskog jezika.deda na aparatima wrote:Čemu učiti Ruski kad cijeli svijet priča ili Engleski ili Španjolski?
Nikakve koristi od toga osim ako netko ne misli ići živjeti u Rusiju.
Guest- Guest
Да, конечно! Вот посмотриAlfaOmega wrote:Jel se čirilica ka i latinica piše sa lijeva na desno?
Guest- Guest
da naletis na neke Rujke,primjerke za Odlikase,pozelio bi pricati ruski samo tako...deda na aparatima wrote:Čemu učiti Ruski kad cijeli svijet priča ili Engleski ili Španjolski?
Guest- Guest
Elementarno Effa moja,Elementarno... ..ucim i trudim se..bude sto dogodine...Eva wrote:Kak tvoj ruski?
Guest- Guest
Meni se čini da će se ruski na ovim prostorima sve više gavjarit.Eva wrote:Pa da moš čitat knjige bez prijevoda, moš studirat na Lomonosovu, ili ti prije na Baumanu. Ima mnoga razloga za učenje ruskog jezika.deda na aparatima wrote:Čemu učiti Ruski kad cijeli svijet priča ili Engleski ili Španjolski?
Jer ako dođe do nekioh previranja mi kao slavenska zemlja trebali bi se prikloniti Rusima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pravda, ladno. Jesli to slučilos, ja budu bila učiteljica ruskova jazika i može bit prezidentica Horvatiji. Vot budjet v budušem takoj, dlja Rasiji budjet oćenj polezno menj vibrat dlja koroljevu.
Guest- Guest
Ne bismo nužno. Ako dođe do ičega, mi se trebamo prikloniti onomu čija će pobjeda nama donieti najveću korist ili, barem, najmanju štetu. Tko je to, ovisit će o okolnostima.jastreb wrote:Jer ako dođe do nekioh previranja mi kao slavenska zemlja trebali bi se prikloniti Rusima.
Pa to su Rusi.Regoč wrote:Ne bismo nužno. Ako dođe do ičega, mi se trebamo prikloniti onomu čija će pobjeda nama donieti najveću korist ili, barem, najmanju štetu. Tko je to, ovisit će o okolnostima.jastreb wrote:Jer ako dođe do nekioh previranja mi kao slavenska zemlja trebali bi se prikloniti Rusima.
Do sada su nam uvijek bili i više nego skloni. Ako nisu mogli pomoći,nisu ni odmagali.
Priznali su nas prije SAD-a,zaprijetili Srbima i odbili im dati zeleno svijetlo za napad na Hrvatsku.
Bili su OK. Pomogli su nam,a to što pomažu i Srbe,nije istovremeno znak da su protiv nas.
Po pričama sa "običnim" Rusima dolazim do percepcije da podjednako vole i cijene sve narode eks Jugoslavije,a što se tiče slavenskog svijeta mi Hrvati smo im daleko ispred Čehoslovaka,Poljaka, Bugara...
2014-04-22
Još jedna koja ne voli Hrvate i Hrvatsku, a gura nam se za predsjednicu. Koji je to niz!Eva wrote:ja (...) može bit prezidentica Horvatiji.
Regoč-
2015-08-21
Kako rekoh, ovisi o okolnostima. A tko je ispred koga možda se najbolje vidi po zaposlenosti, kreditnom rejtingu, iseljavanju... Inače, Čehoslovaci nikada nisu postojali pa ne postoje ni danas.jastreb wrote:Pa to su Rusi.Regoč wrote:Ne bismo nužno. Ako dođe do ičega, mi se trebamo prikloniti onomu čija će pobjeda nama donieti najveću korist ili, barem, najmanju štetu. Tko je to, ovisit će o okolnostima.jastreb wrote:Jer ako dođe do nekioh previranja mi kao slavenska zemlja trebali bi se prikloniti Rusima.
Do sada su nam uvijek bili i više nego skloni. Ako nisu mogli pomoći,nisu ni odmagali.
Priznali su nas prije SAD-a,zaprijetili Srbima i odbili im dati zeleno svijetlo za napad na Hrvatsku.
Bili su OK. Pomogli su nam,a to što pomažu i Srbe,nije istovremeno znak da su protiv nas.
Po pričama sa "običnim" Rusima dolazim do percepcije da podjednako vole i cijene sve narode eks Jugoslavije,a što se tiče slavenskog svijeta mi Hrvati smo im daleko ispred Čehoslovaka,Poljaka, Bugara...
Mislio sam na simpatije Rusa prema slavenskim narodima,tj.da su im Hrvati bliži od navedenih naroda.Regoč wrote:Kako rekoh, ovisi o okolnostima. A tko je ispred koga možda se najbolje vidi po zaposlenosti, kreditnom rejtingu, iseljavanju... Inače, Čehoslovaci nikada nisu postojali pa ne postoje ni danas.jastreb wrote:Pa to su Rusi.Regoč wrote:Ne bismo nužno. Ako dođe do ičega, mi se trebamo prikloniti onomu čija će pobjeda nama donieti najveću korist ili, barem, najmanju štetu. Tko je to, ovisit će o okolnostima.jastreb wrote:Jer ako dođe do nekioh previranja mi kao slavenska zemlja trebali bi se prikloniti Rusima.
A naziv Čehoslovaci sam stavio kao skraćenicu.
2014-04-22
Da, Čehoslovaci je izuzetno kratko u odnosu na Česi i Slovaci.jastreb wrote:A naziv Čehoslovaci sam stavio kao skraćenicu.
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2