ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Putinova Srbija kupila Rafale

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Putinova Srbija kupila Rafale - Page 3 Empty Re: Putinova Srbija kupila Rafale

Post by RayMabus 1/9/2024, 04:15

RayMabus wrote:
Eroo wrote: 
Vucić je nešto obećao, inače ne vidim smisla platiti unaprijed 2 rate po 421 milijun €.
Taj dio da on nekome uplaćuje miljardu dolara unaprijed na izvolte a nije jasno oće li mu Rafali biti isporučeni, ni meni nije jasan.
Meni se čini da će oni to uplatiti a Vučic dobija i podršku Zapada te dvije godine tako i onda kao eto nešto zapne, ne može Rafali i šta sad i onda eto ima ovi grčkih Mirage 2000.

Enikos navodi da grčko RV trenutno koristi 24 Mirage 2000-5 Mk II, a da je tu još 18 Mirage 2000EGM koji su 2021. godine povučeni iz naoružanja. Oni bi, prema procenama grčkog lista, možda mogli da donesu Grčkoj ‘‘manje od milijardu američkih dolara‘‘. BBM konstatuje da uz sve te avione ide veliki stok delova, kao i 22 rezervna motora

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Putinova Srbija kupila Rafale - Page 3 Empty Re: Putinova Srbija kupila Rafale

Post by RayMabus 1/9/2024, 05:39

Kupio je on Mirage 2000 a ne Rafale.

Cijela priča nema smisla al postoji nešto šta se zove i Vučiceva guzica i on ovako dobija dvije godine podrške i ne diraju ga, Amerikanci se osiguravaju da će pare bit u njih i ne može uletiti Kina il Rusija jer ne bi imao para da od njih kupi i onda kasnije iz xy razloga ne stižu Rafali na vrijeme a nama trebaju avioni pa šta ćemo sad i onda eto ima ovih grčkih Mirage 2000 pa ćemo to sad.

Mislim ovo je poliitčka igra a sve se vrti oko toga kako da Vučic sačuva svoju guzicu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics