U DP-u sve veselije
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U DP-u sve veselije
AssadNaPodmornici wrote:Di je @ovca_sa_dinare
Pase travu u dvorištu.
Službenik- Posts : 3259
2022-02-24
- Ja sam neovisni saborski zastupnik, nisam član DP-a, ne priznajem ni da ta stranka postoji jer je nelegitimno preuzeta. Ja sam oporbeni zastupnik, ništa me više ne obvezuje - objašnjava Peternel, dodajući da je s njim i Čabaj i Biloglav, koji će mandat aktivirati čim mu to zakon dopusti. I bez njih trojice većina postoji.
Peternel pobjesnio i stvorio problem HDZ-u: ‘DP više ne postoji, to je Anušićeva podfrakcija, a ja sam sada oporbeni zastupnik‘
Peternel pobjesnio i stvorio problem HDZ-u: ‘DP više ne postoji, to je Anušićeva podfrakcija, a ja sam sada oporbeni zastupnik‘
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Službenik-
2022-02-24
Službenik-
2022-02-24
Penava je provincijalac, nema kapaciteta za ozbiljnu politiku, ali je seljački lukav, nevjerojatno je kako je uspio izradit radića koji je ipak neki biznismen
valjda je Radić računao da će ljudi ionako ići za lovom, pa se ne mora zamarati statutom
valjda je Radić računao da će ljudi ionako ići za lovom, pa se ne mora zamarati statutom
sve je to jad i bijeda.
općenito.
ja sam se učlanio u partiju. AfD
dobar mujo je mrtav mujo. auslenderi raus-oksimoronski.
i sada kužim odnose i kako je hitler došao na vlast. nema traktorijade II, niti će srblje i bosilje opet piskarat po polutanskom forumu.
općenito.
ja sam se učlanio u partiju. AfD
dobar mujo je mrtav mujo. auslenderi raus-oksimoronski.
i sada kužim odnose i kako je hitler došao na vlast. nema traktorijade II, niti će srblje i bosilje opet piskarat po polutanskom forumu.
2014-12-30
"Jučer sam se, kao i većina članova, ispisao iz stranke, a mislim da su se u Osijeku skoro svi ispisali iz DP-a. Mislim da sam jučer dobio preko tisuću poruka, ispisnica. Vidjet ćemo koliko ovi drugi znaju s tim upravljati, a mi ćemo napraviti novi projekt. Kako će se zvati i na koji način će funkcionirati, vidjet ćemo kad se okupimo svi zajedno", izjavio je Radić novinarima u Osijeku.
stand and deliver !
stand and deliver !
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Hoholo Mudovski dislikes this post
oni penavini su zakurac ovi ce biti prava desnica koja ce koalirati s HDZjotom iduci put
2014-04-12
"Mislim da je čak server zablokirao u stranci. Cijele organizacije izlaze. Mi ćemo napraviti nekakav projekt novi. Kako će se zvati, na koji način, kad bude došlo vrijeme okupit ćemo se svi zajedno. Ali sigurno onaj tko zna graditi, taj će sagraditi, a tko zna krast, taj će rušiti i krast", rekao je Radić za RTL Danas.
Mlinarić Ćipe, Radićev nasljednik, govori da nema masovnih odlazaka.
"Notorna laž, notorna neistina. Isto kao što su vikali i prodavali iluziju da imaju većinu, isto tako prodaju spin i puštaju da se ljudi masovno iščlanjuju uz Domovinskog pokreta", veli Ćipe.
Iz saborskog kluba Domovinskog pokreta sigurno odlaze dva zastupnika, a od studenog vjerojatno i treći. Josip Dabro, glavni tajnik DP-a i ministar poljoprivrede, kazao je da radi na podebljavanju parlamentarne većine.
"Treba javnosti reći, imate tu ekskluzivu, da sam ja počeo pregovore s dva zastupnika iz oporbe. I bez tih pregovora koji će trajati u narednom razdoblju, DP neće narušiti parlamentarnu većinu. Ali treba reći da će Domovinski pokret ojačati s dva zastupnika iz oporbe", rekao je Dabro za RTL Danas.
Mlinarić Ćipe, Radićev nasljednik, govori da nema masovnih odlazaka.
"Notorna laž, notorna neistina. Isto kao što su vikali i prodavali iluziju da imaju većinu, isto tako prodaju spin i puštaju da se ljudi masovno iščlanjuju uz Domovinskog pokreta", veli Ćipe.
Iz saborskog kluba Domovinskog pokreta sigurno odlaze dva zastupnika, a od studenog vjerojatno i treći. Josip Dabro, glavni tajnik DP-a i ministar poljoprivrede, kazao je da radi na podebljavanju parlamentarne većine.
"Treba javnosti reći, imate tu ekskluzivu, da sam ja počeo pregovore s dva zastupnika iz oporbe. I bez tih pregovora koji će trajati u narednom razdoblju, DP neće narušiti parlamentarnu većinu. Ali treba reći da će Domovinski pokret ojačati s dva zastupnika iz oporbe", rekao je Dabro za RTL Danas.
2014-04-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4