ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U DP-u sve veselije

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

U DP-u sve veselije Empty U DP-u sve veselije

Post by vili40 27/8/2024, 14:47

Najluđa afera u DP-u dosad. Ćipe optužen da se ne zna prekrižiti
U DP-u sve veselije 83308f47-ca0c-4b53-866d-cbb95516e062

NAKON afere Petsto eura, u kojoj ga brat Marija Radića optužuje da je izvlačio novac iz braniteljske udruge, Stipo Mlinarić Ćipe, kandidat za zamjenika predsjednika Domovinskog pokreta, našao se u novoj aferi, najluđoj u DP-u dosad. Mogla bi se, recimo, nazvati U ime oca.
Naime, DP-ovci se uoči stranačkih izbora sada razračunavaju oko toga tko se zna, a tko ne zna prekrižiti. Osim Ćipe, u "aferi" su i njegov stranački rival Igor Peternel i desničarski TV voditelj koji je prostitutku plaćao kokainom Velimir Bujanec. 
Mlinarić je nedavno provocirao Peternela rekavši da će ga, kada se budu čitali izborni rezultati, naučiti kako se barem pravilno prekrižiti. No onda je Bujanec na svojem Facebook profilu objavio video kojim sugerira da se ni Mlinarić ne zna prekrižiti.
"Docira drugima, a ne zna ni sam kako se prekrižiti. Drž’ se ti, Ćipe, financijskih uputa i transakcija, a poduku o križanju prepusti nekom tko zna!" napisao je Bujanec.
Ova objava očito je jako zasmetala Ćipi, koji je brzo reagirao na Facebooku. Objavio je dužu verziju videa za koju kaže da dokazuje da se zna prekrižiti, a Bujanca je optužio da je manipulator koji je montirao snimku.
Prenosimo i Ćipinu objavu.
"Manipulacije, laži i blaćenje! Ovo je posljednji put da se oglašavam o ovakvim stvarima. Montirani videi, izmišljene poruke, lažne optužbe za izvlačenje novca, nisu moj nivo i stoga posljednji put razotkrivam ljude koji koriste ovakve metode u političkoj areni. 
Jasno je da je cilj ovakvih degutantnih manipulacija diskreditacija jer sve ovo dolazi u trenutku unutarstranačkih izbora. Apelirao bih na ljude da ne nasjedaju na manipulacije koje dolaze od određenih ljudi, vjerujte svojim očima, a ne onome što vam serviraju i što žele da vjerujete", napisao je Stipo Mlinarić Ćipe uz snimku.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/najludja-afera-u-dpu-dosad-cipe-videom-dokazuje-da-se-zna-prekriziti/2593703.aspx
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

U DP-u sve veselije Empty Re: U DP-u sve veselije

Post by vili40 27/8/2024, 14:50

ove njihove izbore stvarno se isplati pratiti do kraja.. :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by debotoijusto 28/8/2024, 18:23

‘‘Sad sam bio u autu pa sam malo listao te podatke o gospodinu Penavi i cijeloj imovini. Pa mogu reći da sam ja dugih niz godina privatnik, a ova impozantna imovina, ja nisam siguran da ja imam takvu privatnu imovinu, kao što ima gospodin Penava, tu ima posla za neke da ispitaju porijeklo te imovine, malo je toga previše‘‘.

Penavina najava da će se s onima koji su davali "neprimjerene" izjave pozabaviti Sud časti, Radića je nasmijala.

‘‘Ne znam što bih rekao na takvu mjeru. Ja se slažem s ovom izjavom tko je davao neprimjerene izjave, a najviše ta izjava "što ako je netko uzeo, nema veze, on je heroj Domovinskog rata", to po meni me samo da nije neprimjereno, to je po meni skandalozna izjava. S druge strane mislim da će se ovdje pozabaviti neki drugi, malo veći organi nego što je Sud časti Domovinskog pokreta‘‘.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/mario-radic-pobijedit-cu-penavu-ali-pozivam-ga-da-ostane-u-stranci/2594096.aspx?index_tid=557540

pjenava je natjerivao zeca a istjerao @vuka dinarskog na rezervni polozaj podrske imovinskom
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vili40 29/8/2024, 15:16

Pevec: Gledam Radića na TV-u i ne vjerujem. Pa na računu ima najmanje 170 mil. eura
U DP-u sve veselije 26474c33-c2b7-452a-9519-d2b7ee0e6946

ZDRAVKO Pevec, bivši vlasnik Peveca, danas Pevexa, prozvao je kandidata za šefa Domovinskog pokreta Marija Radića zbog njegovih jučerašnjih izjava.
Radić, koji će se za poziciju šefa stranke boriti s aktualnim predsjednikom Ivanom Penavom, izjavio je naime da ima manje imovine nego Penava.
"Sad sam bio u autu pa sam malo listao te podatke o gospodinu Penavi i cijeloj imovini. Pa mogu reći da sam ja dugi niz godina privatnik, a ova impozantna imovina, ja nisam siguran da ja imam takvu privatnu imovinu kao što ima gospodin Penava", izjavio je Radić. 
Sada je na to oštro reagirao Pevec. 

Pevec: Gledam TV i ne vjerujem! Pa Radić mulja kad zine, ima najmanje 170 milijuna eura Pevecova novca

"Gledam TV i ne vjerujem! Kaže Mario Radić da nije bogat, da ima manje privatne imovine od Ivana Penave. Pa taj mulja kad zine! On na svom računu ima najmanje 170 milijuna eura Pevecova novca. Toliko samo vrijede njegove dionice u tvrtki, plus isplaćene i neisplaćene dividende kojih se domogao na prijetvoran, manipulatorski i predatorski način", poručio je Zdravko Pevec, koji pokušava dokazati da su ga, kako kaže, opljačkali ponajprije stečajni upravitelj Darko Šket i bivši ministar financija Ivan Šuker te da su se "grabežom njegove imovine" najviše okoristili upravo Mario Radić, Jurica Lovrinčević te Pavo Vujnovac.
Tvrdi da su se Radić i ekipa spletkama za jako malo novca domogli velikog bogatstva. 
"Oni su se za mizerni novac domogli ekstremnog bogatstva. Ova priča je klasična spletka u kojoj je gospodarsko-politička sprega uspjela dokrajčiti uspješnog poduzetnika Zdravka Peveca te na temeljima njegova uspjeha i rada izgraditi poslovno carstvo preko kojeg su nedugo krenuli i u osvajanje onog političkog", kaže Pevec. 

"Domogli su se ogromne imovine i sad se razračunavaju"

Pa dodaje:
"Kako to obično biva, nekad 'složna poduzetnička, prijateljska, pa i kumska braća', sad se razračunavaju između sebe i pokušavaju jedan drugoga istisnuti iz krupnog biznisa. Vujnovac, Lovrinčević i Radić domogli su se ogromne imovine obitelji Pevec ne varajući samo njih. Oni su grubo izmanipulirali i brojne branitelje Domovinskog rata kojima je Hrvatska država nakon provedenog stečaja tvrtke Pevec dodijelila dionice, navodno bezvrijednoga Peveca."
Ponovno se osvrnuo na Radićevu izjavu da ima manje imovine od Penave. 

"Zar nije ludo, smiješno i nakaradno da Mario Radić javno kaže da nema baš puno imovine"

"Uvidom u dokumentaciju tvrtke u stečaju razvidno je kako tvrtke od Marija Radića i Jurice Lovrinčevića nisu imale ni 1% dionica (točno 0.2%) prije preuzimanja Peveca, a danas samo njih dvojica imaju i više od 40 posto. Nešto malo više od njih dionica ima Pavao Vujnovac. Pa zar to nije ludo, smiješno i nakaradno da Mario Radić javno kaže da nema baš puno imovine, da je više ima Ivan Penava i da bi svakako nadležni to trebali preispitati i procesuirati!" kaže Pevec. 
"Dobro je znano kako je stečajni upravitelj Darko Šket obezvrijedio firmu, kako je sve radio da na njoj zarade on i njegovi poslovni prijatelji. Sve se to može iščitati i listajući samo poslovne knjige nekad firme u stečaju, a danas kompanije koja je i dalja zlatna koka, baš kao što je bila u vrijeme dok je njome upravljala obitelj Pevec i dok joj je nisu oteli! Znano je kako je vrijednost mog Peveca s 5 milijardi kuna, Darko Šket sveo na samo 136 milijuna. Danas to nije ni 20 milijuna eura, a oni sad pokušavaju zamutiti vodu pa prodaju svoj PEVEX za 700 milijuna eura", navodi još Pevec. 
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pevec-gledam-radica-na-tvu-i-ne-vjerujem-pa-na-racunu-ima-najmanje-170-mil-eura/2594273.aspx
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 29/8/2024, 15:20

"Sad sam bio u autu pa sam malo listao te podatke o gospodinu Penavi i cijeloj imovini. Pa mogu reći da sam ja dugi niz godina privatnik, a ova impozantna imovina, ja nisam siguran da ja imam takvu privatnu imovinu kao što ima gospodin Penava", izjavio je Radić. 

"Gledam TV i ne vjerujem! Kaže Mario Radić da nije bogat, da ima manje privatne imovine od Ivana Penave. Pa taj mulja kad zine! On na svom računu ima najmanje 170 milijuna eura Pevecova novca. Toliko samo vrijede njegove dionice u tvrtki, plus isplaćene i neisplaćene dividende kojih se domogao na prijetvoran, manipulatorski i predatorski način", poručio je Zdravko Pevec, koji pokušava dokazati da su ga, kako kaže, opljačkali ponajprije stečajni upravitelj Darko Šket i bivši ministar financija Ivan Šuker te da su se "grabežom njegove imovine" najviše okoristili upravo Mario Radić, Jurica Lovrinčević te Pavo Vujnovac.
Tvrdi da su se Radić i ekipa spletkama za jako malo novca domogli velikog bogatstva. 
"Oni su se za mizerni novac domogli ekstremnog bogatstva. Ova priča je klasična spletka u kojoj je gospodarsko-politička sprega uspjela dokrajčiti uspješnog poduzetnika Zdravka Peveca te na temeljima njegova uspjeha i rada izgraditi poslovno carstvo preko kojeg su nedugo krenuli i u osvajanje onog političkog", kaže Pevec. 

gdje je vuk da to proba razjasniti? :roll
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by veber 29/8/2024, 15:31

pevec je klasični dudek.

da je zaposlio i platio menadžera, danas bi sve to imao.
klasična balkanska priča.

jaran se uhitavao u sve.
kao i turbo limach.

propali jer je sirotinja njanjušila nekaj love.

ime i firma se stvaraju desetljećima.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by debotoijusto 29/8/2024, 17:17

"Došlo je do iznenadne promjene u organizaciji, ukinuta je dugogodišnja suradnja s jednom zaštitarskom tvrtkom, za ovaj sabor je angažirana druga. To očito znači da je Penavina ekipa shvatila da su ove izbore izgubili i da im ostaju samo nedemokratski postupci, primjena sile, zveckanje prijetnjama i uspostavljanje discipline na način da se izbore kompromitira. Prijeti nam scenarij HDZ-ovog sabora iz 2000. kad su presudili zaštitari oko onih glasovitih kutija", kaže Peternel, prenosi N1.

mirise na ukralo lopovu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 29/8/2024, 18:37

Glazbenik i najstariji član Domovinskog pokreta, 95-godišnji Stjepan Jimmy Stanić, komentirao je unutarstranačke izbore

“Mislio sam da od Milanovića i Plenkovića ne može gore. Ali ovo što se događa je strašno. Nikamo to ne vodi. I žena i ja jako smo razočarani”

Stanić tvrdi kako će izaći na unutarstranačke izbore sa suprugom i da oni stoje uz Radića. “Penava nas je razočarao i mi smo ga otpisali. Gurnuo nas je u ruke HDZ-a. Zbog toga sam najviše srdit i to mi je dovoljno da ga zauvijek otpišem”, kazao je.

Na opasku da će DP ostati uz HDZ i ako Radić postane predsjednik stranke Stanić je samo duboko uzdahnuo i dodao da će se sve to još vidjeti.

Govoreći o Stipi Mlinariću Ćipi, glazbenik je kazao da ne zna što se događa s njegovim stranačkim kolegom. “Bogati, pa što se s njim događa? Što radi on, što su svi poludjeli?”, zapitao se.

kobila suzi jedan glas za radica imovinskog
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader 29/8/2024, 20:15

veber wrote:pevec je klasični dudek.

jaran se uhitavao u sve.
kao i turbo limach.

O Pevecu sve najgore, ali ekipu koja ga je izreketarila, lagano poslati na ruski front. Komplet DP...Vučina im može dovoziti srpske minobacačke granate na položaje.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Hoholo Mudovski likes this post

Back to top Go down

Post by veber 30/8/2024, 11:10

darth_vader wrote:

jaran se uhitavao u sve.
kao i turbo limach.

O Pevecu sve najgore, ali ekipu koja ga je izreketarila, lagano poslati na ruski front. Komplet DP...Vučina im može dovoziti srpske minobacačke granate na položaje.
reket je od nebeske stranke, kao i u slučaju agrokor.
krava nagrađena NO. srećom su u podravci ameri i nijemci pa ne daju babi previše mažnjavat za zločinačku.

čekamo očitanje marca i kako industrija nam ne treba.
polovica kolovoza, malo iza gospe pula poluprazna, marine kilave, čarter flota usidrena.
lik me za dan najma glisera tražio 500€

pogledao oglasnik i kupio sličan za 2500€, sada ga prodajem za 2000€. i ostavit ću cca 100l benzina u tanku. u biti iza 15.09 ide u prodaju.

hrvatski zgrabimazni turizam

Male
2014-12-30

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by veber 30/8/2024, 11:12

a vuk, ko vuk. pokažeš mu pušku i pobjegne.

trsio se kako će ići branit ukrajinu ako treba.

sada se navodno seli u istru. ipak je to skoro 1000km dalje od ukrajine.

seronja.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by debotoijusto 30/8/2024, 17:40

PREDSJEDNIK saborskog Kluba DP-a Igor Peternel najavio je, dan uoči unutarstranačkih izbora, da troje ili četvero zastupnika više neće podržavati vladu ako ne bude promatrača izbornog procesa jer su u stranačkom izbornom povjerenstvu i ministri koji podržavaju Ivana Penavu.

"Ako sutra ne bude normalnog, uobičajenog, tajnog glasanja s kutijama, uz mogućnost promatrača prilikom brojanja glasova, to će biti znak da smo pokradeni", izjavio je Peternel za Hinu.

"Ako dva ministra (Ante Šušnjar i Josip Dabro) sutra kao članovi Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP) organiziraju nedemokratsko javno glasanje, nas troje ili vjerojatno četvero iz saborskog Kluba više nećemo podržavati vladu. Jer ne vidimo kako bismo u tom slučaju podržavali vladu u kojoj sjede ta dva ministra", rekao je Peternel.

pupy je u niskom startu 

U DP-u sve veselije Sprint
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vili40 30/8/2024, 17:59

bude sigurno ukralo ali to je u granicama normale,zaštitari će sigurno zaustaviti daljnju eskalaciju jer naš fuk kakve je sreće kući bi došao sa slomljenim nosom,šljivom na oku i mrežicom na glavi.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by debotoijusto 30/8/2024, 20:24

U DP-u sve veselije Fc97c18d62005a8081e615f7139446fc

izborni festival demokracije sutra u imovinskom pokretu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vili40 30/8/2024, 20:40

a lijepo sam vuku tu pisao,ostavi se puljaka i senfa i koncentriraj se na predstojeću gungulu u svom dvorištu.A njemu sve stabilno,ok...sad se više ni ne javlja.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Službenik 31/8/2024, 08:12

vili40 wrote:bude sigurno ukralo ali to je u granicama normale,zaštitari će sigurno zaustaviti daljnju eskalaciju jer naš fuk kakve je sreće kući bi došao sa slomljenim nosom,šljivom na oku i mrežicom na glavi.

Tko se spomni onih izbora Kradezeja poslin smrti Tudjmana kad su Glavaševi zašćitari brojali glasove ... e sad je  - s kim si, takav si.

A Isukrsta mi i Glavašu se vratilo to brojanje čuda lipo.

Komu će u Imovinskom pasti brojanje?

Fuko ... ča ima novoga u partiji ti?

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Službenik 31/8/2024, 08:17

darth_vader wrote:

jaran se uhitavao u sve.
kao i turbo limach.

Ja bin svakoga ovdi ispod 60 tko reče Slava Ukrajini poslal. U prvom redu naša vlada, pa sve zastupnike u saboru koji su na ukrajinskoj bojišnici u mislima, a i one u Generalskom zboru koji odprito drukaju za Ukrajinu.

Ala ... ča čekaju? Povišicu od 80% sime im se zatrlo.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by debotoijusto 31/8/2024, 10:29

Kandidat za predsjednika DP-a Mario Radić dao je izjavu uoči izbornog sabora.
"Sve što je pred nama ne ukazuje na to da će biti demokratski. nitko nema poslobvnik o radu sabora. Postoje pritisci na ljude, da mora biti javno glasanje, mi ćemo inzistirati na tome i tražit ćemo da mora biti tajno glasanje", kazao je Radić.
"Stvaranje zone raskola i stvaranje potpune podjele u stranci, još uvijek nije kasno, pozivam sve da smirimo strasti, da demokratski odaberemo novo vodstvo. Ako Penava ima većinu o kojoj priča, ne znam čega se boji", dodao je, prenosi N1.
Dodaje da su tajno glasovanje i promatrači demokratski standard.

zjavu je uoči izbornog sabora dao i aktualni predsjednik stranke Ivan Penava,
“Danas je velik dan za DP iz dva razloga. Jedan je da nakon dobrih rezultata na izborima, pred nama su novi izazovi jer se bira novo vodstvo koje će voditi DP u nove pobjede. Drugi razlog je to što je DP mlada stranka i ima prvi put više kandidata koji se kandidraju za istu funkciju”, započeo je Penava.
“Cijelo vrijeme smo se trudili čuvati stranku i biti transparentni”, dodao je.
“Ovi ljudi će izdržati i jogurt revoluciju koju možda sprema Raddić, ovi ljudi će izdržati sve da bi DP mogao biti još jači. Majstor iluzije Radić je došao do svog kraja, mora se suočiti s realnošću”, poručio je Penava.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 31/8/2024, 10:30

U DP-u sve veselije O_1581413571047_1280
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 31/8/2024, 10:32

Hrvoje Radić
prije 2 minute

Ljevičarski igrači koji drže medijska svjetla uništili još jednu desnu stranku. Sada će udba rastočiti DP ko hsp onomad na 100 frakcija..tužno,kakve naivčine desne
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top